Farmor <3

Hellu =)
Var lite trubbel med att få ihop mattan, visade sig att vi gjorde lite fel xP Men grannen kom över och hjälpte oss, så till slut gick det bra! :D Johan kom precis när vi skulle sätta på själva mattan också, å när det var klart så hoppade vi lite å sen satt vi å smaskade choklad :)

När det blev lite småkyligt så gick vi in, men Johan var tvungen att gå hem å sova, han jobbar ju, så när han gått så kollade jag och Alex på Spårlöst, å sen på nån ny serie, va andra avsnittet, men den va bra ^^ å typ efter det gick jag hem. Nu sitter jag här och kliar på jobbiga myggbett, tänker på farmor också <3

Blev lite snack om henne när vi var i Dunker. Farfar frågade om jag ville sova i farmors rum. Jag blev helt ställd. Vadå i farmors rum? det är ju.. farmors. Jag kunde inte, så farfar fick sova där så tog jag hans säng. Sen när vi satt och åt mat så satt pappa och farfar och pratade om henne. Jag lyssnade mest. Usch va jag saknar henne :/ Min söta lilla farmor Maija. Kommer ihåg när jag fick födelsedagskort av farmor och farfar, då skrev farfar alltid lite, å på slutet stog det alltid "Suukko suukko önskar farmor" (suukko betyder puss på finska) å jag minns alla gånger vi gick omkring i "trollskogen" och plockade svamp. Farmor hade alltid sin röda kappa på sig och en söt liten mössa och en svampkorg. Jag gick efter henne och hon berättade vad alla svampar hette, sen satt vi tillsammans och rensade dom. Och alla gånger vi suttit uppe på kvällen och druckit mjölk och ätit bulle och sett på nån bra film tillsammans. Alla stickade strumpor, mössor och halsdukar man fått av henne och alla gånger vi suttit och löst korsord tillsammans.
Tyvärr har vi otroligt lite foton på henne då hon inte gillade att bli fotad :(
Usch va jag saknar henne.. och jag har fortfarande så himla dåligt samvete över att jag aldrig hälsade på henne på sjukhuset. Allt gick så fort, men ändå, jag var aldrig där och fick säga hejdå till henne på riktigt, fick aldrig säga "Suukko Suukko, minä rakastan sinua" en sista gång..

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0