Beethoven och luftens hjältar, bra mix? ;)

Hej hej.
Idag va jag extremt seg, va riktigt sugen på å ringa å sjukanmäla mig å bara krypa ner under täckert å sova. Men vi skulle ha ljud idag, å det ville jag inte missa, så jag tvingade mig upp å iväg till skolan.

Vi hade bara två lektioner idag. Vi började med gympa, men bara introduktion, så vi slutade ganska tidigt, då va det lunch, men eftersom att vi slutade tidigare så hade matsalen inte öppnat än, så Stephanie, Jessica å jag gick till biblan å dom läste tidningar å jag läste om övernaturiga saker ;) Å vet ni vad? =D jag blev fett glad, för både Jessica å Stephie tror på andar å sånt ^^ fett nice jue ;)
Men sen iaf så käkade vi, å sen satt vi i biblan tills nästa lektion, ljudteknik, började.
På ljudlektionen så gjorde alla klart sin presentation av en låt, alltså att man presenterar låten under introt, å sen höjer ljudet så där som det e på alla radiostationer ^^ Sen så skulle vi göra en mix, alltså att man hade en låt, sen drog man ner ljudet på den å höjde samtidigt ljudet på en annan. Jag körde ju en lite härlig mix, började med Beethoven, å sen blev det luftens hjältar, den ni ;)

Mårten - Jasså det va Beethoven det va? Det sökte du upp på internet eller?
Jag- Nee.. Jag har den på min iPod.
Mårten- Verkligen? När lyssnar du på honom då?
Jag- Jaa.. när den kommer typ..
Mårten- Jaha, trevligt
*klassen kollar lite konstigt på mig*
Haha, ne inte riktigt, men typ =P fick säkert nån blick för att jag lyssnar på Beethoven ibland xP

Efter lektionen iaf så åkte jag hem, åkte tunnelbanan idag, för jag pallade inte vänta på bussen, å sen gick jag hem från hägersten ^^ Å när jag kom hem la jag mig på sängen å vilade ett tag, men sen kom Erik å la sig bredvid mig å va jobbig xP Så jag gick upp å käkade, men nu har jag hamnat här igen ^^ Ska leta upp nån låt jag kan spela på gitarren nu ^^
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0