Klart det är okej..

.. att ens partner kollar på porr!

Har precis suttit å läst på blondinbellas blogg, å läst igenom en jäkla massa kommentarer till frågan "Tycker du det är okej att din partner kollar på porr?"

Jag tycker såklart det e ok, för porr e nånting som typ alla killar (å många tjejer oxå för den delen) kollar på. Å fick jag en kille så antar jag att han kollat på porr innan vi blev tsms, så då tänker inte jag komma å bestämma om han får kolla på det eller inte.
Sånt blir jag faktiskt jäkligt sur på.. har hört så mkt om tjejer som kommer å bestämmer i killens liv. Typ att han bara ska träffa henne hela tiden å sånt. Men det tycker jag e helt fel, bara för att man e tsms så måste man ju inte umgås hela tiden, såklart att killen ska få ha sitt liv kvar å träffa polare å sånt =P

Aja, nu blev det lite för långt inlägg än det va meningen eg.. men men =P Ni som läser vad tycker ni? Okej eller inte?

/C

Kommentarer
Postat av: FELICIA

haha andra kommentaren på typ kort tid men jag måste bara säga att JAG KUNDE INTE SAGT DET BÄTTRE SJÄLV! klart att man inte kan komma in och bestämma att killen inte får kolla på porr. om man känner sig otillräcklig p.g.a. det så är det nog självkänslan som är problemet och inte porren i sig..

2008-04-11 @ 22:06:50
URL: http://changed.blogg.se
Postat av: f

nej det är ju sjukt om dom vill vara en sån där kontrollerande flickvän, fan kolla med dom istället! haha ;D

2008-04-11 @ 22:31:08
URL: http://changed.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0