Okej hörrni

Jag är fast, nu ger jag upp denna blogg! www.fiiisken.soclog.se är från och med nu min nya blogg :) Me like it! :D Men alla inlägg som jag har skrivit på denna blogg finns på min nya blogg också, så det är jättebra :D Hoppas ni hittar dit och stannar kvar :)
Puss å kram <3

/C

Home sweet home

Hej hej =)
Var jättetrvligt hos mormor, god mat var det också :D Eric är verkligen bra på att laga mat. Blev lax med couscous och sallad och till efterätt glass ^^ Sen frågade mormor mig hur jag och Rickard träffades och sen fick jag för första gången höra hur hon och Eric träffades! Det verkligen lös om ögonen på dem när de pratade om det, sött :) Efter maten tittade vi på intervjun med Victoria och Daniel och sen åkte jag hem =)



När jag precis gått av tåget så ringde Rickard. Så vi pratade i nästan en halvtimme men nu ska jag ta och mata fiskarna, Dharma och Zingo, sen ska jag nog ta och krypa ner i sängen :) Imorgon ska jag ju hem till Älvsjö, ska till tandläkaren och så kommer väl farfar som vanligt på tisdagar, trevligt trevligt. På onsdag så åker jag iaf ut till Gåsö och stannar där över natten :D



Förresten, jag har startat en ny blogg! På soclog.se. Har hört lite bra saker om den så jag tänkte provblogga där ett tag och se hur det känns. Verkar det bra så går jag över helt dit, men kommer såklart inte ta bort den här bloggen. Men jag säger inte än vad den heter, det får ni veta sen om jag bestämmer mig för att fortsätta blogga där!
Puss å kram <3

/C

SL next

Blev bara en kortis på 20 min. Struntade i att sitta och njuta av solen, känner att jag faktiskt redan fått nog med sol idag :P Så nu ska jag kolla upp sl när jag ska åka, sen ska jag städa undan lite här hemma innan jag åker =)
Puss å kram <3

/C

Sökt lite jobb!

Hejsan hoppsan =)
Nu har jag precis varit ute i värmen och lämnat lite cv:n! Lämnade på BR, Coop och Hemköp =) På hemköp fick jag prata med en tjej som sa att jag säkert kan få lite ströjobb, hoppa in när det behövs och så, men tyvärr inget schemlagt jobb dåra. Men det sa jag att det går bra, så hon ska höra av sig sen! :D Men annars så hoppas jag fortfarande på ett annat sommarjobb som jag sökte förut, det är i 4 veckor och det verkar hur kul som helst :D

Var förbi optikern också, för mina glasögon satt lite dåligt, och det visade sig att några skruvar satt ganska löst så hon fixade det och nu sitter de perfa! Drog till apoteket också (eller kronans droghandel som den heter nu) och skulle köpa cerazette och beställa insulin, men så kom jag på att mina pengar låg ju inte inte i plånboken utan i mitt busskortsfodral som låg i min jacka som låg hemma ;P Så det fick jag skippa. Men ska ju till mormor ikväll så kanske går förbi där innan och fixar det då. Nu tänkte jag iaf ta Dharma på en liten promenad. Kanske sitter ute och läser lite också, verkar mysigt, är ju så skönt väder också :)
Puss å kram <3

/C

och DÄR försvann mitt goda humör :(

Har just tagit en dusch och skulle precis börja packa inför imorgon. Så kollar jag mobilen, ser att jag har ett meddelande, "woho, undrar vem det kan va??" läser det och ser att det är en påminnelse från folktandvården. Jag ska ju till tandläkaren imorgon kl 4, BAJS! Jag som verkligen såg fram emot att åka till Gåsö imorgon :/ Men men, ska på middag hos dem iaf så får vi bestämma då hur jag gör. Kanske åker ut senare i veckan istället :)
Puss å kram <3

/C

Puh

Så, nu är vi hemma igen, efter en promenad på 1 timme å en kvart! Hittade en jättefin väg att gå :D Hittade även en till hundgård, en lite större och så en lite mindre som satt ihop med den större men att det var staket emellan lixom. Så gick vi lite i skogen också, fanns ett fallet träd som vi gick och satte oss på, mysigt mysigt =) Sista biten hem så var Dharma helt slut, hon sackade efter som fan och när vi till slut kom hem så klunkade hon i sig vatten, gumsan min <3

Pratade med mormor också, hon ringde mig. Så ikväll så ska jag på middag hos dom och så sover jag och Dharma över där, sen åker vi till Gåsö imorgon, det blir härligt! Hoppas det är lika fint väder imorgon som det är idag! Så kommer vi hem antingen tisdag kväll eller onsdag morgon :) Men nu tänkte jag ta en dusch och sen gå och dela ut cv:n!

Gåsö


Puss å kram <3

/C

Ut i det finfina vädret :D

Så, nu ska jag och Dharma ut på promenix :D Hörs när vi är tillbaka!
Puss å kram <3

/C

Jävla myggbett!

Ingen annan i familjen har en så mycket sett en enda mygga när vi var på landet. Jag såg dem, överallt! Kände dem gjorde jag också! Har myggbett överallt :( Om det fanns vampyrer... undrar om mitt blod skulle lukta lika gott för dem som det gör för myggorna? Tåls att tänka på för fan ;)

Idag fick jag en hejdåpuss av Rickard. Han är ju iväg på kurs nu... så den här veckan ska jag dela ut lite cv:n och vinna tillbaka Dharma! Haha, lite töntigt tycket ni kanske, men Dharma är min älskling! Så jag ska ut och gå med henne massa, träna och hålla på med henne! Önska mig lycka till ;)

<3


Puss å kram <3

/C

OH SNAP!

Vilket jävla avsnitt på Vampire Diaries! Vad jag vet så är det uppehåll nu!? De kan ju inte lämna oss tittare såhär :O Fyfan va dåligt, jag vill ju veta vad som händer!!!!!!!!

Aja, nu ska jag sova iaf :) En sista natt med Rickard på ett par dagar. Han åker ju iväg på kurs imorgon :( Blää... aja, that's life! Som hundtanten sa så är det bra att man är borta från varandra ibland, då hinner man sakna varandra, och det är klart att det är sant, men det är inte mindre jobbigt för det ;P
Puss å kram <3

/C

Blubb

Hellu,
Har precis tittat på tv2 som jag nämnde i mitt förra inlägg. Mycket intressant! Undrar om det är fusk eller slarv jag har råkat ut för? Enligt de så har jag under det halvår jag jobbat, tjänat 1616 kr sammanlagt. Har ju massa skatt jag ska ha tillbaka, men blir ju inte så mkt om jag bara har tjänat så lite... men har skickat lite mejl så får se vad jag får för svar! =)
Puss å kram <3

/C

Promenix

Hej hej,
Nu har vi precis varit iväg på en promenad. Vi gick förbi en hundtant som Rickard fick skäll av förut när han var för hård mot Dharma och hon såg det. Så vi satt och pratade med henne ett tag. Jättetrevlig tjej som föder upp schäferhundar och var jättekunnig! Dock var det väldigt jobbigt när hon sa att hon såg att Dharma tydde sig mer till Rickard än till mig, och det har jag ju märkt själv att Dharma verkar ty sig mer till Rickard och det är skitjobbigt tycker jag. Ni anar inte hur tufft det är för mig att min hund, min älskling som betyder så mycket för mig, har en annan favorit, en annan alfahanne! Inte kul...

Aja, nu är vi hemma igen och jag sitter och tittar på tv. 2an där de sänder om fusk på McDonalds!
Puss å kram <3

/C

Borta bra, men hemma bäst!

Hej hej, nu är vi hemma igen, skönt! Var skönt att komma ut lite till landet, dock fick jag D-A-M-P på Lotta ett antal gånger. För det första så klänger hon på min pojkvän hela tiden, hon lät som en svartsjuk flickvän när Rickard kom tillbaka efter att ha varit ute och inte svarade henne när hon ropade "Var var du? Hörde du inte när jag ropade!? Varför svarade du inteee???" typ. För det andra så låter hon så jävla mkt hela tiden, hon kan verklige inte vara tyst.

Igår iaf så badade vi bastu! Det var sjukt skönt :) Varmt och svettigt, när det blev för varmt så gick vi ut och la oss helt näck på gräset och kollade på moln ^^ Kul om grannarna kollat ut då xD Men aa.. annars har det väl  inte hänt så mkt. Vi var hemma vid 4, då packade vi våra saker till vår bil, åkte förbi Alex och lämnade hennes transportbur som jag haft i över ett år :P Sen hem och käka och nu sitter jag här =) Men nu ska jag bjuda på massa bilder, BILDBOMB!

Lekte med lego gjorde vi första dagen :)



Zingo :)


Så bor vi ^^



Vedhuggningsdagen =)


Ingbokällan och Östa :)


Puss å kram <3

/C

Lördag

Hej hej!!
Som jag misstänkte så har jag träningsverk idag, underbart! Är iaf skönt väder idag, det är härligt! Så vi har varit vid Ingbokällan och Östa och kollat och tagit massa bilder som ni får se när jag kommer hem! Sen har vi varit och handlat också, sen har vi mest chillat. Legat ute och solat och tagit det lugnt, sen käkade vi grillat också, det var riktigt gott :D Kämpar med mitt pussel gör jag också... går så lååångsamt, BARA blåa bitar >.< Men jag ska bli klar med den tredje fyrkanten innan vi åker här ifrån och det gör vi inte förän imorgon *suck* (vill hem ;P) så det borde jag hinna! Nu ska jag upp och fortsätta med det, men vi hörs imorgon!
Puss å kram <3

/C

Hugga ved

Hej hej!
Lånar mammas minilaptop så jag kan uppdatera lite :) Vi kom ju hit igår, då satte vi igång en brasa, åt och tittade på lite tv. Typ det vi hann med! Idag däremot så har vi varit iväg och handlat och så har vi huggit en jävla massa ved större delen av dagen känns det som! Är helt skakig i armarna, kommer ha värsta träningsverken imorgon kan jag lova :P Sen klippte jag gräsmattan med våran åkgräsklippare, skoj skoj ^^ Är så mysigt att ha Rickard här också :D Han är så duktig också, min bonde ;) Vi är iaf klara med vehuggningen nu så nu är det mat vi väntar på, gott ska det bli! Men vi hörs imorgon igen antar jag! Och när jag kommer hem till min egna dator så ska jag bjuda på massa bilder! :D
Puss å kram

/C


Nu åker vi :D

Så, nu har vi diskat och dammsugit här hemma, så nu ska Zingo in i buren och Dharma kopplas och sen åker vi :D
Puss å kram <3

/C

Ojojoj vilken kväll..

Hej hej!
Igår drog vi ju iväg och hälsade på Rickards mormor och morfar :) Sen åkte vi hem och hämtade Rickard gitarr och sen vidare till Rickards jobb där han lämnade sin bil och snackade med sin f.d chef. För han har slutat där nu, han har gått vidare helt till järnvägen istället, vilket betyder att han kommer åka upp till Norrland igen :( Det ger ju en jävla massa mer pengar.. men jag blir ensam :( Men men, det är bara att bita i det sura äpplet!

Adde kom iaf och hämtade oss där så skjutsade han oss till Rickards föräldrar där vi var ett tag. Sen tog Rickard och Dharma Rickards bil som stått där sen han hämtade motorcykeln och åkte till gitarrlektionen medan jag och Adde åkte i Addes bil och hämtade upp Mimmi och Rickard2. Vi åkte hem till Adde och eftersom att alla är lediga imorgon så var det såklart supa som gällde för Adde och vi andra hängde väl på.. Rickard och Dharma kom ju dit efter ett tag, sen åkte vi till Mimmis brorsas lägenhet tror jag det var, som hon tog hand om eller nåt. Ska väl inte gå in på hela kvällen i detalj, för så mkt kommer jag inte ihåg om jag ska vara ärlig.. Men vi kom hem vid 1-tiden tror jag. Då bytte jag nål och pumpade in massa insulin sen gick vi och la oss.

Idag vaknade vi vid 9 typ. Då gick jag upp, var låg, så jag käkade massa. Klätt på mig har jag gjort också. Blivit retad av Rickard och skrivit detta masterpiece blogginlägg. Eller nåt. :P Men nu ska jag borsta tänderna och sen packa lite. Vid 11 så ger vi oss av hem till Älvsjö. Dharma och Zingo ska med =) Sen åker vi till landet och så får vi se när vi kommer hem ^^ Är ju klassfest på lördag som jag nämnde förut, men vet fortfarande inte hur jag ska göra.. får se om jag ens är hemma då!
Puss å kram <3

/C

Min rosa dröm :)

Har alltid velat ha en rosa skjorta men aldrig pallat slösa pengar på det. Så när vi var i huset, dödsboet, igår så fick vi ta vilka kläder vi ville. Var bara massa gammeldags kläder men jag kikade lite ändå, och där, längs i hörnet, hängde en rosa skjorta :D Visserligen lite puffärmar, men väldigt lite, så jag överlever det ^^



Iaf, sen när vi var hemma hos mormor så kom Viktor och Emmi förbi! Det var trevligt ^^ Och bra, för då kuinde Viktor hjälpa mormor med hennes dator, för jag hade nog inte klarat det xD När de dragit så drog mormor också på ett möte, hon kom hem sent och då käkade vi middag sen tog jag och Eric en kvällspromenad med Dharma och sen var det sängen som gällde för mig =)

Drömde en jävla massa inatt, gör alltid det konstigt nog när jag sover över där :P Sen fick Dharma ligga uppe i sängen med mig och det var jättemysigt ^^ det får hon ju inte göra här hemma för Rickard :P Men när jag vaknade imorse så låg hon helt utsträck bredvid mig, så mysigt så =)

När jag vaknat imorse så gick jag upp och käkade frukost sen tog jag en morgonpromenad med Dharma och sen messade Rickard och sa att han skulle vara hemma om 2 timmar så jag begav mig därifrån och kom hem ganska nyss =) När han kommer så ska vå åka och hälsa på hans morfar. Men nu tänkte jag gå och slänga soporna!
Puss å kram <3

/C

Bye bye

Så, nu ska jag iväg och hämta ut mina glasögon som äntligen är klara! Sen tar jag tåget och åker till mormor =) Dharma följer ju med också! Sen kanske jag ska ut till Gåsö imorgon över dagen, trevligt trevligt! Men vi hörs.. imorgon tror jag ^^
Puss å kram <3

/C

Tisdag

Hejsan hoppsan!
Idag vaknade jag kl 8, fan va morgonpigg man kan vara då :P Ska som sagt till mormor idag och vara där hela dagen + natten, så idag kommer det bli lite glest med uppdatering! Men nu ska jag ta och käka frukost, har inte orkat göra det än :P
Puss å kram <3

/C

Hmm klassfest?

Såg precis att det nu har blivit dags för klassfest på lördag. Frågan är om jag vill offra en kväll.. Rickard är ju lixom bara hemma på helgen... Hmm, får se hur jag gör.. kommer nog antagligen inte gå om jag ska vara ärlig. Är dessutom helt pank, så nån dricka har jag ju ändå inte råd med :P
Puss å kram <3

/C

Blir till att vara med mormor imorgon! =)

Hej hej =)
Var ute och sprang i 30 min *stolt* När jag kom in var jag helt slut ;) Så jag tog en dusch och la mig sen och läste, mormor ringde mig också, mamma har ringt och skvallrat om att jag inte har något att göra i typ tre veckor, så mormor föreslog att jag kunde följa med henne imorgon, så det ska jag göra, Dharma hänger med också ^^ Sen blir det middag där och så sover jag nog över, trevligt trevligt =) Så mormor lär ringa mig vid 9-10 imorgon, så jag ska ta och stänga av datorn strax och sova! Har iaf pratat lite med Rickard också, fräst åt Zingo har jag gjort också när han trodde att han kunde gå till Rickard fina blomlåda med kaktusar i och använda som kattlåda, haha xD Men ska ta Dharma på en pinkis nu och sen äta något och sen sova ^^
Puss å kram <3

/C

Alldeles för länge sen..

som jag hade på mig de här kläderna!



Men nu är de på igen! Så det betyder att jag och Dharma ska ut och springa, hör och häpna! ;) Vi hör när vi kommer tillbaka igen!
Puss å kram <3

/C

The Lion King

Hey, who's the pig??
Are you talking to me?
Ohoh, they called him a pig!
Are you talking to me!?
Shouldn't have done that!
ARE YOU TALKING TO ME!?
Now they´re in for it
They call me MISTEEER PIG! AAAAAAH!!!!!!!



Haha älskar lejonkungen :D Dock måste jag nog säga att den är bättre på svenska faktiskt! Men iaf, den är bra :D Grät redan i inledningen asså, gråter alltid till disneyfilmer, men sällan till riktiga filmer xP Men nu ska jag äta, kassler! :D Sen ska jag ner till centrum å dela ut cv:n ;)
Puss å kram <3

/C

Back to business!

Tillbaka nu efter en 45 minuters "promenad". Vi var mest i hundgården så vi gick inte så mkt, men jag tränade massa med Dharma, sen fick hon springa en hel del också ^^ Gillar verkligen hundgården, då slipper man vara rädd att folk ska gå och säga till en att koppla hunden, eller att Dharma ska springa fram till någon hon tror att hon känner eller något sånt. Dock så hörde jag från vår granne som också var där att e ska riva hundgården! :O Hoppas verkligen inte det, för då blir jag ledsen :( Men nu ska jag söka jobb, höres sen!
Puss å kram <3

/C

Höhö :P

Hehe, Rickard skrev en liten lista på saker jag kan göra eftersom att jag bara sitter hemma. Så skrev han 8 seriösa saker jag kunde göra, sen fortsatte listan såhär:

9. Lyssna på massa hårdrock och drick kaffe
10. Lek med voffen å skit i datorn en stund. Happy pets finns på riktigt (Dharma å Zingo) ut å gå!
11. Håll sängen varm tills jag kommer hem :)

Haha xD Men nu ska jag kolla till mina djur på Happy Pets, sen är det promenad å frukost som gäller! ;)
Puss å kram <3

/C

Jobbsökardag!

Go'morron!
Vaknade imorse när Rickard skulle gå. Mös lite med honom men sen var han tvungen att gå så jag fick en hejdåpuss och sen somnade jag om på en halv sekund :P Så halv 9 vaknade jag idag, gick upp å satte i linserna och sånt, nu sitter jag här framför datorn igen ;P Idag ska jag som sagt söka jobb hela dagen! Mamma har skickat en jobbhemsida till mig som jag ska kolla igenom. Sen ska jag ner till centrum och lämna cv:n också. Men först ska jag äta frukost och ta Dharma på en morgonpromenad! Inte för att hon verkar behöva det.. hon sover som en stock på min fot.. dreglar gör hon också xP
Puss å kram <3

/C

Ny vecka imorgon igen då.. En ensam vecka blir det också :(

Hej hej,
Blev inte så att vi hälsade på Rickards morfar idag, vi båda var så sjukt trötta så vi åkte till Rickard jobb istället så han kunde göra iordning sin jobb-bil tills imorgon när han åker till linköping igen :( Han städade och organiserade i den lite, jag fick lov att städa bort all skit som Dharma bidragit med :P Sen när vi var klara där, det tog ett ganska bra tag kan jag lova, så åkte vi och handlade, när vi kom hem så städade vi i trapphuset och sen käkade vi dagens första mål mat, mackor med brieost och skinka/salami :P Men nu är det sovdags, vi båda är galet trötta, han efter att ha jobbat natt och jag efter idolköandet :P

Som sagt så åker ju Rickard imorgon, tidigt, så nu har jag en vecka, eller några dagar iaf, att stå ut ensam.. men eftersom att jag har prao och eg. ska vara med Rickard men det går ju inte när han åker bort, så ska jag söka jobb den här veckan! Så jag hoppas att jag får något napp också :D Sen ska jag väl plocka lite här hemma, städa och göra det fint och sånt. Sen har jag ju iaf Zingo och Dharma till sällskap :) Här får ni lite bilder på mina tre älsklingar också :D


Puss å kram <3

/C

Glöm inte...

Att ni kan följa mig på bloglovin geom att klicka på knappen! :D

bloglovin

Puss å kram <3

/C

Godmorgon igen!

Vi båda somnade, haha :P Så vaknade vi vid 3-tiden, ganska nyss asså. Men vi ska straxa iväg till Rickards morfar, men jag måste äta något först, har bara ätit 3 bullar idag :P
Puss å kram <3

/C

Söndag

Hej hej!
Idag vaknade jag halv 11, då gick jag upp och tog en dusch, det var skönt, när jag stog i duschen så kom Rickard och Dharma hem också :D Så nu är man inte ensam längre ^^ Nu sitter jag här och äter läkerol, gott gott :) Idag ska vi iväg och hälsa på Rickards morfar, det var länge sen! Men det blir lite senare för Rickard ska sova först ;) Själv tänkte jag nog nörda med lite spel, var länge sen =) Eller läsa kanske.. Vi får la se vad jag hittar på :D
Puss å kram <3

/C

I'm a ZOMBIE!

Ååh fyfan va trött jag är. Behöver sömn, massa sömn! Så det ska jag se till att få nu, hoppas jag slocknar på en gång, för det är så mkt svårare att somna utan Rickard bredvid mig :(
Puss å kram <3

/C

Va duktig han är =)

De inte bara ser goda ut, de är goda också! :)


Har iaf tittat ikapp på Glee och The Vampire Diaries, tänkte kolla The mentalist också och sen stänga av datorn och sova! Ikväll får jag somna ensam, buhu :( Rickard är ju iväg och jobbar, kommer hem imorgon på morgonen någon gång...
Puss å kram <3

/C

Lilla söta mamma :)

Tihi :) Mamma som gjort, hon som sjunger också <3 =)


Puss å kram <3

/C

Är man känd så är man ;)

Blev väckt av ett samtal från Fredrik "Carro, jag såg dig på tv precis!" sen ringde jag mamma för hon hade ringt mig, hon svarade med "Jag såg dig på webtv alldeles nyss, du såg nervös ut!" :P

See it for yourself


Han tredje som sjunger, killen, var så sjuukt bra! Han var framför oss i kön och sjöng massa med gitarr också. Han gick vidare, det måste han ha gjort!
Puss å kram <3

/C

10 timmars köande, för ingenting.

Kom ju dit vid typ halv 3, fick en ganska bra plats. Var uppe hela natten förutom en timme då jag halvsov lite. Sprang runt mellan 5-8 och var kissnödiga för då fanns inte toaletter, men vi hittade en tillslut! Folk trängde sig som faan, det var varmt, svettigt, nervöst. Vi kom tillslut in, där var det mer väntan. Tillslut var det äntligen min tur. Jag gick in, var två snubbar som satt där, ena såg asstöddig ut, satt med armarna i kors. Men vi pratade lite, sen sjöng jag. Jag glömde bort lite text en gång, men annars tyckte jag att det gick bra, det verkade den snälla gubben tycka också då han diggade med, men snubben som satt med armarna i kors satte upp händarna och sa "stop stop stop (när jag hade en rad kvar att sjunga) tyvärr Carro, men vi kommer inte skicka vidare dig till nästa jurry, men tack för att du sökte in!" "Skit it då" sa jag och drog därifrån med tårar som ville fram. Ni anar inte vad det skadade ens ego, på honom lät det som om jag sög som fan. Men det kan det iofs inte ha gjort, för då hade han skickat mig vidare för att förnedra mig.




Jaja, whatever, jag och Madde drog och käkade donken och sen skiljdes vi åt. Nu är jag hemma, trött som fan! Har halvsovit 2 timmar på 33 timmar! Känns ju bra :p Men Rickard håller på att baka bullar, så duktig är han :) Han ska ju jobba inatt så han ska dra vid halv 6, då ska jag ta ut linserna och ta lite välbehövlig sömn!
Puss å kram <3

/C

Live from the idolkö!

Tjaaaaa :D
Nu sitter jag här i idolkön, det är lite kallt, men jag är inte trött än iaf! Cheeseburgare har vi ätit också, gottgott! Sen sitter vi och pratar med några från dalarna, trevligt trevligt, men nu tänkt jag försöka bestämma låt!
Puss å kram <3

/C

Off I go! :D :D :D

Kamera höll jag på att glömma!!! Men nu är det check (√) på den med :D Nu tror jag inte att det är något som saknas... hoppas inte! Sitter och halvt svettas ihjäl här inne nu :P men det kommer behövas inatt.. så ska väcka lilla bubben snart och säga hejdå, han ville att jag skulle göra det :) <3 Madde sa att hon ska ha med sig sin dator, så det kanske blir lite  uppdatering därifrån!
Well.. wish me luck! :D
Puss å kram <3

/C

CHECK!

Tillståndslapp √
Leg. √
Mobil √
Mobilladdare √
Varma kläder √
Filt √
Termobrallor √
Varm Eltel-jacka √
Vatten √
Mat √
Matpengar √
Godis √
Kortlek √
Bok √
iPod √
iPodladdare √
Rubiks kub √
Mig sjäv, min röst och mitt glada humör √
CHECK FÖR FAN!

Nu jävlar, nu håller jag på att tagga till asså! Går hemifrån om 20 min! Möter Madde i centralen så går vi och ställer oss i kön! TAGGAD!!!! Skulle visserligen inte banga på att ta av mig linserna och lägga mig bredvid Rickard och sova för det ser jävligt skönt ut.. men vafan, JAG SKA SÖKA TILL IDOL!!! Äntligen :D :D Fan va länge jag har velat det, men nu jävlar, nu gör jag det! Sen var Rickard så gullig och sa till mig "Carro. Vad än den där jurryn säger till dig, så är det bra på att sjunga, glöm inte det!" :) <3 Puttefnutt <3 <3 Aaah, taggad för fan! TAGGAD TAGGAD TAGGAD!!!! *andas* ok, måste smörja in händerna känner jag.. undrar om det är något jag har glömt?? Bäst att göra en dubbelcheck!
Puss å kram <3

/C

Rise and shine!

Hej hej,
ca en timmes sömn blev det för mg :P kan ju lova att jag är lagom irriterad på att jag inte har några glasögon asså.. blir torrt som fan i ögonen, that sucks! Men nu ska jag klä på mig, varmt! och sen göra lite matlåda, ska dra om ca en timme!
Puss å kram <3

/C

FAN VA NERVÖS JAG ÄR!

Från tre ner till en :P Jenny kunde inte för hon måste ta hand om hästarna och Alexandra kan inte följa med för hennes busskort går ut kl 7 och hon har inget häfte, så det blir jag och Madde mot världen då med andra ord! ;P Har skickat massa sms till Madde, men hon har inte svarat.. hon har väl tappat bort mobilen om jag känner henne rätt :D Men nu ska jag och Rickard lägga oss och kramas lite ^^
Puss å kram <3

/C

IDOL IMORGON!!!

Gaaaaah, fan va nervös jag börjar bli nu! Ska börja köa inatt vid 2-tiden tror jag, väntar bara på svar från Alex för att se vad hon säger om det! Nervöst som fan, vet inte ens vad jag ska sjunga lixom xP Kom med förslag!!! :D Kom även med förslag om vad vi ska göra för att fördriva tiden.. kortlek, iPod och bok ska med.. något mer?



Puss å kram <3

/C

Ett halvår med Rickard! :D <3

Hej hej =)
Kom nyss hem igen. Skolan var seg, först nationella, sen inställd engelska, lunch och sista psykologi. Dagen bestod asså av en massa väntan :P Men hem kom jag tillslut, och nu ska jag inte se skolan på 3 veckor, hallelujah! :D När jag kom hem så tog jag Dharma på en promenad, la lite godis i fick och gick till hundgården som var tom! Så jag stälde mig och övade lite med henne, körde inkallning, de trix hon kan, slalom och lite sånt, sen kom det en tant med en fransk bulldog och tittade och berömde oss, sen frågade hon om hon fick komma in och det fick hon såklart, dock var hennes hund, Petter, lite väl på Dharma men hon är ju så duktig på att säga ifrån ;) Sen kom det en tredje som hade en rottis/flatcoatedblandning, jättefin =) Men det är jättekul med en hundgård tycker jag, eftersom att det är koppeltvång överallt annars så är det kul att kunna släppa henne lös och träna lite, sen träffar man ju folk där också =)

Nu sitter jag och väntar på att Rickard ska komma hem. Han skulle strax åka sa han när vi pratade nyss =) Så jag ska snart sätta på kaffe så han har det när han kommer hem ^^ Idag firar vi ju som sagt ett halvår, och det här han fan varit de bästa sex månaderna i mitt liv, utan tvekan! :) Har aldrig mått så bra som jag gör nu när jag är med honom och allt känns bara så rätt på alla sätt :) Om någon skullle frågat mig innan jag träffade Rickard om jag var lycklig skulle jag säkert svara ja, men inte riktigt mena det. Nu om nån skulle fråga så skulle jag svara ja och verkligen mena det, utan att tveka det minsta. Rickard är det bästa som har hänt mig och jag är så sjukt glad över att jag har honom <3 Och så vitt jag vet så känner han likadant för mig :) Så nu ska jag gå och sätta på kaffe åt min älskling, sen får vi se vad vi ska göra ikväll =) Han jobbar ju i helgen så han ska väl inte vara uppe så vansinnigt sent. Själv är det på tal om att vi (jag, Alex och Madde) ska börja köa till Idol kl 2 inatt.. men vi får se hur det blir.. ;P

Min, bara min :) <3


Puss å kram <3

/C

Nationella på g!

Hejsan hoppsan =)
Sov en kvart för länge idag, men det är luuugnt! ;) Mitt hår är jättelockigt idag för att jag somnade med fuktigt hår! Men det är också luugnt.. typ :P Men det blir nog braa ^^ Ska strax göra gröt och käka frukost, sen ska jag ut med Dharma en snabbis innan jag går iväg till tåget =) Ska väl in å puss på och väcka Rickard också :)

Grattis till oss på halvårsdagen måste jag ju säga också :D


Puss å kram <3

/C

Natti!

Hejsan!
Nu har vi precis kommit hem efter att ha varit iväg och handlat. Blev en hel del, men det behövdes kan jag lova! Annars så har vi ju tvättat idag, städat undan lite, flyttat över Rickards alla kaktusar till en blomlåda som han har velat så länge har vi gjort också, blev riktigt fint! =) Men nu är det sovdags, imorgon är det nationellt prov i engelska som gäller, writing och listening! Hoppas att det går bra =) Sen är det min och Rickards halvmånadersdag också! :D Mysigt värre ^^
Puss å kram <3

/C

Jävla strul de ska va :P

Hejsan hoppsan,
Engelskan och svenskan var inställd, så det blev ju inte en speciellt lång dag! :P När jag kom hem så sökte jag sommarjobb, gick ut med Dharma och skickade iväg ett mail till donken eftersom att det står fel i mina kontrolluppgifter. Men nu tänkte jag strax stänga av datorn (spara ström!) och sen städa för det är välidgt stökigt här hemma :P
Puss å kram <3

/C

Schysst, fick precis en IG-varning...

i ett ämne jag inte ens har! Haha :D Fick IG-varning i körsång B, men jag har bara läst körsång A, haha så det var ju lite kul :P Men ska gå å snacka med Pär så får vi se vad han säger :P
Puss å kram <3

/C

Nya datorer!

Har äntligen kommit till skolan nu, massa förseningar idag! Nya datorer har vi fått här också! :D Så nu får vi hoppas att det ska bli bättre och snabbare! Var lite krångel när jag skulle logga in, men det löste sig! Men nu ska jag sätta igång med arbetet för jag ligger efter som fan!
Puss å kram <3

/C

Torsdag

Hej hej =)
Har vaknat, klätt på mig, varit ute med Dharma, bytt nål och käkat frukost. Så om 10 min ska jag tralla till tåget för att åka till skolan och dagens första lektion: Multimedia. Liggger efter som faaan i det ämnet, så jag ska jobba järnet idag :P Sen är det meningen att vi på programtiden ska lyssna på treornas projektredovisningar. Men jag måste hem för vi ska tvätta idag och Rickard hinner inte hem så :P Sen ska jag dessutom ringa donken och fråga varför det står att min bruttolön från juli-december är 1616 kr? De har typ glömt en nolla eller nåt :P så jag ska ringa och snacka med de så det blir rätt :)
Puss å kram <3

/C

Nu var det över..

Happ, nu var det sluta på Andra Avenyn, trist :( Slutet var ganska dåligt om jag ska vara ärlig.. men men, vad ska man göra? Nu tänkte jag stänga av datorn, för sen jag flyttade hit så har elräkningen höjts med nästan 50%! Är ju inge kul å veta att det är mitt fel, så jag ska försöka sitta vid datorn så lite som möjligt nu!
Puss å kram <3

/C

Sista AA-avsnittet idag! :'(

Hej hej,
Dharma verkade jätteglad över att få komma tillbaka hit :D Hon skuttade upp för trapporna, skvätte kiss här och där, viftade på svansen och var allmänt glad ^^ Skönt att ha henne här igen :D Men nu är det iaf dags för det allra sista Andra Avenyn-avsnittet! Usch vad tråkigt, men ändå spännande! Så vi hörs när jag har tittat klart :D
Puss å kram <3

/C

In Älvsjö

Hejsan hoppsan =)
Sitter hemma i Älvsjö nu med pappas dator och bloggar ^^ Skulle eg. åkt förrut för att hämta mina glasögon, men då skulle jag inte hinna vara här länge alls, så jag får väl hämta dem imorgon eller nåt. Får inte tag på Rickard heller, undrar vad han gör? Han kan inte vara i garaget för mina meddelanden kommer fram. Han kanske sover? Men men, ska iaf ta och röra på mig snart!
Puss å kram <3

/C

In da school!

Fyfan va onödigt! De ringde från optikern idag och sa att glaset gått sönder när de skulle slipa till det, åååh! :( Så nu måste de beställa nytt glas och det tar väl en vecka till då, fail!

Vi har iaf rörlig bild nu. Var meningen att vi skulle filma men vi kom fram till att vi inte kommer hinna. Så vi satt och tog bort lite saker från manuset så det blir lite kortare. Så nu är det bara svenska kvar, sen åker jag nog hem till Älvsjö =)
Puss å kram <3

/C

Ehm.. rubrik :D

Mat har jag ätit, linserna är på, dock saknas strumpor! Så det ska jag fixa och sen är det sen dags att gå! När jag kommer hem idag får jag inte glömma att fylla på vatten i akvariumet, påminn mig! :)
Puss å kram <3

/C

Kårspex

Tjolahoppsan!
Kårspexet igår var grymt kul xD Fan va jag garvade :D Seriöst, jävlar va de måste ha tränat länge! Typ massa låtar för varje nummer, för om publiken börjar klappa händerna å skrika "omstart" så ska de gör det ett till nummer, helt galet! Sen kunde man skrika andra saker som prata baklänges, på tyska och såna saker, grymt kul asså ^^ Höll på från 7 till halv 11, så jag kom ju hem fett sent. Men det var klart värt det ^^

Idag missar jag psykologin, bajs! Men jag måste lämna in mina glasögon idag och de öppnar inte förrän halv 10. Så sen efter skolan ska jag till Älvsjö och tigga pengar (till glasögonen asså ;P) och förhoppningsvis äntligen få med mig Dharma tillbaka :D Men nu ska jag gå och käka och sen sätta på mig linser!
Puss å kram <3

/C

Ett till alternativ

Alternativ 4. Lutar mest åt det här just nu. Ett långst svart linne, och så jacka över, tror det blir bra ;)



Puss å kram <3

/C

Va ska man ha på sig då?

Alternativ 1. Vet inte, känns lite för mkt.. sen är jag inte så mkt för kortkort xD



Alternativ 2. Som Jenny sa igår, den här klänningen känns lite dyster..


Alternativ 3. Den här känns så somrig..


Åååh, vet inte vad jag ska ha på mig xP Vad tycker ni? Vilket alternativ var bäst?
Puss å kram <3

/C

Onödigt värre!

Åkte till skolan för att göra svenskaprovet. Jag svarade på en fråga, mer kunde jag inte. Frågade Helena och jag fick göra omprov på det efter praoen, det får jag. Så jag gick sen till Madelene, mdk-läraren, fick reda på att den 31 ska jag ha omprov och sen åkte jag hem! När jag kom hem så var det så fint väder så jag ville inte gå in, så jag tog min bok och en flaska vatten och gick ut på gården och satte mig och läste i någon timme :) Sen blev det kallt så då gick jag in och tog en dusch, såg dessutom att jag fått lite färg ;D Pyttelite visserligen, men ändå, bättre än inget ;)

Nu tänkte jag pröva klänningar, ska se vilken jag ska ha ikväll! Vi ska ju på spexet som KTH håller i och vi som ska gå bestämde oss för att ta tillfället i akt och klä upp oss! ;) Så det blir skoj ^^
Puss å kram <3

/C

Mot skolan då!

Ne, nu är det dags att klä på sig och röra sig mot skolan och svenskaprovet! Sen är det Mediakom. där jag ska få reda på när jag ska ha mitt kompletteringsprov, men det är inte förrän efter praoen jag ska ha det, så det är lugnt ^^
Puss å kram <3

/C

Fucking fail.

Fail nmr 1. Jag försov mig idag. Men det är iofs lugnt, ska ändå skriva texterna hemma och skicka in. Men kan sitta och plugga på svenskaprovet nu istället, glömde ju helt bort det igår, så det behövs verkligen!

Fail nmr 2. jag slösade 250 kr på ingenting. Det är typ bara lite lila i hårbotten, blääää. Får bleka igen och färga om nästa månad när jag har fått pengar igen :P

Puss å kram <3

/C

Jaa.. vetifan om de blev lila asså :P

Före


Under blekningen


Efter blekningen


Under färgningen



Klart!



Men aa.. vet inte om det blev så mkt lila asså.. men färgen kommer ju försvinna varje gång man tvättar håret, så till slut kommer det väl se lila ut! Men nu är det sängen som gäller, skola imorgon + spex av KTH på kvällen med ett skönt gäng, det blir skoj :D :D
Puss å kram <3

/C

DET KLIAR!

Hejsan hoppsan =)
Idag i skolan så hjälpte jag tjejerna lite med deras dans! Sen snackade jag med Gunnar, så prao hos Rickard som teletekniker blir det :D Efter skolan så åkte jag till stan och träffade Jenny och Jocke, vi åkte och köpte medel, jag köpte blekning + lila hårfärg, Jenny köpte brun hårfärg och Jocke köpte svart/blå ;) Så nu är vi hemma hos mig och färgar! Är Jockes tur nu, jag är mitt uppe i min blekning, kliar som fan i hårbotten kan jag lova! Men iaf, sen ska Madde komma hit också :D Sen ska tydligen Bill komma också, så det blir fullt här i vår etta! ;) Kommer iaf bilder sen!
Puss å kram <3

/C

Köpa hårfärg idag :D

Hej hej =)
Segt som faaan att komma upp idag :P Somnade om hela tiden och hade lite smått panik varje gång jag vaknade, men det var luugnt ;P Är iaf uppe nu, ska gå om typ en kvart. Åker till midsommarkransen, sen när jag är klar där, så är det raka vägen mot skolan, och efter skolan ska jag träffa Jenny och köpa hårfärg! Sen om vi färgar idag får vi la se! ;)
Puss å kram <3

/C

Brum brum!

Hejsan hoppsan =)
Nu är vi hemma igen efter att ha åkt motocykel till Älvsjö! Lämnade kopplet till Alexandra, hem till mamma å pappa, fixade underskrift till Idol, så nu är allt det fixat, det enda som är kvar är att komma iväg dit.. :P Sen åkte vi till IKEA också, vi ska tydligen renovera köket hemma! Så jag kom med lite åsikter och så =) Sen käkade vi där också efteråt, gott och billigt ^^ Sen skulle mamma, pappa å Lotta handla så jag och Rickard åkte hem där vi fixade disken, och nu ska vi gå och lägga oss :) Imorgon är det ungdomsmottagningen som gäller, så jag måste kolla upp när jag ska åka!



Puss å kram <3

/C

Vi ska bli med katt igen :D

Hejsan hoppsan =)
Nu varnar jag er, för det här kommer bli ett jävla långt inlägg! :P
Okej, så igår så skulle vi först hämta Adde och Mimmi hos hennes pappa och sen åka till Mimmis mamma där Rickard skulle tatuera sig. Men vi kom iväg ganska sent, för jag skrev ju att jag skulle skälla ut Rickard, men det blev inte riktigt så. Stog mest tyst och med tårar i ögonen. Men aa, vi kom iväg till slut, så vi rejsade lite, dock körde vi ikapp en polisbil så då fick vi ta det lite lugnt :P men vi hann typ, kom bara 5 min sent ^^

Första jag gjorde när vi kom dit var att titta på de 8 kattungarna som var knappt en vecka gamla :D Så sjukt söta ^^ Mimmis mamma frågade om vi vill ha en, och Rickard sa ja! :D Så vi ska bli med katt igen :D Fast de är inte leveransklara förrän vid midsommar, men ändåå :D

Den mörkorange till vänster ska vi nog ha ^^



Sen så tog Mimmis mamma upp alla ungar på bordet så vi kunde kolla lite närmre på dem, men det skulle hon inte ha gjort! Katterna fick spel, de attackerade varandra och hundarna. Människorna som kom ivägen fick sin del också. Sprutade blod, inte kul! Så det blev ju lite lagom spänd stämning där kan jag lova :P Var på tal om att avliva katterna. De båda ärju omplaceringskatter och har tydligen attackerat förrut, helt oprovocerat. Så vi får väl se vad som händer.. De gör ju inget så länge de har kattungarna iaf.

Vid 1 så drog jag och Mimmi ut och gjorde iordning hästarna (tog tyvärr inga bilder, tog inte med mig kameran ut! :/) men det var jättekul :D  Pullan som jag red var så snäll ^^ Vi red till något ställe där de brukar köra cross typ? Så det var sand och jättekul att rida i, kändes som om man var i vilda western typ ;D Pullan var aspepp, galopperade massa med henne :D Det var skitkul, särskilt upp för backarna ^^ Men vi kom iaf till någon väg som vi inte visste vart den gick, och den red vi på :P Vi kom in i skogen och irrade runt där, kom ut på någon väg men var sen ganska vilse kan jag lova xD kom till en gigantisk vattenpöl iaf, då hade hästarna kul! De stog och sparkade i vattnet så vi blev lite halvt blöta sådär :P Sen skakade dem hela sig för att få bort vattnet, haha :D Men iaf, vi red på någon väg som verkade leda till en bondgård, men den var helt öde :P Till slut stötte vi på några som vi frågade var vi var och hur vi kom tillbaka till Rö, men strax efter det så kände Mimmi igen sig ändå ^^ Så äntligen så var vi på en väg som ledde tillbaka hem, men den var lååång kan jag lova! Världens raksträcka, men jag galopperade lite, så det var najs :D När vi till slut kom tillbaka, efter tre timmar ute, så var vi heelt slut och hungriga, men hennes mamma hade gjort gryta (de andra hade redan käkat, för vi var borta så länge xD) och det var sjukt gott ^^

Rickards tatuering var klar också, den blev cool :D


Och här är Addes som han gjorde förra lördagen


Rickard/Ragger, Mimmis moster och Mimmis mormor hade kommit dit också, så det var fullt ös ^^ Sen var Mimmis bror där också, han var där redan när vi kom, de hade fixat med hans tatuering, en stor drake över ena bröstet och sen bak lite på ryggen, den var fett snygg!

Här är förresten bild på deras fina hund som jag berättade om förrut :D
Golden retriver/Irländsk varghund/25% varg


Sen iaf så skulle Mimmi duscha innan vi drog vidare så vi gick upp och lyssnade på musik istället, jag och Rickard somnade där i soffan :P Men sen när hon var klar så drog vi. Adde och Mimmi åkte med Rickard2 (kan vi kalla honom :P) i hans jänkare, så åkte jag och Rickard i hans Saab ^^ Vi åkte först till Addes föräldrar där han snodde två öl av dem :P Sen åkte vi vidare till det där spökhuset jag berättade om för någon vecka sen, det som Mimmi är helt kär i och vill flytta in i ;)


Sen åkte vi hem till Mimmis pappa för hon skulle platta håret. Så vi hälsade på hennes pappa med tjej, och sen satt vi på hennse rum. Hon har fett cool vägg, man får klottra på den, så jag gjorde såklart min signaturfisk ;)



Sen hade Rickard och Rickard2 jättekul med gosedjuren, haha xD



Sen så drog vi till Rickard2 där vi lämnade Rickards Saab så åkte alla i Jänkaren istället. Då var det röj, det var skoj ^^ Var hemma ett tag hos Adde också, men sen åkte vi ut igen, då åkte vi och hämtade upp Rickards brur Nicke också =) Sen åkte vi in till stan och cruisade runt med hög volym på. Dock kan jag inte påstå att jag gillade musiken. Visst att man får ha sina åsikter, men att låta alla andra höra dem genom musiken man lyssnar på och skriker/sjunger med i ut genom fönstrerna. Det är överdrivet tycker jag.



Iaf så fick vi in en till snubbe i bilen, Patrik tror jag han hette? Han fick sitta i bagageluckan, och så åkte vi runt ganska länge. Men Rickard och Nicke bytte plats så Nicke blev chaufför och jag fick Rickard bredvid mig. Behövde honom kände jag, hade lite smått med ångest. Men sen ville Mimmi ha käk, så vi drog till MAX och åt. Haha, Adde var så jävla full kan jag lova :P Det har han ju varit sen Fredag kl 4 typ :P Så idag lär han inte må bra ;)






Efter Max iaf så åkte vi och lämnade Patrik och sen styrde bilen mot Åkersberga igen där vi skulle lämna av Adde, man han hade ju däckat i bilen, så det var inte det lättaste att få ut honom. Han hade dessutom druckit vodka så han var inte så jävla snäll kan jag lova. Nicke och Rickard fick in honom i sitt hus, men han kom ut sen igen, så när jag sa åt honom att gå och lägga sig så sa han "håll käften hora". Ja, jag blev sur :P gick ut och gav honom 3 bitchslappar. Jag fick ont i handen iaf, så han borde också fått ont! Rickard kallade han för toffel :P Men idag så fick jag ett förlåt sms, han ska aldrig mer dricka sprit sa han också när han pratade med Rickard xD Men iaf, sen lämnade vi honom där han stog på parkeringen. Vi åkte och lämnade Nicke vid hans bil, sen körde vi Mimmi och Rickard2 till Rickard2 där jag och Rickard tog hans Saab och åkte hem =)



Var skönt som fan att komma in i värmen och en varm skön säng vid typ kl 3-halv 4. Kröp ihop i Rickards famn, mysigt var det. Idag vaknade vi vid halv 11 typ? Rickard drog iväg för ett tag sen till sina föräldrar där han ska fixa sin motorcykel som vi ska åka på idag :D :D Men jag ska röra på mig snart också, ska lämna ett koppel till Alexandre =)
Puss å kram <3

/C



Stoppade av polisen, två gånger!

Igår var en lite.. sjuk men kul kväll :P Vi började hos Adde som var full redan när vi kom :P Han stog i sina rosa kallingar när vi kom lixom xP Men kort efter så drog vi och hämtade Mimmi, mellanlandade lite på donken, skulle sen träffa någon kompis på ett ställe så Rickard rejsade lite. När vi stog och väntade så slängde fulla Adde ut en glasflaska som gick sönder på asfalten, då kom det fram en snubbe som var polis! Inte i tjänst men ändå, dock var han kriminalare, inte traffikpolis, men han sa att han kan skriva rapport också. Sen meddelade han att han låg bakom oss i tunneln där Rickard rejsade, oooups, och gav hRickard en skarp blick. Sen sa han till Adde att plocka upp glaset och lägga det på gräset så folk slipper få punka, men Adde trodde han sa att han skulle plocka upp glaset och lägga sig på gräset, haha så han låg där på gräset, ansiktet neråt, glasbitarna i hand, och bara låg där, vi andra undrade va fan han höll på med, haha xD men iaf, snubben lämnade oss sen :P

Vi åkte vidare till någon brasa då efter en till mellanlandning på donken. Där vid brasan blev vi också stoppade av polisen pga Adde, de sa att han inte borde dricka mer för då kan det sluta illa, men eftersom att han var i sällskap av så många så bad de oss att hålla koll på oss, en tjej under varje arm kunde han ju kanske få ha ;P Så jag var under ena armen och sen dansade jag och Adde och han klämde mig på rumpan ett antal gången, haha :P

Sen hämtade vi upp en annan Rickard och åkte sen hem till Adde för att supa vidare. Dock så hade jag nyktrat till då, efter mina 6 cider, 2 öl och 2 bacardi som det till sist slutade på, och var inte sugen på mer så jag la mig i Addes extremt sköna säng och chillade, sen kom Rickard och sen kom Alex! Kan lova att Rickard såg nöjd ut när han låg där med en tjej under varje arm :P Men sen ville de andra till donken igen och Rickard var ju vår chaufför så han var tvungen att slita sig, så när de skulle gå sa Adde "Men Carro och Alex då?" (han var fett kåt på Alex ;)) så sa Rickard att vi skulle stanna, då sa Adde "Men då måste jag också stanna... och hålla koll på huset lixom!" hahaha, så sprang han till sängen med Rickard tätt efter sig för att se att han inte gjorde någon som Rickard inte gick med på xD

När de kom tillbaka så var klockan 2, så det var verkligen dags för oss att åka! Så när vi äntligen kom hem så gick vi och la oss allesammans. Alla tre i Rickards lilla säng :P Är dock ganska sur/besviken på Rickard. För jag trodde han skulle ta mer "ansvar", eller vad man ska kalla det, än vad han gjorde. Men men, jag får väl skylla mig själv på ett sätt. Jag gav ju honom tilllåtelse, men som sagt, trodde väl att han skulle ta mer ansvar ändå.

Idag vaknade vi kl halv 10. Då hade Alex redan dragit för hon hade ju en hund här som ville ut och den och Zingo vet jag inte om de gick så bra överrens :P Men när jag vaknade så gick jag på toa och tog sen en skön dusch och sen satte jag mig här. Väntar på att Rickard ska vakna/gå upp så jag får skälla ut honom lite. Sen ska vi iväg till Adde igen och sen iväg till Mimmi där Rickard ska tatuera sig, Adde ska hålla honom i handen och jag och Mimmi ska ut och rida ^^ Blir nog en skoj dag :D hoppas det blir lite fint väder bara :)
Puss å kram <3

/C

RSS 2.0