mums

Mm, fett gott det var med pizza ^^ tömde bilen gjorde vi också, fyfan va svinkallt det är här i stockolm asså! Börjar typ skaka efter ½ sekund ute.. Nu ska iaf Adde strax komma hit, blir trevlans =) Men blir väl inte så länge, både jag och Rickard är väldigt trötta efter 10 timmar i bilen :P

Förresten, ni har väl inte glömt bort att ni kan följa mig via bloglovin? :)
bloglovin
Puss å kram

/C

Hemma!

Hej hej!
Nu är jag hemma igen efter en härligt helg i kalla Norrland! Flygresan gick bra, men var typ 30 min försenad p.g.a några lysen som de var tvunga att byta. Men när jag kom fram så var det härliga 21-! Och efter ca 1 timmes bilresa kom vi fram till Rickards campingstuga i Niemisel. Haha, redan efter 40 minuter så såg jag min första älg :D Men första kvällen gjorde vi väl inte så mycket, hälsade på Rickards jobbarkompisar och var på en ca 1½ timmes promenad i kylan! Mycket snö kan jag ju lova att det var också! Rickard skulle ta kort på mig framför en skylt "ställ dig framför skylten sa han" så jag började gå "Ne jag skoja bara, du behöver inte" sa han då, men jag sa att det är lugnt, så tar jag ett steg och hela benet försvinner lixom :P Jävligt kul var det, dock blev det inga bra bilder :P Sen när vi kom in så hade Rickars skor, som var lite blöta, frusit fast så jag fick stå och dra av dem, tog ca 10 min! :P



På fredag så åkte vi och hälsade på på hans jobb, tog lite bilder och jag fick hälsa på lite folk sen åkte vi in till Boden Arena (såg 2 älgar på vägen också :D) och käkade lunch, sen åkte vi till nåt fiskeställe och var där ett tag, var rätt fint, men eftersom att det låg bredvid ett reningsverk typ så stank det en del :P sen lallade vi runt i centrum i 25-, frös som fan i ansiktet, men men :P Var inne i lite olika affärer och så, sen köpte vi tacos till kvällen, va inne på nån ÖB-liknande butik var vi också innan vi åkte hem till stugan igen. På väg till stugan så såg vi renar också! :D Dem var helt sjukt söta, skulle verkligen inte banga på att ha en (A) Lite nyfikna verkade dem också, fick en söt film med dem, kanske lägger upp den sen om jag lyckas med det! 3 älgar såg vi också ;D Så 5 älgar på en dag, inte illa asså! ;)


Hitta älgen ;)







Stugan :)


På lördagen så skulle vi ju checka in på hotel som Rickards chef bjöd på, så vi städa upp i stugan och begav oss mot Boden och Hotel Nivå som det hette. Jag fick även på mig ett par termobyxor, så jag hade bara Eltel kläder på mig, enligt Rickards arbetskompis så var jag iaf den snyggaste Eltelaren han sett, så det är ju alltid någon! ;D På väg till Rickards jobb där vi va för Rickard skulle lämna några saker så såg vi en älg, hon stog typ 3 meter från vägkanten, helt still stog hon, så vi stannade och vevade ner rutan och filmade och tog massa kort, hur söt som helst! Ska försöka få upp den filmen också ^^ Sen skulle vi åka vidare dåra, men då ville inte bilen komma igång, haha, Rickard ääälskar Ford, bara så alla vet ;) Men med lite hjälp att arbetskamraten så kom den äntligen igång och vi kunde åka vidare! Vi kom fram till hotellet vid 3, då stog det att hotellreceptionen är öppen 17-19! Så vi fick spendera två timmar i centrum då. Så vi var inne i lite olika butiker, köpte även med oss lite godis och chips till resan hem.

Jaa.. ok,mössan hade jag inte på mig när vi gick ut :P

Söt va? :D



Bodens stationshus :)



Kl 5 så gick vi till hotellet iaf och checkade in, va nice å va på hotel sista natten ^^ Kl 7 så begav vi oss till Western Farm där det skulle vara teater och middag som chefen också bjöd på, och det var verkligen över förväntan! Haha, när vi skulle in så stog det att vi var VIP, med två utropstecken, haha, det var typ väldigt kul tycker jag ;) Sen när vi var och lämnade in våra jackor så träffade vi på "Familjen Fin" som vi kallade dem, hela familjen (mamma, pappa, dotter) kollade assnett på oss för att vi var där i vanliga kläder och typ alla andra var fett uppklädda (vi visste ju inte vad det skulle vara för klädsel, sen hade vi ju inte nå fina kläder med oss heller :P) så dem fick vi en hel del blickar från under kvällen, farsan såg dessutom ut att var så där överreligös och dottern såg allmänt uttråkad och kåt ut så jag och Rickard satt å flörtade med henne hela kvällen, var skitkul :D Men iaf, det var en jättebra teater i 5 akter, mellan akterna så åt vi en tre rätters middag (Förrätt: brödbit med lax och romsås. Huvudrätt: Kalv med potatismos och sås. Efterrätt: Chokladmousse med chokladbitar, hallon och jordgubbar) och så fick vi i publiken gissa vem mördaren var, vi hade alla fått papper och penna så vi kunde skriva ner ledtrådar och sånt. Tyvärr så hade både jag och Rickard fel, men men :P Vi hade iallfall ett väldigt trevligt par bredvid oss =) Och sen blev Rickard typ antastad av en gammal tant på slutet, läskigt! xD Efter att det var slut då (runt halv 11) så åkte vi till hotellet och mös lite, tog en dusch och sen sov ;)




Idag så gick vi upp 6:30, kvart över 6 lämnade vi hotellet och åkte till macken och tankade + köpte var sin macka till frukost, sen körde vi på! I Sundsvall så stannade vi och tankade + köpte oss var sin sallad, sen åkte vi vidare igen. Resan gick bra, dock så hamnade vi ibland efter någon långtradare som drog upp snö som fan efter sig så vår sikt var typ = 0! Så det var lite läskigt, men vi klarade oss utan att krocka ^^ Men vi blev omkörda av en bil och jag typ "lycka till", en minut senare så ser vi honom på andra körfältet (blivit staket emellan också) då hade han väl försökt köra om, men kände inte till vägen tillräckligt bra så då gick det så, men vi hoppas han hann backa undan så han inte krockade! Vi kom iaf hem vid 4-halv 5, så resan tog ca 10 timmar! Nu ligger Rickard och sover, blev ju ganska sent igår och tidigt imorse sen har han ju kört hela dagen, själv så somnade jag i 1½ timme i bilen. Så medan han har sovit så har jag diskat och gjort kaffe till honom, ska försöka väcka honom nu så ska vi ner till bilen och tömma den och sen kanske gå över gatan till pizzerian och äta!

Så här söta kan man vara i bilen efter typ 5 timmar ^^



Kan ju sammafatta helgen som en väldigt bra helg! Hade några stunder där då jag bara kände mig helt galet sjukt kär och nöjd och glad i hela kroppen :D Var väldigt fint där uppe också. Det kändes friskt och det var kul att se lite djur, det var svinkallt, men fast det var 25- så kändes det inte som det, för det är inte samma sorts kyla där som här. Det var vitt också, inget vägsalt som gör allt brun/grått och fult. Ett väldigt lungt tempo var det också! Vi träffade på en enda person som var stressad, men det var en busschaufför som snabbhandlade lite medan han hade folk i bussen lixom :P Så det gillade jag att ingen var stressad, det passar mig! Jag vet att Rickard trivs väldigt bra där uppe, och att han gärna vill flytta dit, men det som står emot är att det är ju här han har sin familj, vänner, minnen och sånt. Men om han verkligen skulle vilja flytta dit så kan jag faktiskt tänka mig det. För jag trivdes bra där uppe, är bara kylan som är minuset. Sen så är det ju bara ca 1 timmes flygresa om man vill hälsa på här hemma igen, så det är ju nice! Billiga huspriser är det också, kan man bo lagom fint och jag kan få ha mina hästar och hundar och alla djur jag vill ha ;) (A) låter ju faktiskt inte helt fel ;) Men iaf, väcka Rickard var det jag skulle göra ja!
Puss å kram <3

/C


Heidoo ^^

Hejsan hoppsan ^^
Nu tänkte jag stänga av datorn och fixa det sista som ska fixas ;) Fick tyvärr inga pengar av pappa, så det får jag fick själv, men det e nemans problemas ^^ Woho, känns lite konstigt i magen, fett läskigt å flyga själv asså xP tänk om jag inte får åka? Eller tänk om arlanda express inte funkar, som den tydligen inte gjorde igår enligt pappa, vad gör jag då? Ne, får helt enkelt hoppas på det bästa! Vi hörs på söndag eller måndag ^^
Puss å kram <3



/C

Wtf?

Vad gör dom? Det här ser ju bara sjukt mupp ut! :P



Iallafall, idag åker jag! Är lite nervös :P läskigt att flyga själv jue :P Men jag får väl överleva ;) 1 timme kvar tills jag åker hemifrån! Mor och far vet ju inte att jag åker idag, de tror jag åker imorn efter skolan, men funtar på att skicka ett sms till mamma och säga det, annars blir hon så lack om hon kommer på att jag ljugit för dem :P Hon blir iofs lack ändå eftersom att jag skolkar, men ändå :P Måste försöka tigga pengar från pappa också.. måste ha pengar till mobilen!

Förresten, jag fick ju månadspeng igår (500) så kommer pappa in och typ "fick du förra månaden?" och det är jag ganska säker på att jag fick, men han typ "nee, det fick du nog inte" så gav han mig två 500-lappar, så det satt ju inte helt fel :D Men nu ska jag borsta tänderna!
Puss å kram <3

/C

Oh no!

Min chatt som jag brukar vara inne på funkar inte! :( Tur att jag har några sköna typer på msn att snacka med då ^^ Har iaf packat klart nu! Imorgon åker jag, wihiii! :D 13:25 går mitt plan, va kul det ska bli att flyga! :D har bara gjort den en gång förut ;) (eller ok, 2 plan till USA 2 plan hem ;P) Just nu sitter jag mest och väntar på att Rickard ska ringa ^^ Om ca 30 min tror jag =) Tänkte tömma sängen nu iaf, massa saker som ligger där, inkl. en katt! :P Har en katt i min byrålåda också ;)
 


Puss å kram <3

/C

Mail

Hellu =)
Har suttit och mailat lite med Henrik Fexeus, fett coolt ;) Ne, men jag frågade om jag kunde få praoa hos honom då han är mycket i media och så, men tyvärr så ska han skriva en ny bok under våren så det funkar inte :( (eller tyvärr och tyvärr, fett kul med ny bok! Men synd att jag inte kan praoa där då :() Han var iaf jättetrevlig att maila med, så det var nice =) men nu får jag se till att försöka hitta någon annan prao..
Puss å kram <3

/C

Klart!

Hej!
Psykolgin idag gick bra, var intressant, efter lektionen pratade jag med Philip, läraren, frågade lite vad jag skulle läsa eftersom att jag inte ska vara här på fredag, så han sa några sidor jag skulle läsa, sen drog jag till midsommarkransen och medan jag väntade på att Madde skulle komma så läste jag 5 kapitel i psykologiboken, fett intressant! :)

När Madde kommit så gick vi och käkade pizza (fan va det blåser och snöar ute, inte helt ok! Man höll ju på att frysa ihjäl!) det var gottgott =) Sen drog vi till konsum där jag köpte en kalender, den var större än min förra och kostade bara 25 kr! så det var nice ^^ sen gick vi till mottagningen och satt och väntade där. Kom in tre st killar också, och jag och Madde satt och snackade om tungpiercingar, då säger Madde "Men om man har någonting i munnen så vill man ju leka med den, så är det ju bara!" och ni kan ju gissa om jag misstolkade det ;P antagligen killarna med för dem började också skratta :P sen när den kille som skulle dit gick in så hälsade jag honom lycka till ;P

När det var dags för min tur då så fick jag sitta och prata med henne en del. Tydligen kan inte hon skriva ut något recept till mig utan det får en doktor göra eftersom att jag har diabetes, så jag ska dit igen och träffa en den 18:de, dagen efter att jag varit på sjukan :P Men det blir nog bra! Sen gjorde jag ett klamydiatest också bara för att vara på den säkra sidan :) Slapp göra en gyn. undersökning som jag trodde att jag skulle göra, fetts skönt! Sen var jag klar då, då gick jag ut till Madde som suttit och väntat, hon sa att snubben som jag sagt lycka till till hade hälsat ;P Fick iaf skjuts hem av Maddes mamma sen så det var skönt, slapp jag gå i snöstormen! Idag hade jag tänkt börja packa lite så jag har det klart! Men först ska jag äta!
Puss å kram <3

/C

Fryyyser!

Uscha vad det är kallt! Har precis käkat frukost och mina händer är helt iskalla typ >.< Ska gå och skölja dem under varmt vatten tror jag, sjukt skönt ;) Får hitta någon tjockiströja att ha på mig också! Nu ska jag borsta tänderna iaf.
Puss å kram <3

/C

Fan inte pepp asså!

Nej usch, det ska inte bli kul att gå till ungdomsmottagningen och ligga där med benen i vädret och låtsas som ingenting >.< inte kul asså... Men snart är det över.. om 12 timmar så är det blott ett minne ;) Så idag har jag alltså bara en lektion, psykologi! Sen åker jag typ direkt efter det och möter upp Madde i midsommarkransen, så ska vi käka lunch och sen gå mot umo =) Men nu ska jag gå och käka frukost och sen borsta tänderna, min buss går om 45 min, så det e ganska lungt!


Puss å kram <3

/C

Seriöst, hur kan man inte få bra självförtroende genom det här?

vinterkillen: söt ansikte du har

varmlanning: fan det här är sjukt.....jag kommer på mig själv sitta och småle när jag tittar på dig

nick21: vackra bruna ögon som den lenaste choklad..

david36: not so bad.. du verkar ha mycket högt IQ!

nick21: du verkar vara en reko tjej..gillar dig.

nick21: tack..varför träffar man aldrig någon som dig?..

HubbaBubba20: underbart vacker du va

Det bara kommer mer och mer hela tiden ;D Så jävla nice och bara sitta och ta emot allt det här, självfötroendet får världens puff, och jag sitter bara och tackar och ler och säger att "synd för dig att jag har pojkvän då" men dem ger inte upp för det utan säger ännu fler söta saker till en, och säger att min kille måste vara jävligt lyckligt lottad som har mig, och jag sitter och ler vidare och låter dem kämpa tills det är dags att lägga sig, då säger jag hejdå och som mest kanske jag lägger till dem på kompislistan ;) Fan vilket underbart liv man har ;)
Puss å kram <3

Jag: nej, jag har kille
calle p: oki fattar
calle p: lucky him :P

HubbaBubba20: singel?
Jag: nope    
HubbaBubba20: kunde tänka mig de
HubbaBubba20: en sån fin tjej som du..

/C


Ojoj :P

Shit, jag har blivit bjuden på bio "avatar eller någon annan du kanske vill se?" skrev han, eller fika på kulturhuset, när jag tackade nej till det med så frågade han om han fick bjuda på middag på cafe opera, eller så kan han laga middag själv om jag hellre vill det, då hade han bjudit på ungkokat sjötunga, med hemlig sås, wokad tufu med lite spicy smak, wokat bambköt med grönsaker, vit vin med bra kvalitet. Haha, helt seriöst, hade jag varit singel hade jag fan inte bangat :P börjat kvällen med en fika, sen bio, och sen middag på café opera, oh yes, jag skulle utnyttja honom och sen aldrig prata med honom mer ;) Fett najs;)
Puss å kram <3

/C

Andra Avenyn?

Sen när sänder dem på onsdagar? Det står inget om det på deras hemsida heller, och på tv-tablån tidigare idag (dock inte nu) stog det att den ska sända som vanligt, 21:00, på tisdag, idag alltså, men tydligen inte, nu står det att den sänder imorn istället. Fan. Jag som var sugen på att titta på AA..

Uusch, känner mig depp, inge kul >.< är nervös inför imorgon och så saknar jag Rickard så sjukt jävla mycket att det inte är sant! Verkligen skönt att det är sista veckan han jobbat i Norrland, sen får jag ha honom bredvid mig varje natt, fan va najs!
Puss å kram <3

/C

Glee på spotify :D



Nämen, se där, kuben är löst! ;) Men nej, det var inte på ett "ärligt" sätt, så om jag skulle blanda till den igen skulle jag inte klara den, men ändå ;) Jag har lärt mig så jag kan först och andra lagret iaf, är bara slutet jag inte kan utantill ;P

Men iaf, sitter och lyssnar på alla låtar från Glee, såg att dem finns ju på spotify! Det är sjukt nice ^^ Funtar på att gå upp och sjunga lite.. har inte gjort det på länge :P
Puss å kram <3

/C

Pipan

Hej hej =)
Var hos Pipan idag så hon fick lite sällskap! Johan följde med också, så vi satt å lekte med bilbanan ;) När jag kom hem så käkade jag och hängde sen upp tvätten. Fattar inte hur jag lyckas få så extremt många omaka strumpor! Måste göra en storstädning i mitt rum och hitta alla rymlingar :P Måste börja packa lite också snart ;P Är ju bara borta några dagar, jag vet, men det är ju inte kul att glömma något ;P Mycket varma kläder måste jag ha med mig! Resten av dagen idag vet jag inte riktigt vad jag ska ägna den åt.. kanske ska börja lite med svenskauppgiften tror jag..

Imorn är det iaf ungdomsmottagningen som gäller! Madde följer ju med, vi ska käka lunch innan och sen går vi dit, men det känns skönt att jag slipper gå ensam :) Känns lite läskigt ändå, men men, måste göra't :P Men nu ska jag kolla upp vad det är jag ska göra på svenska uppgiften.
Puss å kram <3

/C

Nackspärr!

Gomorgon!
Idag vaknade jag med värsta nackspärren, inte skönt >.< har iaf satt igång en tvätt och letat i Eriks rum efter kameraladdaren men har inte hittat den! Måste göra det snart för jag måste ladda kameran till helgen så jag kan ta lite fina bilder i Norrland :) Men nu tänkte jag käka frukost för det har inte jag gjort än :P
Puss å kram <3

/C

Natti!

Shit, börjar typ snurra i huvudet, så sjukt trött jag är! Hela jag känner mig lite konstig... hoppas jag inte är påväg att bli sjuk! Får se hur det blir med skolan imorn, kanske struntar i den, har ändå bara 2 lektioner.. åker kanske till Rickard istället och gosar med Pipan hela dagen! Men vi får se hur jag känner imorgon. Ska lägga mig i sängen nu iaf och vänta på att älsklingen ska ringa :)
Puss å kram <3

/C

Konsten att prata

Hej hej =)
Har precis varit över hos Alex ett tag :) Sen när jag kom hem så snackade jag lite med mamma =) Jag har blivit sjukt mycket bättre på att prata om lite jobbiga saker, än vad jag var förut, och det känns sjukt bra :) Har en underbar mamma, bästa kompis och pojkvän som jag kan prata med och det känns jättebra :) Känns som om jag och mamma har fått en ganska bra relation till varandra på senaste, och att jag kan prata med henne är jätteskönt :) Men man ska inte bara kunna prata, man måste kunna lyssna också, och det hoppas jag att jag är bra på iaf :) Men nu ska jag chatta vidare =)
Puss å kram <3

/C

Nämen :O

Sjuklön - 370 kr. Fan va najs, då är man inte helt pank den här månaden då ;)

Annars då.. jaa, har lyssnat på musik, städat lite i köket, käkat lite, ska strax iväg till Alexandra också =) Har inte så mycket att säga annars, men ha det bra ^^
Puss å kram <3

/C

Haha! :D

Haha, shit va ägd man blir xD kolla :D



Om du inte skrattar efteråt så är du tråkig :P
Puss å kram <3

/C

Henrik Fexeus Sinnescirkus


HENRIK FEXEUS SINNESCIRKUS

"Det var så bra att jag grät när det var slut."

...är en föreställning som inte liknar någonting annat. Henrik Fexeus har en förmåga att helt sätta sin publiks rationella fattningsförmåga ur spel. Utan större ansträngning verkar han kunna förutse sin publiks beteende i detalj och till och med läsa deras tankar.

Genom en kombination av tillämpad psykologi, manipulativ kommunikation, publikhantering och klassiskt rackarspel skapar Henrik Fexeus illusionen av en närmast övernaturlig förmåga att kunna tränga in i sin publiks medvetanden. Resultatet provocerar, utmanar och ibland till och med oroar vår uppfattning om vad som egentligen är möjligt.

Publiken får följa med på en resa genom det ofattbara; tillsammans med Henrik Fexeus upplever de till synes omöjliga demonstrationer i tankeläsning och mental styrning. Eller är det verkligen omöjligt?

I SINNESCIRKUS förklarar Henrik hur han manipulerar och kontrollerar sin publik för att skapa sina psykologiska illusioner. Men likafullt tappar de hakan gång på gång. Vad är på riktigt? Och vad är inte? Och vad betyder "på riktigt"?

HENRIK FEXEUS SINNESCIRKUS är en föreställning som dröjer sig kvar i tankarna långt efter det att publiken har gått hem.

"Hur f-n går det till?!" Gert Fylking, RixFM

Åååh, den ska jag se!! :D Fyfan va najs! :D Mamma bokade biljetter idag, så den 24:de februari ska vi se honom, det är jag sjukt pepp på, det kommer säkert vara en sjukt bra show :D Förutom det så fick jag veta idag att jag, och resten i min rörlig bild-grupp, fick MVG! :D Så det är najsigt det med ^^ Sen hade vi engelska också, och efter det slutade vi, så nu sitter jag här hemma =) Såg precis att Henrik Fexeus bloggar, så det måste jag ju läsa ;) För er som inte riktigt har koll så har Henrik Fexeus skrivit 3 böcker, jag har alla, och dem är grymt bra, köp/låna och läs är mitt tips :D
Puss å kram <3

/C


Så glad att jag har dig <3

Hej hej =)
Igår var en riktigt trevlig kväll hos Madde :) Blev lite deppig där ett tag, men gick över efter ett tag, hade Rickard att krama på så ;) Hade iochförsig alla tjejer att krama på också, tror faktiskt jag strulade med alla xD (vi körde sanning eller konka ;P) Men vi kom hem vid halv 2, då tog vi Dharma på en prommis och sen gick vi och la oss :)

Idag vaknade jag vid 12, då käkade vi frukost och sen drog vi till cykloteket här i Västberga där Rickard lämnade in sin cykel, skulle lufta bromsarna och byta belägg (nej, jag har ingen aning om vad jag pratar om, jag försöker bara låta smart ;P) sen åkte vi till biltema och handlade lite. Haha de va lite kul för jag gick och tittade på såna där gigantiska tärningar som man kan hänga i backspegeln, typ tog upp dom, garvade och sa "vem har sånna här?" Då kommer såklart Rickard och tar dom ifrån mig och säger "vi" haha, så dem köpte vi :P

Efter det iaf så åkte vi och handlade på Willys, och sen hem och åt :) Väl hemma och när maten nästan var klar så blev jag lite ledsen över en grej, och det kändes så sjukt skönt att ha Rickard där som tröstade mig. Förr i tiden så var det mina djur, mest Dharma då, som jag "sökte tröst hos" när jag var ledsen, så det kändes sjukt skönt, dock lite ovant, att ha Rickard där istället :) så sen när jag käkat så kände jag mig lite gladare, sen mös vi lite innan det var dags att åka. Vinkade som vanligt av honom vid arlanda express. Men jag är sjukt pepp, för vi bokade biljett idag! :D Så i helgen åker jag till Norrland, fett nice ^^ Ska bli skönt att lämna Stockholm och allt här hemma bara över helgen :) Men nu är klockan halv 12, jag börjar 9 imorgon, så det är dags att gå och lägga sig nu!

Förresten, bara så alla vet, min näsa är helt röd! Har en finne där, så jag ser ut som Rudolf typ -.-'

Puss å kram <3

/C

Klipp klipp klipp =)

Höhö, nu har jag klippt Rickard xD Inte med rakapparat, utan med sax. Haha, det blev väl.. fint :) Ne, men det blev faktiskt helt ok, va bara luggen jag inte visste hur jag skulle göra den bra, så det blev lite mupp :P Men resten blev väl ok ;P Om 20 min ska vi iaf börja åka mot Åkersberga, där han har sin gitarrelev, och sen åker vi till Madde direkt efter det =)

Puss å kram <3

/C

Ååååka pendeltåg!

Hej hej =)
Idag sov jag till kl 12, sjukt skönt ^^ Dock tog Rickard några bilder på mig när jag sov som kanske inte var de mest vackra jag sett xD Men när jag vaknat till så gick vi till tvättstugan å hämtade hans tvätt, sen satt jag och lekte med bilbanan, Pipan var jättesöt när hon satt och följde bilen, sen slog hon av dem från banan också xD Har filmat lite, får se om jag lägger upp filmerna sen ;P Sen har jag åkt tåg också ^^ det var kul :D

Ikväll ska vi hem till Madde :D det blir skoj ^^ då blir det jag, Rickard, Jenny och Elin som kommer dit =) Kl 8 ska vi vara där, men Rickard har gitarr kl 7-8, sen tar det att tag att komma till Madde också, så vi kommer nog lite senare. Men nu tänkte jag äta lite, är hungrig!
Puss å kram <3

/C

Tihi :)

Hej hej
Känner mig lite härligt glad, flummig, kär och bara allmänt bäst :) Undrar vad det beror på ;) Men nu ska Rickard ha tillbaka datorn ;)
Puss å kram <3

/C

Fredagsmys! :D

Hej hej,
Nu har vi varit och ätit, det var gott :) Handlat har vi gjort också, och nu ska vi ha lite fredagsmys med film (air raid ;)) en "drink" fixade Rickard till mig också ;) med hälften kaffe :O Men den var faktiskt riktigt god ^^
Puss å kram <3

/C

Maaaat! ^^

Hej hej =)
Idag fick jag skjuts av Rickard till skolan, va nice :) Kom lite för sent, men det var lugnt, var ändå bara engelska vi hade (men jag trodde vi skulle ha psykologi så jag hade lite panik xP) Men på engelskan kunde vi inte göra så mycket för Marcus, som hade papprena, var inte där. Sen var det lunch å efter det den sista lektionen, psykologi =) Där hade han genomgång hela lektionen, men de va nice =)

Nu sitter jag här hemma hos Rickard :) Han ringde nyss och sa att hans pappa ville bjuda oss på käk på pizzerian tvärs över, så de kommer väl hit om ett tag =) Najs med mat, för jag är hungrig ;D Törstig är jag också, så jag ska gå och dricka nu!
Puss å kram <3

/C

Varför?

Någon som vet varför typ halva inspelningen försvinner när man spelar in med camen på youtube? :S Så eftersom att det blev så så blir det ingen videoblogg ikväll! För jag ska ta och börja röra på mig snart, mot t-centralen för att träffa älsklingen, äntligen! :D Den här veckan har gått så jävla långsamt..
Puss å kram <3

/C

Min dag idag :)

Hej hej!
Det här kommer bli ett långt inlägg har jag en känsla av, så håll i er ;) Hade som sagt multimedia idag och det gick väl bra! På engelskan så joinade Marcus vår grupp, vi tejpade ihop 4 st papper (2 vita, 2 rosa) och så skrev jag New Zealand på och lite annan text också, men vi kom väl inte så värst långt, men vi har några lektioner till på oss! På svenskan så pratade vi först lite om "skolmassakern", om det var några frågor och så om det. Sen började vi prata om skillnade på språk, både tal- och kroppsspråk, mellan män och kvinnor, var ganska intressant =)



Sista lektionen var programtid, vi skulle ha "coachning", gick till så att alla fick fylla i ett papper där man svarade på frågor om vad som förväntades av oss själva, klasskompisarna, lärarna och vad som var bra/dåligt med skolan och sånt, sen delades vi in i 6 grupper (alla hamnade med sina vänner) och så fick alla var sin lärare, alla gick till olika klassrum och sen gick vi igenom allas svar och läraren skrev en sammanfattning av det vi sa. När vi sen kom tillbaka till klassrummet så berättade alla lärare vad deras grupp kommit fram till. Det var faktiskt en riktigt bra grej att göra tycker jag, för man fick verkligen framföra sina åsikter och diskutera dem lite. Jag måste säga att jag faktiskt är ganska stolt över mig själv, mitt självförtrotende har blivit så mycket bättre på ganska kort tid, så nu kan jag utan problem föra fram mina åsikter framför hela klassen, förut var det jättejobbigt tycke jag, men nu är det inga problem! Känns typ som om jag är den enda som har ganska bra självförtroende inom min vänskapskrets i skolan. Känns som om dem ofta sitter och klagar på dittan och dattan om sig själva och så säger alla "neeeej, du har ju jättefint "vad man nu pratar om" men min däremot!" och så svarar alla andra likadant.. Jag brukar såklart också svara att dem har jättefint hår t.ex, men det är sällan jag klankar ner på mig själv, känns så onödigt! Varför kan inte folk bara vara nöjda med sig själva? Ingen kommer lixom gilla en bättre för att man själv tycker illa om sig. Livet är för kort för att gå och oroa sig över små skitsaker ;) Var nöjd med det du har istället och sluta tänka på det andra istället!



Efter skolan iaf så åkte jag hem där det bjöds på en jättegod köttfärssoppa! Var bara mamma, jag och Lotta hemma, men Lotta sov så jag och mamma hade en mysig middag där vi satt och pratade på om allt möjligt, var riktigt trevligt faktiskt, sällan man har tid med det annars! På slutet kom vi in lite på att flytta hemifrån, hon verkade gaska deppig när jag sa att jag kommer flytta så fort jag fyller 18.. men jag kommer ju fortfarande hälsa på här hemma såklart :) Men vi avbröts, för bror Erik kom hem! :D Så han åt lite han med medan han berättade om vad han fått göra och så =) Dock blev det ett tråkigt avslut för han fick reda på att Lotta sovit i hans rum och att Dharma då varit där inne och hårat ner. Eftersom att hans tjej Diana inte tål päls så blev han på väldigt dåligt humör då det har tagit flera månader att få det pälsfritt, så det förstår man väl iofs.. Så efter att han dundrat iväg så gick jag upp och städade badrummet som jag lovat mamma att göra den här veckan, sen tog jag ett bad och nu sitter jag här!



Rickard kommer ju hem ikväll också! :D Dock så är planet försenat igen :( :( så han kommer hem runt 11 istället för 9.. men men, så kan det gå! Nästa vecka är ju iaf sista veckan han jobbar i norrland, så det är sjukt najs! :D Då ska ju jag flyga upp dit och vara där under helgen, så det blir myyys :) Men nu tänkte jag klä på mig och packa ner det jag ska ha med mig till Rickard :)
Puss å kram <3

/C


Så jävla trött..

Shit va trött jag är -.-' Sitter här i datasalen fortfarande.. redovisningen gick bra men nu är jag sjukt trött, vill bara sova,  men nej, vi ska lära oss hur vi gör knappar >.< Skjut mig.
Puss å kram <3

/C

Multimedia!

Hej hej =)
Nu sitter jag är i datasalen, jävligt trött känner jag mig och jag ska typ gå till kl 5 idag! För vi ska typ ha samtal med alla lärare *suck*. Vi ska iaf, som jag sa i min videoblogg igår, ha redovisning idag! Så önska mig lycka till, för det är dags nu ;D
Puss å kram <3

/C

Godmorgon!

Hadouken! – Turn The Lights Out

Denna låt kör jag på idag ;) Bra låt så man kommer igång lite ;P Var lite segt att komma upp, men det gick! Sen var datorn skiiiitseg, men när jag kopplade ut minneskortläsaren så funkade den hur bra som helst :S Skumt... men jag ska gå om 9 min nu, så jag måste börja klä på mig.
Puss å kram <3

/C

Videoblogg!

Haha, man var ju tvungen att pröva :D Dock kom inte slutet med, hmm.. men ni får överleva ;P Skriv gärna en kommentar och säg vad ni tycker, Skoj? Tråkigt?


Puss å kram <3

/C

Smile! :D

Haha, lite kul ska man väl ändå få ha när man klipper brorsan? ;D



(förtydligande för er som inte ser..)


Tänkte kolla ikapp lite Andra Avenyn och Riverside-avsnitt nu :)
Puss å kram <3

/C

Najs! :D



Skönt att folk inte tyckte att den var långtråkig iaf! :D
Puss å kram <3

/C

Premiär!

Hejsan hoppsan =)
Idag började vi som sagt med psykologi. Vi hade en lärare som är ny på skolan, Philip heter han, han verkar helt ok! På lektionen idag så skulle alla säga sitt namn, klass och något de gillar, eftersom att alla inte känner varandra då det är blandade klasser + att Philip vill väl lära sig våra namn. Vi i MP var värsta kattfreaken ;) Så här svarade vi ;P

Anton: Jag gillar att cykla.
Bea: Jag har två katter.
Fabian: Jag gillar katter.
Ellinor: Jag har två katter.
Jag: Jag har tre katter.

Haha, blev lite mkt katter kanske xD Sen var det nån snubbe där som jag störde mig asmycket på, han ska tydligen bli preseident och äga oss alla, så vi vet det lixom. Ne, honom kommer jag störa mig mycket på vet jag, han tog alldeles för mycket plats. Första gången man träffar lite nytt folk tycker jag man ska ta det lite lugnt och känna in stämningen eller vad man ska säga. Inte komma och säga att man typ ska äga alla. Men iaf så fick vi skriva ett brev till läraren med typ våra förväntningar och sånt, sen var det dags för lunch.

Efter att vi käkat så var det informationsmöte i aulan p.g.a det som hände igår. Vi fick veta att de hade ju gjort husrannsakan hos killarna, och hos den ena hade de hittat något vitt pulvet som de misstänkte kunde vara nå bombgrej, så de spärrade av hela kvarteret, men det visade sig att det var ofarligt ;P Vad det var för sorts vitt pulver vet dem dock inte, men de ska försöka ta reda på det :P



Sista lektionen var rörlig bild, då var det premiär för våra dokumentärer! Vår film var femte på tur! Så först såg vi 4 filmer, sen var det rast och sen var det dags för vår! Uuusch va det var hemskt att se och höra sig själv på stor skärm >.< Men det gick väl bra ändå :P Vår var ju klart längst, 25 min typ, men den kändes inte så lång, hörde jag att andra sa också, så det är nice =) Jag hoppas på att vi får ett MVG, så mycket tid som vi har lagt ner på den! Haha men var ju lite pinsamt, för vi har intervjuat familjemedlemmar också vad dem tycker om vårt beroende :P Så för mig så intervjuade vi Viktor, och han sa att jag brukar stå längst fram och skrika KEVIN!! Haha och det är ju inte alls sant, men nu tror väl mina klasskompisar det :P

Kom hem för ett tag sen iaf, då var min älskade bror Viktor här!! :D :D Då blev jag glad ^^ Var sjukt länge sen man träffade honom :P Är ju så sjukt tyst och tråkigt här hemma sen alla försvann.. :( Farfar är här också, så det är trevlans :) Så ska väl vara lite social nu ^^
Puss å kram <3

/C

Psykologi!

Idag vaknade jag utan problem! :D Gick upp och tog en dusch, sen ner och satte på bra musik och och käkade frukost och sen klädde jag på mig. Så nu sitter jag här nästan helt klar, bara jacka, skor, mössa och vantar som saknas! Är så sjukt pepp på psykologin! :D Bussen går lixom om 20 min, jag är redan klar att gå typ (A) Men det kommer bli kuul :D Sen ska vi ju se allas filmer också, det kommer också bli sjuk kul :D Dock inte lika kul att se vår egna, när man kommer se sitt egna face där på tvn lixom -.-' Men men, får väl överleva det!



Puss å kram <3

/C

Hemma!

Hej hej =)
Nu är jag hemma igen, stört att komma hem kl 9, då hinner man ju inte göra något, nästan dags att lägga sig på en gång jue :P Men har iaf hunnit med att städa undan lite! Hade en hel hög med papper och tidningar som jag var tvungen att gå igenom, men nu är det gjort! Pratade massa med Lotta också, på engelska! Hon tycker det är jättekul, så varför inte tänkte jag, och så började vi prata mycket på engelska :P apropå språk, mamma har nu anmält mig till en teckenspråkskurs! :D Det ska bli jättekul, har ju velat lära mig teckenspråk väldigt länge nu, så det ska bli roligt! Kommer vara ganska lätt i början dock, för vi ska börja med att lära oss alfabetet, och det kan jag ju redan ;) men sen ska vi göra hela rörelser och sånt, sjukt kul! :D



Imorgon är det onsdag, skönt! Då har halva veckan gått och Rickard kommer hem på torsdag! :) Dagen imorgon börjar med vår första lektion i psykolgi A! Det sa bli jättekul, det är en kurs jag har sett fram emot! Ska läsa psykologi B i 3an också =) Haha, shit vad jag känner mig positiv, men det är nice :D Nåt annat jag ser fram emot sjukt mycket är att det ska bli vår så jag kan lära mig skejta! :D



Puss å kram <3

/C

Skolmassaker?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6452665.ab

När jag kom till skolan idag fick jag höra att någon hade bombhotat skolan. Var poliser och så där, men det visade sig att det var någon kille som hade gett ut sina inloggningsuppgifter till fronter till någon kompis som går på värmdö gymn. (fiendeskolan) för att han skulle kolla hans schema som han själv inte kom in på, då hade han tydligen skrivit värsta hotet där på fronter, i kompisens namn då, som sen folk sett, vissa hade tom gått hem från skolan pga det. Båda killarna hade iaf förhörts sen hade det tydligen beslutadats om husrannsakan hos båda killarna.



Men förrutom det så har det inte hänt något märkvärdigt idag! ;D Vi är iaf klara med vår dokumentär, hallelujah, den blev typ 25 min :P (den skulle bli runt 10 xD) men det blir väl bra ;) Dem ringde från ungdomsmottagningen också, dem var tvugna att boka om, så nästa onsdag blir det istället! Juste, jag har ju G i matte b också!! :D :D :D Så jävla nice ^^ Gick lite halvbra på provet, men han hjälpte oss rätt mkt, sen gick vi igenom provet tillsammans, så det är sjukt skönt! :D Gick iaf ifrån skolan kl 6! Läskigt sent asså xP Är iaf hos Rickard nu, har matat pipan och hon hoppade precis upp i mitt knä och vill kela, så jag ska ägna lite uppmärksamhet åt henne nu och sen åka hem :)
Puss å kram <3

/C


Natti

Hej hej =)
Har precis kollat ikapp de tre "The mentalist"-avsnitten som jag missat, grymt bra som alltid ^^ förutom det så har jag pratat med älsklingen och chattar massa =) Men nu tänkte jag lägga mig, känner mig riktigt trött! Ska bara kolla sl först.
Puss å kam <3

/C

11 sidor

har jag skrivit sammanlagt :P Jag påbörjade för ett tag sen en liten text om mitt liv typ, om "allt" jag varit med om och så, och så såg jag den idag och läste igenom det jag skrivit, sen fortsatte jag att skriva där jag senaste skrev, så jag har skrivit nu ca 2 sidor på väldigt kort tid, det bara flöt på och jag skrev som fan :P Men det är väl för att jag tänkt så mkt på det jag skrev om, så jag kommer ihåg allt väldigt bra. Jag skrev om det som hände i Grisslehamn för er få som undrar och för er ännu färre som vet vad det handlar om. Men jag blev bara deppig av det kände jag så jag ska göra nåt annat nu :P vet att jag påbörjade en bok förut också, typ skitdålig, men jag ska leta upp den och läsa det jag skrev, sånt är alltid kul ;)
Puss å kram <3

/C 

Tystnad!

Hey =)
Har precis rensat akvariumpumpen, den har låtit så sjukt mkt, men nu går den tyst! :D Dock fick jag akvariumvatten i hela munnen när jag var tvungen att suga på ena slangen för att få det å gå runt, uäck! Men det är väldigt skönt att slippa brummandet från den!

Pluggandet går det sådär med :P Tänkte iaf ta en paus nu och gå och spela lite kanske :P har faktiskt städat lite också, titta va fint det blev med dem här söta hundarna och Friends-stenen som jag fick av Alexandra i julklapp :)



Puss å kam <3

/C


Avokado med ishavssallad



Mmm, fett gott :)
Går lite segt med pluggandet om jag ska vara ärlig... algebran fattar jag, e dem där jävla linjära modellerna som är jobbiga :( sen kanske man inte ska vara inne på en catt när man försöker plugga.. men men,så kan det gå ;)
Puss å kram <3

/C

Plugga idag.

Godmorgon!
Skönt att sova :) Men kl 11 väcktes jag av Rickard som ringde mig ^^ så vi pratade ett tag, sen gick jag och åt frukost, pappa ringde upp Koltay, vår husläkare, som sa att han tyckte att vi skulle in och röntga, men pappa vill inte det för dem kommer ändå säga att det är en spricka och inte göra något åt det.. Så jag ska linda foten och inte belasta den för mkt typ.

Har iaf precis städat undan lite å mitt skrivbord så jag kan sitta här och plugga nu! Ska börja med matten, måste ju klara mitt kompleteringsprov jag har på tisdag så jag får G i matte b-kursen!


Puss å kram <3

/C


"När jag vaknar på nätterna brukar jag ligga och titta på dig när du sover"

Usch, saknar älsklingen så grovt mycket :/ Så jag sitter och tänker på söta saker han har sagt till mig (därav citatet jag har som rubrik) blir iofs inte bättre av det, men är mysigt att tänka på't iaf..

<3


Iaf, har suttit nere i källaren och spelat lite PS2, spelade Lassie, ett spel Lotta hade fått, klarade det på nån timme, var varken svårt eller långt alls :P Men nu sitter jag här med en kelig Zingo i knät :) Klockan är inte ens 12.. känns som om hon borde vara mer :P Tänkte iaf sitta och chatta lite nu. Imorn ska jag ägna mist 3 timmar åt plugg har jag bestämmt! Inte nödvändigtsvis i rad, men under hela dagen ska det bli tre timmar sammanlagt iaf! men om det blir så att jag åker till sjukan vet jag inte.. pappa verkade inte så pepp, han tyckte det verkar onödigt.. så jag skiter väl i det trots att den gör ondare...
Puss å kram <3

/C

I vår/sommar ska jag..

- Lära mig åka skateboard
- Lära mig cykla enhjuling
- Börja träna
- Köra cross

Hahaha lagom snygg man är i crosskläder va? ;D



Haha, snygg eller inte, ska bli sjukt kul iaf :D är mest pepp på att lära mig skejta! Köra cross ska bli sjukt kul det med, men det verkar lite läskigt också.. den är ju så stor!

Men iaf, nu ska vi strax röra på oss, tåget går om ca 30 min, men vi hörs när jag kommer hem!
Puss å kram <3

/C

Bilbana!



Se så kul man kan ha :D Tog dock ett ganska bra tag innan vi kunde ha så kul eftersom att bilbanan bara legat i flera år, så vi satte ihop den, kom fram till att den inte funkade, tog isär det och slipade bort all oxid och sen satt ihop den igen och då funkade den lite bättre, men man var tvungen att köra banan ganska många gånger innan den gick bra! Sen iaf så har vi även varit på IKEA där vi köpte en ungsform i glas och en knivslipare, donken har vi käkat på också, sen var vi på Rickards jobb en snabbis och till sist var vi och handlade lite. Nu är vi hemma iaf! men om ca en timme är det dags att åka igen, Rickard ska ju upp till Norrland igen.. :( Men det är bara 2 veckor kvar, skönt det iaf!

Imorgon är jag ledig från skolan, grymt skönt! Då ska jag plugga hela dagen faktiskt, ne, inte hela, men en stor del av dagen iaf! Sen ska jag släpa med mig pappa till sjukan, jag måste kolla upp min fot, den har börjat göra grymt ont :/
Puss å kram <3

/C

Diskat!

Hej hej =)
Nu har jag och Rickard äntligen gått igenom hans kista som han har här, den var full med porslinstallrikar som vi har tagit upp alla och diskat, det var en del kan jag ju säga! Men det är klart nu iaf, så nu ska vi titta på Hipp hipp och käka chilinötter ;D Men först ska vi få undan alla kläder som ligger i soffan, så jag ska fixa det medans älsklingen kopplar lite med tv:n ;)
Puss å kram <3

/C

Vafan!

Nu har det dampat sig två ggr i rad och mitt inlägg har inte sparats! så nu tar vi det igen i en kortare version. Rickard höll på att inte få köpa på systemet för att jag var med. Vi hälsade på hans morfar, vi åkte hem och åt. Vi gick igenom några lådor han hade här hemma. Jag somnade. Jag vaknade kvart i 7 (gitarrlektionen börjar 7, det tar 30 min att åka) Rickard var inte hemma men det var hans jacka och hans gitarr. Messade med honom och det visade sig att Filip hade ställt in gitarrlektionen så Rickard var och slängde saker på sitt jobb.

Så, nu har det inte dampat iaf!

Puss å kram <3

/C

Jag vill också vara 18!

Hej hej =)
Nu har vi precis varit och grattat Alexandra, hon fick sin present, ett fint halsband med ett blått hjärta på från guldfynd :) Men nu är vi hema igen, ska dra vidare till cykloteket, fruängen och sen ska vi hälsa på Rickards morfar, senare ikväll ska vi gå igenom en kista och några andra lådor och så ska Rickard ha gitarrlektion, så då lär jag blogga lite ^^
Puss å kram <3

/C

Grattis! :D

Nu måste jag ägna ett inlägg åt min allra bästa kompis Alexandra som fyller 18 år idag!! :D :D :D GRATTIS GUMMAN!! :D <3 <3 <3


Puss å kram <3

/C

Sovdags snart..

Hej hej :D
Nu är jag hemma igen =) Hade jättetrevligt hos Julia, vi åt gott och pratade och hade kul ^^ Jag lärde typ alla hur man gör rosor av servetter, typ värsta partytricket xD Sen kom Rickard och hämtade mig =) Så nu är vi hemma hos mig, jag har precis bytt om, men ska ta bort sminket nu och sen ska vi väl sova, är skittrött :P
Puss å kram <3

/C

MVG!

Woho! Talet idag gick jättebra, det enda dåliga var typ att jag pratade för fort. Men tydligen så gick jag upp på "scenen" och ägde hla rummet ;) Preliminära betyg fick vi också, och mitt vara MVG! Så jag är jättenöjd! :D Sen har vi redigerat resten av dagen, och äntligen kommer vi någon vart, vi hinner nog klart i tid! :D Men nu ska jag göra mig iordning, ska ju till Julia strax! ^^
Puss å kram <3

/C

Hoppas hoppas hoppas..

Hejsan!
Segt att komma upp idag, men det gick till slut! Har fixat mig lite och gått igenom talet en gång, gick skitbra, behövde knappt kolla på pappret alls! :D Får vi bara hoppas att det går lika bra i skolan.. måste komma ihåg att prata låååångsaaaamt då också.. Men nu ska jag käka frukost! Önska mig lycka till idag förresten! :D
Puss å kram <3

/C

Dags att sussa

Hej hej,
Nu är klockan ett och vi har precis käkat ;) Men nu är vi båda skittrötta så jag ska bara kolla upp när jag ska åka imorgon och sen ska vi sova :) Imorn vet jag inte om jag kommer kunna uppdatera så mkt, är ju skola först (tal och redigering) sen ska jag hem och byta om och fixa mig och sen är det födelsedagsfirande/middag hos Julia som gäller, och sen kommer Rickard hem till mig och sover hos mig :)
Puss å kram <3

/C

Hos Rickard! :)

Hej hej =)
Nu är jag hos Rickard, fett nice :) Jag fick skjuts hela vägen till t-centralen av pappa, sen väntade jag där i ca 15 min innan Rickard kom, då blev jag glad :D Sen åkte vi hit dåra :) För tillfället så står han i duschen och jag sitter här. När han har duschat ska jag hålla mitt tal för honom! Men nu ska jag ta ut linserna, är lite skapligt trött på dom nu :P
Puss å kram <3

/C

Ny klänning :D

Hejsan hoppsan =)
Idag var det mest redigering om gällde. Efter skolan så åkte jag till t-centralen där jag kollade in rean på H&M, hittade en snygg klänning som var typ 149 kr billigare (kostade 100, har kostar 249) och så ett diadem. Sen så uppgraderade jag mitt busskort till pluskort, så det är nice =) Nu är jag hemma iaf, ska äta lite och kolla när jag ska åka så jag kommer till centralen i tid för att möta älsklingen! :D
Men här kommer bilder på dagens inköp ;)




Men nu ska jag hålla mitt tal för mamma och Charlotte så får dem säga vad dem tycker ;)
Puss å kram <3

/C

Dags för skola

Hej =)
Vaknade halv 10 idag, skönt ^^ Så jag har hunnit käka frukost, fixa mig och mysa med katterna ;) Men nu ska jag klä på mig ytterkläderna och sen knalla vidare till bussen som ska ta mig till skolan där jag och Stephie ska skriva om Nya Zeeland och sen ska vi väl redigera!

Förresten, ikväll kommer Rickard hem, fett nice :)
Puss å kram <3

/C

Jävla talmanus!

Fan asså... det går inte bra alls att skriva talmanus! Det ska ju bara vara några stödord.. inte en hel jävla A4 som jag har gjort :S Nej.. inte min grej.. men jag får vara nöjd så, orkar inte mer, imorn kommer jag ju inte fixa något med det eftersom att älsklingen kommer hem.. Men iaf, ska sova nu, är sjukt trött!
Puss å kram <3

/C

SVART!

Se där, då hade man svart hår :D Alex hjälpte mig, visst blev det fint? :D

Före

Efter


Vad tycks? :)
Puss å kram <3

/C


shopping

Hej hej =)
Idag var det redigering hela dagen som gällde, lite smsroulette hann vi med också, haha xD Efter skolan så åkte jag till t-centralen där jag handlade present till Julia och Alexandra, blev riktigt nöjd med den till Alexandra :D Sen köpte jag lite till mig också, blev en BH med matchande trosor, nagellack, läppglans, ett armband och hårfärgningsmedel, svart! :D Så jag väntar på svar från Alexandra för att se om hon kan komma över och hjälpa mig att färga :)
Puss å kram <3

/C

Go'morron!

Hej =)
Vaknade en halvtimme innan klockan ringde idag, dvs kl 9 ;) Så jag har käkat frukost och sånt man gör på morgonen! Men nu sitter jag här och har precis läst bloggar. Min buss går inte förän om 1 timme å 24 min, så det är ganska nice ^^ Sitter iaf och funderar lite på vad jag ska köpa för presenter till Julia och Alexandra.. Får se till att hitta på något bra! Men nu ska jag borsta tänderna!
Puss å kram <3

/C

Godnatt!

Ne, om man ska ta och stänga av datorn, läsa igenom talet typ 3 ggr och sen gå och lägga sig. Imorgon börjar jag kl 12, då ska vi redigera hela dagen typ, sen ska jag gå och köpa present till Julia som vi ska fira på fredag, och Alexandra som fyller 18 på lördag!

Saknar älsklingen som fan... inte kul någonstans :( vi pratade iaf i tel i ca en timme, då känns det ganska lugnt, men så fort man lägger på så känner man sig sjukt ensam :/ Men på torsdag kommer han hem! :)
Puss å kram <3

/C

Glad :)

Hejsan hoppsan :)
Var nere och sjöng ett tag, var bra och kändes skönt att få skrika lite ;) När jag kom upp så var det en kul person inne på msn, då blev jag glad :D Sen såg jag att moster hade svarat på mitt mail, hon tyckte mitt tal var bra men det var en sak jag kunde lägga till, så det gjorde jag :) Blir alltid så glad av att prata med moster, hon är så härlig :D Sen kan det bero på att hon alltid är så snäll också och ger mig beröm ;)

"Du måste inte... den är bra som den är..  Skönt dock att höra att du håller på familjetraditionen. Din mormor och jag har alltid gjort allt i sista sekund och oftast går det bra. Skillnaden är att du VERKLIGEN har talang för att skriva."

Jag menar.. hur kan man inte bli glad av att höra sånt? :)
Puss å kram <3

/C

Men bajs också!

Orka att allt mitt arbete jag gjorde i fredags på vår film inte sparades!! :( Fyfan va sämst :( Så jag måste göra om allt, suger så jävla hårt!

Är iaf klar med mitt tal nu, så sjukt skönt! Har skickat det både till mormor och moster Cicki så ska de få läsa igenom det och komma med sina åsikter och förhoppningsvis tips på hur jag kan förbättra det! När jag läser det nu tar det ca 5½ min, men jag måste läsa in det mer för jag får växla mellan talmanuset och det färdigskrivna talet för att jag inte kommer ihåg vad jag ska säga :P men jag har två dagar på mig att få till det, så det är nog lugnt!
Puss å kram <3

/C

3 minuter och 50 sekunder

tar mitt tal att läsa. Jag ska försöka att få in lite mer text och sen ska jag skriva ett talmanus för det måste man ha! Sen är et bara att öva, öva och öva så jag lär med talet utantill och sätter det perfekt på fredag!
Puss å kram <3

/C

Så jävla tomt..

Usch, det är inte ett dugg kul att vara hemma längre, det är så himla tomt! :( Fredrik å Viktor har blivit stora på riktigt å flyttat hemmifrån, Erik började i lumpen idag, så det är bara jag, Lotta, mamma och pappa hemma + alla djuren. Ja, det är fett tråkigt :( Det är otroligt tyst.. ingen Fredriks om spelar Tuba och ingen Erik som spelar elgitarr å sjunger våningen över och ingen Viktor som sitter å svär framför datorn i våningen under eller kommer upp och skrämmer en halvt ur livet om kvällarna.. :( Bara pappas musik och mummel, Lottas skrik gråt och skiksång, mammas musik och gnäll.. låter trevligt va? >.<

Ne, ska väl ta och stänga av datorn och krypa ner i min säng som legat orörd i ett par veckor typ :P Imorn är det skola som gäller, ska väl förbi Rickards lägenhet också och mata katten, men bara om jag inte har kör, annars blir det för sent, då kommer mitt busskort att gå ut typ :P måste ju uppdatera det till pluskort också ja..
Puss å kram <3

/C

Känner mig lite smått nöjd :)

Jag fixade lite med talet, gjorde en kladd typ, gav den till mamma och gick upp och tog ett bad. När jag kom ner kollade jag på pappret, var inte en enda kommentar på pappret, mamma tyckte den var så bra, hon kunde inte hitta något att anmärka på :D Dock så måste jag skriva lika mkt till eftersom att det bara tar 2½ minut att läsa det, och då pratade jag riktigt långsamt också! Det ska lixom vara 5 minuter och jag kommer inte prata lika långsamt då, det vet jag :P Så jag kämpar på, men det känns jättebra att mamma gillade den, för jag kände mig väldigt osäker på om den va bra och följde "talets disposition" ;P
Puss å kram <3

/C

Mmmm, tomatsoppa! :D

Hejsan hoppsan =)
Har varit hos Alex idag, det var kul :D Vi pratade, tittade lite på One Tree Hill och så åt vi tomatsoppa som hennes mamma gjort, helt galet gott! :D Men sen ringde min mamma ovh var sur för att jag inte var hemma så jag gick hem. Väl hemma så var hon lite småsur med det gick över efter ett tag =) nu ska jag försöka skriva lite på mitt tal :( önska mig lycka till!
Puss å kram <3

/C

:'(

Hej hej
Hade en bra start på dagen idag :) Men sen blev man mer och mer deppig, va inge kul alls att säga hejdå till älsklingen :( :( Men efter att jag sagt hejdå till honom så åkte jag hem och here i am! Men ska strax dra iväg igen, men måste fixa akvariumet först, är lite lite vatten i det!
Puss å kram <3

/C

Natti natti =)

Hejsan hoppsan =)
Maten var jättegod, så det var nice ^^ Men nu tänkte vi gå och lägga oss, ska upp kl 8 imorgon. Men vi höres imorgon :)

Puss å kram <3

/C

PS: Joel, om du läser det här! Jag funderade faktiskt på att smsa dig, men hon skulle inte vara där så länge till ;) DS.

Slappdag!

Hej hej =)
Idag har vi slappat hela dagen här! Vi somnade ju vid typ halv 4-4 igår, så vi var ju lagom trötta, så vi har myst och sovit och nu ska jag nog sätta igång med att göra mat tror jag. En liten mysmiddag ska det bli eftersom att älsklingen åker tillbaka till Norrland imorgon :( :( Men jag kommer följa med honom till centralen å säga hejdå, för jag behöver inte gå på multimedian för jag är typ den enda som är klar, sen har jag ingen svenska heller för vi ska börja hålla tal nu och jag är inte med i gruppen som ska ha imorgon, så det är nice :) men iaf, det blir kycklingsallad ikväll, ska bli gott ^^
Puss å kram <3

/C

Kräsna katt!

Hej hej =)
Nu har vi precis ätit frukost, gott gott ^^  Jag åt Coco Pops, så jävla gott ;D

Rickards katt Pipan går ju på dyr specialmat så hon inte ska spy, men den har hon vägrat äta, så hon har typ inte ätit på 4-5 dagar, så idag blandade vi den med hennes gamla mat och då åt hon minnsan, kräsna katt :P
Puss å kram <3

/C

"För oss vuxna med lite barnslig smak"



Hahahahaha så jävla bra xD Peddo-fil! xD
Puss å kram <3

/C

Jag vann på Buzz! ;D

Hejsan hoppsan :)
Igår var det trevlans, dem bjöd på god mat sen spelade vi Rockband, buzz, tittade på lite film och sjöng sing star ^^ Var ute och smällde nån liten miniraket gjorde vi också, var typ 20-, så jääävla kallt >.< Men det var iallafall väldigt trevligt tycker jag, vi kom hem vid 3 igår ;P Då satte Rickard upp Jennys säng och så kollade vi klart på Morahoran (porrfilm ftw!) och efter det gick vi och la oss, men jag mådde typ ganska illa så jag satt upp för att det skulle gå över, och jag måste ha somnat sittandes :P

Idag vaknade vi runt halv 11, då gick Jenny upp å satte på datorn och kollade när hon skulle åka, så nu har hon precis gått härifrån. Rickard vill mysa, men jag vill äta frukost först för jag är skithungrig :P Så jag ska gå och göra det nu, så hörs vi senare :)
Puss å kram <3

/C

Vi fick en unge att säga RUMPA på Willys!

Hejsan hoppsan =)
Idag har vi varit och hämtat Rickards nya cykel =) Var en jättesöt Rottweiler där, jag blev nog lite kär ^^ Sen var vi och handlade också var skitkul för det var en unge där som höll på å säga "brumbrum" så vi härmade honom, sen sa vi "ruumpa" (så som sean banan säger ;)) och då började ungen också säga det, så han typ satt å skrek rumpa! xD Men iaf, när vi kom hem gick jag och mötte Jenny vid tåget, hon ska vara med oss ikväll ^^ Vi gick å fixade med min tröja som jag köpte i förrgår men som gick sönder, så jag fick pengarna tillbaka =) Sen drog vi hem hit och nu sitter vi här och chillar =) ska ju iväg till Adde och Emmy senare, de ska bjuda på middag sen ska vi spela rock band, ska bli kul :D
Puss å kram <3

/C

Frulle

Gomorron =)
Har varit vaken i kanske... 25-30 min. Rickard gick till tvättstugan medan jag låg kvar å värmde mig lite :P Men nu är han tillbaka och vi ska städa lite, men först ska vi äta frukost, för jag är hungrig! När jag först satte igång datorn å skulle in på facebook så funkade det inte! Fick värsta paniken, men sen såg jag ju att det var för att dom höll på å fixa nåt typ ;P Men nu kommer jag in iaf ;D (I-landsproblem, ja ;P) Men iaf, frukost vare ja!
Puss å kram <3

/C

Hörrni, sluta leta, jag har redan hittat honom och han är min för alltid! :)

Hitta en kille som kallar dig vacker istället för snygg.
Han som skulle vara vaken bara för att se dig sova.
Han som vill visa upp dig för hela världen som sin flickvän, även när du är utan smink och fula kläder.
Han som håller din hand bland alla kompisar.
Han som tycker att du är lika vacker hur du än ser ut.
Han som hela tiden påminner dig hur underbar du är, och hur lycklig han är som har dig.
Han som vänder sig mot alla sina vänner och säger "DET ÄR HON.


Vet ni vad? Jag har hittat honom, och jag tänker aldrig släppa taget om honom :)
Puss å kram <3

/C

En lavenderdoftande lila penis :)

Hej hej =)
Träffade ju Rickard idag vid Skanstull, därifrån så gick vi till Martinshop ;) Fanns ju massa kul där inne, å jääävlar va mkt porrfilmer dom hade xD klart att dom har porrfilmer lixom, men så mkt! :O Iaf så köpte vi med oss en doftkuk =) (hittar tyvärr ingen bild å den :( Men det är som en doftgran fast den ser ut som en penis :)) men det var kul iaf ^^ efteråt så åkte vi till Åhlens, men skivan som Rickard ville köpa var slut, så då åkte vi till Akalla och därifrån gick vi till hans jobb där vi först drack varm choklad och sen tog hans bil som stog där och åkte hem =)

Väl hemma så käkade vi, stekt falukorv å makaroner blev det, och sen la vi oss och mös =) Men nu tänkte vi se på någon film =)
Puss å kram <3

/C

Redigering!

Hej hej!
Svenskan idag var värdelös för vi skulle jobba vidare på våra tal (som f.ö måste vara klart om en vecka!) men sånt har man ju hemma så vi käkade istället, efteråt så satte vi oss i redigeringsrummet och jag gjorde klart min del! Tjejerna drog för ett tag sen, men jag sitter kvar för jag ska träffa Rickard klockan 5 och orkar varken åka hem eller hem till Rickard innan dess så jag stannade kvar och redigerade min del och nu sitter jag och e inne på facebook istället och lyssnar på musik på spotify ^^
Puss å kram <3

/C

Trevligt trevligt =)

Chattnörd som man är så var jag ju tvungen att kolla in det där sidan som var med i mitt förra inlägg. Det va faktiskt fett nice :D Chattade med massa sköna typer ^^ Å alla var inte sådär överkåta som dem brukar vara :P Snackade med folk från New York, Connecticut, Japan, Kina och Filippinerna ;) va kul ^^ Men nu ska jag ta och klä på mig och sen börja knalla till tåget :)
Puss å kram <3

/C

Hahaha :D

Fyfan va bäst :D


Puss å kram <3

/C

Läskig dröm!

Kom precis på vad jag drömde inatt! Det va skitläskigt :S

Jag var gravid, typ i 6:e månaden. Så jag lallade omkring med stor mage. Men jag hade kommit fram till att jag inte klarar av att ta hand om ett barn nu, så jag skulle ge bort det till Erik och Diana (Bror och hans tjej) men då blev Viktor & Emmi och Fredrik & Karolina sura på mig, för de ville också ha hand om barnet! Så när vi stog och bråkade lite så rörde det sig plötsligt i magen (första gången typ :P) å alla blev jätteglada och skulle känna! Sen gick vattnet plötsligt! Så vi alla gick till bilen och åkte iväg. Men så när vi kommit halvvägs (men ändå åkt jättelångt, för vi var på nåt öde ställe typ :P) så kom vi på att jag inte alls skulle föda än, det var bara falsk alarm! Så vi åkte hem igen. Väl hemma så lallade jag omkring och kände mitt barn röra på sig. Sen kom jag på att jag inte varit hos någon barnmorska eller nåt och kollat att barnet mår bra! Så jag blev jätteorolig, så jag tittade ner på mig mage för att jag var orolig för barnet, då såg jag lixom hela barnet, för det hade blivit något fel, barnet hade inte hamnat helt i magen utan typ lite "utanför" så det var inte så mkt skinn som skyddade den så jag såg hela barnet lixom, då sträckte den på sig och gjorde hål i huden! Så jag fick panik och ropade på mamma, jag sa att vi måste till sjukhuset, men mamma sa att det var för sent, vilket det också var, för efter ett tag så slutade barnet röra på sig!

Usch, det var verkligen en jätteobehaglig dröm! :S inge kul någonstans.. Men men, tur att det bara var en dröm iaf! Nu sitter jag här igen iaf, har precis ätit. Mitt tåg går om ca en timme, så jag ska väl fördriva tiden här framför datorn :)
Puss å kram <3

/C

Då var det avklarat =)

Hej hej =)
Idag vaknade jag först kl 7, sen halv 9, båda gångerna var jag klarvaken å typ "SHIT! Va e klockan, har jag försovit mig!?" men det hade jag ju inte gjort, så jag somnade om och gick upp när klockan ringde 09:30, då ringde jag (fan va läskigt det va, pulsen skenade iväg åjag typ hyperventlierade xP Seriöst, jag måste fan vänja mig vid att ringa :P) till ungdomsmottagningen, så den 20:de ska jag dit, lite småscarry :P Sen pratade jag lite med älsklingen nyss, men nu är min mage väldigt hödljudd, så jag ska ta och käka lite :)
Puss å kram <3

/C

Hej träningsvärk!

Hej hej
Nu har jag lagom ont i armarna bara så ni vet :) Vi bar en 60 kg tv från bilen till lägenheten, ja det var tung ;P Sen skulle vi ner med hans gamla tv ner till bilen, men den var lättare :) Sen iaf så käkade vi, först nudlar å köttbullar (jag var helt utsvulten, typ inte ätit på hela dagen..) Sen blev det ärtsoppa och varm punch, gott gott ^^ Men nu sitter jag och fixar lite videos till imorgon, behövs till rörliga bilden.

Tänkte att jag ska ta och ägna en del av detta inlägg till Julia och min moster Cicki som båda fyller år idag! :D
Julia, GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN!!! :D :D :D <3


Moster Cicki, grattis på 37-årsdagen! :D <3


Men nu är jag nog klar med skolgrejen, så nu ska vi nog lägga oss, jag är helt galet trött!
Puss å kram <3

/C

Back to reality

Hej hej
Var ju skola idag igen.. Först mediakommunikation, sen Engelska med vår hemska Fröydis >.< sist matte där jag fick veta att jag var 1 poäng ifrån att få G på nationella! Men jag ska göra omprov på kapitel två, klarar jag det så får jag G =) efter skolan åkte jag till Jakobsberg där jag först gick till apoteket och sen till H&M där jag köpte mig en tröja, sen gick jag hem till Rickard :) Han kommer ju inte hem förän om nån timme, så jag sitter här vid datorn, men tänkte faktiskt läsa lite, köpte med mig senaste Solotidningen också ;)
Puss å kram <3

/C

2 månader =)

Woho, idag har jag och älsklingen varit tillsammans i två månader :D Det ska vi fira genom att gå till en sexshop imorgon och sen ska vi bowla också ^^ Två stycken chokladpraliner väntade på mig imorse också, gottgott :) Men nu ska jag gå, för idag är det skola, fyyyfan för det >.< Jag fryser redan när jag sitter här inne.. fatta hur kallt det kommer vara ute! Och i skolan som det inte varit nån värme i under lovet >.<
Puss å kram <3

/C

Vill verkligen inte >.<

Hej hej =)
Idag var vi som sagt hos Rickards morfar, han var piggare idag, så det var trevligt :) efteråt så åkte vi hem till Adde och Emmy där vi spelade rock band, det va grymt kul :D Men sen kände dig Rickard lite dålig, så vi åkte hem. Väl hemma (haha seriöst, känns mer som hemma här hos Rickard än hemma :P) så vilade Rickard och vi mös lite, sen mådde han bättre :) Men nu ska jag käka lite, är faktiskt hungrig! Sen är det väl snart dags att sova :S Bajsskitäckelbläskolan börjar ju imorgon >.< Inte peppe någonstans.. Har ett jävla tal som jag måste skriva klart också... nån som vet hur många dagar det är tills nästa lov? Sen ska ju Rickard tillbaka till Norrland igen på söndag.. det suger hårt :/ :/ :/
Puss å kram <3

/C

Skoj skoj..

Hejsan =)
Åkte som sagt till mormor igår och hjälpte henne att vika servetter och sånt =) Sen kom då alla människor, vi var 24 st. Var ju trevligt när alla kom dit, drack lite glögg å pratade och så, sen när vi skulle äta så fick ju inte alla plats vid stora bordet, för i år var vi 2 st nya (Fredrik hade Karolina med sig å så var den nån annan också) så jag fick ju sitta vid barnbordet och det sög ju hårt. God mat var det iaf! Men det var ju lagom kul att när man träffar folk som man bara träffar en gång om året så får man knappt chans att prata med dem >.< Så aa.. jag satt där å drack vin, blev tre glas.. Messade med Rickard å snackade lite i tel med Christoffer gjorde jag också.. men iaf, till slut åkte vi hem, halv 11 hann klockan bli. Kändes ju lagom skumt å krama Fredrik å Viktor hejdå :P  Kändes fett fel att inte dem skulle åka med hem. Men när jag kom hem så stog älsklingen å väntade på mig =) så jag fick ju sova med honom inatt, det var mys ^^

Idag var det eg. tänkt att vi skulle till Jenny å hälsa på hennes valp och rida! Men eftersom att Rickard nyss sytt två stygn på låret så tar vi det någon annan gång istället, så idag ska vi hälsa på Rickards morfar =)
Puss å kram <3

/C


Tjockis

Nu är jag klar för att åka, men det är 1 timme kvar :P Mamma har iaf precis fotat mig, usch säger jag bara >.< ser ut som värsta tjockisen på varje bild >.< Så orättvist, för Erik och Charlotte ble assnygga båda två på alla kort. Mamma tvingar mig å le med tänderna också, ännu hemskare.. usch, förstår inte hur Rickard kan tycka att jag är vacker.. men men, det klagar man ju inte på :) Åh, vrf skulle jag tänka på honom, nu saknar jag ju honom ännu mer :P Ne, ska nog ta å smsa lite med honom nu så jag blir på bättre humör :)
Puss å kram <3

/C


Why not - Hilary Duff

Jag såg precis att man kan misstolka min förra rubrik.. gör inte det :P Men iaf, här kommer en bra låt =)



Har iaf precis duschat och mamma å Lotta har valt klänning åt mig, det blir den jag hade på nyår. Är ju ett antal timmar kvar tills jag ska åka, 2½ närmare bestämt ;) Men jag ska göra mig iordning å sen vill mamma ta lite bilder på mig, hon har köpt nån fotogrej så hon vill fota alla ;) Men det blir kul, leka lite modell lixom ^^
Puss å kram <3

/C

Han kom, vi kysstes, han gick..

Happ.. då var han borta igen då.. :( Han var tvungen att åka iväg för att göra ett jobb på ljusterö, fett sämst :( Men vi träffas ikväll igen iaf :) Nu ska jag välja klänning jag ska ha och sen ska jag upp och ta en dusch! Men vi höres senare :)
Puss å kram <3

/C

Gissa vem som kommer när som helst? :D

Gissade ni på Rickard så hade ni helt rätt, WIHO!!! :D Han ringde å väckte mig å frågade om han fick komma förbi, då blev jag jätteglad :D Var ju inge kul att sova själv inatt..

Iaf så ska jag åka hemmifrån runt 3-tiden, så innan dess måste jag duscha och ta fram kläderna jag ska ha på mig.. sen är frågan om jag ska åka dit i dem kläderna eller ta på mig dom där.. blir nog lättast att åka dit i dom för mormor lär vara så stressad över allt som ska bli klart, så jag ska nog ägna all min uppmärksamhet åt det ;P
Puss å kram <3

/C

Måste hon va så snygg å sjunga så bra?



Man blir ju lixom lite smått avundsjuk ;P
Puss å kram <3

/C

Natti :)

Jag dampade lite på Guitar Hero för att det vägrade funka, men jag löste det till slut och satt där å nördade ett tag, fett kul! =) Men nu tänkte jag gå och lägga mig i min kalla tomma säng.. Men som sagt, imorn ska jag till mormor på den ålriga kalkonmiddagen! :D Ska vara där 1½ timme tidigare typ och hjälpa till, sen på onsdag ska vi kanske till Jenny och rida och hälsa på henne nya valp!!! :D Men måste bara prata med Rickard först och se vad han säger om det :) Juste.. kom ju på att han kanske inte kan rida nu.. han lär ju ha lite ont, han fick ju sy 2 stygn.. hmm, vi får se hur det blir med det, just nu är det sängen som gäller iaf!
Puss å kram <3

/C


Avatar

Filmen var grymt bra! Den måste ni absolut se tycker jag :D när vi var på väg in i salongen så hörde jag någon som sa "höhö, undrar om dem visar reklamen i 3D också" och jag tänkte att shit, det måste vara Felix, och det var det! :D Min gamla konfaledare alltså, det va kul å träffa honom :D Haha sen såg vi en tjej också som är värsta bitchen som vi "kände" förut :P



Efter filmen iaf så var vi hemma hos Alex ett tag, men vid halv 11 gick jag hem och tog Dharma på en promenad =) nu tänkte jag gå ner å lira lite guitar hero :D Imorn är det ju dags för den årliga kalkonmiddagen hos mormor! :D jag ska vara där lite tidigare och hjälpa till å fixa =) Blir trevlans =) Är dock riktigt tråkigt att sova ensam inatt... kommer kännas tomt..
Puss å kram <3

/C

Vad har jag gjort? :P

Haha jag fick precis hem ett brev med "en värdechek som kan lösas in mot en valfri rätt ur Findus nya enportionsrätter - Kökets utvalda" Haha men jag har ingen aning vad jag har gjort för att förtjäna den! Haha men den tackar man ju inte nej till iaf :P



Puss å kram <3

/C

Sy om eller sy eget..?

Hejsan hoppsan =)
Håller ju på å städa, så tömde jag min väska å la tillbaka det jag ska ha där, men jag stör mig rätt mkt på min väska för det finns inte tillräckligt med fack och sånt, så jag funtar på att antingen sy om den eller sy en helt egen väska som är skräddarsydd för mig å mina saker lixom ;) Jag har redan gjort en skiss på hur den ska se ut och så.. Men vi får se hur de blir med det :P
Puss å kram <3

/C

Klant :( <3

Hejsan,
Nu är jag hemma igen. Blää, inge kul, måste städa det första jag gör >.< Men ska ju på bio ikväll iaf, det e nice =) Men nu ska ni få höra vad min klant till pojkvän har gjort :( Fick ett sms av honom när jag satt på tåget att han satt på akuten! Han har lyckats köra in en ny morakniv i låret >.< Så han sitter vä fortfarande på akuten och väntar.. stackarn <3 Aja, tillbaka till städandet då..
Puss å kram <3

/C


Strax dax att åka

Hej =)
Nu har jag diskat undan lite här så det ser lite fint ut, packat mina saker, borstat tänderna å kelat med Pipan :) 11:43 går mitt tåg, så jag går härifrån strax efter halv, då kommer jag hem kl halv 1 typ, det är väl "någon gång på morgonen" som jag sa till mamma igår när vi pratade (A) Haha ne, men så kan det gå :P
Puss å kram <3

/C

NICE!

Fyfan va bra, den här måste ni kolla in! :D


NU ska jag borsta tänderna ;)
Puss å kram <3

/C

Glad =)

Godmorgon! =)
Vaknade kl 10 idag och hade då endast en kelig katt bredvid mig eftersom att Rickard åkt iväg för att jobba tidigt imorse. Så jag har precis ätit frukost och kelat med Pipan (som förövrigt bara spytt en enda gång sen vi bytt foder till henne! :)) nu sitter jag här framför datorn å lyssnar å bra musik invirad i en filt :) Men ska strax kolla upp sl och börja röra mig hemmåt, tillbaka till verkligheten igen :P

Ang. rubriken, jag är glad för jag har fått en del kommentarer både igår och idag :D Det är fett nice ^^ Blir typ 10 gånger roligare att blogga om man får lite kommentarer då och då =) Men nu ska jag inte sitta här och babbla, ska ta och borsta tänderna nu :)
Puss å kram <3

/C

Nyduschad =)

Fett skönt att duscha =) Nu sitter jag och snackar på msn med Madde och smsar med Jenny medans Rickard plockar lite. Musik lyssnar jag ju också på såklart ^^ Amy Diamond för tillfället ;D Men ska väl käka något litet strax sen borsta tänderna och sen gå till sängs :)
Puss å kram <3

/C

Fint fint

Hej hej =)
Nu har vi precis varit på Rickards jobb och tvättat av Addes bil ^^ Adde sa till Rickard också att han tycker att jag är mogen för min ålder, sånt är ju alltid kul att höra :) Dom lämnade av oss här hemma iaf, så jag och Rickard är här nu och Rickard sitter och fyller i några papper till jobbet medan jag sitter här och lyssnar på musik och bloggar =) Måste säga att det blev riktigt fint här nu när vi gjort om! Ser mycket trevligare ut =) och det är lixom inte ens klart än! :P Vi ska flytta tillbaka soffan och bordet och ta bort bordet vi hade datorn på också innan vi är klara ;) Men strax så ska jag ta och duscha, för vi ska väl lägga oss strax, Rickard börjar ju jobba imorn igen (i Stockholm en vecka, skönt det!) så han ska upp tidigt imorn.
Puss å kram <3

/C

Jävla kub! :P

Asså jag blir snart galen på min kub :P Jag klarar det vita lagret utan problem och då också det översta "lagret" eller va man ska kalla det så det passar med mittenfärgen iaf (kolla bilden så fattar ni ;P), men så mkt längre än så kommer jag inte :P Men jag ska fan klara den! Ge mig ett par dagar/veckor till så ;)
Puss å kram <3



/C

Söndag

Hejsan hoppsan!
Idag vaknade jag av att det ringde på dörren :P tog typ 5 min innan jag vaknade å fattade att det inte ringde i sömnen :P Men det var Adde och Emmy som stog å ringde på, Rickard kom några minuter senare, han hade varit på Jula å handlat nåt. Så jag klädde på mig och käkade frukost medans killarna drog iväg till Jula igen och handlade några saker, så jag å Emmy satt å snackade tills dem kom hem igen. När dem var tillbaka så flyttade vi runt lite saker och Adde å Rickard började borra och hålla på, så nu har vi ett datorbord och lite hyllor där vi ställt stereon, fett nice =) Käkat har vi gjort också, blev pizza/kebab, fett gott ^^ Nu sitter vi och kollar på (porr)film å killarna håller samtidigt på med Rickards cykel ;) Haha juste, Rickard fastnade ju på toaletten! xD Hahaha han kom inte ut xD Adde fick förstöra låset/dörren :P Jag filmade, får se om jag lägger upp den filmen här sen ;)

Imorn börjar Rickard jobba igen :( Fett tråkigt, men men.. Då ska jag hem iaf, städa lite och ta hand om mina djur :) Sen på kvällen ska jag och Alexandra gå och se på Avatar i 3D! :D Kommer bli fett kul ^^ På tisdag så är det ju dags för kalkonmiddag igen, ska bli trevligt =) Bara det att Rickard gett mig värsta sugmärket mitt på halsen! Så får se om jag lyckas sminka bort det med det lilla smink jag har...
Puss å kram <3

/C

Helt slut

Usch, jag blev helt slut efter min skrattattack :P Ska nog ta och väcka älsklingen nu som ligger här bredvid mig i soffan och sover så ska vi ta och krypa tills sängs :) Godnatt på er.
Puss å kram <3

/C

Carros blonde moments

Hahahahahahahahaha jag tror jag dör av garv när jag tänker på två riktigt blonda saker jag har gjort xD

Haha iaf, igår så när vi höll på å flytta lite saker så bad Rickard mig att trycka. på tvbordet menade han, men jag var lite blond så jag fattade inte vad han menade med att trycka, så jag tryckte på tvknappen och gick sen där ifrån xD xD xD

Sen idag när vi var och kollade på kök så trodde jag att det var en micro så jag gick och ryckte i den å så bara lossnade den! :O Då var det ingen micro för det var ramen till en platt-tv xD xD

Hahahahaha jag tror jag dör av garv, tårarna bara rinner xD xD
Puss å kram <3

/C

2009

Okej, nu ska man väl försöka sig på att göra en summering av året 2009 =)

Januari
Firade in det nya året, 2009, hemma med föräldrarna och Charlotte.
Min lillesyrra Charlotte skaffade blogg ;)
Jag hoppade med häst (Mackan <3) för första gången :D
Jag provade snus för första gången :P
Jag ändrade bloggdesign till min nuvarande
Jag och Madde var på kryssning :D

Februari
Jag kom fran till att jag är bi =)

Mars
Jag köpte ett F&S-kort
Calle, Rasmus, Anton och jag hade en helt galen kväll på Söderstadion :P
Jag tog Calle och Johannes i armbrytning!

April
Jag lärde mig nästan alla Eropas huvudstäder
Hade en jättetrevlig påsk med hela familjen =)
Vi skaffade staket runt tomten =)
Hade en galen kväll i Slussen med klasskompisarna

Maj
Hade en kul helg på Tegelön, Rasmus landställe
Jag var "dryg för en dag" i bloggen och fick besöksrekord på 157 st
Jag gick å klippte av mitt långa hår!
Jag köpte min vita hatt :D
Jag sjöng i Idol-Kärrtorp, gick dock inge bra :P
Jag köpte en tredje gitarr =)

Juni
Bror min, Erik, tog studenten =)
Samma bror blev blond :P
Jag fick jobb på McDonalds i Västberga

Juli
Jag köpte Zingo! =)
Jag tappade min insulinpump..
Jag började jobba på donken
Jag, Elin, Madde och Jenny var på världens bästa kryssning där jag träffade och pratade med Kevin Borg ett antal gånger och fick hans autograf på min hatt <3
Såg Kevin igen på Skansen =)

Augusti
Var på Picknic med jobbet
Fredrik flyttade ihop med Karolina
Spenderade en härlig vecka på Gåsö med småkusinerna :)

September
Jag färgade håret lila, fast det syntes typ inte :P
Jag började träffa Mr.x...
Jag såg Peter Jihde på IKEA! :P
Jag röstade i kyrkvalet! :)

Oktober
Jag hittade mitt drömkök på Hem- och Villamässan
Jag var och såg Kevin Borg i High School Musical =)
Jag var med en millisekund i programmet "Kobra"
Jag fyllde 17 år! :D
Slutade träffa Mr.x
Träffade Rickard :)

November

Jag och Rickard blev tillsammans :)
Jag körde bil för första gången :D
Var å såg på New Moon ;)

December
Jag stukade foten
Firade julafton med familjen
Jag slutade på McDonalds!
Viktor och Emmi flyttade ihop
Var i Halmstad med Rickard
Firade nyår med Rickard, Challe å Nicke.

Så, där är min sumering av året 2009 =) det bästa som har hänt mig det här året är Rickard, utan tvekan :) Var otroligt mysigt att få fira det nya året med honom, höra honom viska "jag älskar dig" när klockan slog 12, kunde inte ha varit bättre :) Han kommer iaf hem när som helst. Jag fryser som fan och händerna, så jag ska gå och värma upp dem, men vi höres :)
Puss å kram <3

/C

Guitar Hero @ Media Markt

Hej hej =)
Efter förra inlägget så kom Adde och Emmy förbi med deras gamla datorbord som Rickard fick. Så dem satte ihop det och sen tog vi med oss massa skräp tilll bilen och åkte och slängde det vid Rickards jobb sen åkte vi till Sportson där han bytte dubbdäck sen drog vi till Media Markt å kollade runt lite, vi passade på att spela lite guitar hero också! Jag tog gitarren å Rickard trummorna, var grymt kul ;D Sen iaf drog vi vidare till Jula där vi handlade lite småsaker, sen var vi inne en snabbis i en djuaffär å kollade runt och till sist gick vi till Home och kollade kök ^^ När vi var klara där så gick vi till bilen och åkte till Willys å handlade, så när vi kom hem käkade vi och sen drog Rickard iväg för att ha sin gitarrlektion, så nu är jag ensam här i 2 timmar typ. Fast jag har ju Pipan som sällskap, hon ligger i mitt knä för tillfället, mys =) Nu iaf ska jag skriva klart sumeringen av 2009! Har inte haft tid att göra det :P Vi håller ju igång hela tiden och gör massa saker så man blir ju helt slut! Men det är skönt, annars sitter man ju bara framför datorn 24/7 :P
Puss å kram <3

/C

2010 kommer bli ett bra år! :)

Hej hej, gott nytt år i efterskott på er alla! =)
Nyårsafton firades som sagt med Rickard, Challe och Nicke :) Men innan vi åkte dit så var vi å handlade klocka! Så nu finns det äntligen en klocka här i lägenhetern =) Dubbdäck till Rickards cykel köpte vi också, men det visade sig sen att de inte passade, så vi ska lämna tillbaka dom idag. Iaf så åkte vi sen till Challes fina hus där vi hade jättetrevligt, vi åt oxfilé med ris och beasås, tittade på nån rolig ninjafilm och kollade på raketer från hennes balkong, jättefin utsikt hade vi =) Har dock inte satt några nyårslöften i år, har inte orkat tänka ut några och nu är det för sent ;) Efter 12-slaget så blev det nyårstårta, den var jättegod å fin ^^ När vi käkat upp så åkte jag å Rickard hem till honom å sov =)

På nyårsdagen så åkte vi till Rickards föräldrar där även Nicke å Challe var. Där käkade vi vildsvin. Hade jag aldrig ätit förut, men det var jättegott! Vi hade jättetrevligt, var där från typ kl 1 till kl 6. På vägen hem så mötte vi upp Adde och Emmy, pratade med dem ett tag och åkte sen hem igen där vi satte igång med att städa. Jag diskade och Rickard städade vardagsrummet, det var typ fullt med cyklar, 6 st närmare bestämmt :P Haha men det var så kul, för när jag diskade så tog jag svampen å skulle torka bort några kaffefläckar från bordet som jag stört mig på ett tag, så jag torkade bort dem och återgick till disken igen. När jag diskat klart så tog jag trasan för att torka bordet, haha och då såg jag att det var två st ljusa fläckar på bordet där jag torkat bort kaffet xD Så jag skrubbade rent hela bordet, så nu är det ljust och fint! ^^

Senare på kvällen så kom Adde och Emmy hit, då disskuterade vi lite var vi skulle ha Rickards högtalare nånstans å hur vi ska möblera om här, så vi fixade lite med det. När vi var klara med det så kollade vi på film å när den var slut så åkte vi till donken å käkade, sen skjutsade de hem oss och vi gick å la oss =)

Idag vaknade vi vid 12-tiden. Jag känner mig inte speciellt frisk, Ida måste ha smittat mig när vi var i Halmstad :P Har ont i halsen å snuvar, inte kul :( Iaf så har jag läst bloggar å nu sitter jag och bloggar ;) Har inte hunnit så mkt mer :P Men ska iaf göra en summering av året 2009, men det kommer i ett nytt inlägg! :)
Puss å kram <3

/C

RSS 2.0