Staffan..

Nu tänkte jag berätta precis vad Staffan gjorde mot mig de där kvällarna i Grissleham.. tor att det kan va bra för mig å verkligen skriva vad jag känner å berätta precis vad han gjorde å hur illa vid jag verkligen tog av det.

Hur vi träffades
Första gången jag träffade Johan å Staffan va på första mötet med kofirmanderna. Jag kommer ihåg hur dom presenterade sig å pratade om hur dom blivit ledare (Fyfaaan va tråkigt tänkte jag då xP). Sen så gick tiden, å det blev läger.. redan då blev jag ganska bekant men mest Johan.
Efter lägret så va jag väldigt mkt med dom i grottan, vi höll ju på å renovera å måla å hålla på. Å då blev det ju så att man blev riktigt bra vänner när man lixom umgicks så gott som varje dag. Sen va vi iaf klara med renoveringen å vi fortsatte å umgås på fritiden med.
Vi blev bättre å bättre vänner, vi började sova över hos varandra, å jag följde med till deras landställen å sov nån natt, å dom kom å hälsade på mig på mitt landställe över en dag för att dom saknade mig =)
Å på den vägen gick det. Sen så fick jag Alexandra å bli vän med dom oxå. och även hon började gilla Johans å Staffans sällskap, dom va ju alltid så snälla =)

Hur det blev
Men lite senare så började Staffan bli lite på. han ville vara ensam med henne, å typ "råkade" snudda vid hennes bröst, å vi började misstänka honom för å ha känslor för henne. För när vi va så dissade han mig TOTALT. Om jag la mig bredvid så sa han att det va trångt, så jag flyttade mig å lät honom hålla på med Alex, å sen skulle vi på bio, å jag tänkte att han skulle sitta i mitten (inte så att jag någonsin har varit intresserad av honom, men man vill ju såklart inte känna sig dissad) men han satte sig i kanten å ville absolut ha Alex bredvid sig. Så jag orkade inte bråka, så jag satte mig bredvid Alex. Å så höll det på, å jag kände mig extremt dissad. men Alex började känna sig äcklad av honom, och ville helst inte ligga bredvid honom eller vara med honom själv.

Till slut
Sen va det en helg då. Alexandra, Johan, Staffan och jag (Charlie, Alexs hund, va med oxå) skulle åka till Staffans landställe över helgen. Vi hade kul under dagen men under kvällen så bad Alex mig att ta platsen bredvid Staffan, för jag e bättre på å säga ifrån. Så jag gjorde som hon ville (vi låg alla 4 i en stor säng) å under natten, fyfan va han höll på.. först höll han på å peta med Alex (som låg bredvid mig) å sånt, men jag sa ifrån å sa att det störde mig å att jag ville sova. Så han slutade.
Sen så la han armen runt mig å så höll han handen på magen. Reagerade väl inte så värst mkt på det. Men sen började han på skoj ta mig på brösten, å jag tog bort hans hand å sa att jag va trött. Men sen så började han (utanför tröjan) å föra handen uppåt å ta mig på brösten å hålla på. Jag blev sur å sa nej, å tog bort hans hand. Men han fortsatte heela jävla natten. Så jag sov väl max 2-3 timmar.

Nästa dag då så va jag lite småsur på honom, men aa, sket i det lite ändå. Andra å sista natten då. Alex ville absolut inte ligga bredvid honom när jag berättat vad han gjort på mig. Så på kvällen blev det lite bråk. Staffan ville att Alex skulle ligga bredvid honom (eftersom att han låg bredvid mig natten innan så ville han ligga bredvid Alex den natten) men jag var envis (för Alexandras skull) å låg där jag låg. Så det blev lite spännt, så jag å Alex smsade med varandra, å Johan föreslog att vi skulle göra nåt, typ spela kort, men Alex har svårt för å spela spel/kort med dom (med mig går det bra), men jag orkade inte ligga å smsa, så vi gick ut å la oss i sofforna. Sen satte vi oss å spelade kort medans vi pratade.

Lite senare kom Johan ut å klädde på sig, å gick ut (det spöregnade), och jag å Alex misstänkte att han va sur, så vi började smsa med honom.. å vi hade rätt, han va, okej, inte jättesur, men han va orolig  (visste inte vad vi skrev om å trodde att det va om honom, så hans mage blev orolig, så han försökte gå bort det) men han blev tydligen lite irriterad på att han föreslog att vi skulle spela kort, men vi sa nej, men sen när han kommer ut så sitter vi å spelar kort men vi löste det å han började bege sig hemmåt.
När han kom tbx så stog vi å kramades lite.. å sen gick vi å la oss, den här gången så tjaffsade Staffan inget, för han låg typ å halvsov.

MEN, senare vaknade han väl till lite när vi låg å pratade, å den här natten va han jävligt mkt värre han tog mig på brösten å smekte bröstvårtan _UNDER_ tröjan, å jag hade ingen BH. Å sen tog han lite på insidan av låren.. å dessutom! Så typ vet jag (han förnekar det) att han hade stånd, å så tryckte han sin kropp mot min.. å usch... ne, fyfan va äcklad jag blev.
Tillslut orkade jag inte säga nej mer. ETT nej ska fan ha räckt, så jag lät honom hålla på, å så lät jag honom "ta sitt straff" senare.

Dagen efter så va jag sur på honom. Men det va dags för hemresa å vi satte oss i bilen å åkte. När alla va hemma så satte jag mig vid datorn å väntade att han skulle logga in. När han tillslut gjorde det så sa jag till honom typ "Det e fan inte okej att du gjorde som du gjorde när jag dessutom säger nej å tar bort din hand flera ggr!" Å han typ " jo, jag vet, vet inte vad jag tänkte" å typ en massa jävla bortförklaringar HELA JÄVLA TIDEN! Å sen så kommer det fram senare på kvällen, att han har känslor för Alex! Så först ligger han alltså å taffsar på mig, men sen så säger han att han e kär i Alex o.O Men iaf, jag blev fett jävla sur på honom å dampade fett mkt.

Sen blev det ju som det blev.. Alex umgicks med honom iaf.. å då gjorde jag oxå det efter ett tag.. men jag ignorerade ju honom för det mesta. Men tillslut pallade jag inte mer, blev bara mer å mer äcklad av honom varje gång jag såg honom bara. Å så va jag så jävla sur på att han va som om allting va helt ok, å han ignorerade om jag försökte prata lite allvar. Å han frågade mig aldrig hur jag mådde efter allting, så jag dampade rejält på honom, å sen vägrade jag träffa honom. blev så att vi träffade på nyårsafton, va i princip oundvikligt. Sen gick det 11 dagar å det blev idag.

Å så skulle vi på bio dårra. "kopierat från förrut"
"När vi kom till bion så gick vi upp. De andra gick å ställde sig i kön å köpte snacks, å jag å Alex satte oss å väntade. Sen när dom va klara skulle Staffan på toa, så han bad Alex hålla hans saker, hon typ "Carro kan" å jag vill ju inte hjälpa honom, så jag typ "Johan kan" då blev Staffan typ fett sur, å svor lite å typ "du kan ju väl fan använda händerna iaf" så jag tog hans popcorn (kom _såklart_ på vad jag skulle sagt nåra sekunder senare, men då va det försent =() Men Johan tog dom sen iaf =P"
Jag tycker fan inte HAN har nån rätt å bli sur på MIG efter allt han gjort mot mig!

Å det e väl allt som har hänt.. jag pratade med honom kvällen jag va full, jag ringde honom å sa att jag hatar honom.. inget jag precis ångrar. Men det e det enda jag har sagt till honom på länge. Å jag hoppas att jag slipper prata nåt mer med honom i framtiden!
Nu orkar jag iaf inte skriva med om honom, å nu e det dessutom snart dags för möte.

Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Fy fan säger jag bara, det är långt ifrån okej det han gjorde. Det är även jävligt respektlöst mot dig att inte ta ditt nej. Om du säger ifrån så är det de som gäller. Att han t.o.m gör det fast han gillar Alex som är din vän visar bara ännu mer vad för sorts person han är. Fortsätt vara stark Carro och säg ifrån. :)

2008-01-31 @ 10:58:23
URL: http://jennajohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0