Familjen Damp

Tja,
Fan va sura alla är idag! Helt galet >.< mamma kommer in på mitt rum med ett par jättegamla hörlurar å säger att hon vill ha tillbaks sina dom här:

Som jag lånat av henne. Ok om hon vill ha tillbaka dom för att hon brukar använda dom, men det gör hon inte! Jag har aldrig sett dom på henne, utan dom har legat på samma ställe hela tiden! Men hon är livrädd för att dom ska gå sönder, så då får man inte använda dom. Så är hon med allt, hon köper massa dyra saker, men inga får låna dom, för dom kan gå sönder -.-'
Men sen tror hon då att jag ska va glad å ta emot de som hon ger mig, jo tjena, jag vill nog använda ett par hörlurar från medeltiden, som är tejpade för att hålla ihop -.-' Så börjar hon skrika om att jag blir som Erik, att allt ska vara så snyggt. Då frågar jag om hon någonsin skulle ha på sig dom hörlurarna ute bland folk. Då blev hon tyst.

Sen iaf senare på kvällen så kommer pappa hem, och utan förvarning så börjar han skrika om att han minsan inte tänker göra köket fint på mornarna längre, utan vi ska göra det. Ursäkt!? Vi har redan matdag + fixa köket/disken, ett rum (badrum, toaletterna, hallen eller vardagsrum + matrum) som ska städas i veckan, gå ut med Dharma en gång om dagen (jag får dessutom bada henne å klippa klorna när det behövs, för sånt orkar ingen annan) + våra rum en gång i veckan., jag tänker fan inte börja göra mer än så! Dom får väl fan ta lite ansvar själva -.- Dom kan inte bara skaffa en hög med ungar å lita på att vi ska ta hand om allting å se till att huset är skinande rent. Grejen e att vi har aldrig förut brytt oss om hur det ser ut i vårt hus, för vi vet att vi inte kan ha det fint. Men så plötsligt för några år sen så skulle alla få en jävla massa uppgifter här hemma, för vi ska ha det fint i huset. Dessutom är jag den som får mest skit, alltid. För mitt rum är närmast hallen, och det är där alla får sina utbrott, så då är det jag som får ta emot alla utskällningar. Och mamma gillar, som jag sagt i tidigare inlägg, att komma in i mitt rum å prata av sig om hur dåliga mina syskon är, och att dom inte ställer upp på dittan å dattan, å det ska jag sitta å lyssna på, kuuuuul.

Ja, jag är på dåligt humör idag >.< Å nu ska jag gå å byta nål, JA!! Jag kommer typ slänga skiten i väggen innan jag ens börjat försöka, så jävla trött är jag på allt >.<

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0