kvart i 7! =S

Hej hej ^^ idag har jag inte bloggat mkt alls sen imorse :P har haft ganska mkt å göra =P

Började ju med tyskaprovet, å det kändes bra =D efter tyskan va det NO.. dom andra skulle ha CSI-labb.. men jag fick stå å kolla på, för kl 10 började kören =)
Först tog jag en pepparkaka xD (elevrådet delade ut :P) sen övade vi hur vi skulle stå å gå, å när vi gjort det så gick vi in i musiksalen å övade sånger till 11:25. Efter kören hade vi elevens val.. vi segade lite.. för det e verkligen mupp på skoltidningen.. internet funkar sällan, å allt e bara helt mupp där :P men vi har kommit på att vi ska ha en fototävling i skoltidningen =D tema natur =)

Efter elevens val så va det ääntligen lunch =P det va köttbullar (max 8 st =P) med potatis brunsås å lingonsylt..
Efter lunch hade vi Sv.. där fick vi svara på frågot om boken "möss och människor", å sen kollade vi på en film om författaren till den boken.
Sen hade vi då So.. där snackade vi om andra världskriget.. jag satt typ å smsade mest :P men Elisabeth märker inget, för jag kan skriva sms utan å kolla, så det e skitbra xP
Å efter So:n va skolan äntligen slutt :P

Efter skolan gick jag hem till Alexandra, hon mötte mig med ena ninisen, skiiitsöt :D sen gick vi hem till henne å jag kollade på kaninerna (tyo identiska :P) sen fotade vi två marsvin som hon ska sälja, å sen tog vi lite bilder på mössen.. dom e ju typ gamla nu :( så dom kommer typ dö snart ='/
Efter att vi vart hos henne så gick vi hem till mig.. jag städade lite.. så det ser iaf liiiite bättre ut nu :P å hon satte in annons på marsvinen. Sen blev klockan mkt å jag fick skynda mig till bussen.

När jag kom till kursen... 10 min för tidigt, så va ingen där :P (brukar alltid vara nån där 15 min innan ;P) så jag började undra om det verkligen va nån kurs idag. men det va det, dom kom efter ett tag ^^ det tog typ 30 min för tjejerna å stämma sina gitarrer :P för det blev helt fel :P men sen körde vi iaf lite trevliga julsånger =)
När kursen va slut vid halv 8 så drog jag till grottan.. men jag stannade inte där så länge.. typ 45 min. Men jag va på jättemkt kramhumör xD så jag gick å kramade alla hejdå flera ggr om xD

När jag kom hem så kollade jag att alla saker som jag ska ha med mig imorgon fanns.. det gjorde dom inte :P så jag fick springa å leta upp massa saker jag behövde :P men nu har jag allt nerpackat iaf ^^
Har satt igång en tvätt oxå :P hade typ massa massa smutsiga kläder som behövdes tvättas xP
Nu e klockan 10.. jag ska lägga mig snart... ska upp halv 6 imorgon.,. ska ju va i skolan kvart i 7 =S

Nu ska jag typ käka nåt.. å sen ska jag sova xD kommer bli fett skönt, för jag har dessutom bytt lakan (orkade inte det igår :P)
Så heidoo ^^
Natti natti
Puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0