Jag såg Daniel Lindström! :O

Hej!
Jag är trött ;D Ne men iaf, vi åkte till Näckrosen dåra, å så letade vi oss fram till rätt hus, å på vägen så är jag 99,9% säker på att jag såg Daniel Lindström!


Han gick där med nån brud.. jag borde ha frågat om autograf fan :D

Men iaf, när vi kom dit så lekte vi lite med ungarna, sen drog Mauro (pappan) så då va vi själva med barnen. Först käkade vi å sen kollade vi klart på Harry Potter som gick på canal + å sen lekte vi lite mer med ungarna. Jag satt brevid Mattias å lyssnade på honom när han spelade piano och sjöng (alltså tryckte på några random tangenter och sjöng nån låt) och jag satt å försökte lista ut vilken låt det var :) och när jag gjort det skulle jag sjunga två verser av låten och sen applådera :) Jag klarade alla! Å medans jag gjorde det så sprang Alex å jagade de andra ;)

Sen iaf så började bolibompa, då satte jag mig ner å tecknade lite, då jag såg att dom hade en fin bok med hästar där =) Så jag ritade två till Mikaela ^^ Å hon ritade en teckning till mig :) Sen var det iaf dags för Melodifestivlen, chips och cola. Lilla Oscar hade då somnat, så han fick sova, å Mattias satt med oss och åt chips, men när dom va slut så gick han å la sig, å Mikaela kollade så länge hon orkade, för plötsligt så låg hon å sov i soffan :) Men vid 9-tiden kom Mauro hem iaf å vid 11 kom Anna, mamma å mormor, så vi fick skjuts hem dåra, så det va nice =) å Anna ska komma förbi med pengar imorn som tack ^^
Men nu ska jag sova!
Puss å kram <3

/C

Kommentarer
Postat av: Jenny Lindblad

Näckrosen, ligger ju rätt nära min skola ju! :D

Svar: Jaa jag vet, såg det nu när både du och Elin kommenterade det :P Men jag orkar väl inte läsa instruktioner heller! hahaha XD undrade bara varför du svarade med så roliga svar hahahahaha XD blond... men nu är det fixat i alla fall ;)

2009-03-08 @ 17:42:45
URL: http://crystalclear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0