Bio!

Har målat naglarna vita, fluffat håret å sminkat mig nu, så nu måste jag bara ut med Dharma å sen ska jag vidare till Madde å så ska vi hämta Jenny vid Älvsjö å sen direkt vidare till heron =)
Puss <3



/C


Schuuul

Tja,
vaknade i tid idag, men va asseg :P men hann med bussen iaf å första lektionen va natutvetenskap, jättesegt och tråkig, men men :P Nu har vi iaf Grafisk Form, ganska kul ^^ vi har skrivit olika ord å valt teckensnitt och färg som passar orden ^^ Vi väntar på typ 3 st som inte e klara, sen ska vi jämför alla =P
Har inge med å skriva nu förutom att det e FREDAG FFS!!! :D Jag e så jävla glad :D kommer bli kul i helgen oxå :D
Puss å kram <3



/C

Godnatt

Så, nu har snäckorna precis fått sin mat, så dom e glada å mätta nu ^^ Själv så tänkte jag gå å försöka få i mig lite mat å sen lägga mig å sova, e grovt trött!
Hörs imorn :D
Puss å kram <3



/C

Baad ^^

Tjenare
Va ute på en prommis med Dharma, å sen så la jag mig i badet i 45 min typ =P Men skönt va det iaf, även om fingrar å tår är skrynkliga som russin nu ^^

Ställde mig på vågen innan jag la mig i badet oxå. Inte kul >_< Mitt "mål" som vi gjorde på sjukhuset är att inte gå upp i vikt.. å det går det ju bra med >.< Seriöst, jag äter dåligt med riktig mat, äter väldigt mycket onyttigt, godis å kakor m.m. å jag rör nada på mig. Asså ååååh, varför kan man inte bara ha nån god fe som under natten gör mig smal och snygg eller nåt -.-' Visst, utsidan är inte allt, vilket jag själv har sagt i tidigare inlägg, jag bryr mig alltså inte så värst mycket hur andra ser ut, men jag bryr mig om hur jag själv ser ut. Jag vill lixom kunna va nöjd med mig själv, inte typ känna sig äcklad av sin egna kropp. Jag menar, hur ska jag kunna va i ett förhållande om jag inte är nöjd med mig själv??

Börja träna då tänker väl ni nu, men det e inte så jävla lätt, särskilt inte när vi typ inte har några pengar alls. Visst på sommaren kan man väl ut å springa å så, men inte på vintern, då är det för kallt å jag är deppig. Å dessutom är jag så jävla lat >.<
Aja, ska väl inte sitta här å klaga, det är väl mitt egna fel att jag ser ut som jag gör, jag har inte nog med viljestyrka för att inte gå å köpa godis, eller för å börja med något lätt, t.ex badminton.
Men nåt ska man väl kunna göra, så vi gör så här:

MÅL
1.
Inte äta godis på två veckor från och med måndag.
2. Ta minst 1 entimmes prommenad med Dharma i veckan, gärna fler!

Å det får räcka, för mer kommer jag inte att kunna hålla :P
Ska torka håret nu iaf =)
Puss å kram <3

Sån här vill jag inte bli... >.<


/C


Yiiha ^^

Heej =)
Pannkakorna va goda ^^ Sen la jag mig å läste lite ett tag å sen ringde Jenny å Madde upp mig, dom drev lite med mig först, fett elakt ;) Men vi pratade ett tag å dom sa att jag får hänga med dom i helgen, wiiie :D Så imorn ska vi se "I taket lyser stjärnora" sen ska vi hem å sova hos Madde å dagen efter drar vi till Jenny ^^ Så det blir kul =)
Men ska läsa lite till nu tror jag =)
Puss å kram <3



/C

Torsdag!

Hej,
Idag vaknade jag i tid, men fick ändå springa för å hinna med bussen :P Som tur var så va Mimmi vid busshållsplatsen å såg att jag kom springande, så hon segade lite så jag skulle hinna, tack! <3
Mentorstid - Fick våra frånvarorapporter och betyget för den enda avslutade kursen vilket är datakunskap, jag fick VG.
Svenska - Fabian, Ellinor och jag som är en grupp gick iväg för å jobba med en uppgift vi fick, men vi snackade mest bort tiden :P
Matte - Började med geometri, gick ganska bra, jag gjorde ett par tal iaf ^^
Lunch - Kycklinggryta med ris, helt ok. Sen satt vi mest å kollade på medan killarna spelade biljard.
Engelska - Vi fick uppgifter å göra, det gick bra ^^
Naturvetenskap - Jag sket i denna lektion å åkte istället hem efter engelskan, var fööör trött för å orka med den, då hade jag slutat 16:20 lixom >_<

Sötisar <3


Nu har jag ganska nyss kommit hem, ska äta nåt å sen lägga mig å vila ett tag :)
Puss å kram <3

/C

Dharma <3

Har precis kollat sista avsnittet av Skins (vet iofs inte om det finns nån säsong tre, får kolla upp det ;P Men nu tänkte jag byta laka i sängen (Såg att Inger fucking spytt i den igen!!!! >.<) å sen krypa ner å läsa lite innan jag släcker :)

Juste, kom på en sak! Jag la ju upp en bild på Dharma igår tror jag det va, å så såg jag några fina bilder på henne, så jag tänkte lägga upp lite fina bilder på henne :D












Många bilder jag vet, men fan va jag älskar henne <3 <3 <3 :D Tog en del pauser å sprang till sängen å la mig å gosade med henne å berättade för henne hur mycket jag älskar henne och hur mycket hon betyder för mig <3
Hoppas hon förstår :)


/C

Syster och jag :)

Lotta tyckte mitt hår va snyggt, så hon ville oxå ha så. Snäll som man är så gör man det åt henne ^^
Sis and I =)

Syrran <3


Ne, nu ska jag ta å va lite social med farfar :)
Puss å kram <3

/C

Onsdag

Hellu =)
Jag hann med bussen idag, så det va bra ^^ Träffade Erik från förra klassen idag vid busshållsplatsen oxå, så vi satt å snackade hela bussresan oxå.
Svenska - där läste vi en novell typ
Idrott - Fystest, fyyyfan asså :P men det gick väl helt ok =P
Lunch - Fisk, men det va ätbart
Samhäll - Lyssnade på redovisningar
Kärdag - Blev ingen film för min del, för tydligen så skulle vi 1or visst få välja sex och samlevnad, inte bara tvårona, så det gjorde jag ^^ Det va tydligen "The shining" som film, å den har jag sett förut, så jag missade inget ;)
Så vi pratade lite om vilka namn man använder till vad å vi kollade på bilder å gjorde några övningar (sånna där att man faller bakåt å nån tar emot en å sånt) å sen bestämmde vi att vi ska fortsätta med Sex och Samlevnad ett par ggr till, bara vi i den gruppen dåra, å så ska vi få nåt sorts betyg sen :P
På vägen hem så träffade jag Erik igen vid busshållsplatsen, så vi satt å pratade hela vägen hem oxå =P

När jag kom hem så var farfar här, så jag satt å pratade med honom ett tag, sen satte jag mig här, å nu ska jag skriva den där jäkla referensen som jag är grovt försenad med xD
Puss å kram <3

/C

Abo!

Shiit, såg att jag typ måste gå hemmifrån om 10 min! PANIK :P
Måste dra nu,
Puss på er <3

/C

Tidigt

Hej hej,
har precis skickat iväg ett hjälp-mail så att dom kan fixa det där med mina bilder =)
Mamma väckte mig genom att ringa mig för ca 16 min sen ;) Då hade jag lätt somnat om, om inte Charlotte kommit in å börjat hoppa i sängen, sjunga, tigga godis, å vara allmänt störande =P Å hon blir försenad idag igen. För att hon sitter och gör annat när hon eg. ska ut med Dharma för att hinna i tid till skolan.

++ Kl 8 på morgonen = Går inte :P

Men nu ska jag klä på mig å försöka äta nåt, kanske blir äggmacka idag igen, det e gott ^^
Puss å kram <3

/C


Godiiis

Mmm, godis, massor med godis :P Så jag har gottat mig i godis å kollat på Skins å våfflat mitt hår ^^ hela håret, så nu är det stort å fluffigt ;D Om jag hinner så lär jag duscha bort det imorrn, annars får det väl va kvar =P såå hemskt va det ändå inte ;)
Eller vad tycker ni? ^^

    
En fråga, är det bara jag som inte kan förstora dom?? Det blir alltid ett felmeddelande då! :S

Ska iaf borsta tänderna å allt det där nu, sen ska jag krypa ner å läsa lite innan jag släcker för å sova :)

Jag har tänkt på en sak.. För typ alltid när jag mår dåligt, så skriver jag som om jag vore hur glad som helst, typ massa smilisar å sånt. Men eg. mår jag piss. Det gör jag, för tillfället mår jag skit typ hela tiden, utan eg. någon anledning (eller ok, jag har en anledning.. men jag vet inte, känns inte som om jag mått dåligt över det ändå.. eller har jag det? :S) men jag har min "mask" varje dag, å även på bloggen, för att även om jag mår skit så visar jag inte det i mina inlägg, förutom enstaka dåra som jag skriver på kvällen när jag sitter å tänker för mkt, som det här... men på de vanliga så verkar jag istället överglad har jag märkt nu när jag suttit å läst vad jag skrivit tidigare..
Aja, skitsamma, det går väl över :) Ska som sagt sova snart.
Godnatt
Puss å kram <3

/C

OH MY FUCKING GOD!!

Asså serriöst!!! Det kan INTE vara normalt å vara så här godissugen! Jag har fan druckit 4 flaskor vatten, alltså 2 L! å ätit en skål med nötter, å ändra klättrar jag nästan på väggarna för att jag är så jävla godissugen!
AMAGAD!! Ne, tar Dharma på en promenad å går förbi nånstans där jag kan köpa godis.
Jag måste.
Puss å kram <3

/C

Sockersugen!!!!

Asså shiiiit, jag är helt jävla galet sockersugen, håller fan på å bli galen >.<
Ge mig!



När som helst kommer jag ge efter å gå ner till vår superdyra mack å köpa massor med godis. Jag vet det >.<
Men först ska jag prova å gå å dricka massor med vatten. Det kan hjälpa ibland.
Puss å kram <3

/C

Tisdag

Tja
Som jag sa i mitt förra inlägg så missade jag bussen! Jag stog på andra sidan gatan å såg den åka, men kunde inte springa över för det komma massa bilar >.< så jag blev aaarg. Men jag gick till telefonplan istället å kom bara 5 min sent.
Efter att vi va klara i datasalen så gick vi till musiksalen igen å spelade gitarr resten av lektionen. Seriöst, lektionen är 1h å 35 min, men det känns som om den går jättesnabbt! När vi däremot har Mediakunskap lika länge lektionen efter så går den jättesegt! kändes som det tog år innan vi fick sluta, å vi slutade ändå typ 40 min tidigare =P Men på mdkn så hamnade jag i en grupp med Micke, Fabian och Carro. Vi disskuterade nyheter å sorterade ut några bra. Sen slutade vi :D Så då åkte jag hem.

Fan! kom precis på att jag glömde lämna in lappen jag skulle lämnat in igår eg! Fan då :P får väl göra det imorn :P
Imorn är en riktigt skittråkig dag, men jag måste gå. Vi har sovmorgon imorn iaf! :D Så vi börjar 9:30 ^^

Ajuste, fick ju mail från Idol-Kärrtorp idag! Så här skrev dom:

"Hej allihopa!

Det börjar faktiskt närma sig filmvisningen vilket är Fredagen den 24/4!
Det är då vi visar alla auditions plus dom som har kommit med, det är också då som de 3 finalisterna kommer att väljas ut av juryn och publik!

Efter att de 3 finalisterna har valts ut så kommer det övningsdagar då vi övar låtar som ska sjungas, det första datumet är Tisdagen den 5/5 kl 15.00-ca 17.30. Men såklart så kommer vi skicka ut mer info om låtar m.m.

Vi har samlat in nästan allas låtval, men det är några som inte har svarat och eftersom vi är på praktik tills efter påsklovet (alltså v.10) så har vi bara mailen som vi kan kontakta er på! Så kom igång nu, det är inte långt kvar och det är mycket som måste förberedas!

Hoppas alla har det bra och öva, öva, öva!

MVH
The Idol Crew


Men nu ska jag kolla på veckans andra avenyn-avsnitt! :D
Puss å kram <3

*längtar*

/C

Musik

Tja
Missade bussen, det sög, så jag fick gå till telefonplan. Så jag kom typ 5 min försent, så det va inte så farligt. Nu har vi musik i datasalen, för vi ska få reda på saker vi kan göra i fronter inom musiken typ :P

Fick mail från Idol idag! Men det lägger jag upp sen, kan inte blogga mer nu ;)
Puss å kram <3

/C

Försovning >.<

Tja,
Mamma väckte mig kl 6 idag så jag skulle komma upp i tid. Så fort hon gått så somnar jag om. Jag väcks 2 timmar senare av Charlotte som sitter å sjunger å snurrar på min stol, jag kollar på klockan, suckar, för att vi börjar om 10 min, säger åt Charlotte att gå ut, somnar om. Vaknar tredje gången kl kvart i 10, då e det Erik som väcker mig å frågar om jag e sjuk, då vaknar jag äntligen till lite, å vi pratar lite å sen drar han, då tvingar jag mig själv upp ur sängen å sen ner i källaren för å ta en dusch.

Seriöst! Jag vill ha sömntabletter eller nåt :P Men jag har väl inte haft mina problem länge nog för att få det, har bara varit de senaste dagarna typ. Jag somnar nån gång mellan 3-5 å har då såklart assvårt å komma upp på morgonen. Sen är jag trött hela dagen men sen när jag ska sova så somnar jag ändå inte!

Å jag e inte hungrig heller. Eller jo, hungrig är jag, som fan! Men tappar apptiten när jag ser mat (skolans mat brukar funka iofs, fråga mig inte varför :P) så jag kanske tar en macka å ett glas mjölk istället.
Just nu kurrar min mage som fan, jag e skithungrig! Så jag ska gå å se om jag kan få nåt i mig.
Börjar f.ö. kl 11:45 idag dåra, eftersom att dom har lunch efter nästa lektion som jag aldrig kommer hinna till, så då börjar jag med musiken ;D
Puss å kram <3

/C

Natti

Skins. Det e vad jag har gjort hela dagen :P Är verkligen dödstrött då jag typ sov nada inatt, så jag har inte orkat så mycket annat >.< Har kollat typ 7 avsnitt idag =P Skulle ju ha träffat Johan, men som sagt så e jag dödstrött, så jag ställde inte det, för jag orkade verkligen inte.
Men nu är det väl typ dags för å sussa. Men är grovt sugen på två saker!
1. Godis. Har haft ett jävla sockersug sen några dagar tillbaka. Har redan käkat chokladbollar, men e grymt sugen på å gå ner till macken å köpa godis.. salt <3 fick ju min månadspeng idag.. så det går ju, men ne, jag ska stå emot.
2. Röka. Har även haft ett röksug sen ett par dagar tillbaka >.< Men finns inte så mkt å göra åt det, om jag inte skulle råka hitta ett paket någon stans vill säga, men som om det kommer hända =P

Imorn ska jag iaf träffa Johan, bara jag kan få sova liiite mer än 1 timme inatt så ska väl det gå bra :P
Men nu ska jag mata snäckorna å fiskarna å sen ska jag försöka sova. Har iaf musik å se fram emot imorgon!
Godnatt
Puss å kram <3

Hehe, kladdade lite på mitt schema ;P


/C

Måndag

Hej hej,
Idag försov jag mig (Snoozade för länge :P) så jag kom ca 30 min för sent till Grafisk Form. Min lärare verkade lite sur å undrade om jag hade flexitid :P Men han satt iaf å gick igenom massa saker som va så tråkigt så man höll på å somna (kan iofs bero på att jag va trött, för såå tråkigt va det väl eg inte :P) sen de sista 10 min skulle vi göra en uppgift, men kanppt hälften hann ens logga in xD

På matten hade vi en vikarie, honom gillade vi (Jag å Jessica) för han va bra :D
Sen vare lunch, de va ganska gott för en gångs skull :O
Å som sista lektion hade vi svenska, där snackade vi om "pälsen" en novell vi läst. Å Cecilia e så seg xD Seriöst, hon går igenom samma sak tusen ggr å kommer aldrig till poängen tyyyp xP
Sen slutade vi iaf :D Då blev jag så glad så jag gick till biblioteket å lånade Sandor slash Ida. Eller aa, jag lånade den väl eg. för att jag var tvungen ;)

Bussfärden hem gick snabbt, för jag sov, det va skönt :) å typ precis utanför dörren träffade jag bror min ^^
När jag klev innanför dörren blev Dharma helt galen å gjorde några frivarv i huset å slutligen upp i min obäddade säng med sina blöta tassar/mage, så det va ju lagom kul >.< nu har hon iaf äntligen lugnat sig! Så jag tänkte sätta på ett avsnitt Skins å kolla på =)
Tjingeling
Puss å kram <3

/C

Godnatt

Hej hej,
Har precis kollat några avsnitt av skins. Annars har jag typ inte gjort någonting. Kul va?
Ne, men jag tänkte iaf typ borsta tänderna å allt det där å sen sova, för imorrn e det skola igen -.-'
Puss å kram <3

/C

Färsfyllda Paprikor

Hellu
Maten blev god ^^ Å sen satt vi kvar å pratade lite, drömde lite om hur vårt landställe kan komma å se ut om vi varit rika, å lite vad vi skulle vilja ändra på här hemma, å vad alla vill göra å, aa, sånna saker ^^
Ska sno tillbaka min gitarr från Erik nu iaf!
Puss å kram <3

Min älskade gitarr <3


/C

För mkt tankar igen...

Hej hej
Har inte träffat Alex än, hon fick huvudvärk så vi skulle vänta lite, men nu är klockan halv 5 å jag ska börja med maten snart, så jag vetifan om vi hinner ses idag :(
Har suttit å tittat på serien "skins" för å slippa tänka. Den e ganska bra faktiskt.

Imorn är det skola igen. Jag är inte pepp alls >.< Men måste väl typ gå, eftersom att jag missade skolan i fredag, å det va första Grafisk Form lektionen, å vi ska ha det imorn igen, så jag måste typ gå.



/C

OMG! =D =D

Tja :D :D
Mamma va nyss inne å pratade med mig om sommaren. Å vi hade ju tänkt å typ åka häst å prärievagn, men då måste vi ha Fredrik med, för att han är hästvan, å det e ju inte säkert att han kan, så då sa hon att jag kanske ska få åka på ridläger istället!!!! =D =D Asså fatta va kul =D Så jag snackar med Alex nu, så hon ska fråga sina föräldrar om hon oxå kan få det :)
Så nu ska jag söka runt lite ;)
Puss å kram <3

/C

I <3 Smallville :D

Tja =)
Vaknade halv 12 idag av att jag hörde Eric, min låtsasmorbror, ute i hallen. Så jag gick upp å hälsade, han skulle tydligen hämta Charlotte, för att Lotta å mormor skulle iväg å se Mamma Mia idag ^^
Så när dom åkt så satte jag mig vid datorn ett tag, å så kom jag på att ett nytt Smallville-avsnitt kommit ut! Så jag har precis kollat på det, å det va fett bra ;D
Men nu så ska jag försöka få i mig lite mat =) Å senare idag så ska jag vara med Alex =D
Puss å kram <3

/C

Hej och Hejdå

Tja tja
Har eg. inget å säga, men jag skriver ändå ;) Efter förra inlägget så sket jag i å packa upp (tog endast upp godiset, sånna där nallar ni vet ;)) å så la jag mig å läste ut ett kaptel i boken New Moon (andra boken i twilightserien som jag fick låna av Madde!! :D) å sen somnade jag :P Så jag sov fram till kl 20:15, då gick jag upp å åt lite, å sen satte jag mig här å kollade lite saker, men nu ska jag stänga av datorn. Eller inte! måste ut med Dharma sa pappa precis >.<  =P Aja, då ska jag stänga av datorn, gå ut med Dharma, borsta tänderna å allt det där å sen lägga mig å läsa lite mer å sen sova ^^
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Wohoo! :D

Tja! :D
Faan va kul det har varit :D började dåra med att jag drog till Madde där vi fixade oss, å när vi va klara med det så satt vi båda å läste tills det va dags å gå ;) så då åkte vi till Slussen där vi mötte upp Suss (Stavning? Maddes mamma e det för övrigt) å så åkte vi en station. Sen gick Suss å hämta biljetterna å gick å hämtade upp sin kompis Åsa, så jag å Madde stod å letade efter tjocka Whiskeygubbar xD Vi fann några ;)

Sen när vi skulle på båten dåra så vare ju tull där å så står dom där med en hund. Å hunden stirrade på mig när jag kom å börjar nosa som faan på mig :P Så jag fick ju lite panik å undrade va fan jag skulle göra :P så jag kollade på hon som höll i hunden, å hon frågade om jag hade hund hemma, å det har jag ju, så jag fick gå ;P

När vi kom på båten då så letade vi upp vår hytt, å sen gick vi å käkade. Blev fläskfilé (har jag för mig :P) med pommesfrites. Å sen massa efterätter ;D Så vi satt där ganska länge å åt å pratade sen drog vi tillbaka till hytten där alla bytte om å sminkade å fixade sig å allt det där. Suss å Åsa blev klara först så dom drog innan oss. Å när jag å Madde va klara så drog vi upp å glassade omkring lite ;D å sen drog vi till karaoken :D Jag va uppe å sjöng två gånger ^^ först sjöng jag "The Reason" å sen "Walking on sunshine". Haha å när jag sjöng första låten så sprnag det upp en tjej å ställde sig bredvid mig å började dansa typ, å sen när jag sjungit klart så sa hon "va duktig du va!" å pussade mig på kinden xD Haha jag typ "eeh, tack så mycket" hehe det va lite kuuul ^^

Sen efter ett tag så tröttnade vi så vi drog upp till den stora scenen där ett band spelade. Å när vi kom upp för trappan så kom det tre småfulla killar som typ "Shit! Jag känner igen er! Ni e Carolas dansare ju!" Haha jag å Madde garvade mest. Sen sa en kille, typ fullast av dom alla "Ne, vänta, du e ju Carola!" till Madde, hahaha det va kul xD xD
Sen drog vi iaf å dansade å drack cola å dansade lite till. Sen blev vi varma så vi gick ut å satte oss, då kom det fram en snubbe som va 40+ (vi frågade ;P) som vi satt å snackade med ganska länge, men han va schysst =) Sen kom Suss, då drog han :P Men vi träffade på honom lite här å var ändå ^^ 
Men kvällen flöt på å vi hade kul, dansade mest med varandra. HAHAHA juste, sen när vi satt å vilade lite som kom det en gubbe, 70+ typ, å frågade om han möjligtvis kunde få bjuda upp till en dans xD Men nee, vi sa nej ;)

När jag å Madde stog på dansgolvet å dansade så kom det en snubbe å bjöd upp mig, å så blev det en lugn låt så vi dansade tryckare typ xD Haha men han va ju aaaspackad, å ville bara kladda hela tiden, så jag fick flytta upp hans händer varannan sekund typ :P å sen jävlades jag lite med honom ;P
Men sen iaf så satt vi ner, å så gick det förbi en assöt kille, å jag trodde han va typ 20 eller nå. Å vi spanade in varandra hela kvällen å flörtade å höll på, men han verkade lite blyg, så jag gick ner å dansade(va f.ö nån tjej som trampade mig på foten med sin jävla klack! AAAAAJ säger jag) med honom å sen skulle han bjuda på nåt å dricka, men dom stängde precis då, så han bjöd på en vatten xD ;P Men så stod vi å pratade lite å jag frågade hur gammal han va, 27 svarade han :P Haha men det kunde man inte tro :P eller, det beror på vart man kollade. För ansiktet va ganska runt så han såg ganska ung ut, men själva kroppen, ojojoj ;) Typ maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassa muskler ;) Han va het ^^ Tydligen åker han motorcykel, å vattenskoter har han oxå ;) Men aa.. han va het ^^ så vi dansade å snackade tills bandet slutade spela å jag å de andra skulle köpa nåt å äta, så det va sista gången jag såg honom :P
Jag å Madde hade som svar varje gång någon frågade hur gammal vi är "hur gammal tror du jag/vi är?" å alla gissade nåt mellan 21 å 25 :P Men det e iofs inte så konstigt med tanka på att man nog inte tror att 16-åringar e på båten ;)

Vi kom i säng någon gång vid halv 5 tror jag? Å man vaggades till sömn ^^ Imorse vaknade vi vid 9-tiden typ, så Madde å jag låg å läste, vi pallade inte gå upp, det gungade så mkt >.< men vid halv 12 gick vi upp iaf å klädde på oss å drog iväg till karaokefinalen. Jag sjöng två låtar, "Smells like teen spirit" och "himlen runt hörnet" men jag gick inte till final :( Men när den va slut så glassade vi mest omkring :P å vid 3-tiden så gick vi å packade våra saker å kom väl ut därifrån nån gång vid 20 i 4 typ. Å så blev vi upphämtade av Maddes bror som körde hem mig ^^ Så nu sitter jag här =) Ska väl packa upp min väska nu =) (bilder kommer sen när jag har snott dom från Maddes blogg ;))
Puss å kram <3

/C

Hejdå

Så, nu har jag nog packat ner dom sakerna jag behöver :P Så nu ska jag knalla vidare till Madde. Jag skiter i skolan idag. Är verkligen inte på humör för det, å dessutom skulle det bli fett stressigt då :P Men nu sitter jag å pratar med Alex, men jag ska börja klä på mig å gå mot Madde nu =) men jag skriver nog nåt till inlägg innan jag drar, från Maddes place dåra ;P
Puss å kram <3

/C

Bra låt

One Moment More-Mindy Smith


Väcktes av att mamma ringde kl halv 9 igår. Hon frågade hur det var igår. Jag var heelt borta å frågade "eeh, vad gjorde jag igår?" haha, typiskt mig? Ja :P
Gick iaf upp å käkade frukost, sen snackade jag lite med Erik innan han drog till praoen, då gick jag ner å duschade å sen upp igen å började packa ner saker till ikväll. ^-- Den låten går på repeat hela tiden. Den är fin :)
Jag e faktiskt grymt pepp inför ikväll! Det kommer bli grymt kul :D lite synd bara att jag e lite smått förkyld.. men men ;P
Ska borsta tänderna nu iaf
Puss å kram <3

/C

Faaaanfanfanfanfanfan!

Tja.
Skithumör nu. Vill gråta, skrika, ha sönder saker. Men det kan jag inte. Kommer inga tårar.
Skoldagen var seg. Inspelningen ännu segare. Ressigören av bl.a filmen Mammut, va helt borta. Fredrik å Filip va tråkiga. Wanna be Jesus/Stig Helmer va hög. Tanten på 83 år som va vigare än mig va överkåt. De tre sjungande prästerna va sega.
När jag kom hem blev allt skit.
Vill krypa under täcket och ligga där tills allt känns bra igen. Vilket lär ta tid.
Imorn vid den här tiden e jag å Madde på båten. Men jag ser inte fram emot det.
Men lär väl ha kul ändå imorgon, bara just nu allt känns hopplöst. Tomt. Skit.
Ska äta nåt nu å sen sova.
Godnatt

/C

Familjen vaknar till liv

Hellu
Nu har jag ätit, väckt Charlotte å tänt hos Erik.
Klätt på mig, sagt åt Charlotte å skynda sig å ta Dharma, Puttat lite på Erik så han vaknar lite till liv.
Satt på mig linser å fixat mig, sagt hejdå till Charlotte å suttit å pratat med Erik så han ska vakna =P
Seriöst, han e sååå seg på mornarna xD Tror han e vaken nu iaf =P Men ska upp å kolla för säkerthets skull ;P E man snäll, eller e man snäll? (A)

Ska börja gå till bussen om ca 30 min iaf. Så jag ska väl upp å se till att Erik vaknar först =P Sen ska jag kolla vad jag måste ha med mig till skolan. Tror jag ska försöka å skippa väskan, blir ju jobbigt å släpa på den hela dagen =P
Lär komma hem ganska sent idag, men jag skriver när jag kommer hem så ni får höra allt skoj jag har gjort ;P
Puss å kram <3

/C

Go´morgon!

Tja!
Ni måste hålla med om att jag varit grymt bra på å uppdatera på morgonen ;) Så jag e lite nöjd med mig själv ^^ Idag ere som sagt skola som gäller. Min buss går 9:30, å hon e 7:57 nu, så jag har bra med tid på mig ^^

Imorse ringde mamma å väckte mig, så vi pratade ett tag tills jag vaknat helt =) Sen hade jag Sigge bredvid mig oxå, han låg på rygg å kurrade högt :D
Har även fått 70 kr i rikskuponger av mamma, som jag bad henne om därför att vi idag efter skolan ska iväg till svt typ, det e en 3a som praoar där, å vi ska få rundvisning å så ska vi se på när dom spelar in nåt program (jag har inte riktigt koll, men nånting sånt är det iaf ;P) så det blir väl kul ^^ Bra att jag fick pengar iaf så jag slipper svälta xD
Men nu ska jag bädda sängen, klä på mig, sätta på linser å allt det där =)
Vad ska ni göra idag? :)
Puss å kram <3

/C

Amagaaad (A)


Woho!! Men jag hade aaaldrig klarat det utan min kära vän GreyFox/Kent ;P Han klarade hela sista åt mig (A) å nästan hela tredje xD Haha men ändå (A)
Men nu e klockan 7 över 12!!! jag ska fan till skolan imorn, så jag måste gå å lägga mig.
Puss å kram <3

/C


Kämpa på Carro! ;D

Har precis påbörjat min andra burk med provstickor.. brukade ta mig kanske 3 månader å göra slut på en, men nu har det tagit.. 1 vecka?
Jag har hittat motivationen! Men vet inte ens om den e äkta.. men jag kör på det så länge iaf tills jag vet :D Å nu pratar jag återigen om det som endast Alexandra å jag vet om. Fast det förvånar mig inte om någon har listat ut vad jag snackar om..

Har iaf löst det andra IQ-testet å håller på med 3:dje nu (finns 4) å jag å Fox sitter å försöker med de två sista som vi ännu inte har löst 12 S & 2 H p e C. Så kan ni svaren så e det bara å säga! ;)
Puss å kram <3

/C

Uppdatering

Så här långt har vi kommit!
Tack Fox för en av lösningarna ;D


Mina bloggläsare och jag, vilket bra team vi är! Så fortsätt å kommentera, endast 1 kvar tills vi kan komma till "nästa nivå" :D
Puss å kram <3

/C


Niice ;)

Woho! Tack Maria för svaren till ytterligare två stycken
"64 rutor på ett schackbräde" och "144 är ett gross"

Bror min kom hem för ett tag sen med en Calzone.. asså ni ska bara veta va avundsjuk jag blev! Jag e så grovt hungrig, å vi har typ ingen mat hemma >.< å nu luktar det pizza i hela huset fan!
Ne, jag ska väl kolla om det finns någ å äta, å sen ta en promenad med Dharma =)
Puss å kram <3

/C


Eeh?

Å sen när blev "Kissie" värsta wanna be matchmakern? Å vem fan skriver nån sån fråga till henne? xD xD

Orka lixom xD

Men men. Känner mig såå seg! :P men huvudvärken har äntligen börjat släppa iaf :) Så imorn blir det nog skola, börjar 10:05 med mentorstid å sen svenska :P

Jag längtar grymt mkt till fredag! ska ju iväg å åka båt med Madde då ^^ å så längtar jag tills vi kommer hem därifrån oxå... Eller, både och.. både vill, och vill inte.. Haha men nu sitter jag här å bubblar om saker som ändå ingen annan förutom jag å Alexandra fattar =P så jag tänkte ta ett blodsockervärde nu å se så att jag ligger bra ^^
Puss å kram <3

/C

Svar

Anonym om Hjälp mig!:
9 liv har en katt

vad är det för grej? finns den på nätet?

Även fast jag blir assur på folk som alltid ska va anonyma, så blev jag ändå glad den här gången, för det stämmde :D
Å ja, den saken finns på nätet, på www.testportalen.se

/C

Hjälp mig!



Jag kommer ingen vart >.< Kan inte alla som läser det här bara tänka nån minut å sen skicka en kommentar med ett förslag, snälla? :D
Puss <3

/C

Uttråkad

Du är 20% ond!
Du är en aningen ond, fast i smyg!

Ett test från testportalen.se



Du är 0% emo!
Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !

Emo test från testportalen.se



Du är
Stålmannen
63%
Kattkvinnan
63%
Robin
59%
Fantomen
53%
Batman
52%
Spindelmannen
35%
Hellboy
34%
Hulken
34%
Wolverine
31%
Du är en godhjärtad person
med utomjordisk styrka som älskar
att hjälpa andra.

Ett test från testportalen.se



Du är helt bindgalen!



och du spelar alla händer som ens blänker det minsta och tvekar inte att satsa hus och hem på att ditt par i treor ska stå sig när det ligger 4 hjärter på bordet. Online poker kan bli ditt fall!


Ett test från testportalen.se



Lite skoj test jag har gjort =P Å nu sitter jag med ett omljligt IQ-test x( men ska fatta att "S o d 7 D" står för "Snövit och de 7 dvärgarna" och att "52 V h e Å" står för "52 veckor har ett år" å jag har massor kvar, å jag fattar typ ingen xD Har redan gjort 7/10, å sen kunde man gå vidare, å nu har jag klarat 3/10 å man ska klara 8/10 för å gå vidare xP Jobbigt jobbigt, men men, har nåt å göra iaf xP
Puss å kram <3

/C

Kyle xy!

Tja,
Jag somnade om å sov till 11:30, då gick jag upp och åt min andra frukost, sen satte jag mig å kollade på extrema bilar å nåt annat bilprogram på Discovery ;P Mår lite bättre nu, illamåendet har gått över, men har grov huvudvärk :(
Men nu tänkte jag sätta på ett Kyle xy avsnitt å krypa ner i sängen å titta på det :)
Puss å kram <3

/C

Långdusch =P

Woho, blev en långdusch på 10 min xD Men den va varm iaf ^^ Men det värsta e när man har duschat klart asså, då ska man ut å torka sig, men det är iiiskallt där nere, inge golvvärme heller, så fötterna blir till istappar på nolltid >.< Men alltid lika skönt å komma upp till mitt varma rum ^^

Men nu ska jag ringa å sjukanmäla mig. För ävem om duschen va varm å skön så fick den inte mig å må bättre. Så nu ska jag släcka hela rummet å sätta på lite bra musik å dra täcket över huvudet å sova =)
Puss å kram <3



/C

Blääää

Go'morgon
Tidigt idag igen, för tidigt >.< Idag är en skitlång dag, och jag funderar på å stanna hemma. Inte just för att det är en skitlångdag, utan för att jag mår illa å känner mig allmänt dålig. Lite synd bara att jag missar första Naturkunskapen. Inte för att jag ser fram emot de särskilt mkt, men lite nyfiken e man väl ändå ;)

Idag åt jag ägg och bacon till frukost, de va gott ^^ Men jag tänkte gå ner å ta en låång varm dusch, sen får vi se om jag ringer å sjukanmäler mig eller inte, men det lutar nog åt det, å gör jag det, så ska jag krypa ner i sängen å sova igen ^^
Puss å kram <3

/C

Till imorgon..

.. så har jag bloggen öppen, för nu har min syrra stängt av datorn, så det är ingen risk att hon komme in på min blogg ;)
Haha, vill ni läsa inlägget Lotta skrev om mig, hur mycket hon älskar mig? xD xD

"Just nu är jag sur på min storesyrra Carro!!! Hon bytte lösen på hennes blogg, okej inte lösen men jag fick hennes gamla dator så att det fanns kvar. Men sen så sa hon: jag ska göra en sak. och då fick inte jag se det. Men jag visste redan att hon skulle göra en sak så att jag inte kunde läsa den. Och hon tog bort alla bloggar som jag har läst. Ja så nu sitter jag här och deppar. Jag fattar inte att hon gorde så mot mig. Det dåliga är att jag inte kan slå henne så att hon börjar baby-gråta. Hahahahaha!!!! åhhhh nu är jag så arg att jag när som helst exploderar som en vulkan!!
men nu är det nog dags att stänga av datorn innan jag gör sönder datorn. Hej då =(
//Charlotte"

Hehe =P Men ska lösenordskydda den imorgon kl 6-7 på morgonen, då Lotta kommer hem tidigare så vill jag inte att hon ska kunna gå in på den ;)

Men nu tänkte jag gå å försöka å äta nåt (har haft problem med å äta nu ett tag, vet inte vrf, känner mig bara mätt så fort jag öppnar kylskåpet xP) å sen ska jag väl försöka sova.. tror inte det kommer gå nå vidare, då jag precis sökt lite på internet, vilket nästan bekräftar mina misstankar lite...
Puss å kram <3

/C

Tillfälligt..

Har tillfälligt lösenordskyddat bloggen, drf att min syrra håller på å läser den, så jag försöker lura henne att det bara blivit nåt fel och att den eg. är lösenordsskyddad så hon inte ska fortsätta å klicka in sig på den xD
Men den lär endast vara så någon dag :)
Tänkte iaf gå å lägga mig nu, klockan är bara 8, jag vet, men jag är grymt trött, gick upp kl 6 å ska göra det imorn igen. Så jag tänkte försöka äta nåt (har haft svårt för det på sistone, känner mig så mätt bara jag tittar på maten xP) å sen lägga mig å sova :)
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Vad vi kom fram till..

Har en nyfiken läsare som undrade vad vi kom fram till när vi snackade om fjortisarna å deras bröst. Å vi kom fram till att dom egentligen inte har några, men använder 2 eller flera BHar med någonting i så att dom ska se stora ut, å så ska BH-banden vara så korta dom bara kan vara, så dom ser ännu större ut. Å så ska dom självklart ha stoooor urringning så att alla killar ska se så mkt som möjligt av deras minibröst ^^ Så kort å gott så har de flesta fjortisar inga bröst (för att dom typ är 13 år) men dom önskar att dom hade ;D
Så nu vet ni det oxå ;)

Exempel på urringning:

HAHAHAHA måste "lägga ut" den här oxå xD xD xD Men eftersom att hon så gulligt skrev sitt namn över hela bilden så länkar jag. Men fortfarande, HAHAHA. Hon kan ju få va stolt om hon vill.. men seriöst? xD xD

För tillfället så fixar jag mat (pommes frites å kokt korv =P) medans jag väntar på att Kyle xy ska ladda klart så jag kan se de två nya avsnitten!! :D :D
Puss å kram <3

/C

Musik! :D

Shu bre
Började med engelska idag, där kollade vi på nyhetet på engelska. Jag tittade, men jag såg inget =P jag registrerade inget av vad som visades utan jag var helt i min egna värld =P
På samhäll så satt jag, Jessica, Julia å Amanda å disskuterade fjortisar å deras bröst xD
Sen vare lunch, å eftet lunchen vare musik! :D
Det va fett kul ;D Först så hade vi en liiten teorigenomgång (om alla toner å så) men det e typ de enda teoretiska vi kommer hålla på med, för den här kursen ska typ bara vara praktisk :D å sen spelade vi gitarr ^^ hur lätt som helst, men ändå kul :D Men vi slutade 20 min tidigare för att det ska va öppet hus ikväll. Sen hade vi ingen mediakunskap för att vi ha kompledigt för en sak som vi ska till på torsdag tror jag, så vi slutade ^^

Så jag kom hem för ett tag sen, tog en powernap på 10 min å nu sitter jag här å lyssnar på Bandit å snackar med bror min ^^
Ska se om det finns nåt gott å äta nu tror jag..
Puss å kram <3

/C

Lilla mammsen =P

Woho! Jag hade rätt för en gångs  skull xD Hon hade inte gett den till mig, för den satt i hennes dator ;D
Men bra, då har jag fixat det iaf ^^ Har käkat frukost oxå, men inte klätt på mig, så jag ska göra det nu.

Idag börjar vi med det nya scemat! Så jag börjar med Engelska. Men efter lunch så ere musik som gäller! Jag e fett pepp inför det :D
Ska iaf bädda nu å sen klä på mig, får se om jag skriver ännu ett onödigt  inlägg innan jag åker sen ;)
Puss å kram <3

/C

För tidigt >.<

Tja...
Klockan står nu på 06:09 å jag sitter här å bloggar. Mamma väckte mig för 9 min å jag frågade om USB-minnet som jag ska ha med mig till Steph idag. Å hon är tvärsäker på att hon gett det till mig, och visst för att jag har minna "minnesluckor" men jag brukar komma ihåg saker när folk berättar precis vad dom sagt å när dom gjorde det. Så jag är tvärsäker på att jag inte fått det, eller åtminstone inte sett/hört att jag fått det..
Men aja, jag ska väl klä på mig nu, käka lite frukost, å sen gå på USB-jakt xD
Puss å kram <3

/C

Godnatt

Tjenare =)
Läste ut "om jag kunde drömma" idag, så nu har jag läst boken 2 ggr å sett filmen 3 ggr ;) har oxå laddat mer all musik från säsong 1, 2, 3 å 4 från smallville, till min iPod ;)
Men nu e kl snart 11! jag som skulle sova kl 10.. Nytt schema imorrn iaf, så 7:30 går min buss >.< så mamma ska väcka mig när hon går, alltså klockan 6.
Så då får jag alltså 7 timmars sömn om jag somnar på en gång! Lycka till med det lixom >.<
Aja, natti natti
Puss å kram <3

/C

Haha shiiit :P

Haha nu har jag typ 50 års förråd av blodprovsstickor xD Nee, inte riktigt, men det va 16 paket å 1 paket innehåller 2 burkar, så alltså 32 burkar. 25 stickor per burk, så alltså räcker det till 800 tester xD Så.. ja, det lär räcka ett tag xD

Min snygga blodsockermätare för er som vill se ;P

16 sånna här paket fick jag xD

Aja.. tillbaka till boken nu då =)
Puss å kram <3

/C

I böckernas värld..

Tjenare,
Idag har jag, större delen av dagen, legat i sängen med den underbart bra boken "om jag kunde drömma" ;)
Seriöst, finns det nå skönare än att krypa upp i sängen ned täcket tätt virat omkring sig, en katt på magen, en hund vid fötterna, med endast sänglampan tänd, å förlora sig in i böckernas värld :)
Me like :)

Om en timme ska jag följa med pappa när han skjutsar Charlotte till solflickorna. Sen ska vi vidare till Dancho å hämta ut mitt paket (som innehåller blodmätarstickor ;P) å sen ska jag hem å fortsätta läsa ^^
Puss å kram <3

/C

Morrn

Tja,
Vaknade halv 1 idag, sköönt ^^ Älskar å sova länge asså ;D Sen hoppade Dharma upp i sängen oxå, så vi låg å gosade lite ^^ Hon e så charmig på morgonen <3


Har iag precis käkat frukost/lunch, så nu sitter jag här å gör ingenting. Hade eg. tänkt å ta en promenad med Dharma ner till Dancho (Stavning? xD) vid Älvsjö för å hämta ut ett paket, men i det här vädret tror jag inte jag pallar det :P
Men jag hade ju med min matteboken hem under helgen.. så jag ska nog ta å plugga lite tror jag =P
Puss å kram <3

/C

Töntigt...

E det inte lite töntigt att jag ska gå å lägga mig nu. Hade det varit skola så hade jag säkert kommit i säng nån gång vid 12-1, men bara för att jag e ledig så går jag å lägger mig i tid :P Varför? Eller... det vet jag nog eg. svaret på redan..
För när det är skola dagen efter så kan jag inte somna, då ligger jag bara å tänker på så mkt.. men inte på helger, nej nej, då kan jag somna snabbt.
Men just på vardagar.. Jag tänker på vad som kan tänkas hända dagen efter, både kul å tråkiga saker.. mest tråkiga.. Det e absolut inte så att jag inte trivs i skolan, att jag e mobbad eller så.. Men jag har varit det å jag e så jävla rädd att jag någon dag ska göra något fel, å mina vänner, alla,  ska vända sig emot mig helt plötsligt, å jag ska stå där själv, igen. Det har hänt mig en gång redan.. å jag vill inte att det ska hända igen.. =/

Jag tror jag har kommit fram till varför jag trivs mycket bättre med killar oxå.. Så var jag inte förut, i första åttan, då var jag bara med tjejer, men dom svek mig å vände 3 hela klassen emot mig.. Tjejer e.. falska å komplicerade, faktiskt. Jag säger inte att alla är det, men många. Killar är mycket.. lättare på nåt sätt. Inta lika falska. Inte lika mycket snack bakom ryggen. Dom är bättre helt enkelt.

I min förrförra klass så var jag med H & J, men dom va grymt olika mig. Det var väl alla eg. Dom klädde sig snyggt, sminkade sig, va "coola", allt det jag inte var.. I min förra klass kände jag mig någorlunda trygg ändå, för där hade jag kompisar som va ganska lika mig. Helt galet flummiga med andra ord.  I den här klassen finns det inte nån som e speciellt lik mig på det sättet.. å jag vet inte.. E väl rädd för att klassen nån dag kommer tycka jag är för mkt.. som alla i klassen tycker om Micke...
Jag ska fan gå i den här klassen i 3 år.. så jag hoppas jag överlever iaf...

Ajdå, nu blev det ett långt inlägg igen.. inte vad jag tänkt.. men men, ska iaf sova nu
Puss å kram <3

/C

8 Mile

Denna film har jag precis sett

Jimmy Smith Jr., en vit ung kille med dåligt självförtroende, växte upp i Detroit på andra sidan av 8 mile. Jimmy och hans vänner, Future, Cheddar Bob, Wink med flera för en ojämn kamp mot "Ledaz of tha Free World". Jimmy bor med sin mamma och lillasyster  i en husvagn.


Efter att ha lämnat sin flickvän kommer han hem och ska ställa upp i en Battle  för första gången, det gick inte bra. "Om du vinner nästa battle får du respekt" fick Jimmy alltid höra från sin närmaste vän Future, som håller i raptävlingarna.

Wink är en kille som försöker hjälpa Jimmy med en demo. Han är hjälpsam och trevlig, Men Jimmy får se Wink med The Free World, och då uppstår konflikter, eftersom The free world är inte ett särskilt bra sällskap. Jimmy förstår att han får sköta det där med demon på egen hand.

Jimmy träffar en ny tjej, Alex, men hon (som alla andra) sviker Jimmy, hans vänner tycker att det viktigaste i livet är att ha respekt och ett bra rykte, men Jimmy vill arbeta och skaffa sig ett eget liv.

Har sett den ett par ggr förut, men den e grymt bra ^^ så till den så snaskade jag på lite godis, så nu känner man sig sådär äckligt mätt >.< Hahaha å det va typ lite repor på skivan, så det hackade, men Erik kom ner, strök lite tandkräm på den, sköljde av å voilá, det funkade hur bra som helst ^^ lite lustigt tycker jag :P

E iaf inte sådär äckligt deppig som man brukar vara på söndagar, FÖR JAG ÄR LEDIG IMORGON! :D
Asså ni fattar inte hur glad jag är för det ;) så om någon väcker mig imorgon! Jag kommer döda den personer då asså >:(

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. kanske ska ta det där badet?
Puss å kram <3

/C


ASG!

HAHAHAHA Fyyyfan va kul xD
Här sjöng Charlotte förut å det lades upp up youtube, å hon tyckte hon hade så lite kommentarer, så hon kommenterade själv
 
å så fick hon det här svaret xD xD:
oh myg god renipul din idiot du kommenterar sin egen video värdelös video det är den dåligaste rösten jag hörde i mitt hela liv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

HAHAHA så jääävla kul xD
Hon tog bort mitt första inlägg för att hon blev så sur xD men jag sa att jag inte skulle lägga upp det,då va jag bäst å fick massor med kramar, men sen, elak som man är, så lägger man upp det när hon inte ser ;)

Haha måste tillägga att Erik, min bror, knäade mig (inte med flit dåra =P) på läppen, så min läpp e ju lagom fin nu xD
Puss å kram <3

/C

Bada?

Tja,
vi kom fram till att vi ska köpa en hylla å skruva fast som vi kan ställa pumpen på, daaah, varför har vi inte tänkt på det förut? xD
Så nu sitte jag här å chattar lite, haha så kul man kan ha ;D

... säger (15:58):

va du göra?

Caroline] - säger (15:59):

jag blogga, vad du göra?

... säger (15:59):

tänka på båt

Caroline] - säger (15:59):

Ahaa, du tänka på båt

Caroline] - säger (16:00):

du vara pepp på tjocka whiskeysnubbar?

... säger (16:00):

eyy mannen ofc!

Caroline] - säger (16:01):

Niiice

Haha xD Ne, men grejen e att jag å Madde ska ju åka båt på fredag ;D hennes mamma å hennes kompis ska ju med oxå, annars hade vi inte fått åka :P men tydligen så ere whiskeykväll då, så aa, lär väl va massa heta gubbar där *asg* xD ne, men det ska bli kul :D Vi kommer göra båten osäker asså xD

Tänkte iaf byta nålen nu (BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ) å sen städa vardasgsrummet vilket e veckans uppgift för mig, å sen kanske ta ett varmt bad =)
Puss å kram <3

/C


Funka bara!!!

Tja,
Vakande kl 12 imorse, gick upp å gjorde frukost å åt den till Djurpolisen. när jag ätit å kollat klart så gick jag ner å sjöng i 1 ½ timme, så nu har jag övat in texten till alla tre låtarna jag har som val till idol =)

Sen kom familjen hem från Tärnsjö, så jag satte igång med å montera kattställningen, å när den va klar så la jag några böcker på så det skulle bli rätt höjd, å sen försökte jag få igång pumpen. MEN DET FUNKAR INTE!!! Asså jag håller verkligen på å bli galen på det x( VIll lixom inte precis få vatten över hela golvet heller >.<
Men nu har mamma snart gjort en kaka, sen ska hon å pappa hjälpa mig.
Puss å kram <3

/C

Godnatt

Tja,
Har legat å kollat på Animal Planet, djurpolisen, med en kurrande Sigge på magen, så jag har överlevt iaf ^^ Men nu e kl 1 å jag e trött, så jag ska gå å lägga mig nu :)
Godnatt
Puss å kram <3

/C


OMG Jag blir fan galen o.0

Seriöst, jag blir galen av å va ensam hemma.. man blir så medveten om alla ljud omkring sig. Man hör allt å undrar vad det är. Det e fan läskigt.. Å Erik kommer hem någon gång inatt..

Sitter här nu och är extremt uttråkad. E lite deppig.. vet inte riktigt varför.. eller jo, kanske.. men det går över =)
Madde har bett mig å göra en bloggdesign till henne, så det ska jag ta tag i någon dag, inte nu bara, har inte lust alls å göra det =P
Men som sagt.. va fan ska man göra? Titta tv kanske.. för sitta vid datorn pallar jag inte mer =P E grymt jävla sugen på Ben & Jerrys, men det e så dyrt å jag palla inte gå nånstans för å köpa det xD

Ne, men ska väl vandra vidare till tvn
Puss å kram <3

/C

Australia


Det storslagna australiensiska landskapet utgör bakgrunden till denna historia om brittiska aristokraten Lady Sarah Ashley som kommer till Australien i slutet av 30-talet för att leta efter sin man som åkt dit för att sälja deras ranch. När hon kommer fram finner hon maken död och att hennes enda tillgång är en boskapsranch lika stor som Belgien.

För att rädda sin egendom måste hon tillsammans med en råbarkad boskapsfösare driva boskapen genom det oändliga, karga landskapet. Det blir en svindlande resa och tillsammans upplever de en kärleksaffär, hur andra världskriget drabbar Australien i och medJapanernas bombningar av Darwin och ställs inför val som kommeratt förändra deras liv.

Den har världens tråkigaste framsida å världens tråkigaste namn, så man tror att den ska va skitdålig. Men den va faktiskt jättebra! :D Visst, den va grymt lång, men samtidigt jättebra :D så den e klart värd å se ^^
På vägen hem så träffa vi på Johan, men vi sa bara hej, för han skulle oxå på bio dåra, så jag å Alex gick till bussen, men de va 25 min kvar tills den skulle komma, så vi gick till Willys å satte oss där å väntade ^^
Men nu har jag precis kommit hem, å det e alldels tomt hemma.. Erik har dragit nåstans.. det e lite läskigt :S å nu ska jag sätta på tv:n å radion så det inte blir så jäkla tyst! =P
Puss å kram <3

/C


The Courios Case Of Benjamin Button

Denna film har jag precis sett:


Benjamin Button föds som en svag äldre man och åldras baklänges, d v s att hans kropp blir yngre tills han slutar sitt liv som ett spädbarn. Den tragikomiska berättelsen om den välbärgade Button sägs ha inspirerats av Mark Twains kommentar om att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.

Den va grymt bra! :D
Å nyss så kokade jag upp lite makaroner å stekte några köttbullar så bror min och jag (endast vi två hemma) inte skulle svälta ihjäl. Å nu ska jag ringa Alex, för hon svarar inte på mina sms, å jag tycker att vi ska ta bion som går tidigare, så vi slipper åka hem kl 12 på natten xP
Puss å kram <3

/C


Lördag

Tjenare ^^
Vaknade kl 12 idag av att Lotta skrek ute i hallen. Dom skulle iväg till landet, så det va lite stökigt. Men jag gick upp å käkade å sen åkte mamma, pappa, Fredrik, Lotta å Dharma iväg. Så dom kommer hem imorgon nån gång =) Då satte jag mig å kollade på tv (scrubs) å sen satte jag mig här =)
Idag har jag 3 saker att göra innan jag ska iväg på bio med Alex. Jag ska:
1. Byta vatten i akvariumet
2. Laga min skolväska som det e ett hål i
3. Laga min vita kofta som det är två hål i

Så.. jag tänkte börja med punkt 1 nu ^^
Puss å kram <3

/C

Film-time! :D

Tänka sig.. jag hade rätt, jag är inte trött ;)
Har iaf precis laddat ner två bra filmer på mig iPod + lite ny musik (måste ta å rensa någon dag oxå.. men har ingen lust till det nu xD) Så nu ska jag gå å sätta på diskmaskinen, borsta tänderna, byta om å allt det där å sen ska jag krypa ner i sängen å kolla film :D

Jag älskar min iPod <3 Tänk bara va bussresorna skulle bli seeeega om jag inte hade den :S Usch usch..



Natti natti
Puss å kram <3

/C

Go´morgon?

Tjenare ^^
Här sitter nu en nyvaken Carro =) Faaan va skönt å sova asså xD


Blev inget gymmande. När vi såg maskinerna såg vi ut like this ----> o.0 0.o (Jag till vänster, Madde till höger, visst blev det likt? ;D) så det va bara å vända å åka tillbaka ^^ Så när jag kom hem så satte jag mig här ett litet tag, å sen skulle jag bara lägga mig å vila ett litet tag meeen,  ni kan väl själva tänka ut att jag då somnade ;) Så jag har sovit i ca 4 timmar, å det gjorde mig glad, för jag va trött ;)
Det enda e väl att jag kommer somna seeent i natt istället =P Men men, det kan jag väl stå ut med ;)

Ne, ska ta ett blodsockervärde nu.. känner mig säkert bara hög för att jag precis vaknat.. men lika bra å kolla upp det ^^(Omg, sa jag precis det där? :S :P)
Puss å kram <3

/C


Öööh..

Shu bre,
Smallville-avsnittet va hur bra som helst! Så ni vet det ;D jag vill se nästa!! å nästa efter det! jag vill se alla xD
Har iaf jonglerat lite idag oxå.. å seriöst, DET GÅR INTE xP Jag kan göra ett "varv" sen ibland ett kast till, men mer än så går fan inte =P Men jag ska fan öva tills jag klarar det ;)

Tiggde 100 kr i förskott av pappa, så nu har jag liite pengar iaf =P Men 40 kommer gå åt nu när jag ska gymma.
Min buss går iaf 27 så om ca 20 min ska jag väl börja klä på mig å gå ner till bussen ^^ Å så får vi ju hoppas att det e bra där nere så man kan fortsätta gå där ^^
Puss å kram <3

/C

Asså!!!!

Tja ^^
Här sitter nu en mätt å glad Carro.. eller, aa, ganska glad iaf ;D
Det blev kyckling med pommes frites ;D Haha Fredde tycker jag ska öppna ett gatukök där jag ska göra kyckling xP
"Ganska glad" är jag för att jag satt å käkade å kollade på Smallville, å så ere bara 10 min kvar (har alltså kollat 30 min) så kommer det fram en jävla ruta som säger att jag kollat i 72 min å måste vänta i 50 min för å kunna se mer!!!!! så jag blev lite damp, men jag tryckte lite så tiden kortades ner till 32.. nu e det 7 min kvar iaf, vill ju se slutet!
Grymt bra avsnitt iaf! :D Å sen ska jag ner å sjunga ^^
Puss å kram <3

/C 

Fredag! :D

Hej ^^
Mamma ringde å väckte mig idag så jag kom i tid till engelskan där vi skulle skriva en "Essay" om filmen "Rain Man" å det gick skiiiiiit :P jag skrev 1 ½ sida (det va sånt där pappar med stoooora rader =P) å jag skrev bara skit, för jag hade ju bara sett halva filmen, men men :P G- som mest lär jag väl få xD
Sen hade vi matte, å jag gjorde faktiskt lite tal! :D Å sen va svenskan inställd, så det va niiice ;D

Kom precis hem, mötte pappa i hallen, han skulle iväg å röntgas, så han åkte ganska nyss.
Nu tänkte jag hitta nåt å äta, sen ska jag försöka hitta nångonstans där jag kan se det nya Smallville-avsnittet som kom ut igår/idag!!! å sen när jag sett det ska jag sjunga fram till det att jag ska iväg å träffa Madde å gymma ^^
Puss å kram <3

/C

Grattis Alexandra!!!

Woho, nu e Alexandra 17 år, GRATTIS GUMMAN! :D


Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!


Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!


Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!


Och när hon har hängits
Och när hon har hängits
Och när hon har hängits på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champange!


Och när hon har drunknat
Och när hon har drunknat
Och när hon har drunknat i en flaska champange
Ja, då ska hon firas
Ja, då ska hon firas
Ja, då ska hon firas med jättelång låt!


HURRA HURRA HURRA!
Älskar dig gumman <3

Nu ska jag sova iaf ;)
Puss å kram <3

/C


Fredag imorn! :D

Tja tja ^^
Sitter här å sjunger nu =) Erik har tydligen sjungit i 5 timmar idag! :O Han ska sjunga denna låt har han bestämt.

å jag hade faktiskt tänkt å föreslå att han ska sjunga den för den e bra, men han hittade den tydligen själv ^^

Men imorn ere fredag föfan! :D
Så imorn ska jag å Madde dra å kolla hur det e på gymmet å på lördag ska jag å Alex gå på bio å se Australia ^^
söndag vet jag inte å inte måndag heller. FÖR JAG E LEDIG PÅ MÅNDAG!! :D bara så ni vet lixom ;D

Vet ni vad jag vill?? jag vill rida igen xD Jag vill oxå ha egen häst :(


Har iaf gjort en läxa idag oxå, så det e ju bra ^^ Å jag har fått grymt mkt kommentarer idag! 9 st! :D Fortsätt så! :D
Nu tänkte jag typ.. ta det lite lugnt ^^ Tända ljus ska jag fan göra.. det  mysigt :)
Puss på er <3

/C

å så gör vi det igen.. ett två tre..

Tjanare ^^
Har stått å försökt å jonglera, så jävla svårt! =P För jag e ju van vid å göra som jag brukar, men det e fel! så jag måste lära mig ett nytt sätt, å då blire svårt =P

Sitter å lyssnar på denna låt för tillfället, vet att jag älskade den ett tag när jag va liten ^^


Lotta satt med sin "sångbok" som hon har, hon typ klistrar in sångtexter där, å då hade jag skrivit texten till den här, som hon då läste upp högt å då va jag tvungen å lyssna på den igen ^^ men den e faktiskt bra :) Eller vad tycker ni? =)
Puss å kram <3

/C

Woho! :D

Så! Nu är jag klar med min nya design! :D
Denna lägger jag upp som minne så jag kommer ihåg hur den såg  ut ^^

Puss å kram <3

/C

Torsdag..

Hellu,
Idag väcktes jag av pappa klockan halv 10, då min buss gick. Så jag blev alltså försenat å fick sitta i 20 min å inte gör någonting för att bussarna gick så sällan >.< Så jag kom efter svenskan. Då käkade vi lunch, sen hade vi engelska, där fick jag tillbaka en "essay" vi skrivit, å jag fick VG+ på den :D Sen hade vi matte där vi gjorde G-test, det gick bra :)
Åkte hem sen, när jag kom till telefonplan va det 24 min kvar tills bussen skulle gå >.< å det va kallt å jag va inte på humör å gå, men som tur va så hade jag min bok med mig, så jag läste den tills det att bussen  kom.
När jag kom hem så startade jag datorn men hade ingen lust å sitta framför datorn (wtf!? =P), så jag la mig i sängen å läste ut min bok, östermalmsmorden, riktigt bra :)


Hon kommer från en fin familj, har gått på de bästa skolorna, varit förlovad med samma kille i flera år och bor på det fashionabla Östermalm i Stockholm. Cathrine Haldeman-Spegel är helt enkelt en typisk överklassflicka. Men plötsligt hittas hon mördad i sin lägenhet, huggen till döds med en jaktkniv. På badrumsspegeln står det, skrivet med läppstift: slyna. Vem var egentligen Cathrine och vad döljer sig bakom Östermalms fina fasader?

Kommissarie Axel Hake blir ansvarig för att leda utredningen. Hake har aldrig känt sig helt bekväm bland människor som har allt. Men nu måste han röra sig i deras miljö för att kunna lösa mordgåtan. Han tvingas bekanta sig med människor han aldrig annars skulle ha träffat, människor som inte drar sig för att göra vad som helst för att få som de vill

Å nu kom mamma in å berättade att hon köpt en ny bok! Woho :D Det e bra, för då har jag något å läsa till å från skolan ^^ Tjock e den oxå 475 sidor ^^


Snabba cash är en spänningsroman för 2000-talet, en skildring av samhällets mörka sida där känslokalla psykopater som saknar spärrar styr. Med ett rättframt språk och imponerande berättardriv skildrar Jens Lapidus brottets obönhörliga logik mitt ibland oss. På Stureplan, i Sollentuna, i villaförorterna. Det är en bild av Sverige som anas i medierna, men som vi inte riktigt vill kännas vid.

JW är stureplanskillen som säljer kokain på de hetaste inneställena. Överklasskillarna han hänger med anar inte att han är en uppkomling som ljuger om sin bakgrund. Han vill vara som dom.

Jorge är latinon som kan allt om koks och som går i land med en osannolikt tjusig rymning från Österåkeranstalten. Väl ute planerar han en grym hämnd mot dem som satte dit honom, juggemaffian med Radovan i spetsen.

Mrado är underhuggare till Radovan. Tidigare var han en av krigsförbrytaren Arkans fruktade pojkar. Det enda han kan: att tortera och plåga utan hänsyn.

Dessa tre mäns vägar korsas på ett ödesdigert sätt som bara kan sluta i en kamp om liv och död. Vägen dit går genom de finaste salongerna på Östermalm, genom fängelser och de tyngsta kriminella gängen, genom skitiga förortsbordeller där flickor hålls fångna, ja, kort sagt, genom ett helvete. Och varför? För snabba cash!


Måste bara försöka å inte börja läsa den igen, för då kommer jag inte kunna lägga den ifrån mig, som alltid...
Hör hur Erik sjunger för fullt där uppe! Så jag ska käka lite nu å sen värma upp å sen sjunga jag med! Fan, Kärrtorp idol kommer närmre å närmre.. måste se till att jag beredd ;)
Puss på er <3

/C

Jag och förhållanden..

.. e ingen bra kombination =P
Jag å Fabian va tsms i 6 år, från 1:an till 6:an wooow, mkt seriöst där asså :P Så i 6:an gjorde jag slut.
Jag å Robert va tsms i 1 månad. Vi blev tsms samma natt vi träffades. Alltså kände vi inte varandra alls, å när vi väl började göra det upptäckte väl Robert att jag kanske inte va hans typ, så han dumpade mig (på alla hjärtans dag, woho!)
Jag å Kenny va tsms i 2 månader. Fast eg. va det väl aldrig någon kärlek mellan oss. Så jag gjorde slut på skolavslutningen.
Jag å Måns va tsms i 3 veckor å 5 dagar. Vi kände (känner?) väl inte heller varandra nå speciellt bra. Jag gjorde slut idag, just för att vi inte har nåt gemensamt, å vi bor så långt ifrån varandra å han röker.

Så.. aa, ne det går inge vidare bra för mig :( Känns som om jag varje gång tar först bästa. Bara för att någon gillar mig, å jag e desperat nog för å ta (nästan) vem som helst, utan att jag ens känner personen.
Jag vill hitta någon som jag verkligen gillar, på riktigt. Någon som jag kan lita 100 % på, någon att älska och bli älskad av.

Nåt jag oxå stör mig på e att jag har ganska "udda killsmak".. eller eg. inte, men jag har inte så jävla höga krav på utseéndet, eftersom att jag e inte nån 10-poängare precis, så då kan jag ju inte kräva att min kille ska vara det, eller hur? Så när jag kanske ser nån kille som ser söt ut, å jag säger det till mina kompisar, så får man oftast till svar typ "eeh, han?" eller "usch, han va ju inte alls snygg" eller nåt liknande.. Men när man väl har en kille så vågar folk inte säga annat, så då får man höra nåt i stil med att "Men han e ju ganska söt".
Jag stör mig alltså på att folk e så fixerade vid utsidan. Visst, det spelar roll med tanke på att det e det första man ser.. Men om man bara lär känna personen så ser han bättre å bättre ut med tiden (om han har en fin insida dåra)..

Shit va det här inlägger blev långt då.. det va inte alls meningen, srry för det..
Nu ska jag iaf ta ut linserna å gå ner å se om tvätten är klar.

Ajuste! måste säga en sak till bara =P Pappa va ju iväg å hämtade mina stickor till min blodsockermätare idag, å tror ni inte att det är fel stickor igen?? Jag fick fel förra gången oxå, så alltså har dom skrivit fel på receptet eller nåt, å det suger!!! Kommer ju aldrig komma igång om det ska dröja 100 år innan man får rätt grejjer! Suck asså >.<
Aja.. ta ut linserna va det ja..
Puss å kram <3

/C

Woho! :D

Nu är värsta snygga bloggdesignen på G asså! :D e nästan klar, men e lite småsaker kvar, jag e fett nöjd iaf :D
Men nu tänkte jag dra ner å slänga in lite kläder i tvätten å ta en dusch, å sen ska jag väl vänta till tvätten e klar så jag kan hänga upp den, å sen ska jag gå å lägga mig ^^
Puss å kram <3

/C


Orka!

Jag överlevde filmvisningen, woho!
Sen hade vi ju KÄR-dagen, å där kollade vi några klipp från "Grabben i graven bredvid" å sen hamnade jag Jessica å Jens med en snubbe (Tobias) som vi disskuterade lite frågor med, när vi slutat så lämnade jag min läxa till Madelene å sen så åkte jag hem. När jag kom hem så va farfar här, å mamma gjorde lite mat, så nu har vi precis ätit å jag sitter å fixar med Elins design, så jag ska fortsätta med det ;)
Puss å kram <3

/C

Musik för fan!! :D

Yees, jag fick musik som estetiskt val! :D nu e jag glad :D
Vi har rörlig bild för tillfället. Vi var först in att prata med Roland, vi fick VG- typ >.< Vår film suger =P Tågscenen är säääämst :P Men men, vår film kommer väl visas först antar jag =P

Juste! Jag var med på gympan idag ;D e man bra, eller e man bra? ;D Vi jonglerade å lekte med diablos (stavning?) =P Så det va väl ok ^^ Men nu väntar vi bara på att filmvisningen ska börja. Efter den så ska vi ha KÄR-dag å vi ska typ prata om temat KÄRlek ;) Med MP2orna :P så det blir väl skoj eller nåt xD

Btw, Stephanie äger!
Puss å kram <3

/C

Godnatt å hejdå Viktor!

Nu har jag kollat på Andra Avenyn som började idag igen! :D Va fett bra ;P
Hmm.. vad som har hänt ikväll.. jag har trixat med Elins bloggdesign, så här ser den ut än så länge.
Ajuste! Inger, min katt, spydde i min säng!!!!! (på överkastet men ändå!!) äääääckligt, så jag blev sur på henne å slängde ut henne =P
Men nu tänkte jag borsta tänderna å sen lägga mig. För imorn måste jag upp.. ska på gympan ju >_<

Å Viktor, min bror, den jäveln, ska till Thailand imorn å va borta 3 veckor!!! JAG VILL OXÅ!!! Ne, så jag e grymt avundsjuk.. Men men, ha så kul brorsan, kommer sakna dig! <3

Puss å kram <3

/C

-

Tja,
Igår somnade jag kl 20 i 9, skönt ^^ MEN, jag försov mig lite ändå så jag fick stressa till bussen men jag hann ^^ först tänkte jag åka tunnelbana till skolan, men jag ser att bussen står där redan (tidig) så då tänkte jag vänta, men så kommer bussen mot andra hållet (tidig den med) så jag springer så jag hinner med den, åker upp till fru marias väg å väntar på 163:an där som e försenad. E det bara jag som blir irriterad på att bussarna aldrig kommer den tiden dom ska??

Va med iaf på rörliga bilden, och vi blev klara!!! Asså det e helt underbart :D Aldrig med rörlig bild, ALDRIG xD
Sen åkte jag iaf den långa vägen till Huddinge sjukhus. Å väl där får jag väga å mäta mig (står still i både längd å vikt) å ta HbA1c, men det fick jag ta två ggr, för att det blev nåt fel första gången. Å så fick jag oxå veta att jag skulle ta årskontrollsprover, så jag fick sånt där Emla i armveckan och på handen. Sen fick jag sitta å vänta, å vänta å vänta.. till slut kom Torun (min doktor) sisådär 45 min för sent, kul. Men det gick ganska bra ändå :) Jag hade 7.7 i HbA1c (mitt sämsta är 11,8 å mitt bästa 6,3, så 7,7 va ganska bra ändå =)) å sen pratade vi lite om hur jag ska göra för å bättra mig, å så satte vi upp mål:
Jag ska ta åtminstone ett blodsockervärde om dagen, vid middag - Det kan jag nog klara
Jag ska byta nålen 2 ggr i veckan, helst bestämma två dagar som jag alltid byter på - det kommer nog inte funka, då jag verligen hatar å byta nål, läs mitt "hata-byta-nål-inlägg här.
Jag ska hålla vikten, eller inte gå upp iaf - Det kommer jag nog hålla med tanke på att min vikt stått stilla ganska länge :P.
Jag ska verkligen försöka å inte glömma ta insulin - Njaae... ska försöka iaf..
Jag ska hålla mitt HbA1c, eller åtminstone inte göra det högre - Det kan funka om jag klarar av å ta insulin när jag ska.

Så det e mina mål.. Så jag ska dit om 3 månader igen, å om 6 månader ska jag kolla ögonbotten. Efter att jag varit hos Torun så tog Ann-britt årskontroll grejerna på mig, så jag fick sitta i en stol med en kudde under armen å så stack hon mig, AJ! Jag hatar det >.< kände mig fett yr efteråt oxå..  men 1 år kvar tills nästa gång iaf! =P
Sen så åkte jag till fruängen å käkade där å sen åkte jag hem ^^ å när jag kom hem så skulle pappa iväg till sjukhuset, haha, sjuka familjen lixom xD
Aja, nu tänkte jag iaf intervjua mormor tror jag ^^
Puss å kram <3

/C

Godnatt!

Ne, nu är ögonlocken tunga å det ringer i öronen..
Maten blev god iaf :D men nu måste jag fixa disken, å sen ska jag sova! Kommer va fett skönt å gå å lägga sig så tidigt ^^
Så natti natti på er
Puss å kram <3

/C

Jävla skiiiiit

Asså åååh, fett dåligt humör jag e på nu! >.< E hungrig som fan, men maten e inte klar förän om 35 min, å jag ska till sjukhuset imorn, men aa, skön sovmorgon ändå, TRODDE JAG! Ne, för jag va tvungen å ta med mig kameran å bandet hem idag, å det måste dom ha imorgon på morgonen, så jag får gå upp vanlig tid ändå å åka till skolan, va med på första lektionen å sen åka till svedmyra station, å därifrån åka till högdalen å därifrån ta en buss till huddinge sjukhus! Asså gaaah!!

Så här känner jag!


Å inte nog med det, för sen ska jag väl antagligen tillbaka till skolan.. njae, vetifan om jag orkar det oxå.. får se..
32 min kvar tills maten e klar... e jättehungrig! Ska väl sätta på ärtorna snart oxå..
Puss å kram <3



/C

Fucking magont!

Tja
Dagen började som sagt med prov. Matten va seg. Sen bestämde jag mig för å hälsa på den nya killen, så det gjorde jag, så han började hänga lite med oss. Så vi käkade lunch å sen körde vi fotbollsspel tills det va dags för samhäll. Där skulle vi jobba med våra kulturer, men jag å några andra fick göra muntligt omprov. Fick G.. väääldigt på gränsen till IG ;P
Efter skolan så åkte jag, Jessica, Rasmus å Jens å filmade scenen där Jens dör.. Blev helt okej tror jag ;P

Kom nyss hem, då kom pappa in på mitt rum å sa att dom ringt från sjukhuset å vill att jag ska komma in imorgon! Faaaan säger jag bara, magont som fan, för jag vill verkligen inte >.< Fanfanfan, har typ hemska värden å allt kommer suga >_< Enda positiva e att jag åker själv iaf..
Så nu lär jag ha magont hela kvällen/natten/morgonen fram till att besöket är över -.-' så kl 11:45 ska jag va där imorgon..
Sja, ska laga mat nu så jag får annat å tänka på!
Puss å kram <3

/C

Usch då :P

Tja tja,
Inatt sov jag 2,5 timmar.. kul >.< men men, är mitt egna fel, så jag ska inte klaga :P Har precis haft excelprov, G+ blev det kanske :P å så ska jag hälsa att Jessica hatar det xD
Puss å kram <3

/C

Woho xD

Yaay, 5 kommentarer å 46 u.b. Rekord föfan! =D Det e fan nästan 50 pers.. tänk er 46 personer som har läst i min lilla blogg, lite coolt nästan ;D Hoppas det håller i sig :D
Men.. e väl dags å gå å lägga sig snart, klockan är halv 12, jag börjar 08:30 imorn med prov i excel.. jag som missat en del lektioner.. så vetifan hur det går :P men G borde man ju ändå klara ;)
Ska stänga fönstret nu iaf, börjar bli kallt ;)
Puss å kram <3

/C

Pft

Happ, 32 u.b. å ingen kommentar? Ne, fy på er ;)
Jag ska iaf ut med Dharma nu, å sen vet jag inte :P väntar fortfarande på att Måns ska komma in på msn (har inga pengar kvar på mobilen nämligen) å om han inte gör det snart så lär jag inte åka till honom.
Puss å kram <3

/C

Aboo :P

Klockan är kvart i 2 å jag har redan haft 29 besökare! Nice ;D Men.. inte en enda kommentar :(

Jag tycker vi gör så här, att alla som läser detta inlägg, skriver en kommentar å säger vem du är som läser min blogg :)
Bra! då har vi bestämt det :D
Puss å kram <3

/C

Nästa veckas mat!

Så, nu har jag vaknat å städat lite, ska käka frukost nu oxå.
Har iaf bestämmt vad jag ska göra till mat nästa vecka (imorgon får det bli ;)) det blir:
Kassler och potatisgratäng med ärtor.


Å det kommer bli helt grymt gott ;D men nu piper mickron, så nu e min risgrynsgröt klar :D
Puss å kram <3

/C

Nörd? Hell yes! ;D

Tjenare =)
Har suttit störra delen av dagen med lite ont i halsen å spelat The Sims :D Haha ni ska bara veta hur kul det är!! ;D
Så jag har väl eg. inte så mkt mer å skriva eftersom att jag antar att ni inte vill läsa om vad jag gjort på the sims xD
Blev ju inte så att jag åkte till kusinerna idag, just för att jag känner mig lite krasslig i halsen. Men imorn ska jag försöka komma iväg till Måns :)
Men nu ska jag återgå till å chatta med skoj folk ^^
Puss å kram <3

/C

Go'morgon =)

Hej =)
Idag vaknade jag först kl12, men jag somnade om med Sigge på min mage, för jag va trött ^^ Andra gången vakande jag kl halv 2, då va jag låg, så mamma fick hämta ett glas mjölk åt mig, så när jag druckit det så kändes det bättre ^^
jag gick iaf upp å käkade lite, å sen kollade jag på tv, å så satte jag mig här :)

Idag ska jag kanske iväg till småkusinerna =) å gör jag det lär jag ju antagligen sova där oxå ^^  men inget är bestämt än, så vi får se hur det blir :)
Men nu ska jag kolla in bloggar :D
Puss å kram <3

/C

Godnatt

Shit, va klockan gick då :P nu e hon iaf tre, så jag ska gå å lägga mig :)
Hörs imorn ;)
Puss å kram <3

/C


The sims! ;)

Woho, nu jävla har jag alla the sims ;) E man grym, eller e man grym? ;D Haha, det blev ju några ;)


Ne, nu ska jag spela :D (Som ni kanske märker så åkte jag inte till Måns ikväll, det blev så sent)
Puss å kram <3

/C

Filmer ;D

Har kollat två filmer idag.

Om A Teacher's Crime:

Carrie är en attraktiv historielärare på high school som en dag bestämmer sig för att hjälpa en elev med problem. Hon tar sig an denna elev utan att vara medveten om den hänsynslöshet och perversitet eleven har planerat för henne.


Om Phat Girlz:
Jazmin Biltmore är en snygg, kaxig och mullig modedesigner som är trött på att höra ordet "nej". Hon har nämligen stora planer för stora damer - en sexig klädkollektion för kurviga tjejer! När hon varken lyckas skaffa finansiering till sina designidéer eller hitta en man som uppskattar hennes fysik, håller Jazmines tålamod verkligen på att ta slut. Men så vinner hon en resa till Palm Springs - där kanske mannen i hennes liv kan finnas...

Grymt bra båda två, men Phat Girlz va nog snäppet bättre ;D
Nu ska jag iaf ut med Dharma, sen ner å ta den där duschen å sen kanske åka iväg till Måns :)
Puss å kram <3

/C


Fredag FFS! :D

Hellu =)
Idag så vaknade jag när jag skulle gå, så jag missade hela engelskan. Fick reda på att vi har fått en ny kille i klassen oxå! Han har tydligen gått på Riddarfjärden förut, men han ska provgå ett tag å se hur det känns typ :P Han heter Marcus/Markus iaf =) Men har tyvärr råkat ut för Micke :P Men vi ska försöka rädda honom på måndag har vi bestämt xD
Sista lektionen va iaf svenska, där skrev vi referat. Sen efter skolan så filmade vi 2 scener, å jag å Jessica satt å redigerade det, så nu saknar vi bara 40 sek! å vi har scenen där Jens dör kvar, å typ en scen till där Rasmus räddar nån, så det blir nog bra! :D

Höll på å somna när jag åkte hem, men jag klarade mig ;P nu e jag iaf sjukt trött. Tänkte gå ner å ta en dusch å sen kanske åka till Måns.. men ska jag göra det måste jag nog sova lite först, annars kommer jag va helt död :P
Puss å kram <3

/C

Zack and Miri make a porno

Haha såg den filmen precis, fett bra ;)


Det är hårda tider för barndomsvännerna Zack och Mirri. De har varit rumskompisar i åratal, men nu tjänar de inte tillräckligt med pengar för att betala sina räkningar. När elen stängs av, och de får ett vräkningsbesked är det dags för handling! Zack och Mirri bestämmer sig för att göra en porrfilm... Men när kameran börjar rulla förändras det som började som en vänskaplig affärsidé till något annat...

Men nu måste jag sova, för jag börjar 8:25 imorn. Så natti natti
Puss å kram <3

/C

Idol Kärrtorp

Dessa är de tre låtarna jag funderar på. Men jag har inte bestämt mig än ;)

Torn - Natalie Imbruglia


The Reason - Hoobastank (Snygg video på den oxå ;D)

Warwick Avenue - Duffy


Vad tror ni? Blir det bra? ;)
Puss <3

/C

Jag ska börja gymma ;D

Hellu =)
Nu jävlar händer det grejer här ;D Haha, ne men jag å Madde ska börja gymma i långbrohallen :) Det e billigt iaf, så vi ska dit imorn typ å kolla hur det ser ut å så :) Jag har ju varit där varje vecka i ett antal år men har typ aldrig varit å kollat i gymmet :P men jag hoppas det ser bra ut :)

Har precis suttit å kollar schemat.. Här e mitt nuvarande:

Å här e det som vi kommer få nästa termin (nästa vecka typ?)

E väl helt okej.. fast inga sådär härligt dagar som man slutar tidigt (som vi har på våra nuvarande fredag t.ex) men men =P Vi ska iaf ha estetiskt val den här terminen! :D hoppas verkligen jag får musik!! annar blir jag suuur.
Å vi kommer inte ha nån mer datakunskap heller (sista plågsamma lektionen, då vi oxå har prov, e på måndag! :D) så vi kommer istället ha NK (naturkunskap? typ :P)  vilket iofs oxå e ganska tråkigt.. men men :P Men.. man kanske kan vara med i kören nu när man slutar senare på fredagar.. hmm, får kolla upp det ;)
Puss å kram <3

/C

Snark..

Hej,
tog mig en timme å komma upp imorse :P va astrött, men när jag väl kommit upp så satte jag radion i mitt rum å i köket på hög volym å då vaknade jag till lite ;P
Kom ca 20 min försent till svenskan. Skoldagen gick faktiskt ganska snabbt :) Efter svenskan va det engelska, där kollade vi film. Matte, gruppen delades upp i två å vi jobbade på. Mediakunskapen, vi gick sluta tidigare (komp.ledigt) för att vi ska på en filminspelning om nån vecka ;D

Så efter skolan så åkte jag till t-centralen, gick först in på H&M men hittade inget där, så jag käkade lite på McDonalds, å sen gick jag till Stadium där jag stötte på mamma :P Hon hade varit inne å kollat lite men skulle iväg å se Yes Man, så jag gick in å kollade lite själv å jag gick därifrån med detta:
 å så en till som jag inte hittade någon bild på ;P

Sen gick jag å tog ut pengar, eftersom att jag är skyldig mamma 100 kr, å sen åkte jag hem å käkade lite, kollade lite å tv å sen satte jag mig här :)
Puss å kram <3

/C


Lilla Fredde ;D

Haha, jag sitter på mitt rum å laddar upp bilder till facebook å så hör jag världens krasch uppifrån, min första tanke är att det e nåt bråk på gång eller så, men jag rusar upp å möter mamma, pappa, Erik å Fredrik i hallen. Fredde står utan glasögon å verkar härligt förvirrad (vet inte om han hade vaknat då) han mummlade något om att han blev attackerad. Så han hade haft en av sina härliga mardrömar, blivit anfallen av något/någon så han hade sprungit upp å viftat runt å dragit ner en tavla i golvet så glaset gick sönder, å så drog han ner en massa papper oxå. Haha, lilla Fredde ;D Så det va ju lite kul slut på dagen :P

Ajuste, jag gjorde ju mat idag :D å så skulle jag ha röd chili i maten, å så fick jag typ chilisaft på fingrarna, å sen skulle jag smaka på soppan å fick lite på fingret som jag slickade upp, å omfg va det brann i munnen, å det va länge oxå! :P Så det va ju lite jobbigt xP men soppan blev fett god iaf :) Kändes bra å stå i köket igen ^^ va ju ett tag sen jag gjorde någon riktigt mat som tar lite tid. Jag stog väl ca 1 ½ timme å fixade med maten :D

Men nu e kl halv 12, å jag e inte trött (tröttheten har gått över av sig själv >.<) men jag måste lägga mig å försöka sova iaf.
Så natti natti.
Puss å kram <3

/C

Öööh

Öööh....

Tror ni att jag e uttråkad eller???

Lite kanske..

Eller typ.. mycket -.-' (fråga inte xD)

Ne, men det va väl allt från lilla uttråkade mig!

Hejdå!
Puss å kram <3

/C

Onödigt vetande om mig

Snodd från Elins blogg ;)

♥ Höger- eller vänsterhänt: Höger
♥ Humör just nu: Sovhumör ;D
♥ Favoritgodis: Saltlakrits :D
♥ Kläder just nu: långkallingar å tröja ;)
♥ Musik just nu: Bandit 106.3
♥ Sommarplaner: Hmm, kanske ut å rida med familjen :) (om vi har råd..)
♥ Hur många kuddar sover du med: 2 ^^
♥ Spelar du nåt instrument: arå ;D Gitarr, sång å piano e väl dom jag kan bäst, men kan en hel del andra oxå ;D
♥ Morgon- eller nattmänniska: Natt ;D
♥ Vem är viktigast för dig: Många, går inte å välja en :)
♥ Bio eller promenad: Bio ofc!
♥ Är du kittlig: Ibland :P får mina ryck ibland xD
♥ Snarkar du: Om jag är jättetrött å förkyld :P
♥ Stjärntecken: Vågen =)
♥ Äckligaste insekten: SPINDLAR FFS! :S :S
♥ Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Osynlig :D
♥ Vad vill du jobba som? Något med djur :)
♥ Stökigt eller välstädat? Ehm.. oftast stökigt :P men det händer att jag har städat ;D
♥ Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jag har haft tankar om att göra det väldigt länge.. men vetifan om jag skulle våga när jag väl står där xD
♥ Gillar du att sjunga? Gillar?? Älskar förfan! <3 :D
♥ Anser du att du är stark? Jora ;D
♥ Vad gör du om du får hicka? Håller andan i 10 sek å sväljer 3 ggr, brukar funka ;)
♥ Vad längtar du mest efter just nu? SOMMAR!! (och sommarlov ;D)

/C

Grattis! =D

Jag måste ju ägna ett inlägg åt födelsedagsbarnen idag oxå :D

Grattis Julia på 17-årsdagen! :D :D
(hoppas det e lugnt att jag snodde en bild från din blogg ;D)


Å Grattis moster Cicki på 36-årsdagen :D


/C


Hehe ;D

Här kommer en video på Jenny när hon hoppade igår :D Visst va vår heja-ramsa bäst? ;)


/C

Onsdag-skola igen

Hellu,
Vaknade i tid idag! Wohoo :P Så jag kom till gympan. Väl där verkade Petter (läraren) inte känna igen mig eller ens komma ihåg att vi skulle lägga upp ett personligt schema för mig. Så Jessica å Stephie övertalade mig till att (håll i er nu! ;D) jag ska börja gå på gympan med dom! =P =PMen ska köpa nya gympakläder innan jag kan börja vara med xP
Eftersom att varken Jess eller Steph hade med sig kläder så satte vi oss vid skåpen å snackade. Sen kom Stephies kompis, å herre gud säger jag bara, den tjejen kan prata, haha xD
Sen gick vi iaf å åt, å efter det satte vi oss å chillade lite igen ^^

Lektion nummer 2 var rörlig bild. Vi (Rasmus å Jessica) satt å redigerade, själv sov jag :S :P Seriöst, jag va helt borta, va så jävla trött, så jag somnade :P jag hjälpte till liiite på slutet iaf xD Men vi satt över i en halvtimme ungefär, sen fick vi springa för å hinna med tunnelbanan.
Jag gick av vid Mariatorget å gick till Synsam å hämtade ut mina linser :D så vi får hoppas dom e bättre nu ^^ sen åkte jag hem =) så nu e jag hemma å sitter här å chillar lite ;)
Ska göra mat imorgon eg. men eftersom att ingen har skrivit upp sig på idag så funtar jag på å fixa käk idag.. Ska ju göra tomatsoppa den här veckan ^^ så det blir gott :D
Puss å kram <3

/C

Godnatt

Så, nu måste jag väl gå å lägga mig, kl är över 12 nu!
Har haft massa sura uppstötningar hela kvällen oxå, inte mysigt >.<
Aa, har väl inte så mkt mer å säga eg.. så godnatt på er =)
Puss å kram <3

/C

Godnatt?

Mmm, tog ett långt, varmt härligt bad :) så nu fryser jag inte längre, det är ju bra ^^ Nu däremot borde jag verkligen gå å lägga mig med tanke på att jag börjar 9:30 imorn.. Men.. jag e verkligen inte trött >.< Så vi får ju se hur det går..
Å ikväll ha jag en massa jävla tankar oxå.. så det gör det inte precis lättare >.< Aja..
Puss å kram <3

/C

Maskeradhoppning!

Tja ^^
Maddes mamma kom å hämtade upp mig (Då va Madde å Elin redan i bilen) å vi åkte till Bredäng å hämtade upp Måns å sen åkte vi till mrs å väntade in Jenny. Så vi lallade omkring där å jag pussade på alla hästar å hade kul ;D (Men Måns ville inte pussa mig när jag pussat på hästarna xP) sen kom iaf Jenny, så först kollade vi på första gruppen när dom hoppade (Det va 4 grupper, å Jenny va allra sist :P) å när andra gruppen skulle börja hoppa så gick vi till stallet å gjorde iordning Stanley å Jenny =) Haha å när dom andra va å hämtade saker så stog jag å gosade med Stanley å pratade med honom å sa att han va sååå varm å sååå gosig å sååå fin. Haha å så hör hör jag någon säga "Heej Carro" å så vänder jag mig om å där står Felicia från min gamla klass, haha, så det va ju nästan lite pinsamt ;D
Men nu ere bildtime :D
(Bilderna tagna från Elins blogg!)
Jenny skulle då vara rosa pantern :)



Å sen va det dags för tävlingenen då, å den gick bra :)


Sen va det dags för prisutdelning.
Jenny kom på tredje plats i hoppningen, å 5te plats i maskeraden :)
Så här är hon med sina priser ^^

Å det va det ^^
Sen stog vi i 25 min å försökte få in Stanley i transporten, men det gick ganska snabbt ändå :) 
Sen stog vi i typ 20 min å väntade på Maddes mamma som till slut kom å körde hem mig ^^
Men nu ska jag ta ut linserna :)
Puss å kram <3

/C

Maat

Tja,
Kom precis hem, vi har varit å handlat. Vi ska ha möte snart, men först måste jag käka frukost! Har inte gjort det än för vi hade ingen mat hemma ;P Ska kolla upp när jag måste åka oxå så jag hinner till Bredäng till 4! =)
Puss å kram <3

/C

Godnatt

Tja
Haha går asbra på the sims ;D Har klarat universitetet, har precis gift mig å skaffat barn, blev tvillingar, haha, så ni vet ;D

Måns kom precis in på msn, han hade stängt av mobilen för att en kompis terrorringde honom, å så låg han å kollade på tv å halvsov å undrade vrf jag inte ringde :P Haha så det sög :P Men fett synd för jag saknar honom :(
Men vi kanske kan ses imorgon innan jag ska iväg å se på när Jenny tävlar :)
Men ska typ gå å lägga mig nu
Puss å kram <3

/C

Kalkonmiddagen!

Tjenare =)
Nu e vi hemma från kalkonmiddagen ^^ Faan va gott det e asså, önskar man åt det oftare ;D
Bilder! :D
Jag ;P

Mormor, Hugo å Saga

Saga å Hugo

Saga, mitt lilla troll <3                            Å Theo <3

Mamma å Viktor

Alla busiga småttingar ;D

Maat :D (det lilla glaset fick jag punch i, i det stora vin å sen vatten i det sista ;D sen fick jag smaka lite baileys senare oxå ;D)

Å mormors fina bordsdekoration ^^

Mamma å Erik

Efterätt :D

Pappa å mamma

Å sen skulle ungarna sjunga lite jullåtar :)

Tipptapptipptapp

Söt <3

Sen sjön Lotta solo (Dolina) å Erik kompade på gitarr

Sen va det dags för den årliga "teatern" Den är över 200 år gammal :) Mormor visar den på kalkonmiddagen varje år, 2 ggr =)


Haha å sen på hemvägen så va vi ju 7 pers i en bil för 5 :P Så Lotta satt i mammas knä i frammsätet å Erik la sig över oss i baksätet xD

Nu sitter jag här hemma å gör typ nada.. Messade med Måns tidigare under kvällen å han skulle komma till mig, men nu verkar hans mobil va av, för jag får inget svar (har t.o.m. ringt!) så jag vet inte hur det blir :/

Alla killarna från igår har iaf sagt förlåt, så det e ju bra ^^ Berättade ju för mamma å pappa att dom drack (ville inte riskera att dom skulle få reda på att dom drack på nåt sätt, å då tro att jag va med på det) å dom tyckte bara att det va bra att jag sa ifrån å skickade ut dom :P

Men ska spela the sims nu
Puss å kram <3

/C

Kalkonmiddag

Tjenare =)
Idag vaknade jag kl 12 första gången, pratade lite med mamma, å sen gick jag å la mig å somnade om å så gick jag upp nu :) Hahaha fick leveransrapporten från Micke idag (Elin å Jenny vet vad jag pratar om ;D) xD Men har inte fått nåt svar än ;P Sen va det mening att Måns skulle komma idag. Men då skulle han ta 2-tåget å komma fram kl 3. Å eftersom att vi ska va hos mormor idag kl 5 på årets kalkonmiddag, så känns det lite onödigt för det tar 30 min å åka dit å 30 min för mig å göra mig iordning. Så han kommer alltså inte idag :(
Men nu ska jag käka frukost å sen spela the sims fram tills dess att jag måste börja göra mig iordning :)
Puss å kram <3

/C

Godnatt!

Tja,
har nördat lite The Sims nu. Å så har jag skrivit av mig lite på min hemliga blogg. Nu måste jag sova! Måste börja lägga mig tidigare asså, skolan börjar på onsdag för fan!!
Godnatt
Puss å kram <3

/C

Filmkväll...

Som sagt så hade jag min filmkväll ikväll. Jens hade messat mig tidigare å sagt att Rasmus tänkt ta med sprit. Så jag messade Rasmus å sa att han inte fick göra det.

Först kom iaf Anton å Fabian å vi gjorde inget speciellt, kelade lite med Dharma å kollade saker på youtube medans vi väntade in de andra

Sen kom de andra. Å gissa vad? Jo, dom va såklart redan lite småfulla när dom kom, och så hade dom med sig 2 flaskor vodka. Så jag sa till dom att om dom blir för fulla så kastar jag ut dom. Vi satte iaf på "Bruce den allsmäktige" men ingen kollade typ









 
Sen blev dom alldeles för fulla (som ni kanske ser..) så jag slängde ut dom å satte mig här. Tycker det va grymt dålig stil av dom å ta med sig sprit fast jag sagt till både Jens å Rasmus att dom inte fick dricka här. Inte okej asså.
Aja, ska spela the sims nu.
Puss å kram <3

/C

Jag hoppade! :D

Heej :)
Kvällen igår å dagen idag va asnice :D Blev som sagt en del snacks ;P


Å så blev det 4 filmer


Alla va bra ^^ Sen va vi å nattade hästarna oxå å tog några bilder :)

Ge mig mandarinen

Snälla

Jag vill ju


Tihi, sötnos där ^^
Ajuste! Sen så provade jag på å snusa, haha xD Men det va inte så äckligt så man kan tro faktiskt :) (va lössnus)
Men sen sov vi iaf


Imorse gick vi upp vid 12-tiden. Käkade frukost å så. Sen gick vi ut å satte upp hindren (Jenny skulle träna, för hon ska tävla) å sen gjorde vi iordning hästarna. Jag tog Mackan igen, Jenny tog Stanley å Elin kollade på å fotade :) å lilla Pelle fick stå å kolla på, för varken jag eller Elin vågar rida honom :P
Bilder :D








Å nu till det bästa ;D
Elin å Jenny ville hoppa Mackan, för dom visste inte om han hade gjort det nån gång. Haha å jag anmäler mig som frivillig xD Dom satte bommarna på det lägsta typ, å jag travar lite lugnt med Mackan mot hindret med Jenny på Stanley precis framför. Sen när vi ska hoppa så tar Mackan något jättesteg/hopp å jag glider nästan av, men jag klarade det fan! :D Å det bästa e, att det finns bildbevis på mitt första hopp :D (Tack Elin! ;D)

Nice va? ;D

Här e Elin när hon rider oxå :)


Elin med Pelle som vi lät springa lite i hagen sen så han oxå fick lite motion =)


Haha, måste ju lägga upp bilden på bubblan i äggen oxå ;D ;D


Å så en bild på Jennys tavla hon fick av Madde å Elin i födelsedagspresent ;D


Vi åkte hem vid 5-tiden, så jag kom hem kl 6 å badade å sen fixade mig lite, för jag hade min filmkväll idag istället. Men om den skriver jag i nästa inlägg.
Puss å kram <3

/C

Tjohoo

Hej
Idag har varit skoj ^^ När vi kom hit så red vi, sen gick vi in å kollade vi på sex and the city-filmen, den va bra ^^ Sen så åkte Jennys pappa iväg å handlade 2 cipspåsar, 1 pollypåse, 1 stor påse med lösgodis och tre Ben & Jerry så sen kollade vi på "love guru" å käkade godis (juste måste tillägga att det redan fanns 6 läsk och 2 chipspåsar ;P) sen drog vi ut å nattade hästarna, å sen gick vi in å här e vi nu å käkar mer godis å kör Sanning å Konka med Jennys Sanning eller Konka kort ;) Men det e svårt å skriva sammtidigt som vi spelar, så vi hör senare :D Kommer bilder imorn ;)
Puss å kram <3

/C

Bye!

Ne, nu ere snart dags å knalla till bussen :)
Juste! Glömde ju säga att filmen igår va skitbra :D Haha, tänkt om man faktiskt gjorde så, sa jag till allt. Fan va jobbigt xD
Men som sagt, ska dra snart! Uppdaterar lite där borta kanske ;D Kameran åker med iaf, fulladdad den här gången! :D
Puss å kram <3

/C

Go'morgon

Tjenare
Sitter här ganska så nyvaken, "försov" mig en timme, hade eg. tänkt gå upp kl 10, men det gjorde inget ^^ Jag ska ner å duscha nu, å sen ska jag ta upp mina kläder som jag hoppas har torkat över natten :P Så jag ska packa lite å sen om jag har tid ska jag spela lite The Sims ;) Har ju Nattliv, Studentliv å Arbetsliv nu oxå ;D Men jag måste se till att jag hinner med bussen som går 12:52 bara ;)
Men nu ska jag ner å duscha!
Puss å kram <3

/C

Woho xP

Hahaha xD

Anton säger (17:09)

Juste carro! du är härmed döpt tll darling

Haha niice ;P
Ne, nu måste jag kila så jag inte kommer för sent till bussen, det skulle ju inte va så kul ;D
Puss på er <3

/C


Helgen

Så här kommer de kommande dagarna se ut:
Fredag: Ikväll blir bio på Heron med Alex :D Yes Man ska vi se =)
Lördag: Jag å Elin ska till Jenny å sova där, å jag hoppas på att jag ska få rida igen ;D
Söndag: Film hos Stephanie, blir barnhemmet ^^
Måndag: Ev. filmning med Jessica, Jens å Rasmus. På kvällen blir det trettondagsmiddag/kalkonmiddag hos mormor
Tisdag: Ev. filmning med Jessica, Jens å Rasmus. (vi har inte kommit överens om någon dag än). Filmkväll med b.la Anton, Calle m.fl från klassen. Verkar som om det blir hemma hos mig igen, så blir väl till å städa nån dag oxå :P
Onsdag: Skolan börjar igen -.-' *suck*

Aja, nu måste jag snart dra.
Puss på er <3

/C

Tidig morgon

Tja
Väcktes kl kvart över 8 imorse av mamma. Jag segade lite å sen tog jag mig upp å låg å gosade med Dharma ett tag (som f.ö fortfarande haltar!) sen käkade jag å sen va det dags å ge sig av. Vi gick till Hägerstensåsen å åkte till Mariatorget, å därifrån gick vi till synsam. När vi kom dit fick vi vänta ett tag, sen kom det en tjej som "tog hand om mig" Jag fick göra det vanliga. Kolla med vänster öga. kolla med höger öga. Hur långt ser jag? m.m. Tog ca 30 min, å det blev dyrt :P typ 2000 kr, men vi hade lite rabater, så det landade på 1200 typ. Å det va för undersökning + linser och linsvätska för 6 mån =)

Vi gick iaf tillbaka till Mariatorget å åkte till t-centralen där vi uppgraderade mitt busskort till +kort, å sen gick vi till nationalmuseét å tittade på utstlänningen "Lura Ögat" å den va väl helt okej :P inte som jag trott, så lite tråkig, men ok :) Sen gick vi till donken å käkade å sen åkte vi till fruängen å gick hem därifrån =)

När jag kom hem så va jag trött, för jag somnade vid 3 igår :P Men jag satte mig vid datorn å spelade The Sims ;) Men nu ska jag steka kyckling å sen ta en powernap typ ;) Jag å Alex ska ju gå å se på yes man ikväll =)
Puss å kram <3

/C

Åfan =P

Shit asså, syrran har fan djupa tankar :S :P
Från hennes blogg (jag har rättat till stavfelen :P)

"Nu är det bara 6  dagar kvar till skolan och jag pallar inte mer. Varför kan det inte va 9 veckor höstlov, 9veckor vinterlov och 18 veckor sommarlov. Det skulle  vara fett skönt. Läxor, matte och so/no det vill inte jag ha. Och äldre för varje år. Jag vill inte köpa saker själv och sköta huset, utan jag vill att man kan vara själv när man vill, gå i skolan när man vill och att göra som man vill. Förutom om nån t.e.x vill ha krig, inte sånna saker utan mera normala saker. Ja jag ska käka nu och sen ska jag typ lägga mig. Jag är trött för dem hära nyårsdagarna när man är uppe sent så jag kommer att skriva mer imorgon och då tror jag att jag ska skriva mer men nu är jag så hungrig så jag pallar inte att skriva mer!
/charlotte"

Eller vad tycker ni? =P
Men som sagt, ska sova nu ;)
Puss å kram <3

/C


Godnatt

E fortfarande sur på min jävla dabetes :P Men jag chattade lite med Felix i klassen som oxå har diabetes, å jag fick lite tips.. men vetifan om det kommer bli nå bättre ändå.
Grejen e den att jag vill verkligen sköta mig. Vill att allt bara ska gå utav sig själv. Men det gör ju inte det. Å det jag är så jävla rädd för är att jag ska missköta mig så grovt så att jag, när jag blir äldre, måste amputera nåt, blir blind, hamnar i rullstol m.m. Finns ju så jävla mycket som kan hända om jag inte sköter mig... men det gör inte saker lättare precis...

Aja, nu ska jag sova iaf, för jag å mamma ska iväg ganska tidigt imorn å åka till synsam. Kl 10 ska vi va där, så vi måste åka ganska tidigt som sagt >.<
Aja, godnatt på er
Puss å kram <3

/C


Hatar å ha diabetes!!

Tja
Har spelat mer The sims, å så har jag legat ett tag å läst "Låt den rätte komma in" den är jättebra :)
Insulinpumpen pep om att den inte doserade (insulinet va slut) så jag fick tvinga mig själv å byta nål å allt det där.
Fy fan vad jag hatar det. Man måste nog uppleva det själv, göra det var tredje jävla dag, för å veta hur jävla jobbigt det är.
Först så tar man fram alla saker. Sen sätter man nålen i "koppen" å man sätter "koppen" mot huden, å sen är det "bara" å trycka in de två vita plupparna sammtidigt så nålen skjuts in. Men ne, så enkelt är det inte. För man sitter där. Räknar ner från tre. Tre... Två... Ett... å så ångrar man sig i sista sekunden å byter ställe å räknar en gång till. Tre... Två... Ett... Å så trycker man. Men man är för "feg" så man trycker inte tillräckligt hårt, därför trycks bara ena vita pluppen in. Så då får man göra om allting. Allt som allt brukar det ta ca 10 min. Till slut blir man så jävla irriterad på sig själv för att man inte trycker tillräckligt hårt, å man får lust att bara skita i det. Slänga alla grejer. Låtsas som om de inte finns. Som om jag inte har diabetes. Men det går inte! Så man tvingar sig å göra det ändå. Å vissa gången för det ont som fan. Då vill man ännu mer bara slänga å glömma allt. Vissa gånger känns det inte alls. Då känns det bara så jävla onödigt att man suttit där så länge å tvekat.
Sen ska man ju egentligen byta nålen var tredje dag. Själv brukar jag vänta tills insulinet tar slut och jag inte har nåt val. Blir lättast så. Men sen på sjukhuset får man såklart skäll för att man inte gör som man ska. För att jag inte tar insulin när jag ska, inte tar blodsocker när jag ska, inte byter nålar när jag ska. Det är bara å göra det säger dom.
Men det är fan inte så jävla lätt!!



/C

The Sims

Tja ^^
Hehe idag har jag suttit å nördat lite the sims :P Har laddat ner Livet i Lägenhet ;) Fett kul ^^
Imorn ska jag å mamma till optikern, ska kolla min styrka på linserna. Sen ska vi på nån utställning på ett muséum, å senare på kvällen, kl 6, så ska jag å Alex iväg å se på Yes Man ^^
Å på lördag ska jag å Elin till Jenny å sova över där ^^ Madde skulle med eg. men hon kunde typ inte, så vi ska göra det nån gång till sen alla fyra ;) Så det ska bli skoj :D Hoppas jag får rida igen (A) :D
Men nu ska jag gå se hur det e med Dharma å hennes tass!
Puss å kram <3

/C

Woho ;D

Hehe, nu har min lillesyrra Charlotte skaffat blogg oxå ;D Så ni kommer till den om ni kollar bland mina länkar eller så klickar ni helt enkelt bara här.
Jag har lagat mat idag =) Blev lite improviserat. Kyckling, pasta, Pesto och Kesella. Blev fett gott ^^
Nu ska jag bädda sängen ^^
Puss å kram <3

/C


Dharma <3

Min lilla sötnos Dharma har typ stukat tassen :( å det verkar inte vara nån liten stukning som går över efter några timmar bara, för det började typ igår vid 10-tiden, å hon haltar fortfarande :( så vi får se hur vi gör med det.

Viktor, Erik å Emmi kom hem vid 3 igår, å då kom VIktor in till mig å berättade värsta historien. Tydligen hade Erik hamnat i bråk men som tur e så hade det kommit civilpoliser..

Men nu ska jag fixa några saker.
Puss å kram <3

/C


2009

Så.. nu har det varit år 2009 i 1 timme å 51 min ;D
Vad ska jag uppnå det här året då?
Jag vet inte.. jag orkar inte ha några nyårslöften, för jag lyckas aldrig hålla dom ändå. Det är ändå alltid samma löften varje år. Gå ner i vikt, äta nyttigare, mindre godis m.m. Så ne, jag skiter i nyårslöften i år ;D

Jag märker att Dharma tar det lugnare å lugnare för varje år som går :) jag kunde faktiskt gå ut med henne 20 min över 12 (smällde bra mycket då med) svårast e ju å få bort henne från huset, men så fort vi kom ner till parken gick det bra. Men sen kom det några stora smällare på vägen hem, så då drog hon som fan igen :P
Nu ska jag iaf inviga det nya året med å sova :D
Så godnatt på er =)
Puss å kram <3

/C

RSS 2.0