Hoppelihopp :D

Hellu ^^
Nu har jag tagit igen allt jag missat, var en del bloggar å läsa, men nu är det klart ;D Nu ska jag iväg till Alex å hjälpa henne att sätta ihop hennes studsmatta, å sen ska vi såklart hoppa! :D
Puss å kram <3

/C

Wtf!?

En kille ~20 ska köpa en läsk. I kassan jobbar en man ~50. Killen ställer fram läsken på disken och tar fram börsen.
Mannen: Vill du att jag ska skaka den åt dig först?
Killen (blir tyst en stund och svarar sedan): Eh... Nej...
Mannen: Då blir det femton kronor

Hemma!

Hej hej,
Nu är jag hemma igen. Synd att jag inte kunde vara där längre, för det är så otroligt skönt där borta :( Måste försöka komma ut dit lite oftare!
Resan hem gick snabbt, jag sov :D Så nu är jag pigg ^^ ska skicka iväg ett sms till Alex e se vad hon har för sig och om hon har fått ihop sin stora studsmatta som hon köpte igår än :D Omhon inte gör nå speciellt så drar jag väl iväg till henne ^^ Fast vill nog ta en dusch först tror jag..
Puss å kram <3

/C

Bad

Hej, nu är jag, lotta och pappa vid stranden. Farfar och Dharma stannade hemma. Hur skönt som helst här! Verkligen synd att jag måste hem :( men nu har jag en läskig geting här, måste springa ifrån den!
Puss å kram
 
/C

årets första dopp

gud va skönt det var att bada! Ska nog ner senare ikväll också :) nu sitter vi här i malmköping och äter en daimglass allihoppa :) riktigt skön kväll! Men nu ska jag vara lite social.
Puss och kram <3

/C

Första mobilbloggningen

Hej, sitter i bilen med pappa å lyssnar på musik. Snart är vi framme, nice! Då ska jag bada, för det är jättevarmt! Vad ska ni göra idag? :)
Puss å kram <3

/C

Borde vara kriminellt att vara så snygg..

Nu säger jag godnatt till min kära blogg och mina kära bloggläsare ^^ Ska kolla på "He´s just not that in to you" å sen ska jag sova :)


He´s just not that in to you
Ett klassiskt dilemma. Du gillar verkligen killen du just träffat men han sänder ut kryptiska signaler. I stället för att inse att han inte är så angelägen om att träffa dig igen, ger du honom ursäkter och förklarar att han är förvirrad och rädd för att binda sig. Du börjar ljuga för dig själv, trots att det finns en mycket enklare förklaring: Han är helt enkelt inte intresserad av dig!!

Godnatt
Puss å kram <3

/C

Foton



Jättedålig bild jag vet, men jag tyckte den var lite kul, ska dock ta om den sen när det är dag ^^







Varför tog jag inte ett smygkort på honom? :(

/C

varm kväll

Vilken härlig kväll! Var ute i ca 1 timme å fotade och bara gick, jättemysigt :) Är ca 20 grader ute, så det är nice :) nu sitter jag och lyssnar på mysig musik, tänker på mitt livs kärlek, och så ska jag redigera bilderna jag tagit å sen lägga upp några här :)
Puss å kram <3

/C

Mitt livs kärlek <3

Shu,
Har ju varit på grönan idag och det var helt galet kul! :D Vi värmde upp med extreme innan vi åkte Insane, å den va fett rolig! :D Bara det att man fick ont i axlarna av säkerhetsgrejerna, så det var lite synd. Sen åkte vi allt annat också (utom fritt fall ;D) Sen åkte vi Insane en gång till.
Då stog han där helt plötsligt. Blont halvlångt hår. Riktigt brun av allt solande, en skitsnygg tatuering på vänstra armen som nästan gick ihop med en annan vid nacken. Vältränad. Vitt linne, ljusröda shorts. Piercing i läppen. Jag blev totalt kär på en gång.
Var dock lite pinsamt att när jag stog å spanade in honom, ni vet, kollar nerifrån å upp, å sen ner igen bara för att han var så snygg ;P så kollar jag sen på snubben bredvid honom, som jag sen förstod var hans pappa, å han tittade på mig och hade såklart förstått att jag helt stog å kollade in hans son, så han typ kollade på mig å skrattade lite. Det var pinsamt -.-'

Sen när vi skulle åka Jetline (som f.ö varit avstängd större delen av dagen, men den kom igång senare) så stog jag å spanade lite efter honom, å helt plötsligt så står han där i kön också! Så jag stog å spanade in honom lite, kollade musklerna, tatueringarna, hela honom, å så kollade han på mig. Hans blick asså.. går inte beskriva, men om jag var kär innan så var det inget mot vad jag blev då! Så efter att vi åkt den så stannade vi utanför å väntade in honom å sen följde vi efter bara för att få se honom (A) Men sen gick dom! Världen gick typ under :(
Jag hittade mitt livs kärlek, och sen försvann han bara, och jag kommer antagligen aldrig få se honom igen :(
När jag blundar ser jag honom framför mig iaf, det är alltid ett plus :)

Sorglit värre jag vet. Men hade ni sett honom hade ni hållt med mig. Jag kan ju säga att jag å Alex inte var de enda som spanade in honom. Man såg hur tjejer vände sig om å kollade på honom när han gick förbi.
Vi stannade kvar ett tag till iaf efter att mitt livs kärlek försvunnit. Men vi hade åkt allt redan så vi drog hem efter ett tag.

När jag kom hem så tog jag en dusch, sen gick jag ut för vi skulle käka jorgubbar ^^ mums mums :D Kastade lite frisbee med pappa också ^^ Försökte få Dharma att bli intresserad av den, och det funkade halvt! Hon sprang efter den när jag kastade och tog den i munnen och sprang iväg! Så jag jobbar på det :D

Imorn iaf så åker jag till farfar, men jag kommer hem imorgon igen :) men det ska bli härligt att komma dit igen, var jättelängesen jag var där, men det blir väl till å bada lite nakenbad eller nåt ^^ Seriöst, det e så skönt :D Dessutom är det typ farfars egen brygga, är iaf ingen annan som kommer dit, så det är nice! :D å OM någon kommer så är det bara å stanna i vattnet tills dom är borta ;D
Men nu ska jag byta nål!
Puss å kram <3

/C

Nu åker vi! :D

Tja :D
Jag vaknade kl 11 idag. Alex vaknade kl 9, hon skulle ta emot en hamster som hon ska ta hand om till augusti, och så var hon ute med Charlie. kl 11 iaf så väckte hon mig och då käkade vi frukost, nudlar ;D Nu har jag satt på mig linserna å fixat allt jag ska ha med mig, så vi hörs senare ikäll!
Grönan here we come! :D
Puss å kram <3

/C

Rätt svar: Grönan!

Har bara gått 35 min, jag vet, men jag ska typ inte sitta mer vid datorn idag så ;P Rätt svar är iaf Grönan, och den som gissade rätt på det var STEPHANIE! ;D Så kolla in hennes blogg nu :D
Men nu ska jag klä på mig och sen bege mig till Alex :)
Puss å kram <3

/C


Basket

Tjenare,
Drog iväg med Viktor och Dharma idag vid 8 och körde basket. Först övade vi skott å sen körde vi 21, Viktor vann, vilken kanske inte var så oväntat ;D Bröt en tredjedels tumnageln på köpet också -.-' Vi lekte lite i lekparken också ^^ Jag fick minnen från skolbalen då! Vi satt ett gäng där å körde sanning eller konka, haha =P
Sen satt vi Vid 9 så kom Erik, han hade jobbat. Å vid halv 10 kom Alex också, hon var på promenad med Charlie, så hon stannade tills vi gick, jag kastade pinne med Charlie lite ^^

Jag kom hem kl 10 iaf, då var mamma å pappa hemma igen. Men nu ska jag upp å ta ett bad, för jag känner mig lite ofräsch ;P Sen ska jag iväg å sova hos Alex, för imorn ska vi iväg! :D Kommer ni ihåg vad vi ska göra?? Rätt svar belönas med en länk ;D Ni har ca 1 timme på er å svara!
Puss å kram <3

/C

-

Hellu,
Filmen var grymt bra! Så den rekomenderar jag ^^ Nu däremot ska jag ut i sommarvärmen å sola lite ^^
puss å kram <3

/C


En pool tack...

Tjenare,
vaknade kl 2 idag!  Sov kanske liite väl länge, men men =P Hade världens konstigaste dröm, jag va typ på Hogwarts, å snape va där, det va skoavslutning, men han var jättesnäll! aa den va konstig helt enkelt =P
När jag gick upp så va mamma, pappa å Fredrik somrigt finklädda, de ska iväg till Fredriks flickväns föräldrar på picnik ^^ Mamma hade köpt världens största ask Guylian till dem.

Men iaf, det är skitvarmt idag för er som har missat det, så jag tänkte höra med er om det är någon som vill skänka mig en pool? :D Skulle inte banga på ett par kalla xider heller (A) Men va bra att ni så gärna köper det åt mig! Det e bara å lämna det vid dörren så blire finemang :D (önskedrömmande jaaaaa =P)
Ne, ska kolla klart på Knowing nu, orkade aldrig det igår =P

1959 begraver eleverna i en nyöppnad grundskola i Lexington, Massachusetts en tidskapsel full med teckningar. Tidskapslen är en hälsning till framtiden och tanken är att den ska öppnas om 50 år av skolans dåvarande elever. 2009 är John Koestlers son Caleb (Chandler Canterbury) elev på skolan och med under öppningsceremonin. Teckningarna delas ut till barnen, men istället för en harmlös teckning som föreställer en framtidsvision, får Caleb ett underligt brev fyllt med till synes osammanhängande siffror. Siffror som, när de skrevs 1959, i bästa Nostradamus-anda visar sig utgöra datum för olika katastrofer under de kommande femtio åren.

Puss å kram <3

/C

Home

Hellu,
När jag kom till Alex så var Maria (Hennes hemska granne (vi har aldrig kommit bra överrens hon och jag ;P)) där och lilla söta Milly! :D Efter ett tag drog Maria, då gick jag, Alex och Milly till fruängen å köpte hem lite onyttigt, bl.a glass å choklad ;P Sen stannade vi till i Långbroparken å satt där å åt lite glass, å sen på hemvägen så mötte vi Rupe och en annan hund, så vi stod där ett tag å sen gick vi hem till Alex igen.

Väl hemma hos henne så satte vi igång en film, blev "Jump in", Chad från high school musical är huvudrollen där ^^

Jump in handlar om Izzy Daniels (Corbin Bleu), som är en boxare (för det har länge varit hans största dröm att bli proffsboxare), men nu när han inte vill det längre måsta han kämpa för att bli den grabben som hans pappa vill. När Mary och hennes gäng tar med Izzy när hon och tjejerna ska träna dubbelhopprep, blir Izzy genast intresserad. Han börjar tappa kontrollen om boxningen och hoppar ofta hopprep med tjejerna istället. Hans pappa (David Reivers) blir däremot inte gladare. Men till slut kan Izzy säga ifrån och berätta för sin pappa att han inte längre gillar boxning, och att han häller vill satsa på dubbelhopprepstävlingen som snart kommer börja. Det slutar med att hans pappa äntligen kan respektera Izzys val och så tar han med Karin (Kylee Russell) på hopprepstävlingen...

Den var bra tycker jag :D När den var slut så kollade vi på lite olika saker på tv medans vi spelade kort. Men vid 2-tiden så gick jag hem ^^ Hade först tänkt å sova hos henne, men eftersom att hon ska träffa Johan imorgon vid typ 1-2 så betyder det att jag inte får någon sovmorgon, så därför gick jag hem ;P
Men nu ska jag kolla på det nya Royal Pains-avsnittet! :D Och sen om jag orkar ska jag kolla på Knowing ^^

Tihi, söta Erik! :D (innan han färgade håret ;D) visst är han bra? :D <3

Puss å kram <3

/C

Familjen Nörd

Hellu =)
Haha idag har jag varit überlat, bara varit inne hela dagen =P Jag har suttit å spelat Spore för det mesta ;P Startade en ny värld, men jag körde på Hard, å på en sak var omöljlig att klara, så jag pallade inte =P å Viktor sitter nere på sitt rum å kör Spore han med ;D

Nu ska jag ner å duscha iaf, å sen ska jag vidare till Alex =)
Puss å kram <3

/C


Tjuvlyssnat.se

Drottninggatan, Stockholm

Två tjejer ~14, kommer gående. Den ena pekar på en kvinna som går emot dem.
Tjej 1: Du, det där ser precis ut som en tjock version av din morsa.
Tjej 2 (argt): Det är min morsa!

Haha, fyfan va elakt/kul! xD

Alex har precis dragit iaf, hon ska vinka av sina föräldrar ^^ Vi somnade väl nån gång vid halv 3 igår, å jag vaknade vid halv 12, Alex vaknade tidigare. Men när dom har åkt så drar väl jag till henne ^^
Men nu ska jag käka frukost iaf, nudlar å ett glas oboy blir det nog ;D
Puss å kram <3

/C


R.I.P Michael Jackson

Han är tydligen död.. eller så ligger han i koma? Jag vet inte, informationen är lite småluddig.. Har väl aldrig varit nåt stort fan av honom men ändå lixom, det är ju Michal Jackson!


R.I.P



/C

PyjamasParty

Hellu
Blir så att Alex kommer hit å så sover hon här, nice nice ^^ Hon skulle bara fixa lite innan å sen gå, så ska jag möta henne ^^ Men jag ska städa lite på mitt rum innan, för det är lite småstökigt =P
Puss å kram <3

/C


Haha jag försökte iaf ;D

Haha fan va svårt det var, det blev inte så bra som jag hoppats på ;D Men va väl ett bra första försök.. eller nåt (A)
Före:

Efter:


Haha det se OK ut iaf om man kollar på det från avstånd (A)
Puss å kram <3

/C

Grönan på söndag! :D

Nu är det bestämt att jag å Alex ska till grönan på söndag, fyfan va kul! :D Finns 2 nya saker där som jag inte åkt, Insane och Kvasten, förra årets nya grej ;P Men fan va kul det kommer bli :D Ska såklart åka vanliga berg-och-dalbanan (Jetline som den heter) och extreme, å katapulten å massa annat, NICE NICE NICE! :D Å Alexs föräldrar drar ju imorgon, så jag lär väl typ bo hos henne då ^^
Ne, nu ska jag måla naglarna ;D
Puss å kram <3

/C


GLAD

Tihi, jag e fortfarande så glad över att jag fick jobbet! :D
Sitter inne nu iaf å dricker saft :) E en god saft från Ica, päron/krusbär, asgod ^^ så nu vet ni det också ;)
Har nyss varit ute å klippt gräsmattan, var min tur å göra det den här veckan ;P Men nu är det klart ^^
Ska spela lite Spore ny tror jag ;) Har precis kommit till rymden, nice nice! :D
Puss å kram <3

/C

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaaa, fyfan va nice, JAG HAR FÅTT JOBB!!!! :D :D :D Dom ringde nyss å sa det! :D Fyfan va skönt, nicenicenicenicenicenice! :D Så på torsdag nästa veckan ska jag dit å hämta grejer, å på måndag ska jag dit på introduktion, fyfan va nice! :D :D
Grattis till mig! :D
Puss å kram <3

/C


Från tjuvlyssnat.se

Spårvagn 9, Göteborg

En kille ∼16 sitter och pratar med en något äldre kompis.
Kille 1: Vad ska du göra imorgon?
Kille 2: Vettefan.
Kille 1 (glatt): Häng med till Emogräset.
Kille 2 (förvirrat): Emogräset?
Kille 1: Gräset vid Operan.
Kille 1: Allt heter emo nu för tiden.
Kille 2: Indeed.
Kille 1: Emotrappan, Emomuren, Emogräset...
Kille 2: Emokidsen.
Lång tystnad.
Kille 2: Finns det någon emotoa?

Hahahaha fyfan va bra! :D
Puss å kram <3

/C


Torsdag

Hellu
Väcktes kl 12 idag, mormor ringde =P Hon undrade om någon ville komma till Gåsö. Så jag ska fråga runt i familjen om nån vill åka. Jag skulle inte banga, fyfan va skönt, å bada också! Men eftersom att dom inte ringt från McDonalds så vågar jag inte åka nånstans >.<

Jag gick upp och ut iaf, och där satt farfar! Han skulle hämta Charlotte idag. Han frågade om inte jag skulle med, men samma anledning där, jag vågar inte. Men dom ska ju ringa senast på fredag, å på måndag ska pappa dit och tillbaka, så då kan jag ju följa med antagligen. Får jag inte jobbet så kan jag stanna där längre också :) Men hoppas såklart på att jag får jobbet ;)

Ne, nu ska jag äta lite frukost!
Puss å kram <3

/C

Godnatt

Så, nu har jag gjort köket, tänkte lägga in före- och efterbilder, men det tog som jävla tid, så jag orkade inte =P
Nu ska jag iaf kolla på ett avsnitt av Mental, å sen ska jag sova, är faktiskt riktigt trött!
Puss å kram <3

/C

För mkt kebab..

Shu
Träffade upp Stephie, Anton å Fabian i Gullmars där vi tog en buss till stället där det fanns kebab, å jag skojar inte, portionerna dom gick var gigantiska, man hade kunnat delat de på 3 =P men jag å Stephie åt inte, vi var bara åskådare å vi hejade på ;P Å faktiskt så åt Fabian å Anton var sin :S Att dom orkade asså xD

När dom ätit upp (Anton vann!) så satt vi kvar ett tag å chillade, sen drog vi till Lidl å lallade omkring, slutade med att Fabian köpte tuggummin å så drog vi.
När vi kom tillbaka till Gullmars så ville Fabian gå till Globen, men jag å Stephie pallade inte så Anton å Fabian gick iväg dit själva.

När jag kom hem så satte jag mig här å jag har suttit här sen dess. Nörd? Ja ;D
Men nu ska jag göra disken iaf.
Puss å kram <3

/C

Kebab

Hellu =)
Har solat å spelat spore idag ^^ Men nu måste jag åka iväg, för jag ska träffa några från klassen vid Gullmars, å så ska vi iväg å käka kebab :) fast jag lär inte äta nåt då jag precis har ätit ;) Men jag håller dom sällskap ^^
Puss å kram <3

/C

Sol :D

Godmorgon,
Idag är det... onsdag, eller hur? Haha man glömmer totalt bort vilken dag det är när man har sommarlov =P
Jag vaknade nyss iaf, bytte nål å så satte jag mig här. Det e nice väder idag igen :D Så jag ska nog göra iordning lite saft å gå ut å sola lite :)
Puss å kram <3

/C

Godnatt!

Tjenare,
Haha fan va spore är kul! Helt galet :D Men nu är klockan 4, å jag borde verkligen sova, så nu ska jag stänga av datorn å gå å lägga mig :)
Puss å kram <3

/C

Kul :D

Hej hej.
Sitter å spelar Spore nu, å det är grymt kul! :D Är dock lite hungrig, så jag ska nog gå å käka nåt litet :)
Puss å kram <3

/C

Spore

Mamma - Har jag sagt att jag älskar dig på länge?
Jag - Va? Eh, jag vet inte
Mamma - Okej, jag älskar dig gumman
Jag - älskar dig också mamma

Jag trodde hon ville komma nån vart med det, men det var tydligen bara det hon ville säga :) Gjorde mig glad :)



Håller på å läsen en blogg nu som jag nyss hittat. Ska läsa den fram tills att jag kan spela Spore, tar den från Viktors dator för tillfället, hoppas det är kul! :D


Puss å kram <3

/C

OMG

Min. Bror. Är. Blond. >.<
Usch, nej, fy, blä jag varnade honom, det kommer inte se bra ute, men tror ni han lyssnade? Nej nej, han har varit iväg idag å blonderat sig. Fyfan -.-' Han ser ut som en fjortis... Gud hälp mig!
Kanske kommer upp bild sen...
Puss å kram <3

/C

Sooola :D

Hej hej =)
Har legat ute ett bra tag nu och solat, så skönt :D Har läst ut Harry potter-serien också, ska nog läsa om den sista boken.. den är ju grymt bra ;)
Har fått lite färg också, så det är nice :D Ska nog äta lite nu å sen gå ut å sola lite mer =)
Puss å kram <3

/C

Klart

Så, nu är jag nyduschad och påklädd. Funderar på att kanske göra en smoothie å ta med mig ut, hur gott skulle inte det vara? :D
Kommer nog inte vara så jätteaktiv här vid bloggen idag, för jag vill vara ute å njuta av vädret :D

Glöm inte att följa mig via bloglovin föresten! :D
Follow Rotens Blogg

Puss å kram <3

/C

Ändrat

Tja,
Blev inte så att Johan sov här, så han ska sova här en annan gång istället :)
Idag vaknade jag kl 11 första gången, då kom Lotta in på mitt rum å väckte mig å undrade om jag kunde följa med henne å Jacquline å bada. Klart jag inte ville det när jag låg å sov =P Så hon gick å ringde mamma, fråga om hon fick gå själv, å det fick hon inte, å hon dampa ut helt, hon stod å skrek å stampade i golvet. Till slut dampade jag ut på henne å sa åt henne å hålla käften. Sen somnade jag om.

Vaknade andra gången kl 1, kollade mobilen å såg att jag fått sms. Tydligen så blir det inget kebabkäk idag, så frågan är va man ska göra då? Det är ju grymt skönt väder, så jag ska nog ta en dusch, sätta på mig nå chill kläder å gå ut å läsa :)

Föresten, bli medlem här för gratis glass! Man får sms som man visar upp i kassan istället för att betala, smart va? :D

Puss å kram <3

/C


Godnatt!

Hej hej
Nu är klockan snart 4 å vi ska väl gå å lägga oss nu =P Jenny å Madde kom hit vid 1-tiden typ för å lämna pengar för Harry Potter biljetterna, så blev det så att dom blev kvar här å vi kollade på roliga saker på youtube, sen gick vi på promenad å sen spelade vi tecknet och nåt annat spel, typ bluff =P men nu har dom precis gått, så jag å Johan ska väl sova nu =P

Imorn ska jag va vid gullmars kl 3, ska träffa några från klassen å de ska käka kebab å jag ska hålla dem sällskap ^^
Godnatt
Puss å kram <3

/C

hellu^^

Hej hej, nu e det Madde som skriver, carro e på toa och skiter. Jag hör hur hon stönar och sjunger för sig själv... 

Haha, som ni förstod (hoppas jag :P) så stod jag bredvid när Madde skrev det här =P

Haha :D

Ja, jag är efter, det är väl ingen nyhet? :D

Puss å kram <3

/C

Sol!

Hej =)
Var ju på "promenad" med Johan idag. Blev dock inte så mkt till promenad då jag invigde (om man nu säger så? =P) mina nya skor idag, å då fick jag skavsår så jag kände inte för å promenera då ;P Så vi satt i långbroparken i nån timme eller två typ å solade å snackade, sen gick vi hem till mig å chillade. Vid 5-tiden (tror jag att det var iaf =P) så var han tvungen å åka, för han skulle spela badminton, å sen skulle han till heron så han passa på å hämta ut biljetterna åt mig då, så då slipper jag åka dit å göra det, nice :D

Den kommer vara så grymt bra! :D


Efter att Johan drog så kollade jag på Fired Up, den va bra ^^ å sen kollade jag på det senaste avsnittet av Royal Pains, så jävla bra :D
Johan ska iaf komma tillbaka hit sen, å då lär vi väl sätta på en film eller något :)
Nu ska jag plinka lite på gitarren.

Vad har du gjort idag? :)

Puss å kram <3

/C

GLAD! =D

Tihiiiiiiii, jag e glaaad :D Det e nice :D
GLAD GLAD GLAD! :D
Men ska ut på promenad nu :)
Puss å kram <3

/C

Måndag

Tja :)
La ifrån mig boken kl 6 imorse =P Väcktes kl 12 idag av pappa. Då gick jag ner å hämtade upp min tvätt, å så satte jag mig här =) Har precis bestämmt att jag å Johan ska ut på en promenad då det är så härligt väder :)

För er som vill veta så har jag extremt mkt myggbett! å på jobbiga ställen, å stora är dom också! Å så kliar dom! Men det kanske inte är så så konstigt ;)

Inger ligger iaf i knät på mig nu, mys mys :) Men jag ska väl putta undan henne, för jag måste gå å äta frukost!
Puss å kram <3

/C


Saknar ett betyg!

Jag kom på en sak. Jag har inte fått mitt musikbetyg! Dålig stil av honom -.-' Dom hade fan en extravecka på sig å han hann inte?? Å dom ska vi få efter sommarlovet då eller? Det e fail -.-' Särskilt eftersom att det är 200 kr (jag antar å hoppas verkligen att jag får MVG!) 

Aja, jag har läst lite bloggar, men orkar inte läsa alla! Ska lägga mig å läsa Harry Potter nu istället! :D
Puss å kram <3

/C

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Hej :D
nu är jag hemma igen ^^ Så nu ska ni få veta vad jag har haft för mig =)

Torsdag: Vi åkte till landet, när vi kom dit så packade vi in, käkade lite å sen läste jag innan jag gick å la mig ^^


Fredag: Vid 10-tiden så gick vi upp, å vid 11 så åkte vi till stället där midsommarstången var, senare kom mormor å Eric också, vi va där ett tag, lyssnade på vår älskade "ut i Tärnsjö"-låt ;D Sen åkte vi till tennisbanan för å se om nätet var uppe, å det var det, så passade vi på å fika lite också, för mamma hade gjort iordning lite =) Sen åkte vi hem. Senare, kl 7 så åkte vi till ett annat ställe där nån bandet från Lets Dance spelade. Dom spelade 2 låtar kl 7, å sen kl 9 spelade dom mera. Medans vi väntade på att kl skulle bli 9 så kollade vi på killarna som sketade, å så spelade vi minigolf, det va kul :D Fredrik vann, Mamma, pappa och Viktor kom på delad andraplats, Erik kom 3a jag kom 4a och Lotta kom 5a =P Men kul var det iaf =D När vi kom hem så spelade de andra något spel, men jag satt å kollade på tv igen. För om jag skulle varit mer så skulle brorsorna bara retat mig för att jag var så dålig så jag pallade inte =P Sen kollade vi på Sweene Todd och sen gick vi å la oss.



Lördag: Vi gjorde inget speciellt under dagen. Till middag så blev det grillad lax å potatis å till efterätt så blev det rabarberpaj, men jag käkade jorgubbar, gillar inte rabarber =P Sen spelade vi finska spelet som vi kallar det =P Men det heter väl typ sifferkubb eller något eg. =P Jag var grymm i början, men sen råkade jag fälla två, så jag "blev tjock" å sen blev Viktor, Fredrik å Eric också "tjocka" å jag blev det en gång till! Å så slutade det med att Erik vann! Haha å mormor gjorde noll poäng hur många gånger som helst =P Men det var kul :D Sen badade de andra bastu men jag pallade inte så jag snakade i tel. med Alex ^^ Sen gick vi in å kollade på tv å sen gick vi å la oss.



Söndag, Idag: Vi började städa, jag hjälpte pappa å hugga ved, fan va jobbigt det var =P Diskade gjorde jag också, å krattade undan lite saker. Sen bråkade jag med Lotta som försökte förstöra mitt pussel! DAMP! å sen la jag mig å sov ett tag innan det var dags att åka. Vi kom iväg någon gång vid halv 7. Kom hem vid typ halv 10, då kom Alex å lånade några böcker av mig. Skulle eg. träffat Johan idag, men jag är jättetrött å ska fixa lite saker, så vi ska ses imorgon istället =)

Jag har bokat biljetterna till Harry Potter och Halvblodsprinsen också!!!! Så ska hämta dom imorgon =) 560 kr blir det för 5 pers. Men den är 2 h å 33 min lång! NICE NICE NICE! :D Den kommer va grymt bra! :D Men nu ska jag upp å ta en dusch innna jag läser igenom min 103 inlägg som jag har å läsa genom bloglovin =P



Puss å kram <3

/C


Ojojoj :)

56 u.b idag :D Kan blir mer än igår tom, då hade jag 61! :D Så det är nice ^^ Har fått fler kommentarer idag också :)
Men nu är det så att vi ska åka, allt är packat å djuren som ska stanna hemma har fått mat, så nu bär det av! 2 timmar i bilen med Harry Potter är väl ändå ok :)

Får se om jag uppdaterar nåt när vi är på landet, beror på om jag får tag på någon dator eller inte!
Ha en trevlig midsommar allesammans :)
Puss å kram <3

/C

13:de plats!

På bloggrank.se så ligger min blogg på 13:de plats :O Nice nice ^^


Puss å kram <3

/C

Skor ^^





Va tycks? Snygga va? :D

Har iaf precis fyllt 2 st 10L dunkar med gott vatten, för på landet har vi bara äckligt järnvatten =P Har även hängt upp min tvätt å börjat packa =) Vi ska åka så fort mamma, pappa, Fredrik och Lotta kommit hem, dom är nämligen å handlar nu.
Men ska packa vidare nu!
Puss å kram <3

/C

Duktig hon är :D

Hej ^^
Jag, Erik å pappa åkte till Operan dåra, vi hade lite småbråk på tunnelbanan. Pappa har ju varit skitsur på allt å alla, å han satt å skällde på Erik om hur värdelös han var, då sa jag ifrån å så var bråket igång. Men men.. Vi kom till operan iaf, guldsalen, där mormor kom också. Shit, läskigt va duktiga dom var!? :O Dom har övat i 4 halvdagar å hade satt ihop en opera på 20 min med teater/rörelser sång å allt :D Å alla sjöng jättefint också ^^
Efteråt så skulle barnen stanna ett tag, så vi gick å fikade å gick å dansmuseumet å sen gick vi å hämtade Charlotte å åkte hem igen =)

I Fruängen så stannade vi till en snabbis å köpte skor till mig :) Bilder kommer sen, jag är iaf fett nöjd, dom var grymt snygga :D
Puss å kram <3

/C

Opera

Tjenare,
Nu ska vi snart iväg till Operan å lyssna på lilla Lotta när hon ska sjunga :) hon ska tydligen sjunga solo också! :D Eller.. hon sa att hon skulle sjunga med någon annan, men hon som hon ska sjunga med sjunger tydligen jättesvagt så =P Det blir nog kul =D
Puss å kram <3

/C

Betyg!

Äntligen! :D Började bli lite orolig, tänk om dom glömt mig :O ;D Men idag fick jag dom :D

Datorkunskap................... VG
Engelska A ....................... VG
Matematik A ...................... VG
Mediekunskap ................. VG
Medieproduktion A .......... VG
Naturkunskap A ............... VG
Sammhällskunskap A .... G
Svenska A ......................... MVG

Det var väl helt ok, men jag vet att jag skulle kunna haft fler MVGn å sluppit det där Gt om jag bara ansträngt mig mer >.< Men det är helt mitt fel =P I 2an ska jag fan anstränga mig mer!
Sen hade jag även 106 frånvarotimmar under vårterminen varav 25 var icke anmälda.

Men iaf, om det nu är så som jag kommer ihåg det, 100 kr för VG å 200 för MVG så får jag ju 800 :D Mormor ringde idag å sa att om jag fått mina betyg skulle jag ta med dom till operan, så då lär jag få de pengarna redan idag, nice nice :D

Men nu ska jag käka å göra mig iordning lite =)
Puss å kram <3

/C

Blöööh

Seriöst, varje gång pappa har kommit hem de senaste dagarna så har han sagt något negativt till mig. Nyss var det att vi alltid sitter vid datorn. Då sa jag såklart att jag  inte  suttit mkt vid datorn idag alls, utan varit ute å läst, det skrattade han åt å sa "visst" i en ton som tydligt sa att han inte trodde ett skit på det. Tack för det -.-' De andra dagarna har det varit saker som att vi inte sköter våra uppgifter som vi ska, osv. Börjar bli riktigt trött på det >.< kan ju va kul å få höra något positivt som omväxling lixom...

Aja, ska väl läsa lite HP innan jag släcker.
Puss å kram <3

/C

Hallelujah moment

60 unika besökare idag, NICE :D Inte för att klaga på er sötare besökare eller så, men personligen så tycker jag att 5 kommentarer gör mer än 100 besökare, så ni får jättegärna kommentera lite mer :D Svara på mina frågor som jag ställer till er vetja ;)
så vi försöker igen: Vad ska ni göra under midsommar? :)



Jag har iaf läst massor ikväll :D har läst 516 sidor idag ^^ så det är lite mindre än hälften kvar (1001 sidor är det) =) Lär ligga å läsa ett tag till, å om jag hinner/orkar läsa ut den idag så har jag ju ändå 2 böcker kvar å läsa :D Då kan jag läsa under tiden vi åker till landet också, det är nice ^^ Funderar på att kanske se alla filmerna igen också.. innan 15 Juli ;D (För er som inte vet det så är det premiär för Harry Potter och halvblodsprinsen då :D)
Ska kanske gå å ta en macka nu..
Puss å kram <3

/C

Vad har hänt?

Har jag missat något? Han någon länkat till mig på sin blogg eller något sådant? Hur kan jag plötsligt ha 58 u.b? =D =P

Iaf, har legat å läst störra delen av dagen, har väl lästa halva boken typ.
Imorn ska jag till operan, Lotta har ju varit på operaläger å hon ska sjunga på operan imorgon, å det måste man ju lyssna på :) Sen på kvällen åker vi till landet.

Jag har gått omkring å trott att mormor, Eric, Cicki, Tobbe å småkusinerna skulle fira midsommar med oss, men så fick jag veta idag att bara mormor å Eric kommer. Så det var ju lite synd, hade sett fram emot att alla skulle komma :(

Midsommar firas iaf på landet, kl 11 är det dans runt midsommarstången, å det blir väl vår älskade "Ut i Tärnsjö, uuut i täärnsjö" i år med :D Sen blir det väl lite god mat, å sen kl 6 så händer det något också, ska visst komma några band å spela, mys mys :)
Vad ska ni göra under midsommar? Stanna hemma? Åka bort?  Med familj/släkt eller vänner? :)

Förra året var vi i San diego å firade midsommar + Erics syster som fyllde år. Det var tider det :) Vet att det säkert är 3dje gången jag lägger upp den här bilden, men det är typ den enda jag har ;) å det var faktiskt midsommar när vi tog den! :D



Ne, tillbaka till Harry Potter nu :D
Puss å kram <3

/C


Haha :D

"Ron höll fram sitt märke.
Mrs Weasley gav till ett skik, precis som Hermione hade gjort.
"Jag kan inte tro det! jag kan inte tro det! Å, Ron, så underbart! Prefekt! Som alla de andra i familjen!"
"Vad är Fred och jag för nåt då? närmaste grannar kanske?" sa George förnämat när hans mamma sköt honom åt sidan och slog armarna om sin yngste son"

*Skrattar* :D

/C

54 U.b. =D

Ska ut med Dharma nu, men blir nog bara en snabbis. Känner mig lite smådepp. Vill eg. bara ligga i sängen resten av dagen och läsa.
Puss å kram <3

/C

Mupp

Hej,
har suttit å spelat mupp spel på king.se ;D Men nu ska jag lägga mig i sängen å läsa lite mer Harry Potter :)
Nån annan som läser/har läst HP? :D
Puss å kram <3

/C


Felet är fixat :)

så, nu funkar allt som det ska ^^ och jag har haft 45 u.b idag! :D Och som sagt, ni får jättegärna kommentara lite :) å gör ni det så kollar jag ju in er blogg, å tycker jag den är intressant så kanske jag börjar följa er på bloglovin :)
Glöm inte å följa mig på bloglovin föresten! :)

Follow Rotens Blogg



Alex var förbi tidigare idag, hon hade med sig Milly också, en chihuaua/dvärgpinscher, jättesöt! :D Blev totalt förälskad ^^

(Bilden är tagen av Alex)

När de gått så gick jag ut på tomten å la mig å läste lite ^^ men nu sitter jag här igen. Är törstig, så jag ska gå å dricka lite vatten.
Puss å kram <3

/C

Kl är bara halv 2..

å jag har redan haft 37 besökare :D Det e nice, fortsätt så å kommenter gärna :D
Vad ska ni göra idag? :)
Puss å kram



/C


Godmorgon

Hej,
Somnade vid halv 6 igår, å vaknade kl 1 idag. Så det blev några timmar iaf.
Det är sol idag! Jippi! :D Funderar på å ta med mig ett glas saft, nån frukt och Harry Potter och Fenixorden (Ska precis börja läsa den :)) ut å läsa lite :) Mys mys ^^
Puss å kram <3

/C

Men fuck!?

Okej, nu är det nåt med blogg.se, för när jag godkänner kommentarerna så syns dom inte, å när jag skriver nya inlägg så kommer dom inte fram, dom bara försvinner :S

/C

Sova kanske..?

Har inte kunnat somna.. mår skit :/ Klockan är halv 4, jag är trött, hungrig och jag fryser. Om jag lägger mig i sängen så blir jag varm iaf.. å med lite bra musik på så kanske jag t.o.m. somnar! å när jag väl sover så märker jag inte att jag är hungrig, perfekt! :D
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Smått ångest...

Promenaden var mysig. Riktigt skönt ute. När jag kom in fick jag skäll av pappa för att jag inte plockat undan efter mig. Nu sitter jag här å mår allmänt dåligt. Känner ångesten komma krypandes.. vill inte..
Ärren på armen kliar, men jag tänker inte ge efter. Jag har hållt mig undan det så länge, så jag tänker inte börja igen nu. Är hungrig. Vill inte äta. Kommer inte äta.

/C

Promenad :D

Ne, pallar inte äta, vi har verkligen ingenting hemma =P så jag ska ut på en mysig kvällspromenix nu :)
Puss å kram <3

/C

Najs

tjenare =)
Sov från 19-21, fett skönt :) vaknade upp helt utvilad ^^ så nu är frågan vad man ska göra resten av natten ;) Vad är det för väder ute? måste kolla, om det är OK väder tar jag kanske en mysig nattpromenad :) Men först ska jag äta något.. e lite småhungrig.
Puss å kram <3

/C

sova ett tag..

Tja,
känner mig grymt trött, så jag ska dra ner rullgardinerna å slänga ner alla saker från sängen nu å sova lite ett tag ^^
Puss å kram <3

/C

Tisdag

Hej hej,
Igår så va det ganska ok dag ändå :) Det regande inte übermkt :) så jag å Jenny cyklade till macken å köpte lite onyttigt, sen åkte vi å lämnade det hemma hos henne å sen cyklade vi vidare ^^ men när vi kommit en bit så började det blåsa massor och regna lite smått, så vi åkte hem igen. Vi startade en ny familj på the sims, familjen lindström (blandat våra efternamn ;P) så det var vi två + ett fult barn som vi adopterade xD Vi var ute å mockade också, haha det tog 2 timmar! Vi var så sega, vi satt å spelade spel på mobilen, rensade sten ur hagen, gosade lite med hästarna, sen var klockan plötsligt 9 (vi hade gått ut kl 7 =P) så vi mockade klart å sen gick vi in, då kollade vi på School of Rock å efter den så gick vi å la oss.



Idag vaknade vi halv 11, då käkade vi frukost å sen skjutsade Jennys mamma oss till stationen där jag sa hejdå till dom och åkte hem. När jag kom till telefonplan så skulle bussen gå 58, jag kom dit 54. 10 över så hade den inte kommit så jag ringde pappa som hämtade mig. Jag tog en snabbdusch när jag kom hem å fixade mig lite snabbt innan jag fick skjuts till donken. Blev intervjuvad av en kille å en tjej, jag tyckte det gick bra, de ska ringa senast på fredag nästa vecka, så nu är det bara att hålla tummarna ^^

Nu ska jag städa, för jag städade lite slarvigt förut, å jag skulle göra det klart när jag kom hem lovade jag, å jag hör att Fredrik inte är på sitt bästa humör idag så jag ska väl gå å fixa det nu innan han tar ut sin ilska på mig ;)
Puss å kram <3



/C

Måndag

Tjenare =)
FIlmen igår va bra ^^ Efteråt så åkte vi till danderyds sjukhus där vi bytte till buss som vi åkte i nästan en timme,  å där hände en lite pinsam sak  -.-' Men den ska vi inte gå in närmre på =P När vi kom fram så hämtade Jennys mamms oss å vi åkte hit. Väl här så käkade vi å sen gick vi upp på Jennys rum å kollade på the omen, å sen när halva filmen gått så var vi ute hos hästarna å tog av dom täckena och gav dom hö, sen gick vi in å kollade klart på filmen. Sen satte vi på Nothing Hill, den va jättesöt =D å efter det var klockan typ 3 så vi gick å la oss ^^

Idag vaknade vi kl 12 första gången, men vi somnade om å gick upp vid typ 1. Då kollade jag SL å ringde mamma, så jag stannar kvar här en natt till ^^ Men jag måste åka ganska tidigt imorn, för jag ska ju på intervjun, vill ju inte missa den ;)
Men nu ska vi käka frukost/brunch/lunch eller nåt =P
Puss å kram <3

/C

Bye

Tja,
Nu ska jag dra, men jag kanske skriver nåt inlägg  hemma hos Jenny sen =)
Puss å kram <3

/C

löst! :D

Jag å pappa åker iväg å köper remsa, så då är det problemet löst, NICE! :D
Puss å kram <3

/C

Men blööö

Tja,
kom precis på att mitt busskort har ju gått ut! :S Jag kan låna mammas ikväll, men då kan jag inte åka till Jenny, för mamma måste ha tillbaka det ikväll då hon jobbar imorgon :( så det suger ju >.<

Har iaf precis badat å käkat, ska väl klä på mig nu tror jag å sen kanske spela lite the sims 3 (A) ^^
Puss å kram <3

/C

Flickvänner från förr

Tja =)
Idag vaknade jag kl 1, fan va skönt å sova :D Så jävla nice med sommarlov att det inte är sant asså ^^ Idag ska jag träffa Jenny, vi ska på bio, flickvänner från förr blir det =) å sen åker vi hem till henne, så det e nice ^^

Den världsberömda modefotografen Colin Mead är sinnebilden för en playboy. Han är snygg, självsäker och framgångsrik, framför alltnär det gäller kvinnor. Han lever livets glada dagar och låter sig inte snärjas av någon. Colin verkar ha precis allt han önskar sig, allt utom kärlek. Men å andra sidan är kärlek inte något som Colin saknar eftersom han inte tror på kärleken. Faktum är att han ägnat hela sitt liv åt att hållasig så långt som möjligt ifrån allt som påminner om kärlek. Men allt förändras då Colin återvänder till sitt föräldrahem när hans yngre bror ska gifta sig. Plötsligt ställs han öga mot öga med det förflutna. Och med en rad före detta flickvänner...

Den kommer va bra tror jag :D Men nu ska jag käka frukost, har inte gjort det än! =P
Puss å kram <3

/C


Sovasovasovasovasovasova

Tja,
Jag har varit med Alex ikväll =) Vi gick till Fruängen i sällskap med bror och Emmi, å handlade lite onyttigt, sen drog vi hem till mig å har chillat här hela kvällen. Vi kom in på massa gamla minnen och gamla kompisar å sånt ^^ Men nu har hon precis dragit, å jag ska lägga mig i sängen nu å sova å troligtvis snarka! (gör det när jag är riktigt jävla trött ;P) å det ska bli så jävla skönt!! Imorn blir första dagen som jag kan sova ut riktigt, sen sommarlovet började ;P Nicenicenicenicenice! :D
Sov gott, för det ska jag göra! :D
Puss å kram <3

/C

Hur kan man vara en av de största bloggerskorna..

när man inte ens kan stava rätt?



Alkolist? vad är det liksom xD Haha här sitter jag å leker bäst, vilket jag verkligen inte är, men jag tyckte det va lite kul =P Alkolist.. typ.. dricka smart? Alko-list =P Haha jag e lite trött idag :D

Har iaf sett filmen Inkheart precis, jättebra! Se den :)
Puss å kram <3

/C

Ska börja spara pengar..

sisådär 50 000 ska jag spara ihop, å sen när jag är 18 (lär ju ta längre tid än så, men det är minimumgränsen ;P) och har haft stabil syn i 2 år så ska jag operera bort mitt synfel. Bara så ni vet lixom :)
Puss å kram <3

/C

GO ME!

Woho, jag gick vidare! :D :D :D Ny intervju på tisdag kl 14:00 ^^
Puss å kram <3

/C

Lördag

Shu,
Hemma nu igen. Jag tyckte det gick bra :D Vi var 4 st, jag å en tjej pratade mest, sen den tredje tjejen va lite småblyg sådär, å killen sa inte ett skit =P Men vi skulle hjälpas åt att svara på 3 frågor. Vad är bra service? Vad är dålig service? Vilka egenskaper är bra att ha? å så berättade alla lite kort om sig själva. Sen sa hon att hon ska kontakta oss om några dagar så får vi veta om vi går vidare till nästa intervju eller inte ^^



Nu är det the sims 3 som gäller iaf! :D
Puss å kram <3

/C


Wish me luck

Ska iväg till intervjun nu, önska mig lycka till!
Puss å kram <3

/C


Vinnare av talang 2009 är...

CHARLIE CAPER!


Jättebra tycker jag, han var absolut en klar vinnare. Han var otroligt skicklig, så han var absolut värd titeln Talang 2009 och en halv miljon kronor!

Tyckte ni också att rätt person vann? Eller hejade ni på nån annan? Kommentera å säg er åsikt :)
Puss å kram <3

/C

Vet jag? :S



Du får gärna kommer med någon ledråd, för jag har absolut ingen aning om vem du är :S :P
Men tack iaf ^^

/C


Fredag

Tja,
Jag var ju med Alex igår, å vi drog iväg till personne å tog ett kvällsbad ^^ Först när vi kom dit så var det asmkt folk där, så vi satte oss en bit ifrån, sen kom det två killar å satte sig vid oss å började snacka, å då fick vi reda på att de var 8orna som firade sin skolavslutning typ =P Haha sen va det så kul, för när dom frågade oss hur gamla vi va så blev dom typ chockade, dom trodde typ vi va 20 :S :P Sen frågade han alla som gick förbi hur gamla dom trodde att vi var =P sen va det en kille där som typ" Jag e jättedålig på att gissa ålder... men kanske.. 15?" haha :P

När klockan var ungefär kvart i 11 så var det fortfarande mkt folk, men inte en enda badade. Så vi slängde oss i, å det va fett skönt faktiskt ^^ vi simmade runt där helt själva ;P sen kom det 3 andra som badade också. Det var några cp-ungar som slängt i flaskbottnar i poolen, som jag trampade på så jag fick ett sår precis mellan lilltån å ringtån (haha tror den heter så? xD) så då drog vi hem till Alex, å jag trodde inte såret va så illa, men sen när jag satte mig å kollade på det så var det ganska mkt blod. Haha Alex reaktion :D "Blod!" sa hon å stod helt blickstilla :P Lilla Alex ^^ Men såret va inte så farligt, det såg värre ut än det var.

Vi drog hem till mig sen iaf å Alex fick prova på å spela the sims 3, å sen spelade vi kort, å kl 1 gick vi å la oss, å jag somnade på en gång, var så jävla trött =P
Idag vaknade vi kl 12, gick upp å käkade frukost, å nu får vi se vad vi gör ^^
Puss å kram <3

/C

Hemma

Hej!
Nu är jag hemma igen =) det var jättekul att vara barnvakt, men är ändå jätteskönt att vara hemma igen :D
Träffade Sofie i telefonplan, vi skulle på samma buss. Va kul å snacka med henne igen =) Men kom hem ganska nyss, jag ska ner å ta en dusch nu iaf, känner mig jätteofräsh!
Puss å kram <3

/C

1+1=2

Så, nu har jag två barn att ta hand om =) Å om 2 timmar så kommer det en annan barnvakt å tar över, å då får jag åka hem ^^ men nu ska jag leka lite med Tiger ^^
Puss å kram <3

/C

Söt :D

Hej hej,
Nu har Vincent sovit ett tag, ca 2 timmar, å eg. ska jag har två barn nu, men Tiger har inte kommit än =P men dom lär väl komma snart och lämna henne ^^  Medans Vincent har sovit så har jag suttit och läst Harry Potter, men nu sitter jag här med VIncent å knät ^^ Verkar som om han vill skirva lite också ;P
Puss å kram

/C 

u                jh                                    gb  bhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

/Vincent

Mat

Hej,
Blev 2 timmars sömn för oss båda ^^ När vi vaknat så bytta jag blöja på honom å sen gav jag honom mat, men antingen var han inte hungrig eller så var det inte gott, för han åt inte så mkt. Istället så satte jag på honom sin fina grej han ska ha när han är ute, han såg ut som en björn ^^ Så söt :D å sen tog jag barnvagnen å va ute å gick med honom i en timme =) Haha man fick en del snea blickar =P Man såg hur folk (mest kvinnor) tittade noga på mitt aniskte för att typ bestämma ålder på mig, å sen kom dom väl fram till att jag var ganska ung, å då kollade dom lite snett =P
På tillbakavägen så köpte jag med mig en hamburgare å pommes frites hem också, nyttigt värre ;P Men nu är man mätt och belåten ^^
Ska pröva om Vincent vill ha lite mat nu =)
Puss å kram <3

/C

När trollmor har lagt de elva små trollen..

Hej,
Har precis gjort välling till Vincent och lagt honom i barnsängen. Nu är det bara att hoppas på att han somnar och sover i några timmar =) Annars får jag väl ta å sjunga lite vaggvisor för honom också ;P om han vaknar till 12 så blir det lagom, då kan han få sin lunch innan vi går ut så kan jag köpa lunch till mig ^^
Ska se om han somnar nu, då kan jag passa på att ta en liten powernap jag med ;)
Puss å kram <3

/C

Sitter barnvakt

Hej hej.
Gick upp kl 6 idag, å kl 7 åkte jag. Kom fram kl 8. När jag kom hit så hälsade jag på alla, var åratal sen jag såg dom :S :P Den enda jag verkligen kände igen var Mattias, Åsas mann =P Åsa såg inte alls ut som jag kommer ihåg henne =P Men Mattias kommer jag ihåg klart, för vi dansade på deras bröllop, vilket var för många år sen, å det var ungefär då jag såg dom sist =P

Men iaf, när jag kom hit så visade Åsa mig var allt står å vad jag ska göra. Sen kom det några kompisar till dom som tog Tiger (jepp, hon heter så =P)  med sig, å sen gick Mattias å Leija, å sist gick Åsa, så jag är kvar här med Vincent. Jag gav honom mat först, å nu kryper han omkring här på golvet =P Funderar på att kanske ta en promenad med honom sen, jag har ju barnvagn å allt, så det blir nog mysigt ^^ Skönt å komma härifrån, för dom har inte särskilt städat nåstans. Deras hall var ganska äcklig :S men kl 3 måste jag vara här igen, för då kommer Tiger tillbaka, så ska jag ha Vincent och Tiger fram till kl 7 då det kommer en annan barnvakt och tar över =P

Men nu ska jag se vad Vincent gör!
Puss å kram <3

/C

Dags att sova..

Tja,
Går fett bra för mig på The Sims 3 :D Jag har visserligen precis dött, men jag var 5-stjärning kock. Min man lever, å min dotter har gift sig och fått barn, hur bra e inte det? ;D

Men nu är det väl typ dags för mig att gå å lägga mig. Ska upp kl 6 imorgon, kl 7 går min buss så e jag framme ungefär kl 8 ^^ Lite segt å gå upp så tidigt kanske nu när det e sommarlov, men jag älskar barn, så det e nice ändå :D
Så godnatt på er ^^
Vad ska ni göra nu när det är lov föresten? Eller har ni ens fått lov än? :)
Puss å kram <3

/C

Första dagen på sommarlovet inleds med..

.. att sitta barnvakt en hel dag ;D
Åsa (släkting) ringde mig å sa att Anna (hennes syster som var här igår) hade sagt att jag gärna sitter barnvakt. Så Åsa bokade upp mig hela dagen imorgon. Från 08:00-19:00, 11 timmar =P Från 08:00 till 15:00 har jag bara en bäbis, å från 15:00-19:00 får jag en liten unge till, fast äldre än en bebis dåra ;P men der nog skoj ^^ förutom att det är så tidigt, men men =P
Nu ska jag ta en glass ;D
Puss å kram <3

/C


Gardasil

Fick precis tid för att ta min gardasilspruta mot livmoderhalscancer, så kl 5 i 1 idag ska jag till Koltai (tror han stavas så ;P) vår husläkare. 1a sprutan ska tydligen va ok, men andra gör tydligen grymt ont, så den ser jag inte fram emot :S tur att det bara är första jag ska ta idag då =P
Puss å kram <3



/C

SOMMARLOV!! :D :D :D

Haha gissa vem som lyckas försova sig sista dagen i skolan?
Rätt svar: Carro ;D
Haha Erik kom in 7 min innan min buss skulle gå å sa "har inte du skolavslutning idag?"
"Heeelvetee!!" svarade jag å skyndade mig å klä på mig (blev helt vanliga kläder =P) å iväg till bussen. Jag hann precis till skolan ^^

Vi började i Aulan där vi lyssnade på kören som sjöng, de var duktiga :) nästa år ska jag va med där! :D Sen så va vi i klassrummet å fikade lite å svarade på frågorna om folk i klassen. Å så fick vi veta att våra betyg blir hemskikade typ nästa vecka.
Sen stod vi i korridoren å snackade om vi ska göra nåt ikväll eller inte. Jag har nog ingen lust om det ska va det här vädret =P har nog inte lust ändå för alla ska väl supa, men jag har inget å dricka eller pengar att köpa för, så ne =P Fotoläraren kom förbi med mina foton också, jag fick MVG i foto! :D Men alla betyg sätts ihop till ett inom medieproduktion, å då lär jag väl bara få VG.

Kom nyss hem iaf. Ska nog spela lite the sims 3 nu tror jag ;D
puss å kram <3

/C

Godnatt!

Shu,
Varit asskoj idag =) massa folk hemma hos oss, å 10 barn xD så man har haft fullt upp hela dagen, men det har varit skoj :D Massa god mat hade vi ju också. Jag har massor med bilder, men de kommer senare, orkar inte idag =P

Efter att gästerna dragit så gick jag å Lotta till grannen som har ett flipperspel, å körde, va fett kul :D
Men sen har jag mest suttit å spelat The Sims 3!! :D :D

Nu tänkte jag däremot gå å lägga mig, vill va lite pigg imorn, för då är det SKOLAVSLUTNING!!! :D :D :D Najsnajsnajsnajsnajsnajsnajsnajsnajs :D :D :D Får se vad jag ska ha på mig då.. beror helt på vädret =P om det är lite halvt bläväder så blir det nog bara vanligt xD Annars, om solen skiner, så blire nog klänning =)
Men nu ska jag sova!
Godnatt
Puss å kram <3

/C

GRATTIS BROR!

Shu =)
Det gick bra med mamma, dom hittade inget fel på henne, så det känns bra :)

Idag gick jag upp kl 8 å gjorde tårtan, den blev kanske inte precis som jag ville att den skulle bli, men dn blev OK ^^ Sen vid 12 så åkte vi till Kärrtorp å väntade där till halv 2 då dom sprang ut, Eriks klass kom först ^^ Jag har tagit grymt mkt bilder idag, men de kommer upp senare =)
Sen kolllade vi när de (Viktor följde med också ;P) åkte iväg å flaket också, FAN VA KUL!! Om 2 år, då jävlar :D :D fan va kul det kommer bli! :D

Men nu är vi hemma, småkusinerna, Cicki och mormor är här. Men jag måste städa lite smått nu.
Puss å kram <3

/C

Mamma in till sjukhuset..

Mamma har haft ojämn puls nu i några dagar, hon får strypkänsla, svårt att andas och sånt, så hon ringde och dom sa att hon ska in akut. Det kan vara så att det bara är pga stress och att hon har varit sjuk under en längre tid. Men med kvinnor så är det tydligen väldigt svårt och säga, och just för att hon får den där strypkänslan så ville dom att hon skulle åka in på en gång.. Så pappa kommer hem snart så åker dom iväg till sjukhuset.
Usch...
Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt :/
Sen är det ju typiskt också att det här ska hända kvällen innan Erik tar studenten :(
Blir väl en uppesittarnatt inatt, höra vad dom säger om det..
Puss å kram <3

/C

THE SIMS 3!!!!

JAAAAAAA!!! LYCKA! :D :D  THE SIMS 3!! <3 <3 <3 :D :D :D
För er som inte fattat det så har jag the sims 3! :)
GLAAAAAAAAAAAD!!! :D :D :D
Puss å kram <3

/C

Kort dag :D

Tja,
Nu är jag hemma igen ^^ Hade bara svenska dåra, å där fick jag reda på mitt betyg, MVG :D haha men typ alla fick det, för Cecilia är så snäll xD Men jag klagar inte ;) Sen skulle vi skriva två saker om en själv, för på onsdag ska vi ha en frågesport om folket i klassen typ =P Å efter det slutade vi, då tömde vi skåpen å sen åkte jag hem ^^
Så nu är jag hemma =) Ska nog spela lite The sims nu, tyvärr bara 2an :(
Puss å kram <3

/C

Måndag :D

Shu bre ^^
Idag e det måndag, å jag e glad för det :D FÖR SNART ÄR DET SOMMARLOV!!! :D :D :D så jävla nice :)
Jag gick upp kl 11 idag iaf. Kändes skitkonstigt imorse.. jag var verkligen halv drömmande halvt vaken. Va lite wierdo :P
Har iaf precis käkat frukost, å ska ta bussen som går 12:24. Är ju bara en lektion idag.. ingen aning vad vi ska göra där =P men jag ska nog tömma skåpet idag också ^^
Men nu ska jag klä på mig!
Puss å kram <3

/C

Godnatt

Ne, jag känner mig grymt trött nu faktiskt =P Så jag ska lägga mig och läsa ett tag nu innan jag släcker för att sova ^^ Imorn börjar jag kl 13:05  med dagens enda lektion, Svenska ^^ Så innan jag stänger av datorn ska jag kolla när min buss går imorgon :)

Vill föresten fortfarande ha the sims 3 grymt mkt!! Så om det finns nån rik eller bara väldigt generös människa där ute så får du väldigt gärna köpa det åt mig (A) Hehe.. man kan ju hoppas ;)
Godnatt
Puss å kram <3

/C

JAG VILL HA!!



Det är helt galet hur mkt jag vill ha den! 369 :- på elgiganten, ska spara ihop till det!! :D
Puss å kram <3

/C

Herregud -.-'

Tja tja,
Har varit iväg å handlat nu! Först va vi inne en snabbis på IKEA där mamma löpte ett litet utebord som vi ska ha bredvid grillen där man kan lägga saker. Sen vidare till Kvantum där vi köpte massor med grejer, hela vagnen blev full =P Men dom hade inte sån marsipan jag ville ha :( Fanns ingen svart, å inte svart karamellfärg heller, så det får bli lakrits istället ;) Men det blir nog bra ^^

När vi kom hem så ropade jag upp brorsorna som kom, skitsura för att behöva hjälpa till. Viktor dampade ut helt typ slog till Lotta två ggr :S (inte slog slog, men lite lätt lixom) för att han typ var tvungen att avbryta sitt spelande. Killar asså -.-'
Aja, ska läsa Harry Potter nu :D
Puss å kram <3

/C

JAG ÄR KÄR! <3

Herregud asså!
Jag tror jag har länkat henne förut, men då var hon med i Britains got talent, å va typ 6 år tror jag. Men lyssna på henne nu, jag ryser, så otroligt duktig och söt! :D


/C

Så bra jag är! =D

Nice nice, nu är jag klar med veckans uppgifter =) matrum + vardagsrum och mitt egna rum, å det är noggrant gjort också ^^ Har käkat också, blev chicken nuggets med potatis och sås som pappa gjorde, gott gott ^^

Ska väl iväg snart och handla tror jag. Undrar om man hinner med en liten powernap innan? Det gör jag nog ;)
Puss å kram <3

/C

Woho!

Hittade mobilen! :D Skulle mest meddela det ;)

Fick höra att det är BIFF match idag också.. men det visste jag inget om, så jag vet inte om jag kan komma. Jag ska ju städa massor, och så ska vi iväg å handla också..

Känner mig lite smått hungrig.. har ätit nada idag, kanske dags att göra det =P Men jag ska städa klart vardagsrummet först!
Puss å kram <3

/C

Kom igen -.-'

Seriöst, nu får det fan ta å räcka :P (orkar inte leta upp alla bilder =P)
Först hittade dom Jesus på en toast
Sen som en ostbåge
Och nu på en stekt potatis


Liite överdrivet va? =P

/C

VAR E MIN MOBIL!?!?!?!?!?!?!?

Jag hittar inte min mobil -.-' Jag blir galen!!! jag kan typ inte fungera utan min mobil :P Men jag hade den igår när jag låg i mammas säng och kollade på tv. Men där ligger den inte, har kollat. Och så har jag precis städat mitt rum så den ligger inte här heller. SÅ VART ÄR DEN NÅGONSTANS!!!!??? jag blir typ galen :P Måste leta vidare nu!
Puss å kram <3

/C

Bästa uppvaknandet man kan tänka sig..

Vaknade av att mamma och pappa har världens jävla bråk ute i vardsgsrummet och kallar varandra fula saker. Så jag satte fingrarna i öronen och började humma. Men det räckte inte, så jag smällde igen dörren och satte på Bandit på högsta volymen. Då kunde jag fortfarande höra dom skrika på varandra lite dovt, men jag hörde inte vad dom sa.
Ne fyfan. Hatar verkligen å höra mamma och pappa bråka :/ Dom gör nästan aldrig det, men när dom väl gör det så bråkar dom verkligen. Ordet "skiljas" brukar komma upp då också. Usch, hatar det :/

Bråket handlade, vad jag tror av det jag hörde, om Eriks student. Att mamma ville ha det fint typ, för fint, enligt pappa. Så jag är iaf full gång med att städa nu, håller på med mitt rum nu, och sen ska jag göra vardagsrummet + matrummet jättefint. Jag har inte ens ätit frukost.. men men, jag klarar mig.
Puss å kram <3

/C

Godnatt

Tja,
Kollade på film idag, blev "Vad tjejer vill ha". Handlar om en snubbe som är med om en olycka å så kan han plötlsigt höra tjejernas tankar. Helt ok ^^
Men nu är jag trött!

Imorn är det storstädning av huset som gäller (inför tisdag) och så ska vi iväg å handla saker inför tisdag också ^^
Jag ska ju göra värsta studenttårtan till bror! :D Den ska va som en prinsesstårta dåra, men så ska jag istället göra så att den ser ut som en stor studentmössa ^^ Å så ska det stå Erik, MP3 och så datum ;D och så ska jag göra en ros också som ska ligga över mössan med några blad som lossnat lixom ^^ och så kanske några noter eller nåt annat extra, kul kul! :D jag e fett pepp inför å göra den :D på måndag ska jag fixa de :D
Men nu ska jag sova!
Puss å kram <3

/C

Tack för den -.-'

Jag var ute med Dharma, var vid macken också å köpte tuggummi. Men så ska jag betala dåra, dom har då en sån där grej man lägger mynten i, å jag hade några 50-öringar som jag ville bli av med, men en kommer ut hela tiden! Så tjejen i kassan frågar vad det är som inte fungerar, så jag visar henne 50-öringen, då säger hon:
- Aa, men det där är ju då ingen 50-öring, det är en cent.
Med värsta bitchiga rösten, som om jag visste det å försökte lura dom eller nåt. Verkligen som att hon tog för givet att eftersom att jag är tonåring så är jag inte ärlig! Orka såna -.-' Var nära att säga nåt småbitchigt tillbaka, men jag gjorde inte det, pallade inte. Jag hade ju andra pengar så det var ju bara å betala med dom.
Men men, ska läsa lite mer nu ^^
Puss å kram <3

/C

Jag älskar att läsa! :D

Haha fan va jag älskar att läsa :D Händer ofta att jag sitter å börjar garva högt för att jag läser något kul.
Som det här t.ex:
(Från Harry Potter och fången från Azkaban)

Percy däremot räckte högtidligt fram handen, som om han och Harry aldrig hade träffats tidigare, och sade:
"Harry. Så trevligt att se dig"
"Hej Percy" , sade Harry och försökte låta bli att skratta.
"Och det står bra till med dig, hoppas jag?" fortsatte Percy pompöst och skakade hand med honom.
Det var nästan som att bli presenterad för borgmästaren.
"Mycket bra, tack..."
"Harry!" sade Fred, som knuffade undan Percy och bugade sig djup. "Det är en storartad glädje för mig att se dig, gamle gosse.."
"En sån enastående ära för mig" sade George, som nu skuffade Fred åt sidan för att i sin tur gripa tag i Harrys han. "Helt underbart"
Percy blängde bistert.
"Nu räcker det", sade mrs Weasley
"Mamma!", utbrast Fred, som om han just fått syn på henne, och grep henne i handen. "Så fantastiskt roligt att se dig..."

Hahaha ni kanske inte är lika stor boknörd som jag är, men jag tycker det här är hysteriskt rolig! xD jag får verkligen fram en bild på hur det ser ut, haha xD
Ne, tillbaka till böckernas värld! :D
Puss å kram <3

/C

Bilder!

Nu när jag äntligen fick tag på minneskortet så laddade jag över lite andra bilder också, så det här blir ett bildinlägg!

Först lite från Lottas födelsedag :)
Haha mamma väckte mig tidigt :P Jag var trött..

Viktor var trött..

Erik var trött..

Dharma var trött..

Lotta var inte trött ;D

Lotta fick en prinsessklänning av mamma. För er som vill veta så har mamma sytt den själv. Hon började när Lotta var 4 år, och Lotta fick den nu på sin 9-årsdag, så det tog ju ett tag ;P

En peruk fick hon också ;P


Sen vet jag ju att ni nästan har dött av längtan för att få se min nya gitarr ;P så här kommer en bild :D Det blir dock inte rätt färg på bilden :P gitarren är eg. mer grön :P

Alla mina fina gitarrer :D (okej, kanske inte så fina, måste nog fixa dom lite, e liite mkt fingeravtryck överallt xD)


Så, det var allt för mig! nu ska jag nog ta en powernap, e grymt trött!
Puss å kram <3

/C

6/6 - Sveriges Nationaldag

Shu,
Dagen idag firades då med familjen (-Fredrik, för han hade spelning) mormor, låtsasmorfar Eric, Moster Cicki å hennes man Tobbe å mina älskade småkusiner Hugo, Saga och Theo :) Å barnen var så söta, för alla hade fokdräkter på sig! <3Vi började med att åka till Gamla Stan, Stortorget, där vi käkade. Vi satt ute, var lite småkyligt, men det var mysigt ändå :) Å jag fick byta till köttbullar med potatismos istället för lax ;D å det va grymt gott, hemmagjorda köttbullar å skitgoda lingon ^^ Men jag fick en grymt stor portion, så jag orkade typ bara halva =P Sen hörde vi massa skott också, allt typ skakade xP Men det var mys =) Hahaha å mormor va ju lagom pinsam >.< :P Det var några danskar där som började ta fram sin flagga, å mormor typ "NEEEJ! NI FÅR INTE HA DANSKA FLAGGAN HÄR!" sen gick hon fram å snackade med dom och berättade om stockholms blodbad (där vi f.ö förlorade 5 släktingar enligt mormor) och att dom får ta fram sin flagga överallt, men inte just här. Haha typiskt mormor =P

På väg dit



Danskarna


Svårt å ha sötare kusiner än vad jag har :D


När vi ätit klart å de som drack kaffe druckit upp sitt kaffe, så gick vi till nåt musem å kollade lite, å sen gick vi ut å kollade när dom släppte ut 1000 (tror jag det var =P) blåa och gula ballonger ^^ Å sen lekte vi massor med barnen, vi sprang omkring med dom på ryggen å bussade med dom, å seriöst, det finns inget härligare än barnskratt! <3

Ballongerna ^^


bjuder på en hemskt ful bild på mig >.<


Fin bild på bror <3


Sen så gick vi till glasshuset (tror jag det hette?) å köpte mjukglass till alla, å sen satt vi vid storkyrkan å chillade å busade med ungarna ^^ När vi tröttnat på att vara där så gick vi runt på massa olika ställen å kollade, å till sist så skildes vi åt, Cickis familj å mormor å Eric gick åt ett håll, å vi andra åt ett annat.

Glass 8)


Men nu är vi hemma iaf, har haft jättekul :) Men nu är alla jättetrötta =P så jag ska läsa lite bloggar nu, sen ska jag nog lägga mig i sängen å läsa lite Harry Potter och kanske ta en liten powernap ;)
Puss å kram <3

/C

Om jag får välja mellan lax med potatis eller köttbullar med potatis

så väljer jag definitivt köttbullar med potatis! Saker är den bara att jag får inte välja -.-'

Seriöst, ska man käka på restaurang så ska man käka något gott! inte fisk!!! >.< Visst, jag kan äta fisk, men jag njuter inte av det -.-' Jag som hade trott att vi skulle få välja själva, men nee, mormor har bestämt åt oss -.-'

Vi ska ta bussen som går om 35  min iaf, så jag ska väl käka nån liten frukost innan å fixa mig lite.
Puss å kram <3

/C

Haha why not xD





Har varit nere hos Viktor i en timme eller två. Emmi e här, å Viktor sitter å nördar, så jag höll henne sällskap ^^ vi spelade Mario på hennes dator, fett kul, men jag förlorade hela tiden xD

Men nu är klockan 5 över 1! å jag ska upp vid 10 imorgon -.-' Så det e väl dags å stänga av datorn snart..
Men vad ska ni göra i helgen? :)
Puss å kram <3

/C

Bok nummer 2, klar.

Så, nu har jag läst ut den ^^ Så nu ska jag börja på trean, Harry Potter och fången från Azkaban! Men först ska jag äta, jag har ju typ inte ätit nåt på hela dagen förutom lite godis :S fyy på mig!
Puss å kram <3



/C


Idag har jag..

  • Läst Harry Potter och Hemligheternas Kammare, nästan klar! :D
  • Klippt klorna på alla djuren (som har klor som behöver klippas ;P)
  • Spelat gitarr
  • Målat naglarna
  • Kollat på Royal Pains, pilotavsnittet, grymt bra, SE!
  • Satt på Dharma hennes fästingshalsband
  • Kollat på andra avsnittet av mental
  • Varit onyttig å köpt godis
  • Kollat på talang
  • Bytt nål
  • Fyllt på med vatten i akvariumet

Så nu vet ni det också ;D Ne, men min dag har alltså varit ganska seg =P Så jag tänkte sega ännu mer genom att läsa ut Harry Potter å sen kanske sätta på nån bra film ^^

Imorn iaf ska jag vara i stan kl halv 12 för vi, min familj alltså, ska käka lunch med mormor någonstans. Vet inte varför vi ska göra det, men vi ska det iaf =P

Föresten, om nu alla tackar ja, så blir det nog en mysig midsommar! :D För mormor och Eric ska komma ner till landet, å sen kanske moster Cicki kommer med sin man och deras tre barn, mina übersöta kusiner :D så om det blir så så ere nice :D

Å snart är det sommarlov!!! :D ska bli så jävla nice :D På lördagen ska jag på gruppintervju på McDonalds å senare samma dag eller dagen efter ska jag och Dharma iväg till Gåsö, mormors landställe i en vecka typ :D Sen vill jag åka till Dunker nån gång under sommaren också, farfar landställe ^^ Fett mysigt där =) skulle va kul om jag kunde få ta med mig Alex då också =) men hon har ju sina djur å ta hand om.. så jag vet inte om det går..

Men ne, nu ska jag inte sitta å planera hela sommaren här, nu ska jag ju läsa! :D
Puss å kram <3



/C


Va sött! :D

Hittade den här på tjuvlyssnat. Gud så sött :D

Pendeltåg mot Märsta, Stockholm

I ett bås sitter en tjej ~25 och lyssnar på musik och mimar med. Mitt emot sitter en jämnårig kille, som också lyssnar på musik. Han upptäcker plötsligt mimandet och tittar mer och mer koncentrerat på henne. Efter ett tag tar han upp sin MP3-spelare, trycker några gånger och håller sedan upp den framför tjejen. Hon tittar först väldigt skeptiskt på killen och MP3-spelaren, men efter att ha tittat noga på spelaren spärrar hon upp ögonen och tar ut öronsnäckorna ur öronen.
Killen: Det är rätt, eller hur?
Tjejen: Hur visste du det?!
Killen: Jason Mraz är en av mina favoritartister och jag måste faktiskt säga att du är ganska söt när du mimar till din musik.
De fortsätter att pratar och innan de skiljs åt byter de nummer och bestämmer att de ska ta en fika någon dag.

Tihi ^^
Puss å kram <3

/C


Fredag!

Shu,
Idag hade vi bara två lektioner, NK och Foto.
På NK lektionen så gick vi igenom provet (jag fick G+) å sen kollade vi på filmen antz. Haha seriöst, det e en barnfilm, å gissa vad dom säger?? "Jag som hade tänkt att ha med dig i mina erotiska fantasier" (nåt sånt iaf ;D) Hahaha wtf lixom? xD Visst, barn förstår nog inte riktigt va det betyder, men ändå xD
Snackade betyg också, jag får VG, jag hade hoppats på MVG, men jag vet att jag inte ansträngt mig så mkt, så det e mitt egna fel >.<

På fotolektionen så var jag i utskriftsalen å skrev ut mina reportagebilder, å när jag var klar med det så åkte jag hem, å så började det helt plötsligt regna massor, så det var ju tur att jag hade paraply med mig ;) Sen kom jag hem å tänkte "åh va skönt å komma in å bort från regnet" men neee, då va jag tvungen å gå ut med Dharma -.-' Men när jag kom in igen så gick jag in å satte mig här. Men nu tänkte jag sätta mig å spela lite gitarr.

Föresten, ni har ju inte sett min nya gitarr!! Men jag har ingen kamera för tillfället, men när jag får tag på en så kommer det bild :D
Puss å kram <3

/C

Godnatt

Tja,
Jag somnade till lite i sängen xP var grymt trött, så nu ska jag bara stänga av datorn å äta nåt litet innan jag går å lägger mig igen :)
Imorn är det Sista NK lektionen som gäller och sista foto också, för på måndag är det nog bara städdag!
Godnatt
Puss å kram <3

/C

JAG HAR VG!!! :D :D *lyckodansar*

Hej! :D
Dagen idag började med matteprov, var jättenervös! orkade ju inte göra om det. Först fick jag veta på gårdagens resultat, 13/21, 12 var G ;D å sen satte jag igång med dagens. Det kändes bra, men det har det ju gjort förut också å så har man failat helt, men han rättade det på en gång, å jag hade 16/21, 12 var G så jag är skitnöjd! :D :D Å mitt betyg över hela matte a kursen är VG :D Najs najs :D Sen hade vi iaf lunch, var korv, så jag käkade bara 1½ hård macka =P sen kom Stephanie med en GIGANTISK kortlek, haha va skiitkul xD Men ganska lätt för de andra å se vad man hade xD Efter lunchen var det engelska, där kollade vi på nån mupp film, å jag fick veta mitt betyg, VG där med :D är iofs lite missnöjd då jag vet att jag kan mycket bättre och eg kan nå upp till MVG men men, nästa år så ;)
Sen väntade vi i 50 min att NKn skulle börja, men så kommer Amel och säger att vi inte har nån NK! o.O Så det blev man lite smått irri på :P men vi drog till bibblan å lämnade tillbaka lite böcker å sen åkte jag hem ^^

När jag kom hem såg jag att Dharma inte varit ute sen kl 9, så jag tog henne på en prommis, träffade Alex och Johan nere i parken ^^ Charlie var med också, han grävde hela tiden å "attakerade" Dharma, lilla gumsan visade sig fett underlägsen honom xD men vi bestämde att vi ska ses senare ikväll, å sen gick jag hem å tog av mig skorna å strumporna, för de var dyngsura! Jag hatar å ha blöta fötter -.-'

Men nu ska jag bädda sängen, hann inte göra det imorse!
Haha såg precis att Inger ligget på precis samma plats som hon gjorde när jag drog imorse, lilla sötnosen :D
Puss å kram <3

Gammal men fin bild på Dharma och Charlie :)

En till med mig och hundarna. Jag saknar mitt långa hår! <3

Inger :D


/C

Torsdag

Tja,
Vaknade först kl 9 idag, men somnade om, sen vaknade jag till lite när Inger (katt ;P) hoppade upp å la sig på mig arm, men jag vaknade till på riktigt kl kvart i 10, då gick jag upp å käkade frukost. Men nu ska jag gå om ca 10 min, ut i äckelvädret -.-' Men önska mig lycka till, jag ska ju ha prov! TERMINENS SISTA PROV! :D så jävla glad över det ;D
Puss å kram <3

/C

Ojojoj

OjojOJ vilken dålig uppdatering idag, SORRY!

Matten idag gick väl sådär, hoppas verkligen på G! får jag inte G på det här och provet jag gör imorgon, så får jag IG i kursen :S
Efter skolan så åkte jag å tränade ^^ sen åkte jag hem, mötte mamma på bussen ^^ ca en timme efter jag kommit hem så satte sig jag å mamma ner å gick igenom matten som jag ska ha imorgon, så nu känns det som om jag har lite koll på det iaf =)

Resten av kvällen har jag spelat dataspel, badat och läst HP :) Men nu ska jag stänga av datorn å lägga mig i sängen å läsa lite innan jag släcker och sover :)
Puss å kram <3

/C

Skola

Tja,
Har nördat lite nu, men nu ere dags att gå iväg snart. Önska mig lycka till, för jag ska ju iväg å ha matteomprov!
Vad ska ni göra idag? :)
Puss å kram <3



/C

Godmorgon!

Tjenare,
gick upp kl 12 idag å klädde på mig å käkade. Sen kom farfar, han kommer ju varje onsdag, å så satte jag mig här ^^ men jag ska borsta tänderna å fixa allt så jag är helt klar å gå sen, så kan jag spela lite med på Harr Potter spelet :D (tvåan ;D)
Puss å kram <3

/C

Opsiii (A)

Ojdå, när blev klockan kvar över 4? xD Hahaha är nog dags att gå och lägga mig tror jag ;D
Hörs senare idag! :D
Puss å kram <3

/C

Srry

för lite dålig uppdatering idag!
Har inte gjort mkt alls sen förra inlägget =P Har läst! :D så nu är första boken klar, bara sex stycken kvar :D sen har jag även börjat spela och spelat ut Harry Potter spelet (första) Hej jag är nörd :D

Imorn då..
No, Svenska, Idrott, Lunch, Sh, Matte.
så ser min dag ut.. eller.. kanske så här: Matte.
Det låter bättre :D
No e segt, svenska har jag ingen, Idrotten kan ta sig, lunch, jag klarar mig ;D Sh, boooring.
Men matten är viktig. Har omprov jue!
Så jag börjar kl 2, NAJS! =D

Ska börja läsa andra boken nu, Harry Potter och hemligheternas kammare, för er noobs som inte visste det! ;D
Puss på er <3

/C

Tisdag

Shu,
det blev skola för min det idag iaf =P Jag ville veta mitt betyg i musiken så jag åkte dig. Men väl där så lekte vi bara nån musiklek vilket iofs va kul, min grupp vann! Tack vare Jessica, hon va fett duktig, typ kunde allt xD Jag svarade på 1 grej, haha xD men iaf, sen i slutet på lektionen så säger han att han kanske inte hinner sätta betyg på alla, så då kanske vi får det efter sommalovet! Va e det för jävla stil? =P Man vill ju såklart ha det innan sommarlovet, han får fan se till att han hinner det =P
aja, sen iaf så åkte jag hem (ÄCKELVÄDER!), å nu har jag legat å läst och pluggat lite matte. Känner mig grymt trött, så kanske sova lite..
Puss å kram <3

/C

LYCKA! =D

WOHOO!!! Tydligen slipper jag provet! :O Fan va nice =D =D Jag hade ändå typ failat på det xD nice, då kan jag vara hemma hela dagen =D Då kan jag plugga till matten också... yaaaay.. *suck* -.-' :P Aja, nu är snart äggen klara =D
Puss å kram <3

/C

Hur lyckas jag..?

Tja,
försovning idag med. Jag är verkligen grymt skoltrött nu -.-' Men Jessica ska fråga Pontus om det är idag på omprovstiden jag ska göra mitt ekonomiprov.
Men jag ska käka frukost nu, å sen ska jag väl iväg till skolan å se vad jag fått för betyg i musik =)
Puss å kram <3

/C

Hemma..

Tja,
Hemma från promenaden. Var grymt skönt att vara ute. Gick ner till ängen över vägen, å så förbi Kennys hus sen gick jag hela långa raksträckan från typ cats&dogs till långbroparken där vi satt ett tag och kollade på det mörka vattnet. Irritationen gick över efter ett tag. Sen när jag kom hem till parken kl halv 12 så stod Martin och Johan där å spelade fotboll, va aslänge sen jag snackade med dom, så det va kul att träffa dom igen, å Martin var lika söt som alltid (A) Men vi stod å snackade i ca 40 min, men sen blev det kallt så alla gick hem.

Nu känner jag mig ganska lugn iaf. Jag behövde verkligen den där tiden för mig själv. Dharma behövde en rejäl promenad också, nu är hon mycket lugnare :) Nu ska jag antingen sätta på en film, eller läsa lite. Tror jag ska läsa, det lockar mer ^^

Jag "har" ingen engelska imorn, eller vi gör typ inget där, så jag börjar 9:40, så innan jag stänger av datorn ska jag kolla när min buss går imorgon =)
Puss å kram <3

/C

Låt mig gråta...

Jävla skitdag idag >.< Alla har varit så jävla dryga. Viktor har retat Lotta till vansinne så hon har grinat och smällt i dörrar och gjort oss andra irriterade. Sen har jag varit på dåligt humör, en dålig dag, å då börjar Viktor skrika "Carro har mens!" (och nej, det har jag inte, bara en dålig dag) å det hakar Lotta på med å öppnar dörren och vrålar det över hela kvarteret.
Viktor märker att han gjort mig irriterad, så han står å stirrar på mig å gör massa jobbiga ljud endast för att göra mig mer irriterad. Sen dampar jag ur på honom å blir grymt jävla sur för att han inte hjälpt till ett skit här hemma.

Sen kommer mamma å pappa hem, mamma börjar med att slänga in en galen Dharma på mitt rum, hon piper å gnäller och jag vet inte vad det är med henne. Sen är dom allmänt sura, jag hade tagit fram fläskotletter i förrgår å lagt i kylskåpet, men eftersom att jag var med Lotta hela dagen igår så han jag inte göra något med dom, så pappa dampar ur å börjar skrika om att det är oasvarig. Oasvarig!? Jag har fan haft ansvar över hela jävla familjen under den här helgen, för ingen annan i min jävla retarded familj kan göra något! Å pappa börjar skrika om att jag säkert suttit framför datan hela helgen, det har jag fan inte gjort! Jag var med Lotta på bio, jag var med Lotta på hennes jävla klassträff, jag har varit ute på tomten! Men grabbarna, som HAR suttit framför datorn hela jävla helgen får ingen skit alls!
Kul att man blir rättvist behandlad här hemma >.<
Å mamma kommer med sin vanliga "har du varit i skolan idag?" "fråga" med med en röst som säger att hon inte alls tror att jag var i skolan.

ÅÅÅÅH, jag blir galen! helst av allt vill jag låsa dörren å lägga mig å gråta. Men eftersom att jag inte har någon nyckel kan jag inte låsa, å eftersom att jag har så jävla svårt för att gråta så går inte det heller!
Ne, jag funderar på å ta en härlig kvällspromenad med Dharma och kanske få henne att lugna ner sig lite.
Puss å kram <3

/C

Nice

Om man tittar på röda mattan klippen på mtv.com så berättar Taylor att förvandlingsscenen egentligen inte hör ihop med Laurent utan med den då Paul är på väg att attackera Bella.

Fick jag precis veta, å de e nice, för det skulle va synd om Bella fick veta så tidigt att Jacob är en varulv ;) Så de e nice :D
Tänkte bara säga det ^^
Puss å kram <3

/C

Läst ut

Shu,
dagen idag har tillbringats ute på gräsmattan och i sägen, jag har läst, å läst, å läst, så nu har jag läst ut boken som jag lånade idag, och den var grymt bra! Men verkligen hemsk, usch.. men jag kan verkligen rekomendera den!


Kan man rädda liv med hjälp av böcker? Kanske. Och om det finns skuggan av en chans att varna tonårstjejer och deras föräldrar så att bara en enda slipper uppleva det Tessan - vars sanna, svenska historia berättas här - utsattes för, så är det värt allt vi lägger ned på produktionen.

14 år till salu är den sanna historien om hur en ung och på ytan helt normal och välanpassad svensk tjej rasar ned i nätprostitution och djup förnedring utan att omvärlden märker någonting. Och hur hon kommer upp ur sitt helvete igen. Att kalla boken för engagerande är att ta i på tok för litet. Alla som hittills läst 14 år... lägger den ifrån sig med en rysning och en önskan om att ingenting sånt här skall hända någon igen. Någonsin. Men också en beredskap för hur signaler skall tolkas och vad man faktiskt bör och kan göra som vuxen om en ungdom i närheten hamnar på glid. Detta är med andra ord en bok som alla vuxna och inte minst tonåringar själva verkligen bör läsa.

Nu måste jag äta någon, känner mig lite småhungrig sådär.
Puss å kram <3

/C

ALLA MÅSTE SE!!

Fyfan va bra! :D :D :D
New Moon - trailen
 
Dock skulle jag velat ha med meningen "it will be as if i never existed" i trailern. Hoppas verkligen det är med i filmen!
Shit va jag vill se den, NU!! :D :D Jacob är ju härligt snygg också nu när han har kort hår ;D och dom har gjort varulvarna snyggt också, det är jag glad för :D var lite orolig över att det skulle bli lite fail :P
Puss å kram <3

/C

Måndag

Shu,
vaknade för sent idag, sen missade jag såklart bussen som gick 09, så nästa gick 34, så jag gick till Älvsjö Station å tog bussen därifrån.
När jag kom till skolan så var det 50 min kvar av fotolektionen, så jag photoshopade bilderna å satte dom på ett A4, så nästa lektion ska jag bara skriva ut =) Sen får vi se om jag får göra nåt extra för att jag missade en uppgift =P

Sen var det matte, där pluggade jag lite geometri, men när Stephie va klar med sitt prov så drog vi å käkade, sen under lunchrasten satt vi i bibblan å skrev våra bokredovisningar, jag lånade en bok också som jag länge velat läsa "14 år till salu" Handlar om en 14-årig tjej som blir våldtagen av sin brorsas kompis kompis typ, å hon å sin kompis vill ha lättförtjänta pengar så dom "horar sig", kompisen gör det bara två gången, sen slutar hon, men hon som det handlar om fortsätter. Jag har inte kommit så långt än, men det är bra. Hemsk, men bra. Den är ju sann..
På svenskan så snackade vi inför en liten grupp (klassen är typ indelad i tre grupper när vi gör de här boksamtalen) å det gick väl helt okej med tanke på att jag fick veta idag att jag skulle ha det idag =P så det blev lite slarvigt gjort.. hoppas det inte blev allt för dåligt så att jag bara får VG :S för jag ligger ju å väger, å hon sa att om jag gör bra ifrån mig på resten av uppgifterna får jag MVG.. men jag fick ju MVG på krönikan iaf...

Har nyss kommit hem iaf =) satt ute ett tag å solade å läste, å jag ska nog tillbaka dit nu, ska nog bara byta om först ^^
Puss å kram <3

/C

SKAM!



Så här vill min bror bli -.-' Han tycker deras hår är så jävla snygt, så han ska skaffa likadant. MIN BROR VILL BLI  FJORTIS!! Han sa t.o.m. orden ååh, orgasm när han såg en "snygg" frisyr, fyfan -.-' Skam.. 
Jag lovar, han kommer stå framför spegel, köpa brunkräm å smeta på, spänna magmusklerna å ta massa bilder.
Han kommer använda femtioelva olika hårprodukter. Det är folk som han som bidrar till växthuseffekten.

Skam..
Har inget mer att säga...

/C

Hmmm..

Haha gick inte så bra för mig :P jag satte igång att göra disken, sen kom Erik och hjälpte mig lite, å sen så gjorde jag toaletten vilket var min uppgift å sen satt vi båda på mitt rum å spelade lite gitarr. Men nu måste vi båda sova! och jag måste plugga lite först... -.-'
Puss å kram <3

/C

Time to sleep

Tja,
Känner mig lite småtrött sådär, men jag ska plugga lite ekonomi, å sen ska jag sova :)
Puss å kram <3

/C

RSS 2.0