Sjuuuk!

Hej,
Vilken dag asså :P Åkte ju till t-centralen där jag fotade lite
 


Sen började jag gå på jakt efter min hatt! å så gick jag från butik till butik å letade, å sen när jag skulle över en väg så "träffade" jag på Vera, Bella och Sofie från klassen! Vi mötte varandra lixom, men jag tror inte dom kände igen mig, tihi ;D Men iaf, jag var inne i ALLA H&M-butiker som finns där vid t-centralen och hötorget, och visst, några av dom hade hatten, men inte rätt storlek! så till slut så begav jag mig därifrån å åkte till Skärholmen, och så gick jag in i butiken där å det första jag såg var en rad vita hattar! Jag kollade igenom dom, alla i storlek small, tills jag kommer till den sista, MIN STORLEK! Typ hallelujahkör och himmlen öppna sig :D Jag blev så lycklig! :D Visserligen såg den mkt bättre ut på mig när jag hade långt hår xD men eh, hade jag letat så jävla mkt så skulle jag ha hattjäveln! =P så jag köpte den å så fotade jag lite i Skhlm.
Oj, såg att det här blev det enda fotot, de andra va så tråkiga (ännu tråkigare än det här ;P) så jag raderade nog dom :P

Bild på mig med hatten, jag vet att jag ser mupp ut, men det får ni stå ut med ;)

Sen åkte jag hem, fast jag gick av vid långbroparken å fotade lite där också :)







Så när jag var nöjd så gick jag hem, och här var det tomt, ingen var hemma, ganska nice ^^ Jag gick ner iaf å tvättade lite handtvätt å sen satte jag mig här :)
Nu ska jag gå å snyta mig, igen, för jag är sjuk! jag har en vecka på mig att bli frisk iaf! (Idol kärrtorp finalen är ju om en vecka!)
Puss å kram <3

/C

Kommentarer
Postat av: Stephanie

Vadå "såg ut bättre ut med långt hår"? BULLSHIT, du passar asbra i hatten med din nya frilla! :D

2009-05-11 @ 16:59:09
URL: http://puffslime.blogg.se/
Postat av: - Hanna

Åh vilka sötnosisar i din header!! :)

2009-05-11 @ 17:52:55
URL: http://hnaolsn.blogg.se/
Postat av: - Hanna

Ja! Hur mycket håller du på med djur då? :)

2009-05-11 @ 18:32:05
URL: http://hnaolsn.blogg.se/
Postat av: Martina och Hannah

Vi har chansen att bli veckans blogg det skulle vara snällt om du vill rösta på oss. Det kan du göra här, vi är blogg nr 12. http://jantra.blogg.se/2009/may/manadens-blogg-1.html#comment

Postat av: - Hanna

Jaha okej! Ja jag håller på med hästar, har ett c-ponny hoppsto som jag ska betäcka nu så fort som möjligt :) Sedan är det katter och hundar, lite får och lamm också :)

2009-05-11 @ 19:06:03
URL: http://hnaolsn.blogg.se/
Postat av: Jenny Lindblad

Fina bilder :)



Och håret blev ju rätt coolt, du ser estetisk ut! :D

2009-05-11 @ 19:41:44
URL: http://crystalclear.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0