...

Jag somnade någon gång vid 4 igår... Somnade av ren utmattning. Grät i perioder. När jag trodde att tårarna äntligen slutat så kom jag att tänka på något och dom började rinna igen.
Jag vaknade kl 9 idag, gick upp och plattade håret och så satte jag mig här, kollade min mail, och då blev jag lite glad :) Fick det här söta mailet från moster <3

"Hej hopp Carro,
Hur är tonårslivet?
Medelålders livet är det full rulle på, som vanlig så här års.
Ville bara säga att mormor visade mig din krönika och jag måste säga,
WOW vad imponerad jag blev.
Du är verkligen helt fantastiskt duktig på att skriva. Mormor visade den till mig med sådan stolthet. Hon sa att du är den första i familjen som verkligen kan skriva. Det var välstavat och fängslande och jag kan inte annat än hålla med. Du är så duktigt och jag blev lite larvigt stolt när jag läste den - min carro :)
Tråkigt att vi inte har hunnit med att träffas under våren så mycket men vi ses på Eriks student. För då har jag tagit ledigt. Saga fyller ju år på torsdag och jösses vad hon ser fram emot att bli sju.
Var rädd om dig
STORA BAMSE KRAMAR
Moster Cicki"

Så det gjorde mig glad, precis vad jag behövde nu :) Nåt annat jag behöver nu är mat, så jag ska gå å äta frukost, ska bara svara på mailet först :)
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0