Årets första gråtattack

Hej,
Landet har väl varit sådär :P Först å främst så var det SNÖ kvar där, så det sabbade ju typ allt >.< så jag har mest suttit inne å lagt pussel, 1000 bitar lagt, 1000 bitar kvar ;P
Ne men iaf så va vi å köpte lite brädor, då mamma å pappa satte upp dörren till nybyggnaden. Gick en promenad  med Dharma ner till byn oxå, va mysigt ^^ Sen så har jag skrivit lite på mitt tal till engelskan och läst lite ur Harry Potter (oxå till engelskan)

Idag iaf så åkte vi hem, vi stannade till på ett apotek för pappa behövde sina smärtstillande plåster och jag mitt insulin. Men så hade mitt recept gått ut! å kärringarna där kunde inte ens ge mig en flaska så jag kunde överleva natten lixom, tack för den! Så vi fick åka till akuten, men vi satt där ett tag bara, sen tröttnade vi å kom på att jag har insulin hemma som eg. är till "pennorna"/sprutorna som jag har i nödfall, så vi åkte hem, men de hade såklart gått ut i november 2008, men det va ju inte så länge sen, å dom skriver bäst före-datumen med marginaler, så det får funka så länge, så imorn ska vi ringa å se till å få ett nytt recept.

Sen iaf så skulle jag byta nål, å jag vet inte om ni kommer ihåg mitt förra jag-hatar-min-diabetes-och-allt-som-har-något-med-den-att-göra-inlägg, men jag tycker iaf att det e skitjobbigt å byta nål, så kom mamma å frågade hur det gick, å då så började jag storgråta i typ 15 min å sen slängde jag iväg sakerna i väggen å grät lite mer. E så jävla trött på det, å det värsta är att jag aldrig kommer bli av med den (om dom inte lyckas komma på nåt sätt, men det lär ta tid...) å jag kan inte bara skita i't, för gör jag det så blir jag väl blind eller tvingas amputera halva kroppen eller något annat kul. Jag kan hata den hur mkt jag vill, men den försvinner inte för det, jag måste fortfarande byta den där jävla nålen var tredje dag, måste fortfarande bära med mig pumpen vart jag än går, fortfarande försöka hålla koll på mitt blodsocker, så jag kan hata den hur mkt jag vill, men inget blir bättre för det, och det finns inget som nån kan säga för att det ska kännas bättre heller.
Aja, kom fram till att det var första gången på det här året, 2009, som jag grät.

Sen iaf, när jag tillslut bytt nålen å fixat allt, så gick jag å tog ett 20 minuters bad. Va under vattnet hela tiden typ, älskar det. Man stänger ute allt ljud då, allt man hör är lite dovt mummel typ. Mysigt :)

Imorn iaf så ska jag till Jenny :D blir jag, Madde och Elin som åker dit :D ska bli kul ^^ Sen på fredag så ska jag grilla med några tjejer från förra klassen oxå, blir mys :D

Tihi, Helmut (tror det är han ;D) försöker smita ;D


Ne, men ska sätta igång nån film nu tror jag.
Puss å kram <3

/C

Kommentarer
Postat av: Äliin

HAHAHHAHA nämen HELMUT! haha min idol! <33

2009-04-09 @ 20:59:31
URL: http://olagligtblond.blogg.se/
Postat av: Jenny Lindblad

HELMUT! :D <3

2009-04-13 @ 19:43:28
URL: http://crystalclear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0