Halmstad

Hej alla glada! :)
Här har man visst inte uppdaterat på så länge :P Men jag och Rickard var ju i Halmstad tisdag-onsdag. Vi var där och hälsade på hans kompis Ida och hennes kille Anders. Vi hade jättetrevligt, första dagen så var vi å fikade, handlade, tog kort på en kyrkogård, gjorde mat å käkade maten (tacos) killarna tittade på kiss- å bajshumorklipp på youtube och såg helt överlyckliga ut :P Sen tittade jag och Ida på sexleksaker på internet å då var vi typ överlyckliga å killarna suckade bara :P På kvällen åkte iaf Anders hem till sig å jag och Rickard sov i Idas säng å Ida på en madrass :P


Rickard, Ida och Anders



Älsklingen :D <3


I onsdags så åkte vi till en porrbutik och hade skitkul, Rickard tyckte kanske inte det var fullt lika kul :P Sen gick vi vidare till en cykelbutik innan vi gick vidare till nästa porrbutik. Där inne köpte jag en sen julklapp till någon, vad det var och till vem får ni inte veta ;) ;) Men efter det så åkte vi till Ida igen och åt och sen så åkte vi hem =)

Vi kom hem till mig vid 8-tiden, då packade jag ner lite saker, sen drog jag till Alex ett tag också, var där i ca en timme, Rickard väntade hemma hos mig under tiden. Sen när jag kom tillbaka igen så åkte vi hem till Rickard där jag tog en dusch och sen gick vi och la oss =)

Idag så har vi bara hunnit med att käka frukost typ. Rickard sitter här bredvid mig å spelar gitarr =) Ikväll ska vi iaf hem till Challe där vi ska fira nyår, det blir myys =) Det blir jag, Rickard, Nicke och Challe =)
Va ska du göra på nyår? Mysa hemma, ut å festa, inte fira alls? Ni kan väl skriva en kommentar så blir jag lite extra glad :)
Puss å kram <3

/C

Åka biiil

Hej hej =)
Igår va vi ju hos Adde och Emmy, det var trevlans =) Sen åkte vi hem och sov :P Idag har vi varit med Nicke (Rickards bror) och meckat med hans bil, sen var vi hos dyra veterinären, lilla Pipan fick en termometer uppstoppad i rumpan med lite glidslem på (haha xD) hon vägdes, klämdes lite på, fick ögonen å tänderna kollade och så tog dem ett blodprov på henne, de ska ringa upp sen å berätta vad de visade. En säck mat fick vi köpa också. Hoppas proverna visar något å att maten hjälper så hon slipper spy varje dag.

Efter veterinär så åkte vi hem å lämnade henne, Nicke å Rickard bar ner en tung svets till bilen, vi käkade pizza, tillbaka till garaget, mecka klart med Nickes bil och sen hem och sova :D Jag var skittrött, så det var nice ^^ Vid 8 väckte Rickard mig, vi skulle iväg å hämta en bil som vi ska åka i imorgon (vi ska till Halmstad) men jag var väldigt trött så jag sov vidare så Rickard fick åka själv.

Rickard har iaf nyss kommit hem, så han ligger här bredvid mig =) Vi borde väl lägga oss snart (fast jag är ju jättepigg nu xP) för vi ska upp kl 5 imorgon :P Tar ju typ 6-7 timmar att åka så :P Men det ska bli kul :D Vi ska dit å hälsa på en kompis till Rickard om ni undrar =) Kommer hem på onsdag iaf =)
Puss å kram <3

/C

Bye bye

Hej =)
Nu har man nyepilerade ben och är nyduschad, skönt skönt =) har ny mobil också! Den har ju inga kul funktioner alls, ingen kamera eller så, men det funkar iaf! Så den ska jag väl ha i ett år tills jag fylelr 18, då köper jag en ny med abonemang! Den första som ringde mig var nån anonym snubbe som hette Christer och sa att han gick i min skola :S han kunde mitt namn å allt, lite creepy.. Men men, får se om han ringer igen.

Nu ska iaf jag och Rickard åka iväg till Rickards kompis Adde =) Så jag ska ta och packa ner lite saker och sen så åker vi, ha en bra kväll allesammans!
Puss å kram <3

/C

Home sweet home!

Woho, äntligen hemma!!! Fan va härligt :D Jag har inte gått utanför dörren en enda gång på landet, bara när vi kom dit och när vi skulle hem :P Så dessa dagar har bestått utav kortspel, tvtittande, pusselläggande, matätande, sömn, bråk, gråt och sånt kul som hör till.. :P men iaf är hemma nu! :D Har satt igång en tvätt å läst lite bloggar men ska käka nu och snart kommer Rickard :D Vi ska hem till honom, jag ska bara torka min tvätt först å epilera benen och duscha, men nu är det mat! :)
Puss å kram <3

/C

Familjen opepp

Haha, Viktort sover trots att mamma väckt honom 5 ggr, Erik står å spelar gitarr, Pappa ligger å sover, Lotta sitter å ritar, haha låter det som om vi är pepp på att komma iväg eller? xD Mamma har varit klar i 1½ timme typ :P Jag har iofs packat, men jag är inte pepp någonstans >.< Blää, ska vara där till på söndag.. usch å fy..
Puss å kram <3

/C


Resa

Gomorron! =)
Vaknade vid 10 idag, så har i princip bara hunnit käka frukost :P Vi ska ju till landet idag, usch å blä! >.< Men har ju iaf lite saker att göra! Kan lyssna på musik, hålla på med rubiks kub, läsa! Så det är ju nice =) Ska ta med mig ett helt förråd av böcker så jag har något att göra där på landet xD Eller nej det kan jag ju inte, jag måste ju lägga klart mitt 2000-bitarspussel! :O Har typ hållt på med det i 2-3 år nu, kanske das att bli klar xD
Puss å kram <3

/C

Antioxidanter!

Juste, jag glömde ju en julklapp! Jag fick en flaska med nån skum sörja i som tydligen ska vara jättenyttig och innehålla massa antioxidanter (säg det 10 ggr efter varandra ;D)! Å den ska drickars upp på 14 dagar, en hel jävla flaska, verkar skumt :P Men men, Rickard är iaf här nu, så jag känner mig nöjd igen :) Har läst några kapitel ur "Alla får ligga", grymt bra! :D Lite "synd" (eller va man ska säga :P) att man inte är singel å kan använda sig av allt som står i boken xD men men, är kul att kunna ändå ;)

När Rickard kom så fick jag två presenter till! Ena var från Rickards föräldrar, det var ett par svarta mysiga vantar =) Den andra var från Challe till både mig och Rickard, å det va handbojor med rött ludd, busigt värre va? ;)



Nu har jag iaf precis käkat lite så nu känner man sig mätt igen ;) Rickard är ute i vardagsrummet å snackar med Fredde (De gick ju i samma klass i gymnasiet, är ju så vi känner varandra ;P) Men jag är trött så vi ska gå å lägga oss strax, ska bara borsta tänder och så först ^^
Puss å kram <3

/C

Julklappar!

Efter två timmars julklappsutdelning så är vi klara! :D Jag är asnöjd med mina julklappar :D okej, håll i er nu, nu ska jag berätta för er vad jag fått ;) Jag börjar med alla böcker, haha ;)

När jag hör din röst (Stephenie Meyer)
Ljudet av ditt hjärta (Stephenie Meyer)
När du gör som jag vill (Henrik Fexeus)
Alla får ligga (Henrik Fexeus)
Mamma sa att jag var sjuk (Julie Gregory)
Doktor glas (Hjalmar Söderberg)
Möss och människor (Hjalmar Söderberg)
Gösta Berlings Saga (Hjalmar Söderberg)
Hemsöborna (Hjalmar Söderberg)
1 smet 100 muffins (Susanne Tee)

Pepparkaksformar, katter
Foton
återanvändbara muffinsformar, stjärnor och hjärtan
Hth
Rubiks Kub
Stämmapparat
Twilight PIano/Vocal/Guitar med CD
Nagelsaker
Friendssten
CD-hållare som ser ut som Cavalierer
Necessärer
Nyckelring
Lipande snigel
Musmatta
2 biobiljetter
700 kr
200 kr på H&M
Blåa Kosshörlurar
Strumpor
Tights
2 berlocker till mitt armband, hästhuvud och hästsko
2 par örhängen
1 Halsband

*puh* det var det, tror jag fick med allt! Sen fick Lotta 3 Sing Star cd:s som jag räknar som mina också ;) Sen fick Lotta ett smyckesskrin som jag blev jävligt avis på, men förrutom det så är jag jättenöjd med mina saker :D Sen ska Rickard få sova här trots allt, så det är nice! Han är påväg nu, kommer nog när som helst, så det är fett nice! Ska iaf göra plats för mina saker nu =)
Puss å kram <3

/C

Svål!

Hellu!
Nu har vi precis tittar på Kvarteret Skatan som vi göra varje år, vi har det inspelat, så jävla bra xD Pappa hatar det lika mkt varje år :P Men nu är det bara en kvart kvar till KBJ och sen kommer tomten, wiho! :D Alexandra kom förbi också så bytte vi julklappar =) Men ska hjälpa mamma att duka nu, vi ska käka fruktsallad ;)
Puss å kram <3

/C

Maat!

Hellu =)
När de kommit hem från promenaden så drack vi glögg å fikade, sen åkte farfar, mormor å Eric och då gick vi upp för att sjunga lite julsången, va asnice, vi jammade på som fan. Mamma å jag sjöng, Viktor körde trummor, Erik elgitarr, Fredde bas/tuba/piano (han växlade lite ;P) och pappa tamburin :P Lotta däremot blev ledsen å drog därifrån :P men sen var det iaf dags för Kalle Anka, men jag känner mig lite lagom trött på de så jag skippade det å satt å finurlade lite med Challes bloggdesign och så här ser den ut nu =)



Sen satte vi igång med maten som nu alldeles strax är klart! Ska bli gott å äta ;D Sen är det Karl-Bertil Jonsson innan det är dags för tomten att dyka upp! ;D Jag är grymt pepp på att få julklappar, särskilt när mamma säger att jag kommer få mest, får typ allt från min önskelista! :O Så det e fett nice :D särskilt när jag knappt kommer ihåg vad jag önskat mig ;) men det är 3 timmar kvar.. men det går väl relativt snabbt ;)
Puss å kram <3

/C

Kevin Borg



Vem tror ni jag drömde om i natt då? Precis, Kevin ;) Va en nice dröm ^^ jag skulle sjugna med i någon kör på nåt ställe där Kevin också skulle sjunga, men så blev jag akut förkyld typ så jag kunde inte vara med, då kom vaktmästaren och tyckte synd om mig, så undrade han om jag kanske ville sitta med Kevin å hans tjej så jag kunde få lite sällskap! Så klart jag ville det, så jag fick vara med dem och det var jättetrevligt! Sen skulle vi gå tillbaka till något ställe, men då blev typ hans tjej lite avis så hon gick jättelångt fram men jag å Kevin gick bredvid varanda, hand i hand, och hade skitkul, vi kom jättebra överrens och hade samma intressen å sånt typ :P Men sen när vi var framme så skulle Kevin göra något, då kom hans tjej fram till mig å va skitsur och sa att jag skulle lämna dem ifred :P Jag stog där å sa att jag absolut inte försökte förstöra för dem eller något sådan, att jag också hade kille och så, men hon trodde inte på mig :P

När konserten var slut så skulle vi hem, men då visade det sig att vi bodde typ 3 hus ifrån varandra! men på väg hem (vi åkte alla i samma bil) så fick jag hans nummer, men helt plötsligt så fick han massa sms från random pers, så han trodde att jag hade lagt ut hans nummer på nån hemsida eller nåt å blev skitsur, å jag blev jätteledsen å sa att jag absolut aldrig skulle göra något sådant å tillslut så förstog han att jag aldrig skulle göra något sånt och så gav han mig e jättemysigt kram, då såg jag hans tjej stå i fönstret med sin mobil å se skitsur ut, så jag tror att det var hon som gjorde det för att Kevin skulle tro att det var jag och inte vilja träffa mig mer :P Men iaf så skulle han byta nmr sa han och så skulle han ge mig det nya nummret, vi bodde ju grannar så det skulle inte bli några problem ;) Men tyvärr så vaknade jag strax efter det, blev ju lite lagom besviken då för det var ju en så trevlig dröm :P

/C

Vem tror ni fann en nöt i årets gröt?

Vi tyckte det skulle bli lite kul att se vem som skulle få nöten i år, eftersom att alla är i ett förhållande. Så vem tror ni fick nöten då? Jo, mamma så klart, typ första tuggan, så det sög ju lite :P Resten är iaf ute på promenad nu, men jag känner att jag pallar inte det, är för mkt snö och jag vill inte riskera att stuka foten ännu mer. Brukar eg. älska våra julprommenader, men som sagt, i år har jag verkligen ingen julkänsla. Farfar är också hemma, men han ligger och vilar, så jag sitter här så länge. Tror inte de blir borta så värst länge, de skulle till Vi och tillbaka typ, hämta Eriks körkort skulle dem göra iaf.

Sitter och lyssnar på high school musical låtar, bra grejer det ;) Är fett sugen på att öppna julklappar, men det är 7 ½ timme kvar tills jag får göra det :( Ibland blir jag lite smått trött på vår planering faktiskt :P Ne, ska spela nå mupp spel nu.
Puss å kram <3

/C

Eller inte..

Nehe, Rickard får tydligen inte komma ikväll. Ne, jag har verkligen noll julkänsla. Fick ingen julstrumpa, får inte träffa Rickard ikväll, tvingas att gå ut med Dharma i äckelsnön, bråkat med mamma å pappa, jippie!

/C

GOD JUL! :D


Från mig, till er alla, en riktigt god jul! ;D

Det förstörde dock julkänslan en aningen att jag inte fick någon julstrumpa i år! :( Mamma tycker vi är för stora för det nu, så bara Lotta fick, fett sämst :(

Jag har varit vaken i ca en halvtimme nu iaf, Rickard drog nästan på en gång, han ville inte störa, men han kommer tillbaka ikväll :D Jag har ju öppnat mina julklappar nu som jag fått, så av Johan fick jag två pocketböcker, "Kackerlackorna" och "Fladdermusmannen", dem verkar fett spännanade! :D


Sen fick jag de här jättesöta örhängena :D


Av Rickard fick jag dessa plektrumörhängen, coola va? :D


Fett nice med julklappar asså ;D men resten av julklapparna får jag inte förän kl 8! För det är så vårt årliga julschema säger ;)


Men nu vill mamma ha hjälp med något!
Puss å kram <3

/C


Godnatt! :)

Hej hej =)
Jag fick ledigt! Fyfan va skönt, så nu har jag alltså slutat på donken! =) Pyntat granen har vi gjort också, men ni får bild på det imorgon, orkar inte nu :P Erik kom hem till slut också, typ 4 timmar för sent :P Brun var han såklart också :P Strax efter att Erik kommit hem så kom Rickard också =)

Jag har slagit in de sista julklapparna , så det är nice! =) Kl 11 imorgon så börjar det, då är det gröt som alltid, mormor, Eric och farfar kommer hit =) sen går vi väl alla på promenaden och efter det så tror jag att Eric och mormor åker vidare till min moster och farfar åker nog hem. Ska bli jättemysigt med julafton :D Funderar på att kanske vara lite busig å öppna de julklappar jag fått redan kl 12,om 18 min? ;) Men vi får se, Rickard är som sagt här och han ska sova här, mysigt värre :D Sen drar han imorgon, han kanske stannar över gröten? Får se vad mamma säger och när han måste åka och så ;) Men ska stänga av datorn nu iaf!
Puss å kram <3

/C

Städa

Hej hej =)
Vardagsrummet är städat och knäcken är kokad (haha, kan man säga så? xD) och allt ser bra ut på min farm på farmville ;) Sitter här och chillar nu, sitter å pillar lite på mina julklappar också! Är så jävla nyfiken, det är fan tortyr att få julklappar innan, för då sitter man bara å vill öppna dem! Jag fick en julklapp av Rickard igår, ett litet blått paket, ett smycke gissar jag på att det är ;) Sen var Johan förbi idag och gav mig två julklappar, en är rektangulär och ganska tung, absolut ingen aning vad det är! Det andra är fyrkantigt, lite mindre, och ganska lätt, skulle kunna tänka mig att det kanske är något smycke det med.. men vi får se, imorgon får jag öppna dem!! :D :D

Nu ska jag städa mitt rum iaf och kanske julpynta det lite om jag har något att julpynta med ;) Måste köpa nytt lysrör till mitt lilla akvarium också, det har varit trasigt några dagar nu! Får ta och kolla upp vilken jag ska köpa.. Har förresten fortfarande inte fått något svar ang. jobbet, jag blir så stressad, vrf kan hon inte bara kolla igenom mailen å ge mig ett svar? Eller kom min ansökan inte fram den här gången heller? Måste ringa igen, och jag som hatar att göra det, blä!
Puss å kram <3

/C

Listan pågår i all evighet

Hej hej =)
Hinner inte blogga så mkt nu, då blir mamma sur för jag ska eg. städa! ;D Men iaf, igår var trevligt, vi åkte runt till massa olika stället, bilskroten (eller kyrkogården som Rickard säger.. :P) Rickards jobb, hälsade på Rickards mormor och lite andra saker =) Sen iofs så tjafsade vi lite (första gången :P) å blev lite osams.. men det gick över :) Sen på kvällen så när vi skulle sova så låg Rickard och rabblade en lista på alla bra saker med mig, den tog typ aldrig slut :O :P Trodde inte det fanns så många goda sidor med mig, men tydligen gör det de, så det var ju kul att höra :)

Imorse fick jag frukost på sängen :D Tyckte jag var jättegulligt =) Sen blev det lite stressigt för jag skulle ju hem på morgonen, men kl blev 11 innan vi kom iväg :P men nu är jag hemma iaf, har städat badrummet så det skiner och luktar citron ;D Men nu ska jag städa klart vardagsrummet innan det är dags att klä julgran, wiho!! :D

Förresten, det är julafton imorn om det är nån som har missat det ;) Jag har iofs fortfarande typ noll julkänsla, men det kommer imorgon! :D
Puss å kram <3

/C

2 dagar kvar till julafton!

Hej hej =)
Igår var det ju bakning som gällde, sen åkte vi och träffade Rickards kompis Bill, vi var i nån skivaffär, hemsk musik spelade dem iaf :P Jag stog mest å kollade om det fanns nå roliga porrfilmer ;) Sen åkte vi hem till mig, var där ett tag och sen åkte vi förbi Alexandra så hon skulle få säga hej till Rickard ^^ Och efter det åkte vi hem till Rickard där Bill och han satt å kollade på nån dokumentär, tråkig å hemsk musik xP Men jag hade väl lite kul ändå ;) Sen när Bill gått så blev det mys! ;)

Idag vaknade vi vid halv 11 typ, så vi har hunnit mysa, käka frukost, duscha och jag har ringt jobbet. Hon ska kolla på min ledighetsansökan idag så får vi se om jag får ledigt eller inte, hoppas verkligen jag får det! Men nu ska vi iaf iväg till skroten å se om vi hittar en kylarslang till Rickards bil =)
Puss å kram <3



/C

Gardasilspruta nmr. 3 avklarad!

Hej hej,
har precis varit å tagit spruta och fixat nålar, nu äntligen blev det rätt, fan va skönt! :D Ska bli härligt att slippa sprutorna :P Men vi ska åka iväg nu igen, ha det bra! :D
Puss å kram <3

/C

:)


E+D = Erik + Diana
M + P = Mamma + Pappa
C + V = Charlotte + Ville
F + K = Fredrik + Karolina
C+R = Caroline + Rickard
V + E = Viktor + Emmi

Fint va? :D
Puss å kram <3

/C

Baka baka pepparkaka!

Hej hej! =)
Igår våldgästades jag av Jenny, Madde och Myran, fett nice ^^ Rickard kom hit också, så vi hade en trevlig kväll allesamman ^^

Idag så ska jag baka! Blev inte så mkt bak igår eftersom att jag blev våldgästad, så Lotta stog där själv ;P Men pepparkakshus gjorde vi iaf! Men nu ska jag sätta igång å baka pepparkakor å Lussebullar å alla annat julbak som man ska göra ;)
Puss å kram <3





/C

Gissa vem!




Gissade du på Amy Diamond så gissade du rätt :D Vi såg henne idag i t-centralen, fett nice ^^
Puss å kram <3

/C

Mycker snö!

Hej hej =)
Idag var jag och Alexandra på Skansen, det var trevligt, hittade lite småsaker också :) Sen åkte vi till t-centralen och tittade runte lite där innan vi satte oss på tunnelbanan till telefonplan, därifrån åkte vi till donken och jag gick in för att skriva på papper, så nu har jag två veckor kvar innan jag slutar, skönt! Men ska dessutom försöka bli av med de passen, det skulle vara väldigt nice ;)

Är hemma nu iaf, Rickard är på väg, så när han kommer ska vi baka lite :) städa mitt rum måste jag göra också, det ser inte fint ut!
Puss å kram <3

/C

Pipan

Hej hej!
Var jättetrevligt igår, maten blev jättelyckad och Rickards katt (Pipan) är jättesöt :D Idag mår jag väl iofs rätt blä, men det är för att jag glömde sprutan hemma. Men ska ju hem efter att jag varit på skansen så, väntar bara på svar från Alex så jag vet när jag ska åka.. Sen ska jag ju till donken också å skriva på papper =)

Känner mig sjukt trött, vi sov inte så länge idag (gick upp typ halv 8!) och så har jag som sagt inget insulin. Men Rickard ska ju iaf inte tillbaka till Norrland ikväll, det är jävligt skönt! :D Istället ska vi julbaka hemma hos mig =)
Puss å kram <3

/C

:)

Nu är Rickard hemma igen, så nu känns allt bra igen :)
Puss å kram <3



/C

Man måste fylla i detta fält, fett jobbigt!

Känns lite bättre nu. Ska in till donken imorn å skriva på papper, sen ska jag försöka få så att jag slipper arbeta de två sista veckorna. Antingen om jag får ledigt eller kan få någon annan att ta mina pass. Har städat undan lite här så nu ser det lite finare ut =) Diskat har jag gjort också ^^ Rickard är och handlar nu, sen kommer han hem! :D om 3 timmar kommer dem, hoppas tiden går snabbt, för jag är hungrig ;)
Puss å kram <3

/C

Usch!

Igår var kul, träffade Challe och Nicke å vi åkte lite bil ;)

Idag däremot.. Mår riktigt blä, ångest ångest ångest. Vet inte hur jag ska göra, måste dit, prata med nån, vem? vågar inte ringa, känner mig allmänt jättestressad över allt, jul om 5 dagar, har ingen julkänsla alls, jag fryser hela tiden fast jag har femtioelvatusen plagg på mig, allt sitter i huvudet bara, man kan ju inte frysa när man sitter inne med massa kläder på sig!? Ska på julmarknaden på Skansen imorn med Alex, ska bli jättekul, men jag vill inte ändå, för jag klarar inte av all jävla snö! >.< Baka halva söndagen å hela måndagen och hinna städa lite också, kommer jag hinna allt? Känns som om mamma å pappa tycker jag är borta för mkt å inte tar hand om mina djur hemma.. om dom bara skulle låta mig flytta så skulle dom inte ha det problemet.. Men jag har iofs ändå inga pengar, ska ju sluta på donken. Glömde sprutan hemma också så jag har inge insulin, men jag får överleva tills imorgon.

Gaah!! Mår inte alls bra nu.. vill ha Rickard här, men han har gitarrlektion, så han kommer väl inte hem förän 1-1 ½ timme >.< Funderar på att städa lite, få tankarna på annat, Rickards kusin kommer ju på middag ikväll och lämnar hans katt, och det är lite småstökigt så jag kan städa så Rickard slipper göra det när han kommer hem.

Sorry för lite osammanhängande text.. Mår som sagt ganska blä nu, ångest påväg..
Puss å kram <3

/C

LOOOOV!!!!

YES YES YES YES YES! Nu äntligen är det lov, fyfan va härligt! :D Julspexet var kul, sen satt vi kvar till halv 5 (eller åtsminstone jag och Stephie, de andra drog tidigare) och redigerade, det var kanske lite mindre kul, men nu är det iaf LOV! :D Åkte hem till Rickard direkt efteråt, men det var typ 1 timmes försening med pengel, trasigt tåg och olycka, så det var ju också lite mindre kul (men vad gör det, det är ju lov! ;D) Nu sitter jag här vid Rickards dator iaf å väntar på att han ska komma hem =)

Men fan, jag måste ringa jobbet! Fett jobbigt >.< Jag har ju ansökt om ledighet under lovet men inte fått det bekräftat, så jag måste ringa och kolla med dom hur det blir, annars måste jag jobba imorgon, fett sämst! Är det lov så är det lov, då vill jag ju inte jobba! :(
Puss å kram <3

/C

Natti!

Ne, nu är det dags för mig att sova! Ska ju faktiskt till skolan imorgon! Är lite halvt livrädd för att jag kommer ramla imorgon med >.< så vi får väl se hur det går.. ska iaf redigera efter skolan imorgon, Sen ska vi tydligen ha julshow också.. å eftersom att jag inte var i skolan i tisdags så missade jag repet inför den (ja, vi övade bara en gång :P) så vi får väl se hur det går xD å så kommer ju älsklingen hem!!! Fan va härligt :D Då kommer jag vara med honom nästan 24/7 i två veckors tid (A) ;) Men nu ska jag ta min kvällsspruta och sen gå och lägga mig, godnatt! :)
Puss å kram <3

/C

felsms.com

Hahahahaha jag tror jag döööör xD Så jävla kul sida, har precis kollat igenom den xD

Till: Killen
Sms: Så sjukt pinsamt. Jag tror att jag råkade fisa högt i natt när jag sov hos Tobbe. Jag vaknade av det i alla fall. :s jag skäms i hjäl. Fan skall jag göra??
Svar: Hahaha jag hörde det.

Förklaring: Skickade till min kille som jag varit tillsammans med i 2 månader. Det var menat till min bästa vän. Jag trodde jag skulle dö när jag såg att svaret var ifrån honom och inte ifrån min vän.



Till: Pappa
Sms: Tjena. Behöver något att dricka i helgen. Kan du fixa?
Svar: Vad helvet säger du. Se till att vara hemma när jag kommer från jobbet.

Förklaring: Vi vet en snubbe som köper ut Cider till oss. Nu fick inte han smset utan pappa. Skämdes och vart rädd som fan.



Till: Ny kille
Sms: Pinsamt så jag dör. Vi käkade tacos i går. Blev dålig i magen men höll mig hela kvällen och natten. Nästan. Smög upp i natt och gick på toan sen blev det stopp. Allt bara flöt om kring. Jag skäms ihjäl. Vad skall jag göra. Jag bara smet därifrån. Kram / Jossan
Svar: Jo tack jag märkte det. Inte bara pinsamt av dig utan snuskigt att inte ta hand om det själv.

Förklaring: Ni förstår vad som hände genom mitt skickade sms. Jag skäms fortfarande för det. Vi har inte hörts mer sen dess. Nästan ett år.
Jag var jätte kär men det sket sig kan man säga. Smset var menat till min bästa vän.

/Jossan



Till: Syrran
Sms: Hjäääälp. Märkte precis att ena pungkulan hänger längre ner än den andra. Är de nå fel på skiten. Google åt mig.
Svar: Hahaha Har alltid veta att de är fel på dig ditt Miffo

Förklaring: Lillesyrran fick ett sms som var skickat som ett förtroendeuppdrag till en polare.




Till: StoreBror
Sms: Haha ååh kom nu är ensam hemma å vill ha kuk ;) vet att du är GRYMT sugen snyggning, ;) kom om 10 min :D
Svar: Syrran lugn är hemma om 5 min å du ska inte knulla någon :O ha du ens förlora oskulden skitunge:o

Förklaring: Skicka smset till brorsan som skulle till killen :P



Hahaha asså verkligen, jag dör xD xD Resten får ni läsa själva ;D
Puss å kram <3

/C

Onsdag

Godmorgon!
Har sovit jättedåligt, har vaknat av min onda fot hela tiden >.< Så det blev ingen skola för mig idag heller, jag får lov att hoppa omkring på ett ben här hemma (jag vet Johan, man ska gå på foten så mkt som möjligt, men... det gör ju ont! ;P) och försöka hitta på något kul att göra! Ska iaf kolla dagens Riverside avsnitt, och sen kanske kolla igenom nån ny serie?
Puss å kram <3

/C

Natti!

Ne, nu är det dags att sova! Får se om jag går till skolan imorgon, beror på hur foten känns då!
Puss å kram <3

/C

Riverside

Har tittar på Riverside hela dagen, bra tidsfördriv :) Grymt bra serie iaf! Har precis tittat klart på det senaste avsnittet! Foten värker litegrann sådär, men det funkar väl :P



Juste, har ju glömt att berätta att Viktor och Emmi har fått en lägenhet! Så de sitter typ å planerar budget nu... Det e ju kul för dom! men tråkigt för mig :( Då kommer ju inte dem vara här hemma så mkt mer antar jag, å det e synd :( men men..
Snart ringer Rickard iaf! Tjingeling :D
Puss å kram <3

/C

Svullen eller?

Kan ni gissa vilken fot jag har stukat? ;P

Vänster

Höger


Svårt att gissa va? Och ja, det gör jävligt ont >.< Men nu ska jag fortsätta att titta på Riverside :D
Puss å kram <3

/C

Fan!!!!

Happ,
Dagen började med att man försov sig. När jag väl vaknade så skyndade jag mig så mkt jag kunde, så när jag väl är ute och är på väg till bussen så halkar jag och stukar foten!! så det var bara att vända och hoppa hemmåt, tur att det var ganska nära ändå, men det kändes som en jävla mil, ont som fan gjorde det!

Nu sitter jag här hemma iaf, har precis sjukanmält mig, foten dunkar och gör skitont och jag vill bara lägga mig och gråta, men så kul ska vi inte ha! Ne, funderar på att läsa lite istället, få tankarna på annat än min jävla fot >.<
Puss å kram <3

/C

Natti!

Hejsan =)
Tog ett långt skönt bad nu på kvällen, låg och snackade med Rickard samtidigt :) Nu sitter jag här och chattar, men måste avbryta det nu, för det ä sovdags nu!
Puss å kram <3

/C

4 dagar kvar till lov!

Hej hej =)
Hade bara två lektioner idag, multimedia och mediakommunikation. Efter skolan drog jag till t-centralen för att handla jeans. Jag provade och provade och provade, men det är fan helt omöjligt att hitta jeans som sitter bra! :@ Slutade med att jag köpte ett par leggings istället, en tröja och lite örhängen ;P Sen åkte jag hem och läste igenom alla jävla blogginlägg, men nu är det klart! :P

Jaa.. måndag är snart över iaf, skönt det! Längtar till helgen dock.. Rickard kommer ju hem på torsdag kl 15!! :D Sen ska vi bjuda hans kusiner på middag för de ska lämna tillbaka hans katt som de tagit hand om =) På lördag ska jag och Alexandra på skansens julmarknad och på söndag och måndag typ är det dags för julbak, wiiie :D Sen ska jag ta sista gardasilsprutan nån gång i nästa vecka också..
Puss å kram <3

/C

Min film!

Ska vara ljud eg. men det kom inte med! :( Blev lite dålig kvalité jag vet, men vet inte hur man fixar det, pallar inte sno lärarn för det heller xP Men vad tycks? ;)
Puss å kram <3

/C


Narwhals!

http://www.weebls-stuff.com/toons/Narwhals/

Haha, så jävla bäst, alla måste se! ;)


Den blir lixom bättre varje gång man lyssnar på den, och eftersom att den går om och om igen utan att man måste göra något så är den helt plötsligt skitbra bara ;)

Och nej, jag har fortfarande inte kommit iväg till bussen som går om 5 min..
Puss å kram <3

/C

Fryser som en nakenhund på norpolen

Godmorgon.
Dagen började bra idag, jag gjorde iordning lite frukost, var glad för vi har köpt nya tallrikar och det var perfekt storlek på dem, man kan lixom inte tömma en liter fil i den som man kan i de gamla ;P Så satt jag vid vårt ny lilla söta bord också. Sen gjorde jag felet att titta ut. Usch, jag ryser bara jag tänker på det. Det är vitt ute. Det ligger snö på marken! Mina ögon såg snö och min kropp började skaka på en gång, så jag fryser som faan nu, även fast jag har skitmkt kläder på mig och sitter på mitt varma rum! Uuuusch, klarar inte av det här >.<
Ne.. ska väl fixa mig lite nu och sen se om jag kommer iväg till bussen utan att få nån panikattack..
Puss å kram <3

/C

Tur och retur till Arlanda!

Hej hej!
Var ju på restaurang i fredags med Rickard, Rickards kompis Sebbe och hans tjej Ellinor (tror jag hon hette iaf xD), var en italiensk restaurang, det var gott, lite väl kryddat kanske, men annats så =) Sebbe och Ellinor var jättetrevliga också så det var kul =) Efteråt så gick vi till "saddle and sabre" där vi mötte upp Sebbes morbror så dem satt och drack och pratade lite, jag drack en asgod vin/cider, grymt god ^^ Vi kom hem någon gång vid kl halv 2, jag somnade på en gång, hade ju nästan varit uppe ett dygn så :P

I lördags så var det ju väldigt segt att komma upp ;P Men till slut så gick det iaf. Då åkte vi iaf och bytte däck på Rickards bil sen åkte vi till Dalens och hälsade på Rickards morfar sen åkte vi hem igen och var hemma ett tag innan vi åkte till hans föräldrar, men på väg dit så gick hans kylarslang sönder så det rök som fan från motorhuven :P så han fick stå och mecka med det i en timme, så vi kom lite sent till hans gitarrlektion. Men när den var slut så åkte vi och tankade och där träffade vi på Challe & Nicke och Adde & Emmi, så vi var där ett tag innan vi åkte hem och tittade på film och mös =)

Idag gick vi upp kl 10, kl 11 var vi hos Rickards moster och hennes man. Vi åkte till nåt ställe där hans mormor ska bo och gjorde det lite hemtrevligt, sen fikade vi hos hans moster innan vi åkte hem och käkade och så. Kl halv 8 så åkte vi iväg till t-centralen, sen satt vi på arlanda express-tåget, helt plötsligt så plingade det till, dörrarna stängdes och tåget började rulla! Haha, så jag fick följa med till Arlanda och vinka honom hejdå där :P Grät lite gjorde jag också.. Men varför jag gjorde det ska vi inte gå in på, blev lite rädd bara eller vad man ska säga.. Men iaf, tycker synd om Rickard, han slösar massa pengar på mig >.< Resan till Arlanda och tillbaka kostade lixom 240 kr...

Är iaf hemma nu sen några timmar tillbaka, men har gjort annat så jag har inte hunnit blogga ;P Snackade lite med mamma sen ringde Christoffer och sen Rickard, och vi la nyss på, men nu ska jag stänga av datorn och gå och lägga mig, är grymt trött!
Puss å kram <3

/C

Trött som fan!

Hellu =)
Jag gjorde så att jag åkte hem till Rickard under hålet, han försökte lära mig att cykla enhjuling! Fett kul, men svårt! xD Sen iaf åkte jasg tillbaka till skolan sen hem till Stephie och filma och sen tillbaka till Rickard där jag är nu =) Vi ska ut och äta ikväll med han kompisar, så det ska bli trevligt =) Vart vi hamnar vet vi inte än, men som sagt, det blir nog trevligt =) Men vi ska väl åka snart!
Puss å kram <3

/C

Sanktaaaaa Luciiiiaaa

Hej hej =)
Igår överraskade jag ju Rickard =) Jag åkte hem till honom vid 7-tiden, var först iväg och handlade, sen gick jag hem till honom och gjorde iordning maten, det blev lasagne och till efterrätt blev det ananas med vit choklad ;) Sen såg jag till att ha persiennerna nerdragna i köket och bara ett tänt ljus på ljus ovanför spisen så han inte skulle se att jag var hos honom. Så när han kom hem kl 10 så satte vi oss och åt och sen blev det mys =)

Idag gick jag upp kl kvart över 5, halv 6 gick jag till tåget och kom fram till skolan typ kl 7. Efter uppsjungningen så bytte vi om, sen fick vi kransar att ha på huvudet som vi dessutom får behålla ;) 10 över 8 var det första tåget, det gick bra, men blev lite yr, men annars så ^^ Dock så missade dom att ge lucian ett smycke :P

Andra föreställningen gick bra den med, efteråt så bytte vi om och nu sitter vi här på textkommunikationen och gör ingenting :P Jag har ju min textkommunikation på onsdagar istället, så har andra halvan av klassen på fredagmornar. Så nästa lektion är svenska, som är inställd, sen e det rörlig bild, men vi får inte vår kamera förän kl 2, så jag har alltså håltimme i typ 4 timmar nu! Fett sämst :( Funderar på att åka till Rickard igen, men han svarar inte så vi får se hur jag ska göra.. Vi ska ju filma efter skolan hemma hos Stephanie, hoppas det går bra =)
Puss å kram <3

/C

Ni har väl inte glömt att ni kan följa mig på Bloglvovin? :D

bloglovin

Bara att klicka så blir du en trogen följare av mig blogg ;)
Puss å kram <3

/C

-

Hej hej!
Glee var bra, som alltid! :D Efter att jag kollat klart så gick jag ner och strök mina luciakläder, när jag kom upp så frågade pappa om jag ville ha mat (ovanligt snäll igen!) och så tog han fram mat och värmde upp det och allt :P Men det e ju trevligt med lite omväxling =) Sen gick jag 500 kr att handla kläder för också :D Så vi får se när jag drar iväg och gör det ^^

Nu sitter jag och väntar på sms från Rickard, han ska säga när han kommer hem ikväll, men när jag vet det så ska jag upp och ta ett bad =)
Puss å kram <3

/C

Glee-time! :D


Den bjuder jag på ^^
Nu är det dags för GLEE!!! :D :D :D
Puss å kram <3

/C

Åååh, fett avis!!

Vet ni vem jag precis pratade med? Rickard! Och vet ni vad han gjorde??? han satt å lyssnade på Kevin Borgs genrep!!! Ååååh, lagom avis man e :( :( jag vill också!

Men men.. Provet gick bra!! Jag hoppas på ett VG, men om det gick så bra vet jag inte ;P Hade ju bara den lektionen idag, det va chill =) När jag kom hem så var pappa hemma "Neej!" tänkte jag, men han var jättesnäll :O Typ "Hej gumman! Var det du som gjorde köket igår? Det var jättefint! Du borde inte överanstränga dig så. Vill du ha några kläder förresten? Jag tänkte att jag kunde betala det isåfall om du kanska vill ha ett par byxor eller så?" Tror ni jag blev paff eller? :O Jag antar att mamma pratat med honom för jag klagade lite inför henne igår :P

Annars då.. jo, jag har världens jävla mensvärk, fan asså, ni killar ska fan vara jävligt glada över att ni slipper sånt! Bara så ni vet lixom :P
Puss å kram <3

/C

Wish me luck!

Hellu =)
Hittade bara två av tre örhängen.. men men! Har iaf varit ute med Dharma precis och nu är det 4 min kvar tills jag ska gå ;) ska bädda sängen innan också :P Men jaa, från 8-12 sitter jag som sagt med provet! Så önska mig lycka till :D
Puss å kram <3

/C

Proppmätt!

Godmorgon =)
Mamma väckte mig kl halv 6 idag, lagom tidigt >.< men jag var lite låg, så mamma fick vara gullig och hämta ett glas mjölk till mig =) Så medan jag satt och stabiliserades så gick mamma, så när det kändes OK igen så klädde jag på mig och gick å käkade frukost. Jag tänkte att jag skulle äta mycket, så jag slipper sitta på provet och känna mig hungirg å inte koncentrera mig typ :P Så det blev en tallrik risgrynsgröt, 2 mackor och ett glas jucie, och nej, jag orkade inte äta upp allt! :P men mätt blev jag iaf ;) Satt och läste tidningen också, det händer inte ofta!

Min buss går om lite mindre än en timme, så innan dess ska jag... bädda sängen kanske? Ne, jag vet inte, har inga måsten idag :P Eller jo! Jag ska leta upp mina örhängen som ramlat ner på golvet!
Puss å kram <3

/C


Effektiv värre!

Hej!
Fan va effektiv jag har varit idag! Jag har hunnit med att

› Plugga Matte
› Skriva på mitt svenskatal
› Sätta igång en tvätt + hänga upp tvätten
› Rensa kattlådan
› Läsa halva Gullivers Resor
› Städa köket

Bra va? :) Vet att jag sa att jag skulle gå och lägga mig, men pappa kom hem så jag bestämde mig för att göra köket, då kanske jag slipper få massa skit från honom en dag åtminstone..

Imorn är det torsdag iaf, äntligen!! Då kommer ju älsklingen hem igen, jag längtar som fan! Planerar en överraskning åt honom, vad det är får ni höra senare! Nu ska jag sova iaf :)
Puss å kram <3

/C

Klarpluggat!

Hej hej!
Nu har jag pluggat klart för idag! Matten känns helt ok, har ju trots allt 4 timmar på mig att sitta och klura, så det borde väl gå! 1 banan och 3 mandariner har jag med mig så jag inte dör xP Nu tänkte jag stänga av datorn och lägga mig och läsa lite ut Gullivers resor innan jag släcker! Ska ju upp kl halv 6 imorgon, mamma väcker mig så jag kommer upp!
Puss å kram <3

/C

Fight

Hej hej!
Precis innan jag drog hemifrån idag så bråkade jag och pappa. Han gick på mig för att jag inte kunde ta Dharma imorse, så han dampade ut på det, så jag tänkte säga något elakt tillbaka, men hade jag gjort det så hade det bara blivit värre. Tror inte pappa har sagt något snällt till mig på flera månader faktiskt. Han är ständigt på dåligt humör! Man har alltid lite smått ångest för att komma hem utifall att pappa ska vara hemma.. Ne, vill fan flytta hemifrån! Men måste fyll 18 först.. 10 månader kvar!
Puss å kram <3

/C

Det rullar på!

Fan va skönt att jag har kommit igång med talet! Nästan en hel dataskriven A4 har jag skrivit =) Men nu ska jag käka något och sen gå till bussen!
Puss å kram <3

/C

Jag är bäst! :D

Shit, jag fattar vad jag håller på med!!! Så jävla skönt :D har haft värsta ångesten för att jag inte fattat just den grejen, för den kommer absolut komma med på NP, men nu fattar jag, så det känns skitbra! :D Har fortfarande massa att kolla igenom inför imorgon, men det gör jag ikväll för om 8 min är det dags för svenska ;) Måste kolla upp vilken buss jag ska ta också så jag kommer lagom till svenskan.
Puss å kram <3

/C

Ja, jag är sämst.

Klockan ringde kl 7 idag, tror ni jag orkade gå upp eller? Ne, jag ställde mobilen på lite snooz, men de gick ju inge vidare, kl 9 kom jag upp! Så jag har precs käkat frukost och klätt på mig nu, men istället för att åka till skolan tänker jag faktiskt plugga hemma, tror jag får mer gjort då! Och jag ska faktiskt plugga också! Vi har matte nu, så jag ska till vardagsrummet och sätta mig där och plugga, sen har vi svenska då ska jag seriöst börja med talet! Engelskan ska jag däremot åka till, och sen e det ju kör!

Förresten, jag kollade upp när jag måste åka för att vara i skolan klockan sju på fredag. 5:58 går mitt tåg från Jakobsberg! >.< Fyyyfan asså.. men vad gör man inte för kören! .. eller nåt :P Ne, matte nu!
Puss å kram <3

/C

Julmys

Hej hej =)
Ikväll har jag och bror suttit och spelat och sjungit jullåtar, trevlig trevligt :) men nu tänkte jag ta och stänga av datorn och lägga mig, jag har inte pluggat några texter och inte någon matte, men jag får överleva, för jag måste sova!
Godnatt
Puss å kram <3

/C


<3

Hej hej!
Filmningen idag gick bra förutom att jag var väldigt (!) klumpig :P Välte lampan så den gick sönder och var på väg att välta en massa andra saker också :O Men förutom det så gick det bra :-) Vi hann i god tid till skolan också, så vi käkade och hade sen matte! Efter det så var det ju en härlig håltimme på 1 ½ timme innan det var dags för kör där vi ställde oss som vi ska stå på fredag och övade alla sånger och gång. Fick dessutom reda på att vi ska vara i skolan klockan sju på fredag!!! Hej jag kommer vara helt död.. På torsdag är det NP i Matte B som gäller! Shit, jag måste verligen plugga...

Iaf så träffade jag Mimmi på bussen hem, trevligt trevligt =) sen är ju såklart farfar här idag, det är ju tisdag ;) Men nu ska jag titta på Andra Avenyn, sen plugga matte och sångtexter/stämma, ska väl hinna med att äta där emellan också!
Puss å kram <3

/C

Filmning på G!

Hellu!
Gick upp kl 7 idag och städade mitt rum :P sen duschade jag och nu har jag precis käkat frukost =) Om 5 min ska jag gå och möte Ellinor och Bea. Julia och Stephanie får hitta själva ;)
Puss å kram <3

/C

jag orkar verkligen inte tänka ut en smart rubrik..

Hej hej
Sen jag skrev förra gången så har jag pratat med Rickard, varit ute med Dharma och skummat igenom alla saker jag fick med mig hem från mässan :) Men nu är klockan halv 12, så det är verkligen dags att jag går och lägger mig! Imorn kommer ju hela gänget hem till mig på morgonen för vi ska filma, så ska ställa klockan en bit bort så jag måste gå upp! :P
Puss å kram <3

/C

WTF!?

Vet ni vad jag fått reda på? Mamma och pappa har köpt var sin minilaptop!!!! Va e det för fel med mina päron asså? Mamma har ju redan en laptop och typ 50 iPods (Det jag menar är att hon verkar lite smått beroende av elektronikprylar trots att hon redan har massa!) och att pappa ska ha skaffat en, vad är de för jävla bullshit!?!? Han vet ju fan inte ens hur man startar en dator :S Ne, det e jag fan lite sur på, de vet båda hur mkt jag vill ha en minilaptop, så går de och köper sig var sin, känns ju lagom kul!

Nej, jag är inte på bra humör idag >.< Allt känns så jävla jobbigt när Rickard inte är här :/ Det känns typ tomt, ensamt.. kallt. De suger :( Jag borde börja på mitt äckliga jävla tal också, men jag orkar inte! >.<
Puss å kram <3

/C

Tackar så mycket

Tack för alla söta kommentarer, blir så glad! *ironin flödar*

Idag har jag, efter skolan dåra, legat och läst massa, så nu är jag klar med min roliga bok, imorn/ikväll ska jag börja med gullivers resor, skolbok. Annars så har jag faktiskt gjort Dharma fin! Klippt bort den långa pälsen från tassarna, rengjort öronen, badat hela henna och gjort hennes mage fin, det tog sin lilla tid! Men nu är hon ren och fin och luktar gott =)

Nu sitter jag och tuggar tuggummi, lyssnar på musik, chattar och väntar på att älsklingen ska ringa! Ska kolla senaste Glee-avsnittet också! =)
Puss å kram <3

/C

1 månad! <3

Hellu =)
Försov mig idag igen, nån som är förvånad? =P Men jag är i skolan nu iaf, har mulitmedia som alltid på måndagsmornar :P Är sjukt trött, men men!

Idag har jag och Rickard varit tillsammans en månad! :D Bara så ni vet lixom ;)
Puss å kram <3

/C

Min helg

Hej hej!
Va fett nice på partyt hos Jenny! :D Men vi drog därifrån vid halv 1, skjutsade först några tjejer till Rimbo och sen Madde till Jakobsberg sen åkte vi hem till Rickard å sussade :)

Idag gick vi upp vid typ 11 tror jag, då käkade vi frukost sen åkte vi till hans jobb där han lämnade nån rapport, sen målade vi hans fälgar och tvättade hans bil, fett kul! :D Så här fina blev fälgarna som jag målade ;D ;D



Jepp, det är ett hjärta och en smiley ;)

Efter det så åkte vi till Gamla Stans julmarknad och mötte upp mormor, morfar, Hugo, Saga och Theo =) Va myspys ^^ Dock blev Saga lite småsvartis på att jag höll Rickard i handen (fast jag höll henne i handen också :P) Sen käkade vi på restaurang också, pasta med pesto, solttorkade tomater och kyckling blev det, riktigt gott =) Men efter det åkte vi hem till Rickard igen så han skulle hinna packa och så. Så kl 20 i 9 begav vi oss till pendeln, sen vinkade jag av honom vid Arlanda Express innan jag själv åkte hem!

När jag kom hem så pratade jag lite med Viktor och Emmi som satt och drack glögg och käkade pepparkakor ^^ Förresten, här är en bild på armbandet som jag fick av Rickard! :) (Srry för sämst bild, men jag såg precis att Erik snott med sig sin kamera till Thailand, så ni får överleva med dåliga mobilbilder så länge :P)

Fick faktiskt något annat av honom idag med, nycklar till hans lägenhet! :) Så nu har jag en egen nyckelknippa med alla nycklar :) Men nu ska jag läsa klart alla bloggar och sen sova, är ju faktiskt skola imorgon!
Puss å kram <3

/C

"Lalalalalalala. Oh, my boobs are bouncing!"

Hej hej =)
Middagen igår var jättetrevlig, vi käkade god mat och tittade på Dr. Mugg ;) Nicke var jättesnäll, så det va nice ^^ Men dom drog runt 11-tiden, då satte jag och Rickard oss i soffan å han spelade gitarr och sjöng för mig, hur mysigt som helst ^^ <3 Jag somnade nästan, så mysigt var det ;)

Idag gick vi upp sent.. Då käkade vi frukost, sen lärde jag honom ackorden till Wonderwall och sen gick vi till tvättstugan så han kunde sätta igång en tvätt. Medan tvätten tvättades så tog vi en promenad på ungefär en timme och sen gick vi tillbaka till tvättstugan.

Nu är vi hemma hos honom, han diskar och jag sitter här, känner mig jättetrött! Men ikväll är det party party hos Jenny!!! :D :D :D Jag e fett taggad ;D Kommer bli riktigt kul :D Rickard ska ju med också, så det e nice =)
Puss å kram <3

/C

Fredag! :D

Hej hej!
Idag gick jag och Rickard upp vid halv 11, jag fick ett fint armband av honom :D Han har ett likadant, lägger upp bild på det sen =) Vi åkte först till centralen för att ge hans mamma ett armband också, sen fikade vi tillsammans och efter det åkte vi till Dalens Sjukhus för att hälsa på hans morfar.

Kl 2 så mötte jag upp tjejerna ur min filmgrupp och vi åkte först hem till Bea och filmade sen till Julia. Det var ju meningen att vi skulle filma hos mig också, men det blev för sent. Så nu är jag hemma, sitter och väntar på att Rickard ska komma och hämta mig, han kommer när som helst :) Vi ska ju käka middag med Challe och Nicke ikväll =) Känner mig lite nervös, men det ska väl gå bra ;)
Puss å kram <3

/C

Som sagt..

Man fick ju med sig en del hem.. :P


Är iaf grymt trött känner jag! Men ska upp och ta ett bad nu sen är det strax dags att åka och möta Rickard :D :D
Puss å kram <3

/C

SACO studentmässa

Hej hej =)
Fan vad jag har träffat på folk idag! :P Träffade först Mimmi på bussen till skolan. (i skolan hände inget speciellt) sen åkte jag ju till Älvsjö efteråt för att träffa mamma, så åkte jag upp för rulltrappan å där stog Jenna och Felicia från förra klassen! Va jättekul att träffa dem igen :D Så vi pratade på lite, men de var tvunga att sticka så jag lallade vidare och mötte upp mamma så gick vi till mässan.

Det var ganska lugnt med folk där för det var så sent på dagen, så det var skönt! Men det var massa montrar överallt, jag och mamma letade först upp Culture Care- och STS-montrarna för det är dem som håller på med Au Pair, men sen gick vi vidare till massa andra, så nu har jag massa kataloger att läsa igenom och välja lite tills nästa år då det är lite mer "på riktigt". Vi kom därifrån vid 5-tiden iaf. På väg till bussen så träffade jag Afroditi! Den enda som var snäll mot mig i första 8an ;P Men det var jättekul! =D Hon går ju trean nu, naturnatur! Fattar inte hur hon orkar :P

Är hemma nu iaf, skönt att få slappna av lite! Men ska faktiskt ta och städa vardagsrummet snart (är min uppgift denna vecka, dessutom ska vi ju filma här hemma imorn så :P) och mitt rum, sen kl 9 kommer Rickard till centralen!!!! Så jag ska kolla upp när jag ska åka så jag kommer dit ungefär då =)
Puss å kram <3

/C


Torsdag :D <3

Hej hej =)
Idag är jag uppe i tid! Woho ;D Idag är det först skola som gäller, slutar 14:20, sen ska jag sitta kvar i skolan och plugga lite, sen när mamma ringer så ska jag åka till Älvsjömässan och möta up penne där så sk vi gå på SACO studentmässa ^^ Jag har ju lite funderingar på att åka som Au Pair efter skolan (men nu när jag träffat Rickard så vet jag inte längre om jag ska det..) så jag och mamma tänkte åka dit för å få lite mer information =) Men den stänger kl 6, då ska jag hem och städa så det är lite fint här hemma tills på fredag då vi ska filma här. Kl 9 så ser jag till att vara på centralen för då kommer Rickard hem :D :D <3 <3

Bussen går först om en halvtimme, så jag ska väl döda lite tid genom att fixa till mig lite.. eller kanske läsa, vi får la se ;P Måste förresten låna nya böcker idag.. läste ju ut första igår, och har bara halva andra boken kvar :P
Puss å kram <3

/C

Sova?

Har precis lagt på med Rickard. Ska strax gå och lägga mig jag med, känner mig riktigt trött och imorgon ska jag fan försöka komma i tid!

Jag har förresten börjat skriva dagbok igen =) Eller, det är inte riktigt som en dagbok, jag skriver mer ner typ dikter och sånt som bara ploppar upp i mitt huvud :P Men det är ganska kul/skönt faktiskt, då rensar man skallen lite precis innan man lägger sig =) Så jag ska väl ta och avsluta min msn-konversation nu och gå och skriva lite och sen sova :)
Puss å kram <3

/C

rubrik

Hejsan!
Har inge kul att skriva om skoldagen idag förutom att jag lånade två böcker! Så när jag kom hem låg jag och läste, sen fick jag sms från Jens som undrade om jag hade lust att hänga på och köpa julklappar, jag är ju redan (nästan) klar med mina klappar, men jag följde med ändå som sällskap ^^ Sen på väg hem så stötte jag på Alex =) Så vi pratade ett tag och hade sällskap hem :)

När jag kom hem så hade Viktor gjort mat, och till efterätt för mig så blev det Ben & Jerry's som jag köpte idag ;P Men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite mer! :D

Jag ska komma igång med talet.. nån gång..

Puss å kram <3

/C

För kallt!

Goder morgon!
Idag blir jag försenad igen. Men jag var faktiskt uppe i tid, men det är 5 minusgrader ute! Känner världens ångest inför att gå ut :/ Så jag pysslar vidare här hemma så länge.. men jag ska ta mig i kragen och gå iväg till bussen snart ändå, även fast jag kommer få värsta ångestattacken bara jag närmar mig dörren typ..

Jaja, vad ska ni göra idag då? Själv ska jag gå i skolan och sen hem och värma upp mig typ :P Låter som en extremt kul dag, jag vet ;) Men ne, ska föröka gå nu..
Puss å kram <3

/C

Ibland är man bra snygg asså ;)

Haha, håret spretar åt all håll, jag är helt glansig i ansiktet för jag smörjt in det (hatar att vara så galet torr!!!) och jag ser bara allmänt trött ut, men jag bjuder på den här så ni har något fint att tänka på innan ni somnar *asg* ;)



Godnatt :)
Puss å kram <3

/C

Grattis :D

Hejsan =)
Johan var ju här idag! Kul att träffa honom igen, för det var ju ett tag sen sist! Men jag fick lite försenade födelsedagpresenter från honom :) Jag fick en sladd som han kopplade in så jag nu har datorljud från mina stereohögtalare :D Sen fick jag denna fina också :)



Sen vill jag gratta min bror också som klarade uppkörningen igår och teoriprovet idag, så nu har han körkort, grattis Erik! :D <3


Men nu är det dags att sova, är ju faktiskt en dag imorgon också!
Puss å kram <3

/C

Ska man skratta eller gråta?

Hejsan!
Vi måste filma om alt vi filmade hos Bea, ljudet sög som fan >.< Så på fredag ska vi filma till typ kl 7.. Först hos Bea, sen mig och Julia. På matten fick vi tillbaka g-testerna, G- hade jag! 12/17, så jag klarade mig iaf ^^ På kören sjöng vi ;)

Åkte hem via fruängen idag för att hämta mina saker från apoteket. Så jag hämtar sakerna, åker hem och ska få igång allt igen, tror ni inte att jag fått fel grejer då? Jo, klart jag har! Rätt nål men fel slang typ, den passar inte till mina reservoarer! Men frågan är, ska man skratta eller gråta? På ett sätt är det jävligt skönt att slippa pumpen! Den kliar alltid lite, är oftast i vägen, gör ont ibland. Men samtidigt så är det jävligt skönt att ha den, det blir så mkt lättare! Nu när jag tar sprutor så måste jag sticka mig själv 4-5 ggr om dagen, jag mår sämre för om jag missar så drar mitt blodsocker iväg, det gör det inte med pumpen på samma sätt.. Men aa.. får ta och fixa det här så fort som möjligt, ringa sjukhuset imorn så jag får nytt e-recept, sen dra till apoteket så dem kan beställa det vilket tar ca en vecka..

Bjuder på denna bild idag ;D


Ikväll ska jag träffa Johan iaf! Var jättelänge sen :S Så det ska bli kul =) Så jag ska sätta igång med att städa undan så det ser lite okej ut när han kommer :P
Puss å kram <3

/C

Skola

Hej hej =)
Försov mig lite idag igen.. skulle ju bara blunda i 5 min till.. blev typ 30. Men nu är jag i skolan iaf! Bara jag och Ellinor här i vår grupp för tillfället :P Men Stephie kommer strax =) Julia e ju bortrest och Bea var sjuk, men det ska nog gå bra ändå ^^

Jaa, vet inte vad mer jag ska skriva.. är som sagt en lång dag idag och jag känner mig riktigt trött! Sitter och hjälper Ellinor lite också, hon ska göra musikprovet idag! Men nu kommer Stephie, så nu ska vi jobba! ;)
Puss å kram <3

/C

RSS 2.0