Jag och förhållanden..

.. e ingen bra kombination =P
Jag å Fabian va tsms i 6 år, från 1:an till 6:an wooow, mkt seriöst där asså :P Så i 6:an gjorde jag slut.
Jag å Robert va tsms i 1 månad. Vi blev tsms samma natt vi träffades. Alltså kände vi inte varandra alls, å när vi väl började göra det upptäckte väl Robert att jag kanske inte va hans typ, så han dumpade mig (på alla hjärtans dag, woho!)
Jag å Kenny va tsms i 2 månader. Fast eg. va det väl aldrig någon kärlek mellan oss. Så jag gjorde slut på skolavslutningen.
Jag å Måns va tsms i 3 veckor å 5 dagar. Vi kände (känner?) väl inte heller varandra nå speciellt bra. Jag gjorde slut idag, just för att vi inte har nåt gemensamt, å vi bor så långt ifrån varandra å han röker.

Så.. aa, ne det går inge vidare bra för mig :( Känns som om jag varje gång tar först bästa. Bara för att någon gillar mig, å jag e desperat nog för å ta (nästan) vem som helst, utan att jag ens känner personen.
Jag vill hitta någon som jag verkligen gillar, på riktigt. Någon som jag kan lita 100 % på, någon att älska och bli älskad av.

Nåt jag oxå stör mig på e att jag har ganska "udda killsmak".. eller eg. inte, men jag har inte så jävla höga krav på utseéndet, eftersom att jag e inte nån 10-poängare precis, så då kan jag ju inte kräva att min kille ska vara det, eller hur? Så när jag kanske ser nån kille som ser söt ut, å jag säger det till mina kompisar, så får man oftast till svar typ "eeh, han?" eller "usch, han va ju inte alls snygg" eller nåt liknande.. Men när man väl har en kille så vågar folk inte säga annat, så då får man höra nåt i stil med att "Men han e ju ganska söt".
Jag stör mig alltså på att folk e så fixerade vid utsidan. Visst, det spelar roll med tanke på att det e det första man ser.. Men om man bara lär känna personen så ser han bättre å bättre ut med tiden (om han har en fin insida dåra)..

Shit va det här inlägger blev långt då.. det va inte alls meningen, srry för det..
Nu ska jag iaf ta ut linserna å gå ner å se om tvätten är klar.

Ajuste! måste säga en sak till bara =P Pappa va ju iväg å hämtade mina stickor till min blodsockermätare idag, å tror ni inte att det är fel stickor igen?? Jag fick fel förra gången oxå, så alltså har dom skrivit fel på receptet eller nåt, å det suger!!! Kommer ju aldrig komma igång om det ska dröja 100 år innan man får rätt grejjer! Suck asså >.<
Aja.. ta ut linserna va det ja..
Puss å kram <3

/C

Kommentarer
Postat av: Fox

Det var ovanligt djupt för att vara från dig :O

2009-01-15 @ 00:43:36
Postat av: Elin

Oh, fett cool den va :) Fast du borde ha den bilden när du hoppar ist :P

2009-01-15 @ 08:15:11
URL: http://olagligtblond.blogg.se/
Postat av: Dan

fan elakt att dissa månso_O

han som e så söööt:D

2009-01-16 @ 12:41:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0