Yess ;)

Yes, nu e det klappat å klart xD Hemma hos Elin på fredag blir det ^^

E bara lite småorolig.. =/ Har frågat lite på ett forum.. å fått dom här svaren

"Alkohol kan ge mycket kraftiga blodsockersänkningar, även om man äter ordentligt innan osv. Efteråt är det inte ovanligt med rekyler, dvs blodsockerhöjning rejältInget att rekommendera! Ta det försiktigt"

"Låt bli!

Om du får ett kraftigt blodsockerfall, vilket mycket väl kan hända, är det svårt för omgivningen att veta om du är full eller sjuk. Och du är så pass ung att din kropp inte alls är van vid alkohol. Så tyvärr kan det gå fort.

Och med tanke på alla ungdomsvåldshistorier som nyss skett i Stockholm och på andra ställen, vill jag bara säga till hela ditt gäng, var rädda om er och era liv! Alkohol i er ålder är inte bara förbjudet för att det är roligt, utan för att det är farligt. "


"Såg inte att du var så ung, skulle inte rekommendera någon med diabetes och i den åldern att testa för precis som någon skrev förut så är det toksvårt att avgöra om personen är full eller har blodsockerfall. Om du ändå tänker testa så ta det verkligen varligt!"


Så då blir jag ju lite orolig.. vill ju inte hamna i koma lr nåt... =/ Hmm.. jaja.. får se hur jag gör..

Nu sitter jag iaf å pratar med Wizy å hennes kompis Kent.. som e lite småflum =P Men jag ska väl lägga mig strax... senast kl 11 måste vi åka imorn.

Men men.. Natti natti =)
Puss å kram


Kommentarer
Postat av: EMELIE

godnatt :)

2008-01-17 @ 00:53:11
URL: http://emelieisaksson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0