Ska man skratta eller gråta?

Hejsan!
Vi måste filma om alt vi filmade hos Bea, ljudet sög som fan >.< Så på fredag ska vi filma till typ kl 7.. Först hos Bea, sen mig och Julia. På matten fick vi tillbaka g-testerna, G- hade jag! 12/17, så jag klarade mig iaf ^^ På kören sjöng vi ;)

Åkte hem via fruängen idag för att hämta mina saker från apoteket. Så jag hämtar sakerna, åker hem och ska få igång allt igen, tror ni inte att jag fått fel grejer då? Jo, klart jag har! Rätt nål men fel slang typ, den passar inte till mina reservoarer! Men frågan är, ska man skratta eller gråta? På ett sätt är det jävligt skönt att slippa pumpen! Den kliar alltid lite, är oftast i vägen, gör ont ibland. Men samtidigt så är det jävligt skönt att ha den, det blir så mkt lättare! Nu när jag tar sprutor så måste jag sticka mig själv 4-5 ggr om dagen, jag mår sämre för om jag missar så drar mitt blodsocker iväg, det gör det inte med pumpen på samma sätt.. Men aa.. får ta och fixa det här så fort som möjligt, ringa sjukhuset imorn så jag får nytt e-recept, sen dra till apoteket så dem kan beställa det vilket tar ca en vecka..

Bjuder på denna bild idag ;D


Ikväll ska jag träffa Johan iaf! Var jättelänge sen :S Så det ska bli kul =) Så jag ska sätta igång med att städa undan så det ser lite okej ut när han kommer :P
Puss å kram <3

/C

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Hej där! =)

Söt bild!

Kul att du blev glad över mitt sms men dte är lixom bara så jag känner, vi funkar oerhört bra tillsammans och du känns mer som en syster än som min pojkväns brors flickvän.

Puss & kram<3<3

2009-12-01 @ 23:32:49
URL: http://charlottejohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0