Bio igen ;D

Hellu =)
Jag och Madde gick upp å käkade god frukost å kollade på Whipeout tills Madde blev påmind om att hon skulle ha träffat Mimmi kl 11 i Skärholmen! Så vi fixade snabbt iordning oss och fick skjuts av Maddes mamma till Skärholmen där vi mötte upp Mimmi och först gick till ÖoB där jag köpte 2 filmer (Eragon och Happy feet :D) läppglans, och en festis. Träffade på Karro från klassen också! Hon jobbar där tydligen :)

Vi drog iaf runt i lite olika butiker. Det här fick jag med mig hem :)
Tröjan från H&M


Diademet från New Yorker :)


Nu är jag iaf hemma, sitter å snackar med Alex om vilken film vi ska se ikväll och det verkar som om det blir District 9


Det har gått över 20 år sedan utomjordingar anlände till jorden. Mänskligheten förberedde sig då på ett fientligt möte med överlägsen teknologi. Men ingenting skedde. Istället blev utomjordingarna kvar som flyktingar på jorden. Varelserna placerades i provisoriska hem i Sydafrikas District 9, allt medan jordens nationer debatterade deras fortsatta öde.

Men nu har människornas tålamodför situationen med utomjordingarna tagit slut. Ansvaret för utomjordingarna har därför kontrakterats MNU (Mulit-National United), ett privat företag utan intresse i utomjordingarnas välfärd. MNU kommer att göra enorma vinster om de kan få utomjordingarnas vapen att fungera. Men än så länge har alla sådana försök misslyckats då aktivering av dessa vapen kräver utomjordisk DNA.

Spänningarna mellan människor och utomjordingar kulminerar när MNU-tjänstemän inleder omlokaliseringen av alla icke-mänskliga individer från District 9 till ett nytt läger. En av MNUs fältarbetare, Wikus van der Merwe, utlöser ett utomjordiskt virus som börjar förändra hans DNA. Wikus blir snabbt den mest jagade mannen i världen, tillika den mest värdefulle, eftersom han bär på nyckeln som kan avslöja hemligheterna om utomjordingarnas teknologier. Utstött och utan vänner finns till slut bara en plats för honom att hålla sig gömd: i District 9.

Haha, som om nån orkade läsa igenom det där! Inte ens jag orkade det xD Men iaf.. Ska nog äta något nu, känner mig ganska hungrig!
Puss å kram <3

/C


Kommentarer
Postat av: Hörnet

Då är jag väl den enda som orkade läsa allt :P men vad gör man inte när man sitter på tuben xD

2009-10-04 @ 18:32:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0