Låt mig gråta...

Jävla skitdag idag >.< Alla har varit så jävla dryga. Viktor har retat Lotta till vansinne så hon har grinat och smällt i dörrar och gjort oss andra irriterade. Sen har jag varit på dåligt humör, en dålig dag, å då börjar Viktor skrika "Carro har mens!" (och nej, det har jag inte, bara en dålig dag) å det hakar Lotta på med å öppnar dörren och vrålar det över hela kvarteret.
Viktor märker att han gjort mig irriterad, så han står å stirrar på mig å gör massa jobbiga ljud endast för att göra mig mer irriterad. Sen dampar jag ur på honom å blir grymt jävla sur för att han inte hjälpt till ett skit här hemma.

Sen kommer mamma å pappa hem, mamma börjar med att slänga in en galen Dharma på mitt rum, hon piper å gnäller och jag vet inte vad det är med henne. Sen är dom allmänt sura, jag hade tagit fram fläskotletter i förrgår å lagt i kylskåpet, men eftersom att jag var med Lotta hela dagen igår så han jag inte göra något med dom, så pappa dampar ur å börjar skrika om att det är oasvarig. Oasvarig!? Jag har fan haft ansvar över hela jävla familjen under den här helgen, för ingen annan i min jävla retarded familj kan göra något! Å pappa börjar skrika om att jag säkert suttit framför datan hela helgen, det har jag fan inte gjort! Jag var med Lotta på bio, jag var med Lotta på hennes jävla klassträff, jag har varit ute på tomten! Men grabbarna, som HAR suttit framför datorn hela jävla helgen får ingen skit alls!
Kul att man blir rättvist behandlad här hemma >.<
Å mamma kommer med sin vanliga "har du varit i skolan idag?" "fråga" med med en röst som säger att hon inte alls tror att jag var i skolan.

ÅÅÅÅH, jag blir galen! helst av allt vill jag låsa dörren å lägga mig å gråta. Men eftersom att jag inte har någon nyckel kan jag inte låsa, å eftersom att jag har så jävla svårt för att gråta så går inte det heller!
Ne, jag funderar på å ta en härlig kvällspromenad med Dharma och kanske få henne att lugna ner sig lite.
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0