Kassa hela dagen!

Idag fick jag stå i kassan hela passet! Men det gick bra, var inte så mycket folk :) Däremot så hade jag ingen penna idag, någon snodde den igår! Men det var jättejobbigt för då fick jag fråga de andra om penna varje gång en kund skulle skriva under ett kvitto eller när man kollade toalistan, å man märkte att de bliv lite irriterade efter ett tag xP Men nu har jag packat ner två pennor så jag har det tills nästa pass!

Nu sitter jag här med en kelig men lite småtjock katt i knät ;) Seriöst, måste få ner Zingo i vikt, han har världens mage :O Frågan är bara hur det ska gå när vi alltid har mat framme till katterna... Får ta och lösa det på något sätt!

Är iaf ledig från jobbet nu en vecka :) Känns bra eftersom att jag är på väg att bli förkyld, så jag ska sikta på att bli frisk nu! Imorgon är det iaf en äckligt lång dag -.-' Börjar ju 8:25 å slutar 16:50! Så det blir ju lite jobbigt :( Men det är kör! Och jag har ju bara varit på en körlektion den här terminen :O har kommit saker ivägen, orientering, lärarn va sjuk, jag var sjuk o.s.v, men imorgon ska jag gå!!

Nu ska jag ta och äta något och sen ska jag väl kanske gå och lägga mig? Jag är iofs sugen på att se Eragon.. men gör jag det så kommer jag inte få så mkt sömn, så jag får nog strunta i det...

Ego :D

Puss å kram <3

/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0