-

Halloj :)
Blev inte så extremt mycket filmning idag :P Vi kom inte igång förrän typ kvart över 1, så filmade vi lite, sen dukade vi bordet för nästa scen, filmade lite, Bea och Ellinor var tvugna att dra så det gjorde det, vi filmade lite mer och så sa det krasch och lampan gick sönder xP Utan den så blev ju ljuset helt fucked up, så det var bara att bryta för dagen :P Vi hade ju tydligen till på sommarlovet på oss att bli klara med filmen, så det är lugnt ;P

Är iaf hemma nu. Sitter och nördar Happy Pets och lyssnat på Joshua Radin, bra kille det :) Ska väl komma nytt avsnitt av The Vampire Diaries idag tror jag? Hope so iaf, vill se! :D
Puss å kram <3

/C

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Hej =)

Jo då det är hel okej, jag ahr ju min praktik nu och det är super roligt!.

Alice var hos veterinären för en vecka sedan och opererades, dom tog bort livmodern och äggstockarna (hon hade cystor på livmoderväggarna)så vi hoppas på att hon kommer må bättre, hon är redan mycket piggare så det känns bra.

Hörde att Dharma dricker mycket, ta och kolla upp det för det gjorde ju alice också!, antingen är dte urinvägsinfektion, livmoderinflammation eller något med njurarna när dom dricker mycket, ett litet tips bara =).

Konstigt att det inte funkar.. du får gärna pröva igen, och gärna göra om bloggen så den blir lite mer sommrig (bara om du har tid & lust!).

Skulle gärna vilja ha något liknande min kompis annie87.blogg.se, inte likadan men något i den stilen =).

Saknar er väldigt mycket och våra samtal på donken ;) vi får ses så fort jag åker till stockholm, slutar ju i skolan i början av juni =).

Ha det bra så länge och hälsa Rickard så gott och pussa Dharma!

Glad Påsk och god fortsättning, nu ska jag snart ta en promenad med hunden och sedan se supersugen! =)

Puss & kram

2010-04-08 @ 20:40:42
URL: http://charlottejohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0