Fan va KUL =D =D =D

Ringde nyss en tjej till mig.. hon sa att jag hade fått en av de platserna till vinterlägret under sportlovet =D =D Sökte in till det för länge sen men tänkte inte mer på det.. sånt brukar jag ju aldrig vinna, men så ringde hon å sa det =D Fan va kul det ska bli :D

Multiskiäventyr, låter det kul? Ansök om en plats idag! Har du drömmar om att få åka bräda eller styra 8 hundar i fullfart genom skogen? Nu har du chansen att få testa det mesta som kan hända på en skidort, tillsammans med 19 nya kompisar. För första gången anordnar Accu-Chek i samarbete med Stadium ett vinterläger för ungdomar med diabetes.

Har du någon favoritvintersport? Eller har du alltid längtat efter att testa något nytt? Egentligen spelar det ingen roll, för om du kommer med på vårt vinterläger, så har du möjlighet att prova på massor av olika sporter. Men lägret innehåller mycket mer än bara sport. Du bor och käkar tillsammans med dina nya kompisar och när ni inte är i backen så väntar andra roliga upptåg.

Var?

Vi bor tillsammans i stugor i Sälen.

När?

12-16 mars. Den tolfte mars samlas vi i Stockholm för gensam avfärd morgonen där på.

Mat?

Vi kommer att äta och laga maten tillsammans på fasta tider. Det blir minst 4 mål mat per dag. Vi kommer dessutom att sticka till våra deltagare lite extra t ex frukt och druvsocker.

Stipendium?

Vi har 20 stipendier till vårt vinterläger. Stipendiet täcker alla aktiviteter, underhållning, kost och logi samt transport från Stockholm till Sälen och tillbaka till Stockholm. Du ska vara född mellan 1990 och 1995 och ha diabetes.Låter skojj va? ;) ;)
Så nu e jag fett glaaad =D

Puss å kram ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0