Torsdag!

Hej :D
Skolan idag kändes också grovt onödig :P Visade sig först att vi inte hade någon svenska, så då hade vi håltimme i typ 1 ½ timmem då käkade vi å spelade lite fotboll ute i det härliga vädret! :D Sen hade vi matte å där hade vi vikarie, å han va såååå söt :D <3 Efter det så hade vi lunch, men vi hade ju redan ätit så vi va ute å spelade lite mer fotboll. Engelska hade vi bara en snabbis för alla hade inte gjort sina nationella, så efter typ 15 min där så slutade vi, då gick vi å lånade en bok, för vi ska läsa en på engelska, det blev harry potter å den flammande bägaren för mig ^^ för jag har inte läst den på engelska ;P Sen resten av tiden så va vi ute.
Sista lektionen var natur, där satt vi å pluggade till provet, vi satt kvar ett tag å fick lite extrahjälp med sakerna vi inte fattar, så nu fattar jag allt inom DNA iaf :D Men evolutionen däremot.. har en del kvar å plugga där.

När jag kom hem så satt jag å pluggade och hjälpte lite folk från klassen via msn, sen va jag ute å cyklade med Jacqie, Lotta och Jacqies kompis. När vi kom hem så satte jag mig här så nu ska jag plugga!
Puss å kram <3

/C

Kommentarer
Postat av: Emma

hihi tack :)

2009-04-02 @ 21:12:00
URL: http://hejmonki.blogg.se/
Postat av: Stephanie

fick man låna vilken bok som helst? :D

2009-04-02 @ 21:34:16
URL: http://puffslime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0