Nu har vi ringt! =)

Hejsan =)
Imorse då så väckte jag Alex å vi gick å käkade nudlar, sen kom vi ju på att vi skulle ringa bup idag! Så Alex ringde först å fick prata lite å så, å sen fick jag ringa upp, pratade med en jättetrevlig tjej, så det kändes bra =) å det va ok med dom att mina föräldrar inte vet, men hon tyckte det va bra att jag planerar å säga det nån gång när det passar =)
Men tiden rusade iväg å när jag la på så va hon 27 över, så vi slängde på oss kläderna å kopplade hundarna å skyndade oss till busshållsplatsen xP När vi kom dit va Sanna redan där å väntade på oss, å bussen kom strax efter.

När vi kom fram till Långsjön så kastade vi pinne med Charlie så han blev lite trött, sen satte vi oss å väntade. Kl blev 10, hon blev 5 över, å hon blev 10 över, då kom alla andra.. 10 min försent.. så eg. hade vi kunnat ta den buss som gått 30 min senare.. men men >.<

VI började iaf gå, vi gick lite efter de andra för att Charlie skulle va lugn. Men dom andra drog iväg, så vi fick klara oss själva xP men allt gick bra å det tog inte 2 timmar å gå runt sjön, tog typ 1 timme å 10 min =)
När vi kom tbx iaf så trodde ju vi att de andra (åtminstonde lärarna) skulle vänta på oss å pricka av oss lr nåt.. men icke, det va tomt där. Så vi begav oss till busshållsplatsen å väntade på bussen i typ 15 min.

Sanna gick av vid Fru Marias väg, hon skulle byta buss å åka vidare till stallet, å jag å Alex gick av vid krattvägen å gick hem till mig ^^ Så vi va ute från 9:30 till 12:00, ganska bra tycker jag ^^

När vi kom hem va pappa hemma, så jag satt å småpratade lite med honom medans Alex kollade lite saker på datorn eftersom att deras inte funkar.
Sen blev jag fett sugen på chokladbollar! så jag ställde mig å gjorde det, fett gott ^^ men man blev mätt fort som fan =P

Nu har Alex å Charlie precis gått, å jag har typ bloggat klart, så nu ska jag köra lite the sims 2 ^^
Heidoo
Puss å kram

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0