Fast i snön.. igen! :P

Hej hej!
Extremt dålig uppdatering igår, jag vet, och jag ber om ursäkt för det, men jag hann verkligen inte:P
Åkte ju hem och hälsade på föräldrarna och Lotta igår. Träffade pappa utanför huset han var precis på väg att åka ut och jobba. Men vi pratade ett tag sen gick jag in. Mamma och Lotta sken upp när jag dök upp i mammas rum ;) Vi låg och pratade ett tag och mamma frågade om jag ville komma hem på påskmiddag på påskdagen "Viktor och Fredrik kommer också.." sa hon, så då är det klart att jag också kommer ^^ Sen frågade Lotta när Dharma kommer hem igen. *tystnad* "Lotta, Dharma har flyttat dit på heltid" sa mamma tillslut, då började Lotta storgrina, lilla gumman <3 men hon får träffa henne på påskmiddagen iaf :)



Sen la jag ut en annons på mitt akvarium, hoppas jag får det sålt! Skrev ut en vägbeskrivning också, för på tisdag så ska jag hjälpa mammas kör, ska sitta och sälja biljetter, bläää :P Men jag fick 150 kr i matpengar av mamma, så det var najs :D Sen gick jag och letade upp peruker och sånt som vi ska ha till inspelningen. Tog även med mig en korg till Dharma, eftersom att hon inte får vara i varken säng eller soffa så måste hon ju ha sin korg :)

+

Jag åkte därifrån tillsammans med Lotta, vi åkte till telefonplan för Lotta har "Frimme" där, en frimärksklubb som jag och mina syskon var med i när vi var yngre ;P Det är fortfarande samma snubbe som håller i det, så jag var tvungen att gå upp och hälsa ^^ Men var bara där en kortis, sen drog jag till tunnelbanan och så åkte jag hem =)

När jag kom hem så var Rickard och hans mamma Lilly här, men de skulle precis åka till IKEA för att handla skåp, så jag hängde med! Så vi åkte och fixade det sen skjutsade vi hem henne. Rickard gasade på en som dåre och Lilly bad honom att sänka farten men det gjorde han inte så tillslut skrek hon på honom att sakta ner, då gjorde han det :P Så sen var det kanske lite spänd stämning i bilen :P



När vi kom fram till slut så gick Lilly och hämtade Nicke som är i Stockholm för att söka jobb! Varför han ska söka jobb här när han bor i Kalmar och redan hade ett jobb där förstår jag inte riktigt.. men men! Han fick hjälpa oss att bära. Så när vi burit in allt så gick vi in och käkade lite, men sen var kl 20 min efter läggningsdags så då gick vi till bilen för att åka hem. När vi är påväg därifrån så försöker Rickard stänga igen dörren som är lite störd, så var det en grop i vägen och tjoff sa det så satt vi ute i snön.. igen! Och fast satt vi kan jag lova! Först försökte han själv, sen ringde Nicke som sett det från fönstret antar jag och undrade om vi behövde hjälp. Så han och Tobbe (farsan) kom ner och hjälpte till men dem fick fortfarande inte loss den... så då hämtade dem Nickes bil och försökte få loss den... Nej, den satt som berget! Så tillslut så fick Tobbe hämta trakton (yes, de bor på landet ;P) och då funkade det äntligen! Så när vi äntligen fick loss den så hade vi kunnat vara hemma och sovit om han inte åkt av vägen, men men, vad ska man göra ;) Fick ju 2 cheese och en glass med kolasås på vägen hem, så jag ska väl inte klaga ;) Sen när vi satt där och åkte hem så sa Rickard plötsligt "Fyfan va jag älskar dig Carro, vet du det?" och såg sådär söt ut :) Då blev jag glaad, tihi ^^



När vi äntligen kom hem iaf så tog jag Dharma på en pink (hon hade ju varit med oss hela tiden, men tänkte att det var bäst endå ;P) sen gick vi upp och gick och la oss, fyfan va skönt det var att äntligen då sova :D Idag börjar jag ju sent, typ halv 2. Tänkte att kl 10 kan jag ju gå upp.. men eftersom att jag kommit in i mina rutiner (går och lägger mig 9-10 går upp 6-7) så kunde jag inte sova längre än till kl 8 :P Så när jag vaknade så var det bara att gå upp och käka frukost och sånt =) Haha, min mobils alarm ringde precis ;P Men aa.. nu har man ju tid på sig att göra något kul! ;P Frågan är bara vad det är.. kanske ska göra något nyttigt istället? Typ börja på mitt svenska tal om "Evig kärlek - finns den?"
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0