Tisdag.

Happ. Skoj start på dagen..
Vaknar å käkar frukost (nutrilett, orkade inte äta nåt =P) å sen gick jag iväg till skolan. Möter Mimmi på vägen som säger att vi har nationella idag (som jag misstänkte dåra) å att vi antaglinge börjat redan vid 8 imorse! (Vi möttes vid typ 10 i 9..)
Så vi stressar lite till skolan där vi möter några som redan gjort provet, så vi går till provsalen å börjar skriva.

Å e helt seriöst. Jag har aldrig skrivt ett så dåligt prov som jag gjorde idag. Det gick verkligen skit. IG-varning så det bara skriker om det >.<
Å det blev inte precis bättre av att jag redan mådde skit å sovit dåligt inatt. Träffade ju Johan igår, så jag kom i säng nån gång vid 2-tiden, men kunde inte somna förän 3 någon gång.

Jaja. Efter provet så hade vi en halvslapp mattelektion. Men jag kände att jag va skitnära på å bryta ihop flera ggr å tårarna va på väg fram. Men jag klarade mig från det, som tur var.
Sen va det lunch å efter lunchen hade vi svenska. Å jag hade sån jävla huvudvärk å kunde inte koncentrera mig alls. Höll på å börja gråta lite smått då också. Men försökte ha lite skoj istället, å jag lyckades väl lite gran. Började inte gråta iaf.

Som sista lektion va det träslöjd. Helt ok, för då gjorde man saker hela tiden, så då slapp jag tänka på allt det jobbiga. Så nu har jag målat klart mitt skåp iaf =)
Sen fick jag ju skjuts av Kenny en bit hem oxå =) Men när jag kommer hem så får jag reda på att farfar inte kan komma idag!! Så jag får typ försöka klara mig en vecka till utan pengar på mobilen =S

Tog iaf ut Dharma på en promenad. Så nu kan inte pappa komma å skälla på mig om att jag inte tar hand om Dharma, för nu har jag varit ute med henne.

Å Alex e sur på mig oxå pga nån okänd anledning :S Så allt känns ju "jättebra". Aja, har gitarrkurs sen iaf.. kanske jag kan slippa tänka på det tråkiga för ett tag iaf...

Seriöst.. En sån här dag till i skolan pallar jag inte... jag håller ju på å bryta ihop nästan hela tiden =/

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0