Tisdag

Tja
Som jag sa i mitt förra inlägg så missade jag bussen! Jag stog på andra sidan gatan å såg den åka, men kunde inte springa över för det komma massa bilar >.< så jag blev aaarg. Men jag gick till telefonplan istället å kom bara 5 min sent.
Efter att vi va klara i datasalen så gick vi till musiksalen igen å spelade gitarr resten av lektionen. Seriöst, lektionen är 1h å 35 min, men det känns som om den går jättesnabbt! När vi däremot har Mediakunskap lika länge lektionen efter så går den jättesegt! kändes som det tog år innan vi fick sluta, å vi slutade ändå typ 40 min tidigare =P Men på mdkn så hamnade jag i en grupp med Micke, Fabian och Carro. Vi disskuterade nyheter å sorterade ut några bra. Sen slutade vi :D Så då åkte jag hem.

Fan! kom precis på att jag glömde lämna in lappen jag skulle lämnat in igår eg! Fan då :P får väl göra det imorn :P
Imorn är en riktigt skittråkig dag, men jag måste gå. Vi har sovmorgon imorn iaf! :D Så vi börjar 9:30 ^^

Ajuste, fick ju mail från Idol-Kärrtorp idag! Så här skrev dom:

"Hej allihopa!

Det börjar faktiskt närma sig filmvisningen vilket är Fredagen den 24/4!
Det är då vi visar alla auditions plus dom som har kommit med, det är också då som de 3 finalisterna kommer att väljas ut av juryn och publik!

Efter att de 3 finalisterna har valts ut så kommer det övningsdagar då vi övar låtar som ska sjungas, det första datumet är Tisdagen den 5/5 kl 15.00-ca 17.30. Men såklart så kommer vi skicka ut mer info om låtar m.m.

Vi har samlat in nästan allas låtval, men det är några som inte har svarat och eftersom vi är på praktik tills efter påsklovet (alltså v.10) så har vi bara mailen som vi kan kontakta er på! Så kom igång nu, det är inte långt kvar och det är mycket som måste förberedas!

Hoppas alla har det bra och öva, öva, öva!

MVH
The Idol Crew


Men nu ska jag kolla på veckans andra avenyn-avsnitt! :D
Puss å kram <3

*längtar*

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0