Alla älskar mig jag vet (A)

Tja tja
Idag när jag vaknade var jag ÖVERTYGAD om att det va onsdag, så jag tänkte ju att jag skulle börja halv 12, men icke sa nicke. Fick sms från Jessica där hon undrade vart jag var "jag ska snart stiga upp" svarade jag. Då undra Jessica när jag skulle komma "jag kommer till Rörlig bild" får till svar "Vi har rörlig bild nu.." då gick det upp för mig att det va tisdag :P så jag stressade mig till bussen som jag missade, så jag väntade i 10 min till nästa å sen va det strul med tunnelbanan, så jag missade hela rörlig bild -.-' Så vi hade samhäll, å lunch då vi körde Achtun die kurve :P Mediakunskap å svenska hade vi innan vi slutade.
Efter skolan åkte jag till Skärholmen där jag mötte upp Madde, å vi gick å tog en fika =) sen sprang vi runt i typ alla affärer där i Skärholmen å kollade klänningar :P sen åt vi glass, å sen sprang vi runt i fler affärer ;P Haha å så satt vi utanför toaletterna å sa till alla hur man kom ut ;P (man skulle trycka på en knapp som satt vid sidan, å det va en stor text där det stog "TRYCK FÖR ATT KOMMA UT" å så en pil, men ingen såg den typ xD ) å så har vi pratat om att hennes mamma å hennes mammas kompis, jag å Madde ska åka ålandsfärja ;D Skulle va fett nice ;D Men vi får se :P
Sen åkte vi iaf hem å slog varandra med BR-leksakertidning xD

När jag kom hem så tog jag en promenad med galna lilla Dharma :P å sen gick jag in å tog en dusch å sen satte jag mig här å började läsa bloggar HAHA å så kollade jag in Stephanies blogg, å e hon inte gullig? ;)

Carro...
du är den där tjejen i klassen som alltid säger... NICE
du är den man hör längst bort i korridoren.
du är den som inte kan uttala Kurve
du är den jag ser varje dag i skolan, åh palla med dig -.-
du är den personen som oftast försover sig.
du är den som drömmer om Bill

HAHAH ;D
Min dröm om Bill kommer i nästa inlägg ;D
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0