Antioxidanter!

Juste, jag glömde ju en julklapp! Jag fick en flaska med nån skum sörja i som tydligen ska vara jättenyttig och innehålla massa antioxidanter (säg det 10 ggr efter varandra ;D)! Å den ska drickars upp på 14 dagar, en hel jävla flaska, verkar skumt :P Men men, Rickard är iaf här nu, så jag känner mig nöjd igen :) Har läst några kapitel ur "Alla får ligga", grymt bra! :D Lite "synd" (eller va man ska säga :P) att man inte är singel å kan använda sig av allt som står i boken xD men men, är kul att kunna ändå ;)

När Rickard kom så fick jag två presenter till! Ena var från Rickards föräldrar, det var ett par svarta mysiga vantar =) Den andra var från Challe till både mig och Rickard, å det va handbojor med rött ludd, busigt värre va? ;)



Nu har jag iaf precis käkat lite så nu känner man sig mätt igen ;) Rickard är ute i vardagsrummet å snackar med Fredde (De gick ju i samma klass i gymnasiet, är ju så vi känner varandra ;P) Men jag är trött så vi ska gå å lägga oss strax, ska bara borsta tänder och så först ^^
Puss å kram <3

/C

Kommentarer
Postat av: Felicia

hahaha christoffer fick också den boken!

2009-12-25 @ 01:20:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0