Hatar kvällar!!!

Ne, fyfan för kvällar asså. Det e då man mår som sämst, då alla tankar kommer ifatt en, de tankar man lyckats rymma ifrån på dagarna då man har annta för sig.
Satt nyss inne på ett forum å tänkte om jag kanske skulle skriva ett inlägg å skriva av mig lite, men så kom jag å tänka på att det eg. e ganska onödigt, för jag skriver ju av mig här, på min kära blogg. Seriöst, utan bloggen skulle jag nog må mkt sämre nu än vad jag redan gör, bloggen fungerar som en ventil för mig, jag skriver av mig, å det får mig å må lite bättre =)

Jag å Alex har iaf suttit å peppat varandra nu ett tag, å det känns bra =) E så glad att jag har henne, för jag vet att hon alltid ställer upp för mig, å jag hoppas hon vet att jag alltid ställer upp för henne oxå =)

Shit.. det e bara 5 dagar kvar nu tils pappa börjar cellgiftsbehandlingen... E så jävla rädd för att han ska bli skitdålig, jag vill inte se honom svag ='( Usch.. jag får inte tänka på sånt, för nu rinner tårarna igen...

Men nu ska jag lägga mig iaf. ska upp runt kl halv 8 imorn, så jag måste lägga mig nu så jag får några timmars söms iaf, för det lär ju ta ett tag innan jag somnar, som vanligt..
Godnatt på er =)
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0