Pappa <3

Hej
Idag vaknade jag kl 10! så jag missade skolan idag =P Men satte mig på bussen iaf för det va ju meningen att jag, Jessica å Steph skulle göra den där intervjuven idag, men Steph hade oxå försovit sig, så vi ska göra det på måndag istället =P så jag gick av vid svedmyra å tåg tunnelbanan därifrån till slussen, å där till Fruängen. I Fruängen så handlade jag saker till ikväll, blev chips, popcorn, läsk, dipp å grönsaker ;)
   Tog bussen hem, å sista biten får jag ju gå. När jag nästan är framme å jag kan se vårt hus så stannar allt. En ambulans. Utanför vårt hus. Tiden stannade å jag verkligen kände hur det knöt ihop sig i bröstet.
   Jag skyndade fram å mamma satt i framsätet. Pappa mådde dåligt sa hon, å han ville åka in. Jag säger ok, och går in. Väl inne så börjar jag storgråta :/ Jag gick upp å kollade i deras sovrum å såg att det varken va lakan, kuddar eller täcken i sängen. Antar att pappa mådde illa å spydde ner allt eller nåt sånt.. Men jag får en käsla av att det är värre än vad mamma sa :'( Hon ska iaf ringa sen.
  Pizzamiddagen blir iaf av ikväll ändå :) Men Steph kommer inte, å jag antar att Jessica inte heller kommer då. Jens va inte i skolan idag, så jag vet inte om han kommer, å Rasmus sa "tveksamt" (jag bad Fabian å fråga, för jag va ju inte där ;P) Så vi får se hur många vi blir =) Men jag ska iaf sätta igång å städa nu =P
Puss å kram <3

Älskade pappa <3


/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0