Vill inte x(

Har precis käkat nu ;) Fredrik hade gjort nån jättegod paj igår som jag åt idag, å shiiiit va god den va ;) Men iaf, mamma vill typ att vi ska till landet ikväll.  Men det har inte jag nån lust med >.< Särskilt inte när Alex typ inte får följa med -.-' Så dåligt tycker jag, för det blir inte nån extra person eftersom att Erik inte ska med för han jobbar. Det enda är väl att det ska med en extra hund.. men ändå, jag tror mamma bara kommer med ursäkter, för hon vill vara själv (bara familjen) på landet. Men fett tråkigt. Ska man sitta där å uggla å ha tråkigt. Finns ju inte ett skit å göra där eg. så det kommer bli fett tråkigt! Hoppas verkligen jag bara behöver vara där några dagar, så jag får åka hem så jag kan vara med på tjejhelgen på adelsö nästa helg!

Snackade med mamma precis, å hon dampade ur som vanligt, Får komma hem till helgen iaf å följa med till adelsö, bra det. Så jag blir väl där i ca 5-6 dagar.

Happ, nu blev man deppig igen, bara för att mamma ska dampa så fort allt blir lite jobbigt. Hon brukar alltid skälla på mig att jag inte kan hålla humöret, men jag stog å diskuterade vanligt med henne, höjde inte rösten, blev hysterisk eller nåt, utan ställde bara några frågor, å hon dampar som en.. jag vet inte vad, å slänger bort Sigge som ligger i hennes knä. Ne, nu fick jag verkligen ingen lust å åka till landet. Men säger jag nej lär hon va sur på mig i flera veckor framåt. Skitkul!

/C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0