=/

Tja
Har precis käkat. På ett sätt är det skönt att ha pappa hemma.. men på ett annat.. så är det ganska jobbigt..
Han mår ju himla dåligt, och han blir sur på allt och alla, och just därför att han är sjuk så får han vara sur, å vi andra bara sitter och tar emot det utan att säga något. Både jag och Viktor har ganska svårt för det, för vi e dom som pappa brukar bråka med, så vi e ganska bra på å käfta emot, så det e ganska jobbigt när han blir sur på en, å allt man kan göra är att sitta och ta emot allt och hålla med.
Jaja, inte så mkt å göra åt det ändå...

Mormor ringde förut iaf, hon frågade om jag ville följa med henne till operan på fredag, det va tydligen nåt speciellt då. Jag sa att om jag inte har annat å göra så kan jag göra det.. å visst, e inte så jättekul å va på operan å höra på när film sjunger opera (jag gillar inte det särskilt mkt xP) men why not? Inte så ofta man gör det, å när mormor bjuder med en så kan jag tänka mig å följa med =)
Blev ganska glad oxå, för, för första gången på länge, så sa hon något snällt istället för att påpeka saker som min vikt m.m. hon sa att hon tycker att jag sjunger riktigt bra, bättre än Charlotte (för hon springer runt å påstår det själv hela tiden att hon är bäst) så det va kul å höra =)

Men nu ska jag kolla vidare på Smallville iaf ;P
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0