Ungdomsmottagningen nästa?

Tja.
Har suttit här framför datorn ett tag. Har lekt lite med photoshop å chattat med Alex som har uppmuntrat mig till att försöka hitta nån å prata med. Så jag ska försöka ta mod till mig så jag kan ringa till ung.mott nån dag. Uusch scarry, jag som hatar å ringa, å speciellt när det är om en sån här sak =S Men jag e bara så rädd att det ska bli som förra gången, på bup, att jag får nån gammal kärring som sitter å stirrar på en å inte verkar fatta nånting. Dessutom så e det så obehagligt å sitta mitt emot nån å prata.. Så va det på bup, man satt i ett rum mitt emot varandra å prata.. gillade inte det alls.. Å det e tydliken liknande på ung.mott, ett litet rum, två stolar å ett bord i mitten..

Åååh blir så jävla sur på vården, soc å alla dom där! Dom tar en inte på allvar! Ja menar, om man jobbar på t.ex psykakuten, då ska det vara en snäll, varm å förstående person som jobbar där, inte nån kall jävel som typ uppmuntrar en till å begå självmord?? :S Eller skickar iväg en person med självmordstankar utan å eg. göra någonting. E helt jävla sjukt. Klart man ger upp hoppet om att få nån hjälp då..

Läs det här. E inte det sjukt?

I Sverige förlorar vi tre gånger så många medmänniskor i självmord som i bilolyckor. Men trots detta satsas det jämförelsevis lite på att förebygga och förhindra självmord jämfört med trafiksäkerhet.

Varför satsar vi inte mer pengar på vården? Så att dom som vill ha hjälp, kan få hjälp?

Blev lite långt inlägg det här. Men sånt här gör mig så jävla sur, å jag tycker att det absolut borde uppmärksammas, å jag fattar inte varför det inte gör det!?
Men men, ska läsa lite på ett forum jag precis hittade.
Puss å kram <3




/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0