ståltötig

Hellu =)
Igår när vi kom hit så käkade vi donken först (!) Jag tog bara en cheeseburgare, liten pommes och en päronmilkshake ^^ När vi kom hit så drog vi ut till hästarna, vi segade ganska mkt men till slut kom vi iväg och vi va ute å red i skogen i ca 1-1½ timme, jättemysigt! :D Jag fick dock jävligt ont i rumpan av det! Så det har jag klagat en del på xD

När vi kom tillbaka så kollade vi på en skön serie, War At Home, och scary movie 4 :D avbröt för att åka iväg och köpa snacks och för att äta, det blev oxfilé med bea och pommes ^^ Sen kollade vi på Linas kvällsbok, va ute och nattade hästarna och sen kollade vi på "PS. I love you" också, den var jättesorglig! :( Men vi gick och la oss vid 3-tiden.

Idag har jag inge koll på när vi vaknade :P men vi käkade frukost och sen gick vi ut till hästarna. Först gick vi ut hela vägen med dom (kanske 500 m till deras hage längst bort) och släppte dom där, sen tillbaka för att hämta hö och en stor tung dunk med vatten som man drar i skottkärran, och sen ut till hagen igen, sen var vi klara, så vi gick in pch Jenny skulle duscha, men då kommer dom på att de ska ta tempen på Stanley (han haltar och går på medicin så de måste ha koll på honom) så då va det bara för oss att gå ut igen, dessutom tog vi med oss en full dunk vatten igen så det skulle bli helt fullt i deras vattenhinkar. Så vi gick hela vägen och tog tempen på honom och så kliade vi Mackan bakom örat, gud va han njöt :D <3 Men nu är vi äntligen här igen och kan slappna av lite =P Jenny är iaf och tar en dusch nu, så jag ska se ett avsnitt av War at home så länge!
Puss å kram <3

/C

PS. Ang. rubriken, jag skulle säga stöttålig, men det blev ståltötig istället, så nu vet ni det också ;D DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0