Wierdo dröm :S

Okej, nu har jag drömt en wierdo dröm igen, så det är bäst att jag skriver ner den medan jag kommer ihåg den =P

Jag var vid Alexandras hus, vid deras grind. Plötsligt kommer hennes pappa med en soppåse i handen. Han slänger den, kollar sig om kring (men ser inte mig?) och sen springer han. Han rundar hörnet så jag ser honom inte, sen ser jag en pengarbil komma, och kort efter kommer Alexandras pappa igen med en påse i handen. Han springer in igen. Han möter på Daniel, å dom pratar lite, sen springer han med. Sen pratar han med Alexandra ,och hon springer också. Han går in i huset för att prata med Alexs mamma, men där står en kille som säger att han har ljugit, och så skjuter han Katarina och sen Per.
Jag springer därifrån å springer efter Alexandra. Kommer ikapp henne. Vi springer förbi Daniel, han ligger på gatan, skjuten. Plötsligt är Alexandra borta också. Det är bara jag kvar. Jag vänder mig om och ser en stor hund springa efter mig. Jag springer för livet, för hunden ser inte snäll ut. Plötsligt dyker det upp en liten hund som ber mig att följa efter honom. Jag följer efter honom, och flera andra barn kommer oxå, dom är där för å skydda mig. Dom säger åt mig att krypa in i en hundkoja. Jag försöker men den är för liten, så jag kan bara gömma halva mig. Men den elaka hunden är smart, och förstår att jag är där, så han attackerar dom som står och skyddar mig, och den snälla hunden säger åt mig att springa. Så jag och hunden springer, medan barnen står och kämpar med den elaka hunden. Vi kommer fram till parken, där träffar jag på Alexandra igen, hon är skadad, så jag bär henne och springer hemåt, det går långsammare när jag bär Alexandra. Plötsligt hör jag ett högt skall. Den elaka hunden är tillbaka, helt blodig om munnen. Jag springer, det går långsamt. Den snälla hunden tar ett språng och börjar brottas med den elaka hunden. Jag springer och springer, till slut kommer jag fram till dörren, jag låser upp, går in, och drömmen slutar.

Lagom udda va?
Men sen kommer jag ihåg delar av en annan dröm jag oxå drömde.

Jag var i mitt hem. Vi hade precis kommit hem, så jag letade upp katterna (SIgge, Inger, Tussan, Zenya och Zenita, alltså gamla katter också) å började kela med dom. Sen ser jag att Oscar inte är där! Så jag letar och letar, sen går jag upp å mamma å pappas rum, och där ligger han. Men han är inte grå som han var när han va i livet, ne, han va orange, som Sigge. Sen kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände, men.. Hela familjen ligger i sängar bredvid varandra. Farfar är också där. Plötsligt kommer en bomb, den sprängs, och alla dör.

Å så en sista dröm =P

Vi är i Italien. Jag är grym på å skejta, så jag glider omkring. Plötsligt ser jag Annie och Ellinor (från amerika) så jag åker för å hälsa på dom, men när jag hoppar av skateboarden så får den värsta farten och drar iväg. Jag springer efter, men den är snabbare än vad jag är, så jag ger upp och går tillbaka till Annie och Ellinor och hälsar på dom. Sen kommer Dharma, fast det eg. inte är Dharma, utan det är någon snygg Italienare. Han lyder mig inte, så jag skriker -DHARMA! och stampar i marken. Men han drar över gatan ändå. Då kommer jag på att, vafan han är enmänniska, han kan ta hand om sig själv.
Plötsligt är jag med familjen. Vi går. Fredrik är hungrig och vill gå och äta, pappa pekar ut ett ställe. Mamma säger: Nej, det fins ju en bank där inne, och suckar. Vi andra tittar på henne utan att förstå vad hon menar, och så åker vi upp i dom oändligt långa rulltrapporna. När vi kommer fram så är det ett mysigt lite ställe, men, plötsligt ser jag Dharma, riktiga Dharma, hon sitter högt, högt uppe på en hylla, med en kamera runt halsen. Det står olika långa personer i en rad, som en trappa, så Dharma trippar ner å in i min famn. men jag tappar henne, för hon är så tung. Jag tittar på kameran, Fredrik kommer upp bakom -Nemen titta, där är min kamera, utbrister han och tar ifrån mig den überdyra å snygga kameran
(I förrgår satte han en kamera runt Dharma, är det därför jag drömmer det? =P Fast det va iofs en jätte jätte gammal å ful kamera..) Sen kommer det upp två mystiska snubbar, Poliser? Dom kollar på Dharma och viskar. Jag försöker bära upp Dharma och sätta mig. Men hon är så otroligt tung att det inte går. Jag försöker och försöker, till slut får jag upp henne och går och sätter mig. Då försvinner dom mystiska snubbarna, och vi beställer mat. 
 
Å sen vaknade jag =P
Ja.. det va mina drömmar jag hade inatt.. å jag kom ihåg alla oxå.. lite udda =P Men men =P

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0