Försovning >.<

Tja,
Mamma väckte mig kl 6 idag så jag skulle komma upp i tid. Så fort hon gått så somnar jag om. Jag väcks 2 timmar senare av Charlotte som sitter å sjunger å snurrar på min stol, jag kollar på klockan, suckar, för att vi börjar om 10 min, säger åt Charlotte att gå ut, somnar om. Vaknar tredje gången kl kvart i 10, då e det Erik som väcker mig å frågar om jag e sjuk, då vaknar jag äntligen till lite, å vi pratar lite å sen drar han, då tvingar jag mig själv upp ur sängen å sen ner i källaren för å ta en dusch.

Seriöst! Jag vill ha sömntabletter eller nåt :P Men jag har väl inte haft mina problem länge nog för att få det, har bara varit de senaste dagarna typ. Jag somnar nån gång mellan 3-5 å har då såklart assvårt å komma upp på morgonen. Sen är jag trött hela dagen men sen när jag ska sova så somnar jag ändå inte!

Å jag e inte hungrig heller. Eller jo, hungrig är jag, som fan! Men tappar apptiten när jag ser mat (skolans mat brukar funka iofs, fråga mig inte varför :P) så jag kanske tar en macka å ett glas mjölk istället.
Just nu kurrar min mage som fan, jag e skithungrig! Så jag ska gå å se om jag kan få nåt i mig.
Börjar f.ö. kl 11:45 idag dåra, eftersom att dom har lunch efter nästa lektion som jag aldrig kommer hinna till, så då börjar jag med musiken ;D
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0