Fan va bra jag e! :D

Tja
Idag såg jag ut som en skogsmulle. Knallade omkring med mjukisbyxor för mina jeans hade inte hunnit torka sen jag tvättade igår :P
Började med Svenska, vi snackade mest om hur vi ska göra vårt "tal" som jag f.ö. har imorgon -.-' Sen efter lektionen så ville Cecilia prata med mig. Hon sa att hon mailat lite med mamma å mamma hade sagt att jag blev mobbad i 8an, så Cecilia sa att hon kunde förstå om det va jobbigt å bla bla bla. Sen frågade hon om det va ok att hon skickade ett mail till de lärare jag har där hon berättar att jag har det lite jobbigt hemma m.m å det fick hon göra, sen sa hon att hon förstår om jag kanske är borta någon dag å så.
Sen hade vi iaf engelska. Där fick vi 80 min på oss å skriva om boken, jag utnyttjade tiden till max å fick stressa lite på slutet, men det gick väl bra =P
Sen vare lunch å sist hade vi matte, där fick jag reda på mitt provresultat, jag fick MVG! :D Va precis på gränsen, men ändå :D :D å så ska jag göra omprov på statistik å procent nästa fredag har jag för mig att han sa.. För jag har missat å göra dom.
Sen hade vi ingen mediakunskap så vi slutade ^^ Så jag åkte hem å väl hemma så såg jag att vi inte hade någon mat! Å jag som höll på å hungra ihjäl! Men jag fixade ihop en fiskburgare, stekta morötter å ett ägg ;P Å nu sitter jag här. Tänkte plugga lite nu iaf.
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0