Jag som var sugen på att träna!

Hej hej =)
Maten var good ^^ efter maten la vi oss och kramades lite, mysig mysigt ^^ Sen vid 7 så hade vi tvättid, då gick vi och satte på två tvättmaskiner, sen tog vi Dharma på en 40-minuters promenad, sen hem, chilla ett tag, tillbaka till tvättstugan, hem och chilla igen och sen tillbaka en tredje gång och nu ska vi inte dit igen förrän om 6 dagar :) Skönt, för det är segt att tvätta! xP Men när vi var ute med Dharma så såg jag ju att det finns ett friskis & svettis typ 2 minuter härifrån! Så då blev jag fett sugen på att träna, men såklart så gick mitt träningskort ut för 4 dagar sen :( Bajs på det!



Försökte installera Avatar-spelet också, men det funkar inte >.< Greyfox tror jag behöver ominstallera min dator helt, blääää! >.< Aja, har iaf avatar-filmen, New Moon, en del the mentalist-avsnitt och några Smallville-avsnitt ;P
Åååh, nu kommer Rickard och skrämmer upp mig också! Han säger att det spökar här, han går och säger tack tack till något spöke som stoppat anteckningsboken i hans sko! Nej, det spökar INTE här, sådetså! Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner bredvid Rickard och sova :) Den störande lampan som brukar lysa in genom vårt fönster har slocknat, skönt! Imorgon är det en seg dag.. men men, ska väl överleva det med!
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0