Bra filmer! :D

Hey ^^
Har precis kollat på två st bra filmer :D

If These Walls Could Talk 2
En fascinerande och gripande historia om tre olika historier och lika många kärlekspar. Först ut är vackra Vanessa Redgrave och Marian Seldes som skildrar lesbisk kärlek ur åldrandet och samhällets perspektiv på 60-talet. På 70-talet får vi istället följa ung kärlek mellan en ung, frigjord feministisk tjej och en mer maskulin kvinna som hellre klär sig i manskläder. I rollerna Chloë Sevigny och Michelle Williams. Under 2000-talet är Sharon Stone i centrum tillsammans med Ellen DeGeneres. De vill hitta en lämplig far till sitt önskade barn och känner frustration över sin situation; att inte kunna skaffa barn lika självklart som andra heterosexuella människor.


Gray Matters
Syskonen Sam och Gray misstas alltid för att vara att par, de bor tillsammans, de avslutar varandras meningar och de gör allt tillsammans. Dock är de båda utan partner och efter en längre tids partnerlöst leverne bestämmer de sig för att finna lyckan. Gray och Sam träffar den gudomligt vackra Charlie . Sam blir blixtförälskad, Charlie likaså, giftemål är på tal direkt. Natten innan bröllopet inser Gray att även hon har känslor för sin brors blivande fru.

Grymt bra båda två ^^ nu är klockan 22:00, men jag börjar halv 12 imorn! =D Så det är nice ^^ för vår svenska lärare e sjuk. buhu (A)
Ne, men jag har nog en tredje film på G eller så tar jag en serie ^^
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0