Elevens val..

Happ.. nu sitter jag här i datasalen å ska hålla på med skoltidningen.. Men jag pallar inte xP

Igår då.. tänkte ju som sagt fråga mamma om jag fick följa med Alex till stallet istället för å gå till skolan.. men nej, mamma fick ett utbrott, så jag å mamma bråkade med varandra kl halv 1 på natten typ.. å hon stog där å verkligen VILLE att jag skulle få skuldkänslor.. jag t.o.m. frågade om det va det hon försökte med, å det fick jag inge svar på!
Efter bråket iaf så gick jag å la mig, pratade ju lite med Alex först.. men jag somnade ganska snabbt ändå..

Imorse vaknade jag av att pappa öppnade dörren å sa åt mig å gå upp, sen när jag va seg (ville bara inte göra som han sa..) så började han skrika på mig.. så jag somnade efter ett bråk igår, å vaknade till ett idag >.< Alex gick iaf ganska snabbt eftersom att hon skulle med bussen, så jag stog å klädde på mig å fixade mig.. å sen va det 30 min kvar tills jag skulle börja, å jag va skithungrig, men jag ville inte käka när pappa va där, så jag gick å klädde på mig å drog på en gång, å pappa skrek efter mig att jag måste käka frukost... men jag orkade inte bry mig.

Som första lektion va det tyska. Vi hade tydligen läxa, men det hade jag glömt. Å så läste vi i textboken. Efteråt så va Iriny seg, å jag väntade på henne, så då passade Eva (min lärare) på å prata med mig.. hon frågade om jag hade problem å sa att jag vet vart hon finns om jag vill prata.

Sen va det läsning.. booring, hade ingen bok, så jag satt å stirrade in i väggen xD å sen va det NO med Håkan.. men för ovanlighetens skull, så gjorde jag uppgifuterna! ALLA 11 uppgifuter! =D Så vi fick sluta lite tidigare, så jag å Sofie drog å käkade (makaroner med köttbullar) Eva å en annan tjej satte sig vid oss, å Eva ägde Sofie så hårt xD xD

Nu e det som sagt elevens val (om jag fick välja skulle jag skita i den här lektionen xD) å vi gör typ inget... ska väl se om det finns NÅT som behövs göra i en här värdelösa tidningen =P seriöst, vi har kommit ut med 2 nummer.. 1 nummer den första terminen, å sen en "Alla-hjärtans-special"..

Men men..
Hejdå
Puss å kram

/C

(hmm..det här publicerades vsst inte förrut.. så jag gör de nu =P)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0