Dag 22, Torsdag.

Tjenare!
Idag väcktes vi vid halv 8. Då gick jag upp å fixade mig, sen gick vi ner å käkade frukost. Nice med frukost på hotellet ^^ Va gott iaf =) Sen så åkte vi iväg kort efter det. Först åkte vi å kollade på Hoover dam, det va coolt :D Sen fortsatte vi mot Grand Canyon, vi kommer dit om ca 2 timmar, vi ska äta oxå :)

Hej!
På väg till Grand Canyon så såg vi att det brann, lite scarry.
När vi kom fram efter ca 7 timmars färd så gick vi å kollade, W-O-W! Så jäkla.. mäktigt :D Mamma började gråta, så lycklig va hon :) å Lotta sa "Det här va väl inget speciellt" haha =P

Vi tog lite kort och sen gick vi en bit, å så gick vi på fel buss. Sen när vi va på rätt buss så åkte vi först till en utsiktsplats där det fanns hästar =D Men dom såg lite mer ut som åsnor ;P Men de var söta :) Sen kollade vi mer på utsikten och tog bilder! å sen åkte vi till nästa plats. Där hoppade Viktor ner från muren för det var en liten avsatts där nere, men några kineser flämtade till å trodde han ramlade typ, haha xD

Sen hoppade jag, Erik å Viktor ner en bit å såg en fett fin utsikt! =) Sen åkte vi bussen tillbaka å gick till bilen å så påbörjade vi resan hem. Vi blev omkörda av en Animal Police-bil, fett coolt ^^ Sen va det nån bil som gasade förbi oss, senare åkte vi förbi den, den hade gått sönder och nåt hade fått gräset att börja brinna.

Sen hände inte så myckt mer. Jag sov lite och såg en fin solnedgång med härlig musik i bakgrunden :) När vi kom tillbaka till hotellet så tog jag en dusch, men nu ska vi sova!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0