Bio =D

Så, nu har jag duschat (fan va det sved på alla sår =P) å försökt å äta lite (går inge bra, e inte nå vidare hungrig..) Men nu ska jag knalla bort mot Alexandra, å nån gång vid halv 3 så ska vi iväg å se:

Indiana Jones

Hans upptäckter är legendariska och hans namn är likställt med äventyr. Indiana Jones - den ormhatande arkeologen och globetrotten är tillbaka på vita duken. Beväpnad med piska, knytnävar och sin filthatt kastar han sig in i ett nytt äventyr.

Det nya äventyret tar sin början 1957 i öknen mitt under det kalla kriget. Indy har tillsammans med sin kompanjon Mac med minsta tänkbara marginal undkommit några sovjetiska agenter vid en öde flygbas. Professor Jones återvänder till sitt hem vid Marshall College, men upptäcker att läget är allt annat än gott vid universitet. Hans närmaste vän, rektorn vid lärosätet förklarar att Indys senaste eskapader har gjort regeringen misstänksam, som nu kräver att Jones ska avskedas från sin tjänst. På egen hand lämnar nu Indiana Jones staden, men träffar snart den egensinniga Mutt, en ung rebell som ger den äventyrlige arkeologen ett minst sagt spännande förslag. Om han hjälper honom, har Indy chans att hitta sitt största arkeologiska fynd någonsin - den legendariska kristallskallen från Akator. Ett föremål som fascinerat, skrämt och lockat mängder av upptäcktsresanden genom åren.

Indy och Mutt beger sig till en bortglömd del av Peru för att söka efter den beryktade staden av guld, men märker snart att de finns andra intressenter. Sovjetiska agenter är också på jakt efter den mytomspunna skallen av kristall, med vilken de tror sig kunna behärska världen. Befälhavaren för dessa vältränade elitsoldater är den iskalla men skrämmande vackra Irina Spalko. Indy och Mutt tvingas nu bortse ifrån sina egna motiv och istället göra allt som står i deras makt för att hindra att detta legendariska föremål hamnar i orätta händer...

Så det ska bli skoj =) Men nu ska jag iväg till henne å så ska vi väl disskutera kvällen vi hade igår..
Puss å kram <3

/C


Kommentarer
Postat av: älinpälin

den skulle jag ha sett förra lördan men jag orka inte! x)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0