Undrar varför jag vill flytta hemmifrån?

Happ, har man båkat med pappa igen då.
Jag sa ifrån för jag tyckte att han alltid är negativ i allt han säger. Då går han på mig direkt och säger att han och mamma gör precis allt här hemma, och att jag aldrig berättar något om vad jag gör på fritiden eller något annat "personligt" för honom. Min fråga är varför han ens är förvånad!? Han och jag har aldrig pratat särskilt mkt med varandra om annat än ytliga saker. Men jag dampade tillbaka på honom och undrar hur fan han kan säga så när jag tog disken varje dag i typ 2 veckors tid, jag tar kattlådan, är ute med Dharma minst en gång om dagen, och massa annat.

Ne, usch, orkar inte skriva ner allt, är på sånt himla dåligt humör nu, känner mig arg, sårad och ledsen. Ska lägga mig nu och gråta mig till sömns som jag gjort så många andra gånger p.g.a pappa.
Härligt.

/C

Fotobok!

Min fotobok kom ju idag föresten :) :)









F.ö så förstörde pappa precis mitt humör genom att vara så härligt negativ som bara han kan vara, jippie!
Ne, jag ska sova nu.
Puss å kam <3

/C

Å herre gud O_O

Ge mig hans röst asså! Så jääävla bra han är! Han och Rasmus eller Carl kommer gå vidare ikväll tror jag!

Puss å kram <3

/C

Idol, AA, Idol!

Hellu =)
Har nu kollat på gårdagens avsnitt av idol och veckans Andra Avenyn-avsnitt :) Så nu är det 15 min kvar till dagens idol, nicenice :D Ska dock hinna göra fint i vardagsrummet innan dess! Får se hur det går, men jag måste sätta igång nu!
Puss å kram <3

/C

Halvblind!

Hellu!
Textkommunikationen var ju lite seg, men det var väl lite småkul ändå när man inte jobbade xP Så kollade vi på nån kort film de sista 20 minutrarna. Nu är jag hemma iaf! Sitter å smsar lite med Alex, ska snart äta också :) Men jag ser bara på ena ögat för tillfället för jag tog ut linsen ur det andra, för jag har haft något störande i ögat hela dagen och jag tror det suttit under linsen :P Så nu ligger den i linsvätskan, så nu borde skräpet vara borta! Nu ska jag alltså första stoppa i linsen igen och sen äta något, sen får vi se vad som händer!
Puss å kram <3



/C

Textkommunikation!

Det blev som jag trodde, en seg dag! Men jag är solt, räknade fan intensivt under hela mattelektionen! På svenskan kollade vi bara på film så det var nice! Engelskan däremot var kanske inte min bästa lektion, men men xP Nu har vi textkommunikation! Några ska redovisa, men det har jag redan gjort så jag ska väl skriva rubriker och ingresser typ... tur att jag har min iPod iaf :D :D
Puss å kram <3

/C

Dags för skola!

Hellu =)
Nu har jag käkat och fixat mig, så nu ska jag bara borsta tänderna och sen är det väl dags att gå!

Dagens lektioner:
› Matte
› Svenska
› Engelska
› Textkommunikation

Inte en enda rolig lektion där inte >.< Så idag blir en seeeg dag! Slutar kl 16:25 -.-' Men efter skolan då, vad gör jag då? Jadu, det har jag inte en blekaste aning om! Vi får väl se vad som händer ^^ men nu ska jag ju borsta tänderna!
Ha en bra dag allesammans!
Puss å kram <3

/C

Frukost!

Hellu =)
Nu har jag precis vaknat, klätt på mig och lyssnat på Lotta som berättas massa saker :P Men nu är jag hungrig så jag ska gå  käka frukost och ta min vitamin- och mineraltablett!
Puss å kram <3

/C

Godnatt

Avsnittet har inte kommit upp än så jag får väl se det imorgon istället! Nu ska jag borsta tänderna och sen gå och lägga mig :)
Godnatt
Puss å kram <3

/C


BÄST!

Jag kan nog kolla på det här klippet hur många gånger som helst, han är så grymt jävla bra!! :D <3

Puss å kram <3

/C


Bläää

Idolavsnittet har inte kommit på upp tv4 än... undrar hur lång tid det tar? Ska ju ändå upp kl 8 imorn, så det får inte komma upp senare än kl 12 :P
Vad ska man göra istället då?
Tips någon?
Puss å kram <3

/C

Det går uppåt!


Där ser man, trevligt trevligt :) Lämna gärna en kommentar om vem du är som kikar in på min blogg så blir jag glad och så kikar jag in på din blogg också om du har någon :)
Puss å kram <3

/C

Haha nice xD

Buss, Göteborg

Några fjortistjejer har lagt upp fötterna på sätena. Bussen stannar på en hållplats och en tant ~70 kliver på. Hon betalar turen och ser sedan på tjejerna.
Tanten (högt till chauffören): Får man ha fötterna på sätena?
Busschauffören (leende): Ja, idag får man det.
Tanten blir stum och går därifrån. Hon sätter sig på platsen bredvid tjejerna. Efter en liten stund lägger hon också upp fötterna på sätena.

/C


@ home!

Hellu =)
Nu är jag hemma igen, skönt :) Fick stå i kassan hel dagen >.< Men det gick väl bra :P Dock gick de 4 timmarna väääldigt långsamt :P Nästa gång jag jobbar så är det mitt långpass från 9-18 på söndag. Men jag har kommit på att fram till kl 10 så serveras ju frukost, och jag kan inte frukostsakerna :S Så vi får väl se hur det går :P Det är iaf OB hela dagen, så det är nice ;D

Nu ska jag käka nåt litet å sen kolla på idol!
Puss å kram <3

/C

Powernap!

Nu har jag tagit en powernap.
Fyfan va skönt :)
Nu ska jag prokenixa till jobbet och jobba i 4 timmar.
Inte lika skönt :(
Puss å kram <3

/C

Duktig jag är :)

Woho, jag är stolt över mig själv, jag gjorde faktiskt läxan! :D Den kanske inte blev sådär superduperbra, men jag tog iaf tag i det och gjorde den :) Nu tänkte jag slöa lite den halvtimmen jag har kvar innan det är dags att gå till jobbet!
Puss å kram <3

/C

:O

Hur kunde Eddie inte gå vidare :O Han måste ju utan tvekan bli ett av juryns wildcards, annars blir jag ju besviken! Calle gillar jag, Jon vet jag inte riktigt vad jag tycker om :P Jag tycker nog att Jon och Eddie kunde ha bytt platser ;) Men nu ska jag inte tråka ut er med mina tankar om idol! :P Jag har iaf precis käkat, och klockan är nu 4, så om 1½ timme ska jag dra till jobbet, därför ska jag nu sätta igång med svenskaläxan som jag inte gjort än!!
Puss å kram <3

/C

HEMMA! :D

Å herre min skapare, tack! :D Gud så skönt, vi har ingen kör idag :D Visst, lite tråkigt för jag hade sett fram emot å sjunga ;P Men fyfan va skönt, då slutade jag kl 1 iställer för 5, hur nice är inte det!? Så nu är jag hemma, grymt skönt att hinna komma hem och ta det lugnt ett tag innan jag börjar jobba :) Så det gjorde mig glad :D men nu ska jag ta tag i svenskaläxan som ska lämnas in imorgon!
Puss å kram <3

/C

Uppdatering från skolan!

Hellu =)
Nu slutar vi snart första lektionen, om 10 min! Vi har iaf hunnit redigera så det är nice =) Vi har 2 lektioner kvar på oss, så vi ska nog hinna :)

Fyfan va kallt det var imorse!!! Jag är glad över att jag köpte min halsduk igår asså :P Hade mössa också, det behövdes! Fett kallt i skolan också, jag fryser fett mkt om händerna, skulle behöva vantar ;P

Men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så vi hörs ikväll runt halv 11 typ!
Puss å kram <3

/C

Blir trött bara jag tänker på't

Hey,
Nu har jag käkat frukost. Blev köttbullemackor idag med ^^ tabletterna smakade äckligt xP Men men, hoppas iaf dom funkar!

Skolan börjar 8:25, så jag måste ta bussen som går 7:40. Jag har som sagt 3 lektioner idag, första är rörlig bild i 2 timmar 50 min, sen matte i 1 timme och 5 min, håltimme i 2 timmar och så musik i 2 timmar å 20 min. Låter härligt va? xP Sen direkt efter skolan så åker jag antagligen till telefonplan och går därifrån till jobbet. Sen jobbar jag från kl 16-22. Fyfaaan va trött jag kommer vara när jag kommer hem >.<

Men nu ska jag kolla så jag har allt med mig!
Puss å kram <3

/C

Grymt skönt att sova :)

Fan va skönt, borde nog lägga mig kl åtta lite oftare ;) Vaknade dock upp kl fyra, hade två missade sms och skiiitvarmt i rummet :P Så jag gick upp å drack, släppte in Sigge, öppnade fönstret och somnade om.
Att öppna fönstret verkade smart just då.
Inte när jag vaknade.
Då var det kallt!

Nu har jag iaf satt på mig varma kläder så nu fryser jag inte! Känner mig någurluna (har absolut ingen aning om hur man stavar det där ordet och jag orkar inte kolla upp det :P) pigg :) Men nu ska jag käka frukost och inviga mina vitamin- och mineraltabletter ;)
Puss å kram< 3



/C

Godnatt!

Nej, jag orkar verkligen inte kämpa emot tröttheten längre. Jag får se idol imorgon, orkar inte hålla mig vaken längre. Skönt å lägga sig tidigt, då får man mer sömn ;) å jag behöver lite energi tills imorgon!
Puss å kram <3

/C

Lite bilder på dagens inköp





Asså seriöst, ofta klockan bara är 7!? Jag är grovt jävla trött, skulle utan problem kunna lägga mig å somna nu :S Aja, får hoppas att tabletterna hjälper!

Imorn är det lååångt skoldag som gäller -.-' Börjar 8:25 med rörlig bild, sen har vi matte, efter det är det lunch+ håltimme i 2 timmar och sen är det kör! Så jag slutar 10 i 5, och kl 6 börjar jag jobba, så jag får ta med mig jobbarkläderna till skolan asså, för jag hinner inte hem emellan! Får se till att jag har med mig lite pengar också så jag kan käka något på vägen till jobbet!

Men nu ska jag ladda min iPod så jag har musik imorgon nu när jag äntligen kan ha det igen!! :D :D har ju varit utan hörlurar i snart 4 månader :S Zingo bet ju sönder de andra, och det var typ en månad efter att jag fått hem honom! Sen är det ju idol ikväll också!! Hur ska jag orka hålla mig vaken!? :S
Puss å kram <3

/C

Veterinär bokad!

Hellu =)
Seg skoldag idag som vanligt :P Men efter skolan så åkte jag till t-centralen där jag handlade hårspännen (16 hårspännen och 12 andra små hårgrejer), en väska, halsduk och hörlurar :) så nu är jag 500 kr fattigare igen xP

När jag kom hem så ringde jag och bokade tid! Usch va läskigt det var!! Men jag är stolt över mig själv för att jag vågade ringa ;) Så på fredag kl 9 ska vi vara där, så där rök ju min sovmorgon! :P

Mamma har köpt mig vitamin och mineraltabletter som jag ska ta en om dagen, jag kanske blir piggare då hoppas vi på :)  Men nu ska jag gå och dricka, är jättetörstig!
Puss å kram <3

/C

Multimedia

Så, nu har jag fått min bils hjul att snurra! Grattis till mig ^^



Haha visst blir det fiiint (A)
Ne, back to flash 8 och facebook ;)
Puss å kram <3

/C

Skuuula

Tjolahopp,
Nu är jag i skolan, sitter här i mulitmediasalen. Det här är dagens enda roliga lektionen, resten suger :P Happ, ska väl starta flash 8 nu!
Puss å kram <3

/C

Fyfan vilken väder >.<

Uuuuuuuuusch! Det är såna här dagar man verkligen bara vill krypa tillbaka ner i sängen och somna om och typ aldrig gå upp >.< Men så kul ska va inte ha det.. Jag måste ner och leta upp ett par strumpor nu och sen ska jag borsta tänderna!
Puss å kram <3

/C

Köttbullar :D

Hellu =)
Råkade ställa klockan på 20 min för tidigt, blä xP men men :P Nu sitte jag här med köttbullemackor och oboy, fan va gott ;D Men jag tänkte förflytta mig till tv:n faktiskt ;)
Puss å kram <3

/C

Sova kanske?



Känner mig ganska trött.. nån som är förvånad? :P
Imorn är det iaf multimedia (Yay :D) sv (blää) och mediakommunikation (bläääää) som gäller. Eller eg. ska det vara gympa, men seriöst, kondition? Inte en chans att jag går på den lektionen! Haha känns nästan som om min dröm om att få ett G i gympa är just det, en dröm xP Men men, vi får se hur det går ;P

Imorn efter skolan så funderar jag på att dra å köpa hårspännen och halsduk! Får inte glömma att ringa veterinären heller :) Ska lägga in nummret i mobilen så jag har det ;P

Men nu ska jag nog stänga av datorn och lägga mig och läsa typ :) Men ska nog ta å käka lite majs innan ;D
Puss å kram <3

/C

Hejsan hoppsan ^^

Hej!
Hemma från jobbet nu :) Idag fick jag stå i köket, ha rast, stå i kassan, stå i köket. Fick dessutom ett till brännsår på handleden typ :( Det svider. Men jag är hemma nu iaf, skönt! Emmi sällskapar mig då Viktor tydligen inte är hemma :P

Klockan är iaf bara 10, skönt, då kan man vara uppe ett tag till ;P Kl 7 ska jag upp imorgon, lite tidigt kanske, men men :P Nu ska jag käka lite!
Puss å kram <3

/C

Jobb!

Nu har jag käkat å nu ska jag gå iväg till jobbet. Jag är grovt trött, men måste man så måste man! Vi hörs väl runt halv 10-10 ikväll!
Puss å kram <3

/C

^^



Ska käka nu ;) Och om 45 min ska jag gå till jobbet... :(
Puss å kram <3

/C

Söndag :(

Hej,
Vaknade för ca en timme sen men har inte hunnit göra nåt speciellt. Fast jag ringde precis veterinär för att beställa tid, men jag tänkte ju inte på att det är söndag, så dum jag är xP Så imorgon få jag ringa igen! Nu ska jag iaf äta frukost och sen ska jag ut och hjälpa mamma i trädgården!
Puss å kram <3

/C

Och så sägs det att telefonförsäljare inte har någon skam i kroppen

Brommaplan, Stockholm

En Tele2-försäljare går fram till två tjejer.
Försäljaren: Har ni Tele2, tjejer?
Tjejerna: Neej, men…
Försäljaren: Då ska ni få en liten sak av mig. Är ni över 18?
Tjejerna: Nej, vi är 16.
Försäljaren: Jaså, då ska jag inte lura er. Trevlig helg!

/C


Natti

Hey,
Haha, jag var uttråkad så jag startade en masskonversation med folk i klassen, men sen så hörde jag att Erik satt nere på Viktors rum å spelade gitarr å sjöng, så jag drog ner å satt där nere med honom och glömde helt bort masskonversationen, typiskt mig asså xP

Nu är klockan kvar över 1 iaf. Kanske dags att sova, känner mig ganska trött faktiskt :P Imorn innan jag jobbar så ska jag iaf ringa och boka tid hos veterinären. Läskigt, för då måste jag ringa! >.< Usch usch, livet är hårt! Men nu känner jag en extremt dragninskraft mot sängen! Ska bara smörja in mitt extremt torra ansikte med Locobase, eller repair som den hette förut ;P



Puss å kram <3

/C

Aaw <3


Hehe ^^

Funtar på att kanske dra till macken å köpa lite onyttigt..
Puss å kram <3

/C


HAHAHAHA

OMG, jag tror jag dööör xD xD Fyyfan va sött xD

:D
Puss å kram <3

/C

Sööööt :D :D <3



Haha :D

"Godmorgon" föresten ;) Fan va skönt det var att sova ^^ Det behövdes verkligen! Frågan är vad man ska göra nu då? Absolut ingen aning.. kanske borde äta något? Har ju inte ätit något sen pizzan.. så det får jag väl ta och göra.

Min gitarr har föresten blivit kidnappad igen! Tänkte bara meddela det! xP

Imorgon då.. då jobbar jag 16:00-21:15, lagom långt pass ^^ Dock har jag ett pass nästa söndag som är från 09:00-18:00! Så det blir 8 timmar å 15 min, för jag har 45 mins rast.. men det kommer va jobbigt xP Men men, det kommer inte spela så stor roll sen när jag får min lön igen ;P (Haha, jag har precis fått lön och tänker redan på nästa, illa!) Juste! jag måste ju boka tid hos veterinären, måste vaccinera Zingo! Men nu ska jag ta något och äta.
Puss å kram <3

/C

50 min blev det iaf.

Var precis ute på promenix med Dharma, blev en 50 min iaf :) Nu vet jag inte vad jag ska göra. Känner mig grovt trött, deppig, känner att jag borde plugga, för eg. nöjer jag mig inte med ett G i mdk:n, men jag orkar verkligen inte. Ska nog ta å sätta på nån bra film som jag kan sova lite till..
Puss å kram <3

/C

Döda mig långsamt.

Seriöst, jag orkar inte med skolan >.< jag har sagt till mig själv flera dagara att jag ska plugga, men det blir aldrig av. Allt är så jävla tråkigt!! Jag är så grovt skoltrött och har inte motivationen alls för att plugga eller ens gå till skolan >.< jag går till skolan endast för att mamma å pappa skulle dampa sönder på mig annars..
JAG ORKAR INTE!

/C


Pizza xD

Haha Stephie, klaga inte nu ;) Men nu ska vi käka pizza igen xD Haha har blivit lite mkt på senaste faktiskt :P men men, så kan det bli :P

Jaa, vad mer ska jag skriva? Min gitarr är spårlöst försvunnen (okej, den har antagligen blviit kidnappad av Erik), jag har en svart katt i min säng som är väldigt kelsjuk, Jag är extremt torr i ansiktet! Jag borde städa mitt rum, jag borde göra läxor, jag borde börja äta nyttigare.. jaa, mkt man borde :P Men något jag faktiskt ska göra idag är att plugga! Jag måste verkligen göra det :( men men, kommer kännas bra när det är klart! Men nu ska jag kela med Zingo ^^
Puss å kram <3

/C

:D


Från http://icanhascheezburger.com/ ;)
Puss å kram <3

/C

Lördag

Hellu =)
Blev ca 6 timmars sömn för mig inatt :P Jenny somnade till filmen, själv kollade jag klart på den, den var ju så bra ;) Supersugen kollade vi på ;D Så vid 5 så var den slut, då somnade jag på en gång ^^

kl 11 ringde väckarklockan idag, men vi snoozade lite till kl 12 då vi gick upp, å vid halv 1 så följde jag henne till bussen :) När jag kom hem igen så gick jag ner och tog en välbehövlig dusch! Nu sitter jag här och känner mig grovt trött :P Nästan så man lägger sig å sover ett tag till.. men då kommer allt bli fel, så jag får väl helt enkelt hålla mig vaken :P Men jag ska väl ta och äta lite frukost nu iaf :)
Puss å kram <3

/C

Godnatt!

Efter en lång promenad och mycket prat så är vi hemma igen, nu har vi precis käkat å nu ska vi lägga oss å kolla på nån bra film som vi kan somna till ;)
Godnatt!
Puss å kram <3

/C

Jag är körd!

Hej..
Idag har varit en kuul dag :D Jag träffade Jenny vid hennes skola å vi gick å käkade på subway, grovt gott :D sen drog vi vidare till t-centralen och shoppade! Jag handlade för 600 kr typ, men jag var inne på den nya H&M-butiken, så jag fick 100 kr rabatt för att jag köpte för över 500! Det blev iaf 3 par BHar med tillhörande trosor ;) Blev ett gäng hårnsoddar och hårspännen också!

Efter att vi shoppat klart så lallade vi runt i t-centralen och väntade på Elin, när hon kommit så drog vi till Slussen å träffade på en snubbe som Jenny skulle köpa dricka av;) Så vi hängde efter honom ett tag för han skulle göra lite saker innan. När vi var klara där så åkte vi till Slussen å mötte upp Jennys kompis Tove, vi drog hem till henne (hon har egen lägenhet den jäveln!! :P) å var där ett tag, men sen skulle hon hem till sina föräldrar så vi drog till Slussen igen å då åkte jag till telefonplan å gick till donken där jag kollade på Julia när hon jobbade för första gången ;D handlade av henne också ^^ Men sen var det dags för mig att jobba så jag gick in å bytte om, sen skulle jag ha möte dåra, så först fick jag ett papper där jag skulle betygsätta mig själv! Lagom svårt lixom :P och sen satte hon betyg på mig, sen gick vi igenom massa papper och alla tillhörande frågor, så det tog ca 1½ timme innan vi va klara :P Men det gick bra iaf, jag blev godkänd ;D

Sen fick jag iaf börja jobba, jag fick stå i kassan hela dagen! Helt okej ändå :) Sen vid 10-tiden så kom Jenny (heelt nykter, jag lovar ;)) å vi gick hem till mig :) när jag kom hem så hittade jag ett två sidor långt brev + en utskriven frånvarorapport (!!!) från mamma -.-' Så ja, jag är ganska körd! Ingen mer skolkning för mig nu asså... Men men, mitt fel så jag ska väl inte klaga. Men nu ska jag gå och vara social med Jenny!
Hörs kanske senare :)
Puss å kram <3

/C

Heidoo

Allt är med, köket är fint igen, varorna som pappa kom hem med har jag packat in i kylen.. klockan är strax halv, 50 går min buss, så jag ska väl gå om ca 15 min :) Hoppas ni får en bra dag! Det kommer jag ha iaf :D Men kommer dock inte uppdatera på länge då jag kommer hem vid halv 11 ikväll!
Puss å kram <3

/C

STUDIEDAG :D :D :D

Godmorgon.
Helvete vad det kliar vid mina öron! Vid alla mina hål typ :S :S störande som fan och jag måste verkligen föröska att inte klia tillbaka!

Har iaf nyss vaknat och har precis klätt på mig. Ingen är vaken än, nicenice ^^ Struntar nog i att äta frukost idag med tanke på att jag och Jenny ska äta när vi ses :P Men jag måste kolla att jag har allt med mig nu!
Puss å kram<3

/C

-

Nu har Dharma varit ute.. ska väl fixa toalettdörrhandtaget också så pappa slipper störa sig på det.. Orkar inte äta något, så jag skiter i det. Ska lägga mig sen iaf. Ställer väl klockan på halv 10 typ, det borde bli lagom. Då hinner jag upp och göra mig iordning. Förhoppningsvis sover de länge imorgon så jag slipper dem/de slipper mig. Jag tar med mig jobbväskan så jag åker direkt till jobbet efter stan, så kommer jag väl hem vid halv 11 imorgon natt. Blir bra.
Godnatt
Puss å kram <3

/C

"Har du tagit kattlådan då?"

Är det första pappa säger till mig när han kliver innanför dörren. Med en sån där ton, ni vet, som om han utgår från att jag inte alls gjort det eller något annat här hemma. Han går in i köket och jag får inte ens någon uppskattande kommentar för att det är skinande rent och fint där inne. Däremot hör jag en tung suck när han öppnar toalettdörren och handtaget ramlar av, förlåt pappa för att jag missade en grej. Sen frågar han om Dharma varit ute, samma ton. Och om någon tar henne ikväll, och så tillägger han "Ja jag tänker inte bryr mig inte om hunden iaf" Nehe, förlåt för att du har varit på semester i 4 dagar då och kommer hem men inte orkar göra ett skit.

Det här är varför jag vill flytta hemifrån. Jag orkar inte med pappas alltid negativa attityd. Så fort dem klev innanför dörren så kände jag mig ännu deppigare än innan.

Förlåt att jag finns lixom..

Måns tipsade mig om den här låten idag. Riktigt bra faktiskt!

Ne, jag ska väl ta ut Dharma nu..
Puss å kram <3

/C


*Varning för mycket text!"

Hellu =)
Har precis gjort fint i köket, satt igång en diskmaskin, hängt upp tvätt, städat lite i hallen och bytt i kattlådan :-) Så nu är det fint här hemma, så nu borde inte mamma å pappa ha något att klaga på ;P Eller jo.. skulle väl vara mitt rum det :P Det ser verkligen förjävligt ut >.< kanske ska ta och försöka städa lite innan jag lägger mig? Måste nog det asså..

Aah, kikade precis in på nordeas internetbank, 3009 kr satt ju inte helt fel ;) :D Sen blir det 1000 kr till av mamma och pappa :D Inte helt fel asså ;D Känns bra att ha lite pengar igen ^^ men ska försöka att spara lite den här månaden.. Vill ju ha en ny mobil, extern hårdisk, minilaptop å lite andra saker.. men en extern hårdisk kan jag nog önska mig i födelsedagspresent! Så får jag fixa det andra själv ;) Fiskar måste jag köpa också ju.. Men men, det ska nog lösa sig :D

Sitter och vänta lite på att "Mr.x" (gud vad töntigt det känns å skriva så, men jag vet inte vad jag ska skriva annars :P) ska logga in.. han var inte inne igår.. å han verkar inte komma in idag heller.. :/ Tråkigt tråkigt :( Vågar inte skicka iväg ett sms heller... Jaja, finns inte så mkt å göra :P

Nu känns det som om det här har blivit en aningen långt inlägg faktiskt :P Shit, kom på att jag aldrig käkade nå majs! Det var ju lite klantigt av mig.. började städa köket å blev helt inne i det xD Fast jag är inte så hungrig faktiskt.. eller är jag det? jag vet inte, jag måste börja äta bättre, händer allt för ofta att jag hoppar över en måltid här och där xP

Hmm.. när ska man lägga sig idag då? Måste med bussen som går 10:50 imorgon, så nå vidare panik är det ju inte, men man kanske ska lägga sig i lagom tid ändå med tanke på att jag ska jobba på kvällen, å då ska man väl ha lite energi till det också :P

Oj, nu kom mamma och pappa hem! Dom som sa att dom skulle komma jättesent :S Haha men deras "jättesent" och vårat "jättesent" kanske är lite olika xD "Det här är ju jättesent!" sa mamma precis :P
Ne, nu ska jag avsluta det här inlägget!
Puss å kram <3

/C

Då var friden över :(

Inatt kommer mamma och pappa hem. Fan, vi som haft det så bra här hemma :P Det har varit noll tjafs, jag har visserligen fått ta hand om allt, men jag har inte haft något emot det, har varit mysigt :) Emmi har varit här mycket och vi har lagat mat tillsammans å aa, det har varit trevligt helt enkelt :) men nu kommer hysteriska å stressiga mamma hem, och pappa som gör att man sitter som på nålar på kvällarna för att man är rädd att han ska komma hem och dampa för att man sitter uppe sent :P Men men.. det var kul så länge det varade :)

Imorn iaf så ska jag träffa Jenny :D Jag ska möta henne vid hennes skola, då ska vi gå å käka, sen vidare å möta nån snubbe så Jenny kan få köpa lite saker ;) och sen (eller om vi gör det innan, vi får se) så ska jag shoppa lite :D har bestämt att jag ska handla lite underkläder, om ni ville veta det lixom xP Å Jenny ska väl få pengar för typ 3-4 ciggpaket som jag snyltat av henne xD men det ska bli kuul :D Sen kommer nog Elin joina oss snare också tror jag :D Men jag måste dock dra så jag är i telefonplan vid halv 6 typ, för jag jobbar ju 18-22 imorn, ska tydligen ha möte imorgon! Fick ett sms om att jag måste ta med mig några grejer imorgon för att jag och Elin ska ha möte! Läskigt värre xP de ska väl kolla vad jag kan eller någon sånt? Vi får se vad som händer helt enkelt ;)

Men nu ska jag värma upp lite majs å mumsa i mig ;D
Puss å kram <3

/C

Ge mig sommar igen!

Hej,
Har nördat massa, men nu orkar jag inte mer, för jag hann inte nå målen i tid å då måste jag göra om massa -.-' Har iaf snackat i tel med Jenny som kände sig ensam när hon satt och väntade på bussen ;P Men vi ska ju ses imorgon :D Jag åker väl och möter henne vid skolan tror jag ^^ då ska vi käka och sen ska åtminstone jag shoppa upp lite av min lön xP

Är det föresten bara jag som börjar känna mig allmänt deppig hela tiden nu när hösten är här?? Jag känner mig aldrig riktigt glad typ.. Usch å fy, hej depression! -.-'
Puss å kram <3

/C


FAIL!

Haha, matteprovet gick bajs! :P Men men, det var ju VG - MVG-prov, så G har ja giaf, då är jag nöjd ;D Men det var ju iaf en kort dag i skolan idag, spenderade nog mer tid på bussen än vad jag gjorde i skolan xP Men nu ska jag nörda lite Hospital Tycoon, och sen ska jag käka pizza, ska strax lägga in den i ugnen ;)
Puss å kram <3

/C

Skola!

Ne, nu är det dags för mig att gå till bussen, hörs senare!
Puss å kram <3

/C

Prov!

Go'morron!
Sov lite väl länge idag kanske.. :P Men men, jag utgå ifrån att vi inte har någon mdk, har inte fått nå svar på smsen jag skickat, men jag antar att det är så :P Sen eftersom att jag sov lite väl länge så hinner jag inte till engelskan :$ så då får jag se till att komma till matten iaf, för då ska jag ju har prov!

Hmm, sjukanmälde mig precis, så då räcker det om jag går på matten bara idag så slipper jag den där äckliga programtiden :)

Men men, nu är det iaf ca 2 timmar kvar tills min buss går! Så jag ska väl se till att hinna med lite saker fram tills dess :) Ska bl.a  plugga lite matte! Så jag klarar provet ;)
Puss å kram <3

/C

Take my sister, please!

Buss 661, Vallentuna

En tjej och en kille ~18 sitter bredvid varandra. De verkar inte känna varandra. En tjej ~13 sätter sig plötsligt bakom dem och börjar prata med killen.
Tjej ~13: Har du flickvän?
Killen: Eh, nej.
Tjej ~13: Då tycker jag du ska bli tillsammans med min storasyrra här, hon är snygg, hon är smart…
Tjej ~18: Laura!
Tjej ~13 tittar retsamt på dem. Både Tjej~18 och killen blir väldigt generade.


Dags att sova.

Har precis dampat lite på min diabetes. Hatar den. Bara så ni vet.
Nu ska jag stänga fönstret och sen krypa ner i sängen och sova. Imorgon är det skola som gäller! Men börjar inte förän kl 11:25 tror jag. För på mediakunskapen tror jag vi håller på med en sak som man kan välja att göra hemma? Är inte säker, får messa någon imorgon och fråga.. Sen har jag iaf engelska, matte och äcklig programtid, mörda mig långsamt någon -.-'
Godnatt
Puss å kram <3

/C

IDOL! :D

Hellu =)
Jag är besviken på mig själv, jag har inte pluggat någonting idag!! Jag fick hem ett spel, Hospital Tycoon, som jag fastnade helt vid! Sen gjorde jag och Emmi mat, så vi + Lotta och Viktor har precis ätit och nu börjar idol! får se om jag orkar plugga sen.. antagligen inte.. men vi får se :) nu är det idoldags!
Puss å kram <3

/C

Fan va alla fyller år idag då :P

Haha, jag känner 3 st som fyller år idag!! :P Thomas, alltså Jennys pojkvän, Nora, Jennys kompis, och så min mamma :P Coolish ^^ Om 28 dagar fyller jag år också!! :D :D Fan va nice ^^
Men jaa, grattis allla som fyller år idag då :D

Puss å kram <3

/C

FAIL PÅ MIG!

Hey =)
Vaknade kl halv 1 idag. HALV 1!!! så jävla fail, för då kunde jag ju inte sjukanmäla mig, det ska ju göras innan 12, så då blir det skolk för mig >.< Det som är ännu mer fail är att jag var vaken kl 9, för Lotta kom in och störde mig. Hon sa att Dharma hade spytt, 3 gånger! Och var på väg att göra det igen, så jag sa åt den dumma ungen att släppa ut Dharma på tomten! Det kunde hon väl ha tänkt på tidigare lixom så jag slapp gå upp å ta bort massa äckliga spyor!!

Idag ska jag iaf försöka plugga lite så jag inte hamnar efter så mycket, och sen ska som sagt jag och Emmi göra mat =) Men nu ska jag bädda sängen och sätta igång och plugga!
Puss å kram <3

/C

Börjar bli dags..

Ska strax ta och krypa ner i min nybäddade säng och sova :) Blir nog ingen skola imorgon, jobbar hemma istället ;) Sen ska jag och Emmi göra mat har vi bestämmt ^^ Blir kyckling med pasta och pesto och sallad :) Mums mums ^^ å så ska Charlotte få det som matsäck på torsdag när hon ska ha skoljogg! Så det blir perfa ^^ Ska väl som sagt sova snart, ska bara låta min och "Mr.X" (kan vi väl kalla honom ;P) konversation ta slut, för vi båda ska väl lägga oss strax..
Puss å kram <3


Snigel 1 till snigel 2 - Är det inte snart dags att berätta för honom att han är adopterad..?

/C

Bilder!

Nu har jag några nytagna bilder på sniglarna :)








"fotostudion"

:)
Puss å kram <3

/C


Idol + Andra Avenyn

Jag gillar tisdagkvällar asså, då är det nice saker på tv asså :D

 +  =

Nu är jag dock ganska trött..
Imorn då.. tror inte det blir någon skola för mig om jag ska vara ärlig xP Matten är tydligen inställd, då ska vi ha svenska, lunch, engelska och textkommunikation, och det verkar vääääldigt lockande att bara ligga hemma hela dagen ;) Men vi får se, jag kanske är duktig!
Puss å kram <3

/C

Utmaning!

Relger: Lägg upp en bild på hur dina kontakslistor på msn ser ut och utmana minst 5 andra till att göra det också!



Jag utmanar alla er som läser min blogg till att lägga upp en bild på hur era kontaktlistor på msn ser ut ;) Sen får ni gärna skriva en kommentar om att ni har gjort det så jag kan kolla :D
Puss å kram <3

/C

Personalkort

Hellu =)
Idag gjorde jag mat, det blev majskolvar, laxwrap och grönsaksgryta, den blev väldigt omtyckt här hemma, så det är alltid kul :) Fick även mitt peronalkort idag! Kan tydligen få en del rabatter och så på den, hade jag ingen aning om att jag skulle få, så det var ju kul :D

Frågan nu är om jag orkar vara så duktig å jag sätter mig och pluggar lite? Njae.. vi får se.. ska kolla lite tv nu iaf :)
Puss å kram <3

/C

Aldrig mer igen.

Hellu :)
Orienteringen idag gick väl bra.. 6 av 10 hittade vi innan vi gav upp :P Dharma hade kul iaf :D å mkt motion fick hon ;) Dock blev jag grov irriterad när det gick förbi en kärring med 2 typ pitbulls, båda lösa och de sprang fram till Dharma å nosade som fan på henne fast jag tydligt visade att jag inte ville att dom skulle hälsa, men hon bara gick där och log och gick vidare åt sitt håll fast ena hunden stannade och gick efter oss, så jag shasade undan den :P I alla fall så ska jag aldrig mer orientera nu :D För nästa år har vi ju inte gymnastik, fyfan va skönt!! :D :D :D

Nu är jag hemma igen iaf, skönt :) Är ledig resten av dagen också, nicenice ^^ Men jag ska ner och ta en dusch nu, sen får vi se vad jag hittar på!
Puss å kram <3

/C

Måste dra!

Blev ingen vidare frukost, äggen blev löskokta! Usch, tål inte det >.< så det fick bli en dubblemacka istället. Men nu måste jag koppla Dharma och gå till bussen!
Puss å kram <3

/C

Jag. Vill. Inte.

Godmorgon!
Va segt att vakna idag :P men jag lyckades xP Har iaf precis klätt på mig, så nu är jag fit for fight! Min buss går om 30 min, så innan dess ska jag ta fram strumpor, käka frukost, hitta Dharmas vattenflaska + min egen och gå ut på tomten och se om det finns nåt fint äpple som jag kan ta med mig!
Puss å kram <3

/C

Natti :)

Hey,
Nu har Dharma varit ute på sin sista promenad för dagen, katterna har fått sin mat, jag har fått i mig lite mat, fiskarna har nattats och det är tyst i mitt rum nu när jag har rengjort akvariepumpen, nu är det bara datans surr och ljudet av tangenterna som stör, så datorn ska stängas av nu så jag kan gå och lägga mig för jag är verkligen trött!
Sov gott allesammans!
Puss å kram <3

/C

Haha FAIL!

Har kollat runt lite på www.existenz.se å hittade den här xD


Men jaa, annars då? Jag har iaf fixat fint i köket. Jobbigt att vara "mamma" asså xD Särskilt när ingen annan i familjen hjälper till för 5 öre >.< Så jag ska väl ut med Dharma igen snart, är ju Viktor som ska ta henne på kvällarna, men nån som tror att han gör det? Ne, precis, så då får jag göra det! Jippie -.-'
Puss å kram <3

/C

Neeej, inte orientering!!!

Shu.
Var ute med Dharma i en timme visst :) mysigt ^^ Hon var jätteduktig, hon gick lös hela tiden :D Snackade med Jenny också, så vi bestämde att vi ska ses på fredag :D jag är ju ledig på fredag!! :D :D men jag jobbar kl 18-22.. det suger ju lite :( Men men, that's life!

Har precis nattat Charlotte, men ska upp till henne om 10 minuter igen för att se att hon har släckt! Imorn är det ju iaf äcklig orienteringsdag -.-' kl 10:30 ska vi vara vid hellasgården, så vi börjar iaf senare än vad vi skulle gjort! Sen slutar vi ju när vi är klara, så det är nice :) Dharma ska jag ju ta med mig också så hon får sig en liten promenix i skogen, då blir hon glad :) Men nu ska jag göra i ordning lite saft, blev plötsligt otroligt sugen på det!
Puss å kram <3

/C

Nice :)

Hey,
Har inte blivit något pluggande för mig. Jag la in en färdig pizza i ugnen som jag och Charlotte delade på så att vi fick i oss lite mat, sen satte jag framför datorn ett tag å sen blev jag så trött så jag la mig för att vila lite i sängen å då somnade jag :P Men nu måste jag ut med Dharma!
Puss å kram <3

/C

GAAAH!! Ren jävla damp asså!

Asså jag tror jag blir galen! Har nu, efter ca 1 ½ timme, lyckats rengöra pumpen till stora akvariumet -.-' Det var kul i början, det gick lätt, jag plockade ut allt å rengjorde som man ska, men sen när jag skulle sätta ihop allt igen så kom jag på att jag har inte en aning hur allt ska sitta! Men jag använde lite sunt förnuft och kom fram till hur det borde vara. So far so good. Sen då så sätter jag pumpen på plats och ska sätta på "locket". Men då börjar det komma massa vatten som bara rinner över och ner på golvet! Panik får jag och springer och hämtar största kastrullen vi har och sätter den under, sen försöker jag då få på locket, men det är helt omöjligt när vattnet strömmar så jag tar bort den från vattnet och försöker igen, efter mycket kämpande får jag fast det! Sätter den på plats igen och kopplar i kontakten. Då börjar den surra å ha sig, men inget vatten kommer nu såklart! Men efter att ha stått å sugt ut den där äckliga slangen så kommer vattnet igång och nu äntligen så går den tyst och bra och allt vatten stannar i pumpen och akvariumet! Men nu tänker jag fan inte röra den där på ett halvår igen! Har iaf precis fått upp allt vatten från golvet och fyllt på med vatten i karet, nu har jag ont i ryggen också efter att ha gått med vår stora kastrull, full med vatten ca 3-4 ggr. Känner mig som en gammal tant >.< Nej, jag är verkligen inte på bra humör idag! Jag är irriterad och jag måste göra läxor, sen ska jag heller inte träffa den som jag trott jag skulle få träffa idag. BLÄÄÄÄÄÄ!! Vet att all text blev väldigt ihoptryckt, men jag orkar inte bry mig.
Hejdå!
Puss å kram <3

/C

MUM

Hallo :)
Haha idag kom Lotta in till mig 30 min efter att klockan ringt. Jag låg och kramade om min stora väckarklocka och sov djupt xD Men jag skyndade mig så jag hann :) Multimedian idag var kuuul :D Seriöst, jag måste ta å skaffa hem flash, fett kul jue ^^ Men det är typ bara jag som tycker det xD Sen hade vi iaf onödig svenska och onödig mediekommunikation. På vägen hem köpte jag två st sepiaskal till sniglarna :) Jag kom nyss hem iaf, så jag ska göra lite läxor som jag ligger efter med nu :(
Puss å kram <3

/C

Dags att sova :)

Hellu :)
Haha, jag och Jenny har spelat 20 matcher patienceduell på msn! xD Tror fan att Jenny vann asså, illa! Jag brukar ju vara mästaren på det xP Men jag skyller på att jag var lite okoncentrerad för jag satt å chattade med en viss person.. ;)

Nu är det iaf dags att sova. Imorgon blir en relativt kort dag, endast 3 lektioner. Mutlimedia, Sv och Mediakommunikation. Gympan går ju bort för mig för vi ska "provoriontera". Ofta man går på det lixom!? Det räcker med att man ska plågas med den där äckliga orienteringen på tisdag, tänker fan inte göra det två dagar i rad! så jag slutar 5 över 1 :) Imorn åker ju mamma och pappa till Amsterdam också, så då ligger allt ansvar på mig här hemma!
Men nu ska jag sova, är grovt trött :)
Puss å kram <3

/C

Då har man röstat.

Hey =)
Nu har jag röstat ^^ Efteråt så drog Alex och jag ner till grottan. Där var Johan, såklart, och även Felix som det var typ 2-3 år sen jag träffade sist :O Och Angelica var där också, vi flummade på för fullt! Sen kom vi på nåt sätt in på att flytta hemmifrån och hon sa att hon har en trea i Älvsjö som hon kan flytta in i nån gång i december, men hon kan inte bo där själv så hon måsta ha 1 eller 2 kompisar som hon kan dela hyran med, så jag anmälde mig självklart som frivillig! Men när jag kom hem å sa det till mamma så freakade om ut lite. Men å andra sidan så ska ju hon och pappa åka imorgon, så hon är grovt stressad, så jag ska pröva igen när de kommer hem! Jag har en liten plan på hur det ska gå till... ;) Men hoppas verkligen på ett ja! Det skulle ju vara hur nice som helst :D
Puss å kram <3

/C

Mums :)




:)
Puss å kram <3

/C

Rösta..?

Nu har mormor och Eric åkt. Vi sitter här hemma nu och funderar på om vi kanske ska iväg och rösta? Har du röstat? :) Om jag röstar så ska jag väl få med mig Alex så vi kan dra ner till grottan efteråt =)
Men ska tillbaka till vardagsrummet nu och se hur vi gör!
Puss å kram <3

/C

Jag må dem leva..

Hellu :)
Helt ok jobbdag idag :) Jag fick stå i köket och vara ute i lobbyn :) Sen hämtade pappa mig så jag kom hem lite snabbare ^^ De hade precis börjat äta, så det fanns tårta till mig och båda var jättegoda :D *stolt* Sen har vi sjungit för både mamma och Viktor ^^ De som är här är mormor, låtsasmorfar, Viktors tjej Emmi och Fredrik och hans tjej Karolina ^^ Men nu ska jag ut och vara lite social! Bild på den andra tårtan kommer sen :D
Puss å kram <3

/C

Tårta tårta tååårta

Hey =)
Väcktes kl 3-4 inatt av att Viktor, Erik, Emmi och kanske nån till kom hem. Min dörr va ju öppen å dom tände helt i hallen och släckte inte ens efter sig, sen var de ju inte speciellt tysta av sig heller :P Men men.. Jag lyckades somna om iaf. Mamma väckte mig kl 9 igen och sa att det ligger någon och sover i källaren xD Meeeen, nu ska jag sätta igång och göra min maräng/grädde/chokald-tårta :D
Puss å kram <3

/C

Vilken topp!

Kollade precis statistiken, såg att jag hade 20 fler läsare än vad jag brukar ha :D men det beror nog på att Peter länkade mig, men ändå ^^

Puss å kram <3

/C

Godnatt

Blev så att vi kollade på Twilight hemma hos mig, för tv:n var upptagen hemma hos henne ;) Det sprang ju lite folk fram och tillbaka medans vi tittade, men de drog ju vidare ut sen så då blev det lungt :) Filmen var iaf bra, såklart! När den var slut så var vi båda jättetrötta så Alex drog hem och jag sitter här nu men ska väl lägga mig alldeles strax då jag ska upp kl 9 imorgon för att göra den andra tårtan och sen iväg och jobba!
Puss å kram <3

/C


Nu drar jag!

Ska träffa Alex nu så ska vi hyra film :) Hörs sen när jag kommer hem igen :)
Puss å kram <3

/C

Baka baka liten kaka :)



Hoppas den smakar lika gott som den ser ut att vara :)
Nu ska jag iaf byta om och skicka ett sms till Alex, så ska jag väl dra snart :)
Puss å kram <3

/C

Jag är avundsjuk!

Nu sitter dom där ute, värsta gänget, dricker lite, har kul, skrattar, har tända ljus, någon sitter å spelar lite gitarr. Fan va mysigt. Jag vill också! :P Men jag tänker inte precis gå ut där å sätta mig å se mupp ut :P Jag får dra ihop ett eget gäng någon kväll!

Nu är tårtan snart klar iaf, den är inne för sista gången i ugnen nu :) Oj, nu ringer det, måste ta ut kakan!!
Puss å kram <3

/C

Nu blir jag ju lite nervös..

Hellu =)
Har börjar baka, men så skulle ju degen stå inne i kylen i en timme -.-' Så om 30 min kan jag börja igen. Viktor ska iaf ta hem ca 20 kompisar hit ikväll, de ska typ förkröka här, å jag blir bara allmänt nervös :P Känns läskigt å ha massa folk här som man inte känner å de kommer dricka å springa ut å in å va lite uppklädda, så kommer jag lalla runt här i förkläde å mjöl i håret typ xP Ne.. men ja, det blir väl bra :P Ska ju ändå dra hem till Alex sen så :) Vi ska hyra Twilight och kolla på den :D
Puss å kram <3

/C

Tårt-time

Halloj :)
Va kul å handla, jag fick plocka i lite allt möjligt som jag ville ha :D Nu står mamma i köket å lagar mat, men när hon är klar så ska jag sätta igång med att göra den ena tårtan :) Emmi kommer förbi också och hjälper till :) Den andra tårtan gör jag imorgon innan jag går till jobbet, så jag får väl gå upp vid 9 imorgon :P Men eftersom att den ska ha grädde å maräng i sig så vill jag göra den imorn så den slipper stå så länge. Tänkte iaf städa undan lite på mitt rum nu, senare ska jag träffa Alex också :)
Puss å kram <3

/C

Hur svensk är du?

[ ] Ditt efternamn slutar på -son

[x] Du känner någon som har samma förnamn som du

[x] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du

[ ] I din familj är ni 3 barn

[x] Du bor i villa

[x] Du bor i en tätort

[x] Dina föräldrar är mellan 35-60 år gamla

[x] Dina föräldrar har gift sig

[x] Din mamma är yngre än din pappa

[ ] Din pappa heter Lars

[ ] Din mamma heter Anna

[x] Din familj har en Volvo

[ ] Din familj har en silvergrå eller röd bil

[x] Du har tillgång till Internet hemma

[x] Du har egen mobiltelefon

[ ] Du har varit på Mallorca

[ ] Du har varit i Grekland

[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger

[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger

[ ] Nån i din familj har en husvagn

[x] Ingen av dina föräldrar röker

[ ] Du idrottar flera dagar i veckan

[x] Du har husdjur

[x] Du får månadspeng

[x] De flesta i din familj är blåögda

[ ] Du äter på Mc Donalds

[x] Du följer Melodifestivalen

Handling på G

Hej alla glada! :D
Vaknade klockan 2 idag ^^ Skönt att sova :D Då gick jag iaf upp å kollade upp vad jag ska göra för tårtor idag, för vi ska ju fira Viktor och mamma imorgon! Så jag kom på 2 stycken jag vill göra, så jag skrev ner allt jag behöver för att få dom så nu ska vi alldeles strax iväg och handla allt :) Sen ska vi ju handla mat till oss också eftersom att mamma och Pappa åker ju till Amsterdam på måndag! Så då är det jag som har allt ansvar här hemma.. Men men, 500 kr extra får man ju för det, så det är väl inte så illa ^^
Men nu ska jag klä på mig, sen ska vi iväg och handla, och sen ska jag sätta igång med att göra tårtorna ^^
Puss å kram <3

/C

Natti!

Jaha, då har man precis kommit hem. Benen och fötterna värker men det var skönt att gå i ca 4 timmar ^^ Men nu är jag jättetrött så jag ska ta och krypa ner bredvid Dharma i sängen nu :D
Puss å kram <3

/C

Eller kanske inte...

Men va fan! Ser ju att jag jobbar den kvällen... fan va jobbigt >.< Om jag tar bort det passet så jobbar jag inget pass den veckan då jag redan tagit bort ett pass den veckan för att mamma och jag ska på HSM då... Hmm, jaja, vi får se hur jag gör!
Puss å kram <3

/C

It's a date!



Peter08 alltså ;) Så det ska bli nice ;D Men nu mjaoar Zingo, måste släppa in honom!
Puss å kram <3

/C

IDOL!

Ingen har väl missat att idol är nu?? Det börjar snart igen så jag ska kolla :D Sen ska jag kolla på gårdagens avsnitt också som vi har inspelat!
Puss å kram <3

/C

Jag såg Peter Jihde!

Hej alla glada :) På Svenskan idag gjorde vi ingenting! Andra och sista lektionen var rörlig bild, där kom vi fram till att vi trots allt ska hålla oss till IKEA-idén, så vi hämtade kamera och stativ (vilket tog ca 30-40 min!) sen åkte hela gruppen (Julia, Stephie, Anton, Fabian och jag) till IKEA där vi först käkade sen anmälde vi oss där så vi fick besöksbrickor typ, och sen satte vi igång och filma :) Men innan vi började filma så såg vi Peter Jihde! Nice nice :D Självklart så smygfotade jag honom ;)



Men iaf, filmningen gick bra, mycket bättre än förra gången, så jag hoppas allt ser bra ut sen på datorn också när vi klippt ihop det, för annars måste vi ju tillbaka till IKEA ännu en gång, och det kan bli lite segt =P

Jag kom hem för ca en timme sen iaf. Funderar på att gå upp och ta ett bad, det verkar jätteskönt :D Men först ska jag käka, mamma ha ju gjort rattatouille ^^
Puss å kram <3

/C

Heidoo

Ne, nån dusch hann jag inte med, goda äggmackor var det iaf :D Men nu ska jag gå så jag hinner med bussen :)
Puss å kram <3

/C

Go´morron

Hellu =)
Fan va skönt å få sova lite idag ^^ Det behövdes! Har ju sovit lite dåligt/lite på senaste :( Men nu iaf så ska jag käka frukost och sen om jag hinner tar jag en dusch =)
Puss å kram <3

/C

Taack :D <3

Hellu =)
Jag och Johan kollade på en film som hette "The flock"

Agent Babbage har två veckor kvar som observerare av sexförbrytare, under denna tid ska han träna nykomlingen Allison Laurie. Babbage har svårt att skilja på sitt jobb och sina känslor for de förbrytare han övervakar. Ett nytt fall med en försvunnen ung flicka far känslorna att att svalla. Kommer paret att hinna lösa mysteriet i tid?

Den var väl helt ok :) Efteråt så gick vi upp på mitt rum å la oss i sängen å lyssnade på musik medans han körde igång massa program på min dator, så nu är min dator virusfri!! :D :D Fan va nice asså :D Tack Johan :D <3

Men nu är klockan lite väl mycket, så jag ska väl stänga av datorn, käka lite majs och sen gå och lägga mig :)
Puss å kram <3

/C
 

Gott :D

Jävlar va god maten blev :D såsen var nog bäst, va cidersås, grymt god! Så här såg det ut iaf ;)


Vi har precis gjort efterrätt nu också, wienerbröd, så vi ska äta det nu, hoppas dem är goda bara! :D

Puss å kram <3

/C

seg dag

Hellu =)
Imorse råkade jag visst somna om xP Så jag vaknade 10 över, å bussen gick 27, men jag hann precis :) Hann dock inte äta någon frukost eller nåt :P Dagen idag började ju med läxförhör/prov, och det gick väl ok, blir ett G iaf :) Sen hade vi ingen engelska, den var inställd, det gillades :D Klassen applåderade ;D Så istället hade vi en extremt lång lunch :P Sista riktiga lektionen var matte, men typ ingen jobbade :P å sist var det mentorstid, men den var över på typ 3 min :P

Nu har jag nyss kommit hem :) Har fått hem en bok idag "FRED! 100 röster mot våld och krig". Den skickas tydligen hem till alla som den 17 september har fyllt 16, så den måste jag kolla igenom sen! Frågan är vad man ska göra nu då.. mamma och jag ska ju göra mat ikväll, men det dröjer ju ett tag, sen ska jag kanske träffa Johan också.. så frågan är vad jag ska göra fram tills dess.. förslag någon? :)
Puss å kram <3

/C

Må-bra-låt :)

Why not - Hilary Duff


En såndär härlig låt som man bara blir glad av ^^ Sen har vi ju den här grymma låten också som är ännu bättre :D Den är typ bäst :D

La la land - Demi Levato


Meeen, nu är det dags att sova ^^
Puss å kram <3

/C

HEMMA!

Hallelujah, jag är hemma igen :D Fyfan va skönt :D Var en ganska chill dag idag ändå :) jag fick först stå i kassan i en timme, sen vara i lobbyn i 45 min och sen stå i kassan resten av tiden :) Dock blev jag grymt nervös när jag sa en sak som var fel och kunden ba "Nehe du, fråga Carro (en som jobbar där) jag har jobbat här och vet att det inte är så!" Så jag blev asnervös å gjorde såklart helt fel så jag fick hämta Carro som kom å fixade det xP Men men, that's life! Grymt skönt att vara hemma iaf :) dock har jag lite ont i ryggen :( Men men.. ska se om jag kan se idol på webben nu!
Puss å kram <3

/C

Jobb nu!

Hellu =)
Stressigt värre, jag kom precis hem, hinner vara hemma i 10 min å sen måste jag gå till jobbet på en gång, jisses! Nån mat hinner jag inte med, får äta när jag kommer hem istället xD Jobbar från 18:00-22:00 iaf!
Puss å kram <3

/C

Sista lektionen!

Hej!
Nu är det sista lektionen! Textkommunikation har vi alltså, så jag klistrar ihop allt så det ser bra ut inför presentationen ;) Dagen idag har varit jätteseg... och jag känner verkligen inte att jag har lust att jobba ikväll.. men men, har inte så mkt val, har ju inte jobbat på hela förra veckan så jag måste ju jobba idag så jag tjänar lite pengar den här månaden!
Puss å kram <3

/C

Dags för skola...

Då har jag käkat frukost, borstat tänderna, hittat strumpor och skrattat åt Zingo som attackerade Dharmas svans när hon viftade på den, och sen låg och bet på den :D Ska väl bädda sängen nu och sen, 5 i typ, så ska jag gå hemmifrån :) Förresten så hittade jag skolfotograferingslappen! Så den får jag inte glömma att lämna in idag :)
Puss å kram <3

/C

Trööööött

Hej bloggen!
Klockan ringde för 15 min sen, så jag gick upp :) Har bara hunnit vakna och klä på min på den tiden ;) Nu tänkte jag käka lite frukost och kl 09:08 går min buss! Första lektionen idag är matte med matteprov! Sen rullar dagen på med svenska, engelska och textkommunikation, så skutar jag kl 16:25, då åker jag hem och kl 18-22 ska jag till jobbet. Usch, jag är fan redan trött xD
Puss å kram <3

/C

Snäckorna <3

Hellu ^^
Fan va gott det va med majs :D Å Charlotte blev så grovt avundsjuk xD Så det var en lyckad kväll (A) Haha, sen såg jag att lilla Helmut hade tagit sig en kvällspromenad också! Han var halvägs ut i hallen xD Man såg värsta slemspåret efter honom, så det var ju kanske inte så extremt mysigt xP Jag måste ju ta och fota sniglarna snart, var ju ett tag sen ni fick se bilder på dom :D Jag vet att ni längtar efter det, särskilt du Anton! :D

Men jag bjuder på två gammla bilder så länge :)



Ska försöka å ta lite nya bilder på dem så snart som möjligt ^^ men nu tänkte jag nog gå och lägga mig :)
Puss å kram <3

/C

Haha :D

Fyfan va jag älskar idol, och Anders Bagge, så jävla klockren :D Bästa va ju när han som var så lik Jihde hade gått ut, så bytte dom tröja å Jihde sprang in å tackade dom xD Men jag är inte säker, fattade Laila att det var Jihde eller trodde hon att det var den riktiga snubben? :P

Efter Idol så var det ju iaf Andra Avenyn, kan ju lixom inte bli bättre :D nu däremot tänkte jag värma lite majs å käka med smör å salt, gott gott :D
Puss å kram <3



/C


IDOL!!!

Nu börjar idol, det får man inte missa!! :D :D
Puss å kram <3

/C

Ojdå :P

Haha, det här blir visst min tionde inlägg för dagen xP Så kan det gå (A) Vet inte riktigt vad jag ska göra nu asså.. Farfar har precis åkt iaf.. jag funderar på att käka något och sen spela lite gitarr tror jag :)
Puss å kram <3

Busen min <3 :D



/C

Lista!

Hey =)
Kom på att det var länge sedan jag hade en lista! så nu är det dags igen ^^ Den här har jag snott från Sagas blogg =)

1. Ditt namn? Caroline Wennström

2. Ålder? Blir 17 snart :D

3. Vart bor du? Hemma ;)

4. Bor tillsammans med? Mamma, pappa, 2 storebröder (Erik och Viktor) och 1 lillesyster (Charlotte).

5. Husdjur? Hehe ;) 1 hund, 3 katter, varav en är min egna, vandrande pinnar som är syrrans och så sniglar och fiskar som är mina :)

6. Färg på ditt hus? Vitt

7. När är du född? 21 Oktober 1992

8. Klass? MP2

9. Vilket år tar/tog du studenten? 2011

10. Något jobb? Donken ;)

 

DAGENS

11. När gick du upp i morse? 06:30

12. När ska du sova? Eehm.. inte bestämt än ;)

13. Duschat idag? Nope.

14. Kramat någon idag? Ja

15. Pussat någon idag? Nej

16. Vad har du ätit idag? en toastmacka, en baguett, en yoggiyoghurt och en pannkaka.

17. Dagens klädsel? Jeans och linne.

18. Dagens smink? Inget ^^

19. Dagens sötnos? Zingo :D

20. Dagens roligaste? Vet ej.

 

VEM

21. Har du många vänner? Många vet jag inte, men tillräckligt :)

22. Hur många har du kysst? Ehm.. 8-9 kanske?
23. Vem kramade du senast?
Farfar ^^

24. Hur många har du haft sex med? Haha den tänker jag inte svara på ;)

25. Hur många har varit otrogen mot dig? 1 :P

27. Har du pojk-/flickvän? Nej :(

28. Vem pratade du med i telefon senast? Mamma ^^

29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Jens: Är hon snygg? xP 


BÄSTA

31. Film? Raise your voice :D
32. Låt?
Ändras hela tiden, men har ingen speciell just nu faktiskt

33. Mat? KYCKLING!!! <3 <3 <3

34. Dryck? Fanta :D

35. Färg? Grön

37. Stad? Vet ej.

38. Land? Vet ej.

39. Ämne i skolan? Kör :D

40. Människa? Alexandra :D <3

 

SENASTE

41. Personen du tänkte på? Alexandra, daah :P

42. Personen du kysste? Ehm.. ingen kommentar ;)

43. Gången du spydde? HAHA, på bussen på väg till Jenny xD xD

44. Gången du grät? förra veckan när jag vad sjuk å kollade på filmer hela tiden :P

45. Pizzan du åt? Calzone!

46. Gången du var i Göteborg? Aldrig varit där!

47. Gången du var i Stockholm? Jag bor i sthlm ^^

48. Gången du var full? Ehm.. det var länge sen :P

49. Gången du var hög? Aldrig varit!

 

ANTAL

70. Personer du älskar? Det är en del :)

71. Personer du hatar? 2. Hanna och Jenny.
72. Pojk-/flickvänner du haft?
4

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? 1..

74. Glassar du ätit på en dag? Oj! Det kan nog vara ganska många :D
75. Festivaler du varit på/ska på detta året?
Ingen.

76. Gånger du haft minnesluckor? Händer ibland :P

77. Gånger du varit hög? Aldrig varit!

78. Personer du saknar just nu? Jadu...

79. Gånger ditt hjärta brustit? Aldrig.

 

VEM:

80. Vill du kyssa nu? Ingen kommentar (A)

81. Ska du träffa imorgon? Ingen speciell tror jag :P

82. Sjöng du senast för? Farfar ^^ vi sjöng för honom för han fyllde år igår ^^

83. Hade du senast en msn-konversation med? Kent/GreyFox

84. Spelade du tvspel med senast? ehm.. vet inte, va länge sen jag gjorde det :P

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? vet inte :P

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Haha :P

87. Förtjänar att dö? Ingen vad jag vet.

88. Är söt? Många :D <3

89. Vill du sova jämte inatt? Ingen kommentar på den heller ;)

 

VAD:

90. Gör dig glad? Mina djur och musik :D

91. Gör dig ledsen? Olika saker.

92. Vill du helst göra nu? Sjunga ^^

93. Önskar du att du slapp göra? Jobba, men ändå tjäna pengar lixom ;)

94. Vill du ha nu? Lön, månadspeng och mina extra 500 kr jag ska få! Pengar kort sagt alltså :D

95: Fick du i födelsedagspresent? Det kommer jag inte ihåg :P

96. Längtar du till? Lov :P

97. Tycker du om dina betyg? Dom kan väl bli bättre!

98. Ångrar du i ditt liv? Lite saker här och där..

99. Är det bästa som hänt dig? Inget jag kommer på såhär
100. Hur mycket är klockan?
18:48


Gullig familj jag har :P

Haha Fredde berättade att han åkte förbi Spånga och såg deras djurhus, "aa, det är fett stort!" säger jag, och Viktor som ligger i sängen säger "Du är stor!" haha tack för den lixom xD Min familj asså ;D
Puss å kram <3

/C

Sälen..

Hellu =)
Började nyss snacka med en kille jag träffade på mitt diabetesläger jag var på i sälen för några år sen. Så jag har suttit å kollat på massa bilder från det, det var fan grymt roligt :D Bara det att jag fick så jävla ont i mina vader när jag åkte skidor, så det sög ju lite :P Kan bjuda på några bilder därifrån ^^







Ikväll är det ju föresten ölkväll med jobbet, så det är ju synd att man inte är 18 :( Men men, det kommer väl fler tillfällen! ^^ Nu ska jag plugga lite.. Usch usch >.<

Puss å kram <3

/C

En "Toy story" utan lyckligt slut

Clas Ohlson, Umeå

En tant är och handlar med sitt barnbarn ∼5.
Tanten: Vill du ha en sådan där? (Tanten pekar på en radiostyrd båt.)
Barnbarnet (ser överlycklig ut): Ja!
Tanten: Det kan jag tänka mig.
Sedan skrattar hon högt och går därifrån med ungen utan leksaken.

Naaaw, va elakt :P
Puss å kram <3

/C


:-)

Gud va skönt det var att sova lite :D Typ grovt skönt.. ska nog nästan sova lite till bara för att jag kan :D
Puss å kram <3

/C


Läskig gubbe!

Jag fick sluta tidigare :) Jag var ju klar med redigeringen å själva loggan ska göras när alla är med så alla vet hur man gör den, dock måste vi filma om lite saker för bandet var skadat typ >.< Men men, jag fick sluta tidigt iaf :D

Men när jag satt å väntade på bussen dåra så kom det en gammal gubbe
-Godmorgon! Är det din frukost det där? (jag hade köpt macka och yoggi)
- Eh.. aa typ..
- Okej, hur mår mamma och pappa då?
- Ehm, de mår bra.. (här börjar jag fundera på om han trodde jag va nån annan)
- Jaha, va bra det! har du några syskon då? (Här förstår jag att han inte trodde det)
- Jo.. 4 st..
-
Jaha, då har dina föräldrar legat i alltså!
-
Mm.....
- Så, var bor du någon stans då? Inte flyttat hemifrån än va? Det kostar så mycket, man sparar massa på att bo hemma, så gör det ett bra tag till du!
- Ne, precis, jag bor hemma.

Han sitter tyst ett tag, men så kommer det nån kille från skolan och står en bit bort och väntar på bussen.

- Det där *nickar mot killen* är det din typ av kille det??
-
Njae
- Jasså, inte det? ne, det är klart, han är lite spinkig ju, och lång! Nästan som en tändsticka, men väldigt spinkig! Så är han blond också, du gillar inte blonda va?
- Eeeh.. det, eeh, jag vet inte.. det beror väl mkt på personligheten...
- Ja, det är klart! Men du kanske redan har en pojkvän?
- Nee
- Ne, okej, ja, du är väl bara 16 år!
-
aa..
- Ha! Jag hade rätt! *tittar på killen igen* Ja, han är verkligen spinkig!

Till slut kom bussen och räddade mig, hallelujah! Läskig gubbe asså :S Han var ju typ 70+ asså :S :P Jaja, det var väl dagens händelse! När jag kom hem så gick jag ut med Dharma och nu sitter jag här :) Ska se om vi har något att äta här hemma nu ^^
Puss å kram <3

/C


Jag orkar inte >.<

Hallo :)
Är endast jag och Anton här idag från vår grupp :P Stephie hade problem med piercingen/svullen läpp, Julia är i Italien och Fabian är sjuk :P Lyckat asså xD men jag har iaf klippt ihop allt nu, men jag orkar verkligen inte göra mer :P Vi måste ju göra själva IKEA-loggan och ha vid slutet, men jag pallar inte fixa det :P Vi ligger ändå grovt mkt före så det e väl chill :P slutar iaf halv 11 idag, så frågan är vad jag ska göra nu :P
Puss å kram <3

/C


Vill bara berätta en sak för er..

.. jag slog i huvudet igår, och det gör jätteont där nu! Det är synd om mig :(
Puss å kram <3

/C

Go'morron

Hej hej =)
Idag ringde min-hemska-men-ändå-bra-väckarklocka kl halv 7, så jag gick upp å kände att det fan var lite kallt! Usch, jag vill inte ha någon kyla >.< kommer bli så jävla deppig när vintern kommer >.<

Iaf så käkade jag frukost å klädde på mig (har såklart tjocktröja på mig nu varje dag, måste ha det för att inte frysa!) Min buss går 07:39 så jag har lite tid kvar innan jag ska gå, men jag måste leta upp strumpor och borsta tänderna!
Puss å kram <3

/C

Sova säng


Stå ut med "säng säng säng" i en minut så kommer det mer sen ;)

Nu är det iaf dags för mig att krypa till sängs! har redan en katt vid namn Zingo i sängen som ligger där och väntar :) sen ska han väl komma å dutta sin blöta nos överallt i mitt ansikte i nån timme innan han lägger av så jag kan få sova :P Men men, så kan det gå ^^

Imorn är det bara en lektion som gäller, för sen så är det match, Kärrtorp - Värmdö, och nej, jag ska inte dit och kolla, inte min grej precis xD Jag ska däremot laga mat imorgon! Det ska bli kul, var ett tag sen jag gjorde det :)
Puss å kram <3

/C


Godiiis

Och vad är det för fel på mig? Jag sitter här med en påse godis och är inte ens sugen xP Jaja, då har jag ju godis imorgon istället, det är väl bra xP
Puss å kram <3

/C

Jag. Är. Hungrig.

Jag kom precis på att jag inte har ätit så mkt alls idag! så jag ska väl gå iväg och gräva lite i kylen och se om jag hittar något!
Puss å kram <3

Ser gott ut.. jag skulle inte banga!



/C

Är jag en jättehemsk person?



Känner mig lite så iaf...

Fy skäms på mig!

Ne usch, jag måste verkligen lägga av med att skolka!! Jag måste klara av hela skoldagar, hur tråkiga lektioner det än är!

Jag är iaf hemma nu, mamma har planterat en krusbärsbuske här hemma nu :) gottgott ^^ Själv sitter jag här på mitt rum och hostar! Måste se till att bli frisk också..
Puss å kram <3

/C

Skolfoto

Hej alla glada!
Idag var det skolfoto som gällde. Måste först bara berätta om min morgon. Jag kom upp i tid å så, men sen drog klockan iväg och det var för sent för att jag skulle hinna till bussen, så jag tänkte att jag tar nästa. Så jag fixar några sista saker och sen ska jag ta med lappen som man ska lämna till fotografen och den har varit i vägen hela veckan, men jag har lagt den på skrivbordet så att den skulle finnas där när jag skulle ta med den, men tror ni inte då att den är helt spårlöst försvunnen!? Så jag skiter i den och går iväg ändå, men då är såklart bussen för tidig så jag missar den!!! Så jag gick tre stationer och tog nästa. När jag kom till skolan så var det ju fotografering, jag fick stå i mitten i mittenraden ^^ helt OK plats ;) Sen vet man ju inte hur bilden blev, men de är en annan femma :P Sen iaf så satt jag och Stephie och funderade på vad vi ska göra med våra liv och vi kom fram till att vi inte orkade med skoldagen så vi drog hem ;P men jag drog iofs inte hem, för mamma jobar hemma idag, så jag gick till Alex som precis hade vaknat, perfekt timing! Vi gick först ut med Rupee som hon är dagmatte åt, och nu sitter vi här hemma hos henne :) Vi ska snart iväg till Fruängen, men först ska vi kolla på någon serie som börjar snart!
Puss å kram <3

/C

-

Godmorgon och hejdå, måste rusa nu så jag hinner med bussen!
Puss å kram <3

/C

Natti

Hej folket :)
Nu är jag hemma igen, så nu är jag ganska trött, å jag ska ändå upp kl 7 imorgon, så det är dags för mig att gå och lägga mig nu! Är ju skolfotografering imorgon också! Frågan är vad man ska ha på sig.. jaja, det blir väl bra på ett eller annat sätt :P
Godnatt
Puss å kram <3

/C


Eller kanske inte..

Hmm, kollade precis mitt schema bara för säkerhets skull, och plötsligt så stog det ingenting! Så jag ska alltså inte jobba idag :P men det gör inte mig något, för jag är jättetrött xD
Puss å kram <3

/C

Vindruvor <3

Hej :-)
Filmningen gick väl helt OK ;P Men vi får se om vi måste åka tillbaka, vi ska redigera det vi har först iaf. Efteråt så gick vi till City Gross, jag köpte ett halvt kilo vindruvor igen ;) Efter det så åkte vi hem ^^

Jag kom hem för ca 10 min sen, å om 30 min ska jag gå igen, ska ju jobba! Så jag ska gå å packa ner allt, för jag har precis tvättat mina jobbkläder!
Puss å kram <3

/C

Tihi ^^

Jaaa, va ska man säga? (A)
Godnatt :D
puss å kram <3

/C

Sova lite mer :P

Hehe, blev en till liten tupplur xD Vaknade nyss, märkte att jag slitit ut nålen! Så jag gick å bytte den sen gjorde jag rent i djurens vattenskål också. Nu vet jag inte ritkigt vad jag ska göra.. förslag någon?
Puss å kram <3

/C

Nämen se där :O

Söta snälla lilla pappa hade klippt resten åt mig :D Sen kom han med den glada nyheten att jag får 500 kr extra den här månaden för att jag kommer ta hand om Charlotte de 4-5 dagar som de är i Holland, så det är nice :D Nu är iaf pappa iväg och hämtar våra pizzor :D Blev Clazone för min del idag, var så länge sen jag åt det!
Puss å kram <3



/C


Klipp Klippetiklipp

Gud så skönt det var att bada :) Jag passade på att ta en liten powernap efter det också, very nice ^^ Men nu ska jag väl ut och avsluta det jag påbörjat, alltså klippa klart gräsmattan ;)
Puss å kram <3

/C

Baaaada

Hej hej :)
Har klippt gräsmattan, var mitt hedersuppdrag den här veckan xD Men gräsklipparna la av och jag vet inte hur man fixar det, så det får pappa göra xD Sen ska jag fixa toaletterna också, men just nu känner jag att jag behöver ta ett bad, så jag ska upp å sätta på badvattner och slappna av lite :)
Puss å kram <3

/C

Go'morron

Hej gott folk :)
Vaknade kl kvart över 11 idag, men kände att, ne, jag vill ligga kvar till kl 12! Så sagt å gjort, jag låg kvar till kl 12 å nu är jag uppe och ska käka lite frukost :)
Puss å kram <3

/C

Framtiden är ingen rolig historia

Röda linjen, Stockholm

Ett litet barn ligger i sin barnvagn och gurglar av skratt. I stolsraden bredvid sitter ett fyllo ~60 och tittar skeptiskt mot barnet. Mamman petar barnet i magen som då skrattar ännu mer. När tåget är framme vid nästa station reser sig fyllot och stannar till vid barnet.
Fyllot: Passa på att skratta nu du, för du vet inte vad som väntar dig.
Han kliver han av vagnen och människor i närheten kan inte låta bli att fnissa.


Dreams are coming true..

Vet inte vad jag ska säga..

Jag är trött, jättetrött.
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Färgat håret..

Hey,
Idag var det svenska som var första lektionen på schemat, efter den så var det dags för rörlig bild, då åkte jag, Julia, Anton och Fabian till IKEA å snackade med dom där, frågade om vi fick spela in där och det fick vi :) men vi spelade inte in något idag, istället käkade vi lite å flummade ^^ Haha å Fabian tappade in mobil! Men han fick tillbaka den ^^

Efter att de andra åkt hem så kom Alex till kungens kurva, vi drog till city gross där jag köpte hårfärgningsmedel (lila), ett halvt kilo vindruvor och en parfym :) Alex köpte en parfym, 2 paket hårfärgningsmedel och lite mat till råttorna, efter det åkte vi hem :) Först kollade vi på Idol, sen var vi på promenad med Charlie och sen så satte vi igång med att färga varandras hår!! Alexandra blev så jävla fin i sitt :D Det blev brunt, skiiiitfint :D :D :D Äntligen, efter allt tjat så gick hon med på det, å det blev asnice :D Mitt däremot blev helt misslyckat >.< Blev bara mörkt.. inte lila alls :( Men men, jag är hemma nu iaf och är trött, så jag tänkte sova!
Godnatt
Puss å kram <3

Zingo säger hej :D


/C

Skola idag!

Idag ska jag faktiskt till skolan! 12:20 börjar jag :) Sen har jag eg. 3 timmars jobb efter skolan, men 3 timmar e inte mkt, så jag funtar på att sjukanmäla mig då jag faktiskt inte är helt frisk än, jag hostar å håller på, och det är nog inte så populärt! Dock måste jag ringa för å göra det.... det gillar jag inte alls... så vi får se hur jag gör, om jag vågar ringa :S
Puss å kram <3

/C

Modell för en kväll

My sistah!








Hahaha jag och bror har haft så jävla kul :D Vi har suttit inne på PA där man kan "streama live" och ni som känner mig och min familj vet hur vi är, så det spårade ut som fan å vi hade grovt många tittare som printscreenade och lade in på bdb och i sina album på pa xD xD en bild så ni får en uppfattning om vad fan vi gjorde xD


Hahaha :D :D
Men nu ska jag ner och ta en dusch innan jag lägger mig.. om jag inte duschar innan skolan imorn iofs.. vi får se xD
Puss å kram <3

/C

Maat

Hey,
Nu har Charlotte kommit hem och hon är hungrig så jag ska sätta igång och göra lite mat. Nånsom blir förvånad när jag säger att jag ska göra kyckling? ;) Frågan är bara vad jag ska ha till... vi har potatissallad, men det var ingen god smak.. så jag tror det blir pommes, det är gott :D
Puss å kram <3

/C

Fortfarande sjuk..

Känner mig fortfarande inte frisk :( Så jag är alltså hemma idag, gick nyss upp så jag sitter framför datorn å käkar frukost ;P Idag ska jag väl se på de serier jag har kollat på hela veckan, men jag ska också se till att plugga lite matte! Men nu ska jag läsa bloggar ;P
Puss å kram <3

/C

Idag är jag glad :D

För jag har fått kommentarer idag :D Sånt är alltid mer värt än hur många läsare man har ^^ så fortsätt med det :D

Jag har iaf precis kollat på idol, ingen som är förvånad väl? :D Så grymt bra ^^ Fortfarande.. jag ska söka in... någon gång :P :P

Men.. ja, skola imorgon? Jag känner mig fortfarande inte frisk, jag hostar å snörvlar å snorar å jag vet inte vad :P Dessutom så missar jag inte überviktigt då jag precis fick reda på att matteprovet är framflyttat :) Men jag funtar på att lägga mig snart iaf, måste bara äta något först, för jag är hungrig!
Puss å kram <3

/C


Inte lätt att vara liten :D

Söt :D <3

Puss å kram <3

/C

Google

Hey =)
Haha har precis suttit i typ 20-30 min å googlat massa saker åt pappa :P Han vet ju inte ens hur man sätter på en dator typ, så jag fick vara lite snäll och hjälpa honom :P Just nu sitter jag och chattar med Peter (A) ^^ men funderar på att kanske sätta på någon bra film :) Fast.. jag borde fan plugga lite.. har väl hamnat efter som fan i matten nu >.< Så jag ska försöka hinna göra det innan dagen är slut af...
Puss å kram <3

/C

Go´morron

Hej ej gott folk :)
Vaknade första ggn kl 8 idag men kände mig inte frisk nog för att gå till skolan så jag sjukanmälde mig. Syrran väckte mig en halvtimme senare för hon skulle in på min dator å kolla något, så jag behövde skriva in lösenordet för att hon skulle kunna komma in, å jag gjorde det utan att se någonting (hade inte glasögonen på mig, å då blir jag så gott som blind) det va lite kul tycker jag (A) ^^

Vaknade för 10 min sen igen, gick upp å gjorde iordning frukost å så, men nu ska jag kolla på Andra Avenyn som jag missade igår!!!
Puss å kram <3



/C

Soova

Hej bloggen :)
Idol var braaa :D ingen missade väl att Peter (kissies brorsa..) var med? Han som sjöng "What if god was one of us", men han gick inte vidare :(



Chokladen var god iaf :D :D Men nu sitter jag här med värkande tänder, både i mina tänder som jag har hål i (måste beställa tid hos tandläkaren) och mina framundertänder som det bara känns allmänt störande konstigt i för att jag är förkyld :P Men jag tänkte iaf hämta täcke å kudde från soffan så jag somnar i min säng inatt och inte i soffan :P
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Ingen har väl missat..

.. att Idol har börjat?? :D Är paus nu, så jag passar på att blogga lite ^^ men jag blev törstig av chokladen, så jag ska dricka lite ;D
Puss å kram <3



/C

Hallelujah!

Tiiihii :D Farfar köpte mit en 100g Marabou Mjölkchoklad :D :D :D Gottgottgottgott :D Precis det jag var sugen på ^^ så den kommer sitta fint till Idol :D

Äkta glädje ;D


F.ö så står min syrra med en sån där grej som man drar i hårbotten så man typ dör!! Man bara sitter å spasmar lixom xD heeelt galet :P
Puss å kram <3

/C

Nej jag är inte alls avundsjuk...

En av dessa tjejer vann stimoroltävlningen och fick en privat spelning med Kevin i sitt vardgsrum! Tror ni jag är avundsjuk eller? Jag ville ju vinna! :(



Appropå Kevin så börjar ju Idol ikväll igen!!! Ingen som har missat det väl? :O Kl 20:00 på 4an iaf :)
Puss å kram <3

/C

Mår lite bättre nu :)

Hej hej =)
Idag har jag 37,4, så febern är nästan helt borta :) Känner mig dock fortfarande lite yr å så, men det ska väl gå över snart :) Idag har jag iaf orkat göra annat än att bara ligga i soffan hela dagen :P Har fotat djuren och tagit en dusch (orkade aldrig det igår) :) Om 30 min iaf så börjar extreme homemakeover, å 14:45 så börjar Smallville, det får man ju inte missa ;) Men nu ska jag klä på mig lite iaf, visst är det så att om man låtsas vara frisk så blir man väl frisk snabbare? :-)
Puss å kram <3

/C

Svettas som en gris!

Senast jag tog tempen låg det på 39,4! är så jävla varmt att jag inte vet vart jag ska ta vägen >.< sen får jag ont i framundertänderna också, brukar få det när jag har feber, så grymt störande :( Har iaf nyss ätit och tagit lite alvedon, så jag hoppas det ska bli bättre! funderar på att ta en dusch kanske.. får se..
Puss å kram <3

/C

38,5

Febern blir högre... nu måste jag bädda ner mig igen!
Puss å kram <3

/C

Feber :(

38,2 graders feber har jag tydligen, jag känner mig helt yr och vimsig, så jag ska bara fylla på vattenglaset och sen tillbaka till soffan!
Puss å kram <3

/C


Sjuk :(

Hej,
Idag stannade jag hemma, mår verkligen inge bra alls :( Nu när Viktor blivit frisk från sin hemska förkylning så är det min tur! Jag vaknade kl 7 idag å ringde å sjukanmälde mig, sen kunde jag inte somna om så jag låg och tittade på tv fram till 10 då jag somnade och sov i några timmar. Jag ska försöka få i mig lite mat nu, har typ bara ätit 2 mackor idag!
Puss å kram <3



/C

Godnatt!

Hey =)
Nu är mamma hemma igen :) Hon har ju varit på Åland över helgen med kören =) Själv ska jag iaf lägga mig nu, har tagit de äckliga förkylningstabletterna också! jag hoppas att jag hinner tillfriskna under natten typ, för imorn har jag multimedia, och det vill jag verkligen inte missa! Tycker den lektionen e grymt kul, å vi har den bara en gång i veckan i 2 timmar å 15 min, så det är mkt man missar! Så vi får se hur jag gör imorgon!
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Jag vet nåt som inte ni vet!

Hey ^^
Hehe, jag vann en tävling idag på peters (Kissies lillebrorsas) blogg idag, så nu vet jag något som ni inte vet :D :D men jag säger inte vad ;D Nu ska jag fortsätta att kolla vidare på filmen jag kollar på ^^
Puss å kram <3

/C

Skola imorgon?

Hey =)
Har precis kollat på Fast & Furious, grymt bra :D Haha mitt under filmen så kollade jag på golvet, och gissa vem som sitter där mitt på mattan? Jo Helmut såklart xD xD Seriöst, jag måste verkligen bli bättre på att stänga locket efter mig :P

Imorn tror jag iaf inte det blir någon skola, kan knapt prata, gör så grovt ont i halsen! :( Men vi får se, det kanske blir bättre :) Sen ska jag ju eg. gå på bio med mamma och se Prinsessa! Men vi får se hur det blir, nu ska jag gå och äta något! :)
Puss å kram <3

/C

Uuuusch

Usch å blä, vill inte vara sjuk! Har så grovit ont i halsen så jag kan knapt hosta heller. Har iaf precis fått i mig lite mat. Har inte orkar städa rummet, fotoboken har jag dock fått färdigt :) Blev rätt nöjd med den, e bara bilder på Dharma och Zingo i den =) Jag är med på ett foto också iofs xP Men mamma ska komma hem först och kolla innan jag klickar hem den ^^

Får se om jag städar rummet sen, nu ska jag iaf lägga mig och läsa, lånade ju hem "New Moon" fast på svenska, och "The Host" som också är skriven at Stephanie Meyer, författaren av twilight serien för er som inte visst det ;P Så jag ska lägga mig i sängen och läsa någon av dem :)
Puss å kram <3



/C

Så jävla ont i halsen :( :(

Ne, blev inte så att jag åkte å lyssnade på Kevin idag, för jag har så grovt ont i halsen! Fyfan :( Men idag ska jag mest fokusera på att städa på mitt rum för det ser verkligen helt förjävligt ut! Sen ska jag också göra min fotobok som jag ska få gratis :D
Puss å kram <3

/C

Godnatt!

Hmm, jag vetefan om jag kommer orka att åka till kungsan imorn xP Klockan är halv 5 och jag kom hem för ett tag sen, så jag lär väl somna vid 5 å kl 12 börjar det imorn.. så njae, vi får se :P

Har iaf haft jättekul hos Madde :D Vi sjöng singstar, va ute å gungade, käkade gott å var allmänt jätteflum :D Mimmi och jag hade sällskap hem iaf, så det va nice =) När jag kom hem så var Dharma ganska hyper, min gissning är att grabbarna suttit och nördat datorn hela dagen och inte brytt sig om att vi har djur som behöver tas hand om! så jag var ute med henne så hon fick springa av sig lite och så, när jag kom in så gav jag henne mat, Sigge var så hungrig så han gick på hennes mat! Så jag gav katterna mat också, fyllde på vattenskålen å gav katterna lite skinka också :-) så nu är alla mätta och glada ^^ Jag käkade lite majs och en risi frutti också :D har dock grymt ont i halsen :( har rökt alldeles för mkt igår och idag, men nu är det slut med det!

Nu ska jag iaf borsta tänderna (måste föresten boka tid hos tandläkaren också, har minst 2 hål tror jag..) och sen ska jag byta om och sen ska jag äntligen sova, fan va skönt det ska bli :D
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Kungsan imorn?

Gissa vem som sjunger i Kungsan imorn?? Jo, Kevin Borg :D :D :D Så jag ska nog dit å lyssna :D någon som vill med? :) 12-16 e det iaf :)
Juste, jag skulle vara social já ;D
Puss å kram <3

/C


Tjejkväll ^^

Hellu =)
Jobet idag va helt okej, fick stå i kassan,men det va ganka najs ändå :P efteråt så drog jag till Madde på en gång å då käkade vi gott :D blev kyckling och potatis :D Nu sitter vi i vardagrummet och sjunger singstar =D Så det  är nice ^^ men nu ska jag vara lite social :D
Puss å kram <3

/C


Jobb nu!

Nu måste jag dra, men vi hörs senare ikväll :D
Puss å kram <3

/C


Guten Morgen

Hejsan =)
Idag vaknade jag vid 9 någon gång, hörde att farfar kom (han och Charlotte ska till stan idag så Lotta kan köpa en elgitarr) men jag orkade verkligen inte gå upp så jag somnade om och vaknade kl 1 igen, då gick jag upp =) Så nu har jag mest suttit vid datorn sen jag vaknade, men jag ska väl gå och käka lite frukost, och om en timme ska jag gå till jobbet och sen direkt efter det så ska jag till Madde som ska ha tjejkväll :D
Puss å kram <3

/C

-

Ica Speceritjänst, Katrineholm

En ung mamma och hennes son ~7 går förbi godishyllan och sonen tittar längtansfullt mot sötsakerna.
Sonen: Mamma, kan inte jag få lördagsgodis?
Mamman: Nehedu! Glöm det, jag blir ruinerad och du blir skitfet!


Asså han var så jäääävla SNYGG!

Hellu =)
Är hemma nu =) På tunnelbanan träffade jag på Sofie och Sofia (gammal klasskompis å parallelklasskompis) å dom va typ helt stupfulla, men de hade tydligen varit på nån fest där det var typ världens snyggaste dörrvakt, så meningen som min rubrik består av har jag hört MINST 100 ggr på resan hem :P Just dom orden och precis samma tonfall :P Liiite jobbigt kanske, men men xD

När jag kommit hem så såg jag att ingen varit ute med Dharma på evigheter, så jag tog henne på en kort promis å sen käkade jag lite varma majs med smör å salt + en kiwi, mums mums :D men nu är jag grovt trött och jag börjar jobba klockan 3 imorgon, så nu ska jag sova!
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Skuula

Hallo =)
Skolan idag gick ganska snabbt, vi hade först svenska och sen hade vi lunch å efter det rörlig bild, vi kollade på gamla reklamfilmer, det va kul ^^ å sen bildade jag, Stephie, Julia, Anton och Fabian en grupp, så vi ska göra en IKEA-reklam tillsammans ^^ det kommer bli grymt kul tror jag faktiskt ;D så länge vi slipper allt för mkt överarbete så :P
Men nu ska jag ner och ta en dusch iaf =)
Puss å kram <3

/C

DAGS FÖR SKOLA NU!

Hejdå <3

/C

Godnatt.

Nu har jag kollat klart på filmen, den va bra :) Men nu är jag jättetrött så nu ska jag lägga mig och sova.
Godnatt.
Puss å kram <3

/C


fyfan..

Usch, nej nej nej, mår inte alls bra ikväll >.< Känner ångesten komma krypandes.. jag vill inte! Jag ska iaf krypa ner i sängen nu och kolla på 17 again. Försöka hålla tankarna borta från saker jag inte vill tänka på..
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Magont

Usch, har jätteont i magen :( vet inte varför, men ont gör det :( Jag ska väl lägga mig snart, även fast jag inte ska upp förän kl 10 imorgon!
Puss å kram <3

/C

...

Hellu =)
Filmen var jättebra :D Så det var lyckat ^^ Dock var en annan sak lite mindre lyckad.. jag pratar lite för mkt helt enkelt..  alltid ska jag lyckas klanta till det på ett eller annat sätt :( Usch, mår alltid så dåligt när någon blir sur/besviken på mig :( men det är mitt eget fel.. så jag får väl se till att det inte upprepas igen..
Puss å kram <3

/C

Biiio

Hellu =)
Ska strax gå iväg till bussen! Jag hoppas filmen e bra, men det tror jag att den kommer vara :D Men ska som sagt gå snart, men vi hörs :D
Puss å kram <3

/C

pallar inte skriva nån bra rubrik

Hej hej gott folk =)
Idag missade jag bussen >.< den var tidig, så jag fick vänta i 25 min på nästa! Det sög ju lite >.< Men kom bara 5 min sent =) Dagen var ganska seg idag. Mediadkommunikation, engelska, matte och mentorstid fick vi stå ut med. På mentorstiden så klagade vi på matten. För det första klagade vi på att vi ska klara av Matte B på en termin å så klagade vi på att vi bara har en lärare! Det funkar verkligen inte för HELA lektionen igår och HELA lektionen idag så satt Anders med typ 4 pers för att förklara allt för dom, så vi andra får ingen hjälp! Så Vi ska gå å klaga, sen ska Roland också föra fram våra klagomål och sen ska våra föräldrar skicka mail typ! Så hoppas verkligen att dom löser det så att vi antingen vår två lärare eller vi delas in i två mattegrupper igen!

När jag kom hem så såg jag att Dharma käkat upp resten av mina chips!!! :@ Damp på henne >.< Men men, finns inte så mkt å göra åt det. Nu ska jag käka något iaf! Ska ju iväg på bio senare ikväll med Johan och Alex :)
Puss å kram <3

/C


Skola!

Ne, nu måste jag snart springa! Har en bra dag allesammans! :D
Puss å kram <3

/C

CHOCK!

Heeelvete va min klocka ringer högt! Jag vaknade med världens chock, hjärtat hade typ redan hoppat ur kroppen xD Så länge jag kommer ihåg att sätta på klockan så lär jag ju vakna i tid :P Fast trött är jag ändå :P Ska kanske ta å dra upp rullgardinen å öppna fönstret så jag piggnar till lite ^^ sen måste jag käka frukost, duscha, klä på mig, borsta tänderna å allt sånt, men vi hörs väl innan jag åker :D
Puss å kram <3

/C

Jag lever typ fortfarande...

Hey,
Ok, filmen va läskig! Känns som om min kudde borde vara helt trasig efter hur hårt jag kramat den! Glassen är uppäten iaf.. var tvungen att ha något att koncentrera mig på =P men nu ska jag kolla på något kul en stund och sen ska jag sova, och ikväll ska jag inte glömma att sätta på väckarklockan! Ska upp kl 10 imorn iofs, så det e ganska nice ^^
Puss å kram <3

/C

Hej jag kommer att dö!

Okej.. nu jävlar.. vågar jag? :S Jag funtar på att se "The Haunting In Connecticut" Världens skräckfilm typ, å eg. är det inte en chans att jag ska våga se den ensam! men nu har jag ju ingen att se den med.. å jag måste ju se den någon gång.. så nu jävlar! Vi får se hur länge jag står ut, och OM jag klarar hela får vi se hur många timmars sömn jag får inatt xD
Puss å kram <3


När familjen Campbell flyttar till norra Connecticut märker de snart att deras charmiga sekelskifteshus har en obehaglig historia – inte nog med att det tidigare varit en begravningsbyrå där obegripliga saker inträffat, dessutom var den tidigare ägarens synske son Jonah ett demoniskt sändebud som kunde öppna portarna till den andra sidan för att släppa genom osaliga andeväsen. Nu väntar ofattbar terror när Jonah återvänder för att släppa lös en ny form av ondska på den oskyldiga och ovetande familjen.

The Haunting in Connecticut är baserad på en sann, skakande historia om en familjs skrämmande möte.
(Men va bra, då kommer jag nog inte alls bli rädd!!!)

/C


Fight

Hellu =)
Fan va jag älskar vårt musikrum :D bara så ni vet lixom ^^ Jag har iaf precis sjungit massor, så nu är jag lite småhes :P När jag kom ner så kände jag i stämmningen att något precis hänt, fick höra att pappa var på dåligt humör å hade skrikit åt Charlotte och sedan mamma så jag smet snabbt in på mitt rum för att undvika honom :P Nu ska jag nog... vet faktiskt inte vad jag ska göra nu :P Men vi hörs!
Puss å kram <3

/C

Transformers

Den här filmen ska jag, Alexandra och Johan se imorgon :D Nice med bio ^^


Decepticons styrkor återvänder till jorden på ett uppdrag att tillfångata Sam Witwicky, efter att den unge hjälten fått veta sanningen om Transformers. Med på uppdraget att rädda mänskligheten är Optimus Prime, som ingår en allians med världens arméer för en andra storslagen strid.

Puss å kram <3

/C

Prinsessa


I en hopplöst bonnig småstad någonstans i Sverige bor Maja, 18 år. Hennes högsta och enda dröm är att bli skådespelare. Hon vill stå i centrum, att alla ska se henne, den vackra människa hon är inuti. Det är bara lite svårt att se. Maja är kraftigt överviktig, klumpig och socialt missanpassad.

Erika Sohlman är 28 år och dokumentärfilmare från Stockholm. När hon träffar på Maja ser hon ett utmäkt tillfälle att skapa tragikomisk underhållning på Majas bekostnad. Lycklig över att äntligen få den uppmärksamhet hon förtjänar, tar Maja tacksamt emot chansen att bli filmad.

Vi får följa Maja och hennes kamp att förverkliga sina drömmar under sista terminen på gymnasiet, delvis filmat genom Erikas dokumentärkamera. Det är en komisk skildring med tragiska inslag.
Fördomarna man möts av när man har ”fel” utseende. Svårigheterna att hitta en egen identitet mellan en egocentrisk mamma och en likgiltig pappa. Den försiktiga förälskelsen till Alex, en snygg, populär till synes ouppnåelig kille i teatergruppen.
Men under en resa till Stockholm får Maja veta att även Alex bär på hemligheter och besvikelser…

Med tiden inser Maja att Erika kanske utnyttjar henne, och hon måste då fråga sig om uppmärksamheten är värd priset. Rollerna blir plötsligt ombytta när Maja inser att Erika behöver henne mer än tvärtom. Hon hittar till slut den styrka och självkänsla som behövs för att verkligen stå i centrum, på sina egna villkor.

Den här filmen ska jag och mamma se på måndag, förhandsvisning, den kommer vara bra tror jag :D

Puss å kram <3

/C


Gottgott

Hallo :)
Seg dag i skolan idag! Matte, Svenska, engelska och textkommunikation! Men allt gick väl bra :) Jag intervjuade Julia istället för Jenny idag. Jag kom hem vid kl 6 för efter skolan åkte jag till fruängen å handlade lite saker. Det blev kattmat till Zingo, för den kattmaten vi brukade ge dom tog slut, å den andra är för stora bitar för honom, så nu har han egen =) Så köpte jag lantchips och Ben & Jerrys Half Baked :D Sen köpte jag 3 stiftpennor + stift och 2 sudd ^^ På hemvägen träffade jag på Emmi, hon hade varit här å hälsat på Viktor lite, men han är väldigt sjuk så han typ somnade så hon gick :P men vi stog å snackade lite ^^ när jag kom hem så käkade jag lite av glassen å sen fick jag ett sms av Cicki också! Hon har tydligen fått influensa (inte svininfluensan iaf!) så det blir inget bröllop för henne så då behöver dem ingen barnvakt. Tydligen hade barnen blivit så sura på henne för att dem sett fram emot att träffa mig :-P :-)

Men men, nu ska jag kolla på lite serier tror jag, var så länge sen jag gjorde det!
Puss å kram <3

/C

DAAMP!

Orka att jag glömde att sätta på väckarklockan då -.-' Men Lotta väckte mig, så jag hinner fortfarande. Men jag kom iaf på att jag skulle fixa lite om medeltiden idag också, så jag satte mig å sökte lite å då börjar Lotta göra massa störda ljud å vara så där jävla jobbig som bara hon kan vara. Jag dampade ut helt på henne.
Nu ska jag käka frukost och sen gå till bussen!
Puss å kram <3

/C

Visst fan...

Mm, nu har jag ätit, så nu är jag mätt å glá :D Men vet ni var jag precis kom på!? Jag ska ju vara klar med den där jäkla intervjun imorgon :S Men det är sista lektionen.. så jag får väl prata med Jenny å se om vi ska göra intervjun under lunchrasten eller så typ. Sen måste jag plugga engelska glosor också jue! Ojojoj.. jag måste börja planera bättre xP´
Puss å kram <3

Godnatt från Zingo och mig :)


/C

Nu jävlar!

Halloj :)
Jobbet idag va helt ok, va nice personer jag jobbade med så ^^ Haha kom en gammal lärare och handlade också! Men jag kommer inte ihåg vad hon heter! :O men hon var vår livskunskapslärare iaf xD Å hon hade typ sina älsklingkläder på sig, brun/rosa jogging/mjukisdress typ :P

Kom hem vid halv 11 iaf å då väntade mamma å pappa på att få skälla ut mig lite för att jag skolkade idag för att jobba typ :P men sen överraskade mamma mig med en väckarklocka! Å jävlar va den låter :P Det är en sån här typ, samma modell fast ser annorlunda ut, köpt på teknikmagasinet, de stog tydligen ett bra tag å prövade alla möjliga xP

Så då hoppas jag väl på att den verkligen väcker mig imorgon då ;) Men nu ska jag käka lite å sen gå och lägga mig :)
Puss å kram <3

/C

Sjung å va glá

Hellu =)
Kul å sjunga lite :D så jävla bra ljud där uppe, me like ^^ men nu är det dags att gå till jobbet! Får se vad jag får göra idag.. hoppas på något kul å enkelt (A) Hörs vid typ halv 11 ikväll!
Puss å kram <3

/C

Sooova sova sova sova :D

Hellu =)
Var ute på promenad med Dharma, träffade på Alex också som var ute med Rupee :D Men hon skulle vidare till IKEA så vi va inte så länge. Jag lallade runt här hemma ett tag iaf men sen kände jag mig jättetrött så jag gick å la mig, så nu har jag precis vaknat upp och nu känner jag mig pigg :D Bra det för om en timme ska jag gå iväg till jobbet! Men fram tills dess ska jag upp och sjunga :D
Puss å kram <3

/C


Go'morron!

Hej hej,
Jag hade faktiskt ställt klockan idag bara för att, men det måste jag stängt av i sömnen för jag vaknade nu kl 10 istället. Känner att jag har grovt ont i halsen nu igen iaf! Så jag ska väl dricka lite c-vitamin å käka dom där äckliga tabletterna nu!
Puss å kram <3

/C

RSS 2.0