Min dag idag :)

Hej hej!
Det här kommer bli ett långt inlägg har jag en känsla av, så håll i er ;) Hade som sagt multimedia idag och det gick väl bra! På engelskan så joinade Marcus vår grupp, vi tejpade ihop 4 st papper (2 vita, 2 rosa) och så skrev jag New Zealand på och lite annan text också, men vi kom väl inte så värst långt, men vi har några lektioner till på oss! På svenskan så pratade vi först lite om "skolmassakern", om det var några frågor och så om det. Sen började vi prata om skillnade på språk, både tal- och kroppsspråk, mellan män och kvinnor, var ganska intressant =)



Sista lektionen var programtid, vi skulle ha "coachning", gick till så att alla fick fylla i ett papper där man svarade på frågor om vad som förväntades av oss själva, klasskompisarna, lärarna och vad som var bra/dåligt med skolan och sånt, sen delades vi in i 6 grupper (alla hamnade med sina vänner) och så fick alla var sin lärare, alla gick till olika klassrum och sen gick vi igenom allas svar och läraren skrev en sammanfattning av det vi sa. När vi sen kom tillbaka till klassrummet så berättade alla lärare vad deras grupp kommit fram till. Det var faktiskt en riktigt bra grej att göra tycker jag, för man fick verkligen framföra sina åsikter och diskutera dem lite. Jag måste säga att jag faktiskt är ganska stolt över mig själv, mitt självförtrotende har blivit så mycket bättre på ganska kort tid, så nu kan jag utan problem föra fram mina åsikter framför hela klassen, förut var det jättejobbigt tycke jag, men nu är det inga problem! Känns typ som om jag är den enda som har ganska bra självförtroende inom min vänskapskrets i skolan. Känns som om dem ofta sitter och klagar på dittan och dattan om sig själva och så säger alla "neeeej, du har ju jättefint "vad man nu pratar om" men min däremot!" och så svarar alla andra likadant.. Jag brukar såklart också svara att dem har jättefint hår t.ex, men det är sällan jag klankar ner på mig själv, känns så onödigt! Varför kan inte folk bara vara nöjda med sig själva? Ingen kommer lixom gilla en bättre för att man själv tycker illa om sig. Livet är för kort för att gå och oroa sig över små skitsaker ;) Var nöjd med det du har istället och sluta tänka på det andra istället!



Efter skolan iaf så åkte jag hem där det bjöds på en jättegod köttfärssoppa! Var bara mamma, jag och Lotta hemma, men Lotta sov så jag och mamma hade en mysig middag där vi satt och pratade på om allt möjligt, var riktigt trevligt faktiskt, sällan man har tid med det annars! På slutet kom vi in lite på att flytta hemifrån, hon verkade gaska deppig när jag sa att jag kommer flytta så fort jag fyller 18.. men jag kommer ju fortfarande hälsa på här hemma såklart :) Men vi avbröts, för bror Erik kom hem! :D Så han åt lite han med medan han berättade om vad han fått göra och så =) Dock blev det ett tråkigt avslut för han fick reda på att Lotta sovit i hans rum och att Dharma då varit där inne och hårat ner. Eftersom att hans tjej Diana inte tål päls så blev han på väldigt dåligt humör då det har tagit flera månader att få det pälsfritt, så det förstår man väl iofs.. Så efter att han dundrat iväg så gick jag upp och städade badrummet som jag lovat mamma att göra den här veckan, sen tog jag ett bad och nu sitter jag här!



Rickard kommer ju hem ikväll också! :D Dock så är planet försenat igen :( :( så han kommer hem runt 11 istället för 9.. men men, så kan det gå! Nästa vecka är ju iaf sista veckan han jobbar i norrland, så det är sjukt najs! :D Då ska ju jag flyga upp dit och vara där under helgen, så det blir myyys :) Men nu tänkte jag klä på mig och packa ner det jag ska ha med mig till Rickard :)
Puss å kram <3

/C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0