SACO studentmässa

Hej hej =)
Fan vad jag har träffat på folk idag! :P Träffade först Mimmi på bussen till skolan. (i skolan hände inget speciellt) sen åkte jag ju till Älvsjö efteråt för att träffa mamma, så åkte jag upp för rulltrappan å där stog Jenna och Felicia från förra klassen! Va jättekul att träffa dem igen :D Så vi pratade på lite, men de var tvunga att sticka så jag lallade vidare och mötte upp mamma så gick vi till mässan.

Det var ganska lugnt med folk där för det var så sent på dagen, så det var skönt! Men det var massa montrar överallt, jag och mamma letade först upp Culture Care- och STS-montrarna för det är dem som håller på med Au Pair, men sen gick vi vidare till massa andra, så nu har jag massa kataloger att läsa igenom och välja lite tills nästa år då det är lite mer "på riktigt". Vi kom därifrån vid 5-tiden iaf. På väg till bussen så träffade jag Afroditi! Den enda som var snäll mot mig i första 8an ;P Men det var jättekul! =D Hon går ju trean nu, naturnatur! Fattar inte hur hon orkar :P

Är hemma nu iaf, skönt att få slappna av lite! Men ska faktiskt ta och städa vardagsrummet snart (är min uppgift denna vecka, dessutom ska vi ju filma här hemma imorn så :P) och mitt rum, sen kl 9 kommer Rickard till centralen!!!! Så jag ska kolla upp när jag ska åka så jag kommer dit ungefär då =)
Puss å kram <3

/C


Kommentarer
Postat av: Felicia

det roligaste var ju att du inte såg oss först haha, stod och log som bara den för att du skulle reagera på säret som stod framför dig haha!

2009-12-03 @ 22:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0