Volontär!

Hellu,
När jag å pappa snackade om min framtid tidigare idag så snackade vi om att man ju kan vara volontär i olika länder. Så jag har suttit i ett antal timmar och sökt lite på det och det finns jättemånga ställen man kan åka till! jag är särskilt sugen på att åka till Kenya och studera delfiner och apor, eller åka till sydafrika och studera lejon. Sen vill jag även va volontär på ett barnhem. Finns massa mer jag vill, men Alex e fett på också! Men man måste ju typ va 18 för nästan alla saker, så efter gymnasiumet så lär jag dra iväg till nåt land långt här ifrån å va voluntär ;) Ni kanske hittar mig på Costar Rica där jag håller på att rädda sköldpaddorna eller nåt ;)



Alex är iaf här nu, vi sitter å tänker på framtiden, tihi ^^ Vi båda är fett pepp på att åka iväg å göra nåt sånt iaf! Vilken upplevelse lixom! :D Men aa.. två år kvar ändå =P men nu ska jag vara lite social ^^
Puss å kram <3

/C

Kommentarer
Postat av: Stephanie

Men.. för att ta hand om djur. Ska man inte ha pluggat NK och sånt innan..? ;P tvivlar på att de låter en från media att helt plötsligt sköta djur.

2009-07-25 @ 22:22:10
URL: http://puffslime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0