Donken hela dagen!

Fyfan va skönt, nu är jag hemma!! :D

Fick börja med att jobba i kassan idag. Var ganska lugnt eftersom att det typ inte var någon alls där :P Sen fick jag 15 min rast å sen tillbaka till kassan. Jag växlade en del mellan kassan å köket, men köket va roligast för det va kul folk där ^^ Men idag då när dom sa till mig å gå till kassan så fick jag ta över en beställning så jag stog å kollade på beställningen å brickan å var lite lagom förvirrad, sen när jag tittade upp så stog snubben å log åt mig, å det var ju Christopher! Tog fan ett tag innan jag kopplade :P Var ju typ jättelänge sen jag träffade honom :P Han skulle iaf ha sin burgade utan tomat, varför är jag inte förvånad? xP

Var annars en ganska händelselösdag.. eller jo, va nån 60+are, icke svenskar, som raggade på mig, usch >.< dom var ganska skabbiga, men sånt får man stå ut med! Sen sa Hamid att jag var hans favorit (A) haha bara för att jag e bäst (A) Ne, men sen typ bjöd han in mig till nån fest han ska ha också... iiingen aning om jag ska gå eller inte xD xD Men iaf, jag blev väldigt glad när jag slutade och orkade inte ens sura över att det regnade på vägen hem!

Nu sitter jag här hemma i värmen iaf :) Måste göra mat till Lotta, för mamma å pappa e på landet och brorsorna är borta!
Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0