Till imorgon..

.. så har jag bloggen öppen, för nu har min syrra stängt av datorn, så det är ingen risk att hon komme in på min blogg ;)
Haha, vill ni läsa inlägget Lotta skrev om mig, hur mycket hon älskar mig? xD xD

"Just nu är jag sur på min storesyrra Carro!!! Hon bytte lösen på hennes blogg, okej inte lösen men jag fick hennes gamla dator så att det fanns kvar. Men sen så sa hon: jag ska göra en sak. och då fick inte jag se det. Men jag visste redan att hon skulle göra en sak så att jag inte kunde läsa den. Och hon tog bort alla bloggar som jag har läst. Ja så nu sitter jag här och deppar. Jag fattar inte att hon gorde så mot mig. Det dåliga är att jag inte kan slå henne så att hon börjar baby-gråta. Hahahahaha!!!! åhhhh nu är jag så arg att jag när som helst exploderar som en vulkan!!
men nu är det nog dags att stänga av datorn innan jag gör sönder datorn. Hej då =(
//Charlotte"

Hehe =P Men ska lösenordskydda den imorgon kl 6-7 på morgonen, då Lotta kommer hem tidigare så vill jag inte att hon ska kunna gå in på den ;)

Men nu tänkte jag gå å försöka å äta nåt (har haft problem med å äta nu ett tag, vet inte vrf, känner mig bara mätt så fort jag öppnar kylskåpet xP) å sen ska jag väl försöka sova.. tror inte det kommer gå nå vidare, då jag precis sökt lite på internet, vilket nästan bekräftar mina misstankar lite...
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0